28 Април, 2020 19:17 1 826 3

Анджелина Джоли: Невъзможно е да си перфектен родител

  • анджелина джоли-
  • родители-
  • деца-
  • перфектна-
  • перфектни родители-
  • честност

Родителите не трябва да са "перфектни", стига да могат да бъдат "честни" за грешките си

Анджелина Джоли: Невъзможно е да си перфектен родител - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Американската актриса Анджелина Джоли смята, че е "невъзможно" да бъдеш "перфектен" родител, особено в условията на пандемия. Според нея децата просто искат родителите им да бъдат "честни" за своите грешки.

Звездата от „Томб Райдър” има шест деца заедно с бившия си съпруг Брад Пит и сподели с други родители по време на продължаващата пандемия от коронавирус един важен урок - че не е възможно да „отговаряш на всички нужди на децата си“ през цялото време.

Тя написа в сп. Time: „Сега, в разгара на тази пандемия, мисля за всички майки и бащи, които са с децата си у дома. Всички се надяват, че могат да направят всичко правилно, да отговорят на всички нужди и да останат спокойни и позитивни. Едно нещо, което ми помага да се справя по-леко е защото знам, че това е невъзможно”.

Анджелина настоявала децата да "не искат" родителите им да са "перфектни", стига да могат да бъдат "честни" с тях за грешките си.

Тя добави: „Прекрасно е да откриеш, че децата ти не искат да си съвършен. Те просто искат да сте честни. И да полагате максимум усилия. Всъщност, колкото повече пространство ти дават, когато сте слаб, толкова по-силни могат да станат. Така показват, че ви обичат и искат да ви помогнат. Така че в крайна сметка това е екипът, който градите. И по някакъв начин те отглеждат и теб, родителя и „растете заедно''.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Заповядай в България

    2 1 Отговор
    Защо ги навъди цяла рота ,като нямаш време за тях?
    Имам чувството ,че такива като Анджелина и Брад ,си взимат деца за лична психическа утеха.Или да станат по-
    симпатични на публиката.
    Какво да кажем ние, без пари ,без държава,без управници и със гладни деца,тя ако е на такова место, ще си тегли край на живота!
    Пенсията на мама е 130 лева, далече от града ,автобус няма,
    за автомобил и дума да не става, Анджелина вземи и се замисли,
    там от където взе децата ,как ги гледат и изглеждат, не плачете
    мазни сълзи, вече се свършиха наивниците да вярват в бялата лястовица.Каним те в България във факултета за 1 ден практика!
  • 3 Нестандартен

    0 0 Отговор
    Колко си умен, ако се учиш от децата си?