Last news in Fakti

18 Юли, 2020 14:03 31 716 135

Кевин Буут: Мафията, притежаваща България, няма да позволи "Сенките на София"

  • сенките на софия-
  • кевин буут

Българите трябва да знаят, че светът е приковал поглед в тях

Кевин Буут: Мафията, притежаваща България, няма да позволи "Сенките на София" - 1

Очевидно е, че няма да накараме мафията, която притежава правителството в България, да разреши разпространението на филма „Сенките на София“, който се опитва да я изобличи. Но за годишнината от излизането му решихме, че ще създадем безплатен линк към него, с надеждата да позволим на страхотните хора в България да знаят, че светът е приковал поглед към тях.

Това каза за Фрог Нюз американският журналист и продуцент Кевин Буут, който преди време подробно разказа пред екипа ни за снимането на филма „Сенките на София“, яростните атаки срещу него и екипа му и опитите да направи среща с депутата от ДПС Делян Пеевски.  Ето какво още каза Буут, а самият филм може да видите от линковете по-долу.

Преди една годишнина излезе документалният филм „Сенките на София“, който показва хроничната корупция в България.  Той получи своята популярност в цял свят, но по ирония на съдбата има само на едно място на Земята, на което филмът никога не бе разпространен – в България. 

На 11 юли 2019 г. хроничната корупция в България получи почти световна известност чрез  платформи като Амазон.  Година по –късно, на 11 юли 2020 г., в Америка има общо три теми, които са завладели всички новини – Covid-19, расизмът (Black Lives Matter) и Доналд Тръмп. Сладка изненада беше известието за новата вълна от протести, които се случват в България точно година след  първата премиера на  филма. Членовете на стария ми филмов екип започнаха да ми изпращат видеоклипове на Христо Иванов, който даде старт на протестите от  имението на плажа на Доган. За мен беше като дежа ву да видя имота на плажа,  който е включен във филма. Още през 2016 г. Асен Йорданов ни заведе в имота в Доган, за да ни покаже ключов пример за невижданите сили, които дърпат конците на властта в България. Асен работи дълги години, за да разкрие тези неща пред българското общество. Сегашните протести изиграха добра роля, връщайки темата отново на вниманието на обществеността.  

Филмът може да гледате безплатно ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 199 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слава на СИК

    45 220 Отговор
    Да живее Бойко, Доган, СИК, Херо Мустафа и генералите зад Пеевски.

    Коментиран от #3, #4, #5, #8, #28, #35, #108, #121, #122

  • 2 Момиче на повикване

    241 15 Отговор
    е снимала чекмеджето и спящия тулуп.

    Коментиран от #6, #17, #45, #91

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Със

    102 8 Отговор

    До коментар #2 от "Момиче на повикване":

    знанието на сводника !
  • 7 Ахаа

    292 28 Отговор
    Има ли още някой нормален, разумен човек, който не видя , че правителството на Борисов-3 е скрита замаскирана управляваща коалиция ДПС-ГЕРБ.... А Патриотарите и Марешки им служат само за маскировка !!! Цял свят го вижда, а у нас все още има шепа герберасти, които не виждали това ????

    Коментиран от #55

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 БойкУ БурисоФ

    125 17 Отговор
    Тия за кви се имат?
    Може да съм чобанин но аз коля аз беся.
    Айде чупка,че имам да пълня удно чехмедже.

    Коментиран от #101

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Лол

    29 49 Отговор
    Филма с демонизирането сме го гледали,това относно снимката по-горе.
  • 12 Рошко

    25 35 Отговор
    То хубо ама познайте пак кой ше пере пешкира, ако отвън ги разобличат ше кажат вие сте си ги избирали оправяй те се, ние си искаме паричките
  • 13 ТАКА Е,..

    38 67 Отговор
    ДРУГАРЯТ БОЙКИКИН С РАДКА ДЪЛБОКАТА И ВИБРАТОРА ,..С ПОДКРЕПАТА НА ...ИВАН МАН.ГА.САРА КОСТОВ СА..ГЛАВНИТЕ ГЕРОИ В ТОЗИ Г Е Й ФИЛМ.
    ЕЕЕЕЕЙ.. АМАН ОТ КОМУНЯГИ И АЙДУЦИ
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Алоууу

    28 5 Отговор
    ТО ВСИЧКО МНОГО ХУБАВО, АМА ЛИНКОВЕ НЕ ВИДЕХ

    Коментиран от #100, #104

  • 16 Васил

    69 14 Отговор
    Истината лъсна даже вече и на Английски език
  • 17 Естествено

    73 8 Отговор

    До коментар #2 от "Момиче на повикване":

    Аз го написах още веднага при първите снимки. Само труженичка или негов роднина, ще го снима, до като спи. Тези пари са много малка част и са за месечни разходи. Може и милиарди да има в офшорни сметки.

    Коментиран от #20, #96

  • 18 Кевин Бут Тъпото

    29 49 Отговор
    Затова ли правителството им затваря бизнесите и бягат като пилци, защото мафията има България 😆 По - скоро тоя свински бут обръща нещата и зашитава мафията, обвинявайки тези които ги подгониха.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Милиарди в офшорки

    34 67 Отговор

    До коментар #17 от "Естествено":

    имат доста хора, но няма да разберете колко и кои. А точно банкноти по 500 Евро за ежедневни разходи си е пълна недомислица. Бойко ще праща някой в чейнджа да му ги обменя, нали? Или ще ходи лично в банката?Хайде скрийте се, че дрънкате на кухо. Или са му, за да плаща на "каките", които го обслужват. Той да не е Божков, бе? Забелязал ли е някой върволица от мадами да гравитират около Бойко. Още я спрягате онази барселонската... Доста имагинерна личност...

    Коментиран от #22, #29

  • 21 Кармора

    32 55 Отговор
    С бесилки,демокрация ,не се прави.
    Прави се национал социализъм.
    Главната им цел е прокуратурата,защото за първи път от 30 години се задейства.

    Коментиран от #27

  • 22 Още повече,

    24 24 Отговор

    До коментар #20 от "Милиарди в офшорки":

    Че банкнотите от 500 евро ги изтеглиха от обръщение.Пробвайте да се получите такава от която и да било банка или бюро в страната и чужбина.

    Коментиран от #32

  • 23 Сашо Нереза от Варна

    36 5 Отговор
    Преди години емигрантът Божидар Чеков написа "Третия светилник",рисувайки с голяма точност онзи "борец" за демокрация,който някои помнят как "гладува", протестирайки пред"Коня" ,но неотслабна, напротив - наля се и заприлича на бъчва от преяждане с власт,пари и облаги.През 2002г СДС-Чумата забрани издаването и всички екземпляри от книгата бяха конфискувани.Тъсрсте в Гугъл и чеъете, за да знаете!
  • 24 Поп Кръстьо

    46 14 Отговор
    Аман от американския комунисти целящи да окепазят вожда и ортаците му. Завистта на западните анализатори ще доведе до тежка институциална криза и ще заличи успехите на строителя на нова и демократична България. Подобрихме всички икономически рекорди на държави като Германия, Франция, Китай и Сингапур взети заедно. До две години ще се построи виадукт до Луната, а след още две ще приемаме космическите туристите на Върджин и Мъск на Юпитерската ривиера.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Панов

    27 51 Отговор

    До коментар #21 от "Кармора":

    Прокуратурата е и главна цел на президента заради разкритията за предаване на секретна информация на руските служби.Има пълно съвпадение на интересите на мафията и президентството.За президента,единствения изход е оставка,колкото по скоро,толкова е по възможно да избегне процес за национална измяна.

    Коментиран от #33

  • 28 Гост

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "Слава на СИК":

    А ВИС, а ВИС-2 ? СДС, БСП ?
  • 29 ха ха ха ха ха

    33 10 Отговор

    До коментар #20 от "Милиарди в офшорки":

    Това не са пари за ежедневни разходи. И защо трябва Бойко да ги обменя в чейнджа ,след като рекета се плаща в евро?Пари от контрабанда,рекет,наркотици в левчета и видите ли Бойко ще тича да ги обменя в евро ха ха ха . Това да не ти е някой държавен служител по ниските етажи ,че да му плащаш рекета в левове? Много глуповата ,дори смешна опорна точка си написал.
  • 30 ТЪПОТО биковче

    4 1 Отговор
    поп Кръстьо /24/-много си точен, много си прав!
  • 31 Кърджалииската

    27 7 Отговор
    Ще пита какво искат протестиращите??? Казаха го и написаха хиляди пъти:да заминавате Комплект, в Небитието!!!!!
  • 32 не е вярно

    33 6 Отговор

    До коментар #22 от "Още повече,":

    Защо лъжеш? Не са изтеглени от обръщение.. А не се печат вече...А пуснатите в обръщение можеш да теглиш и да се разплащаш.
    Когато не знаеш нещо е по-добре да замълчиш,отколкото да ставаш за смях.Тук си анонимен,но пред свои познати ....ще станеш за посмешище.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Естествено

    32 8 Отговор
    Не само в Европа, в целия свят се прочухме! Срам ме е! Както хирург реже тумор-до здраво място, така трябва да се изчистим и ние! Аз вярвам, че ще успеем

    Коментиран от #50, #56

  • 35 Явно тебе

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Слава на СИК":

    Яко 😎 са те клатили на люлката, харесало ти е 😁, браво, сменяй по често памперса, че вони
  • 36 Kevin, look in the MIRROR!

    18 1 Отговор
    все конспирация, все врагове, ... Но всичко е ЕДНОСТРАНЧИВАТА ПАРАНОЯ: ...ето идват, ще ми вземат всичко, трябва да се защитя!!! Цялата концепция на САЩ базира на лъжи, защото става дума за оправдаване на кражби! Те започват с воината против месното население, индианците! И винаги "цивилизованите" говорят "добрини", "ние сме ДОБРИТЕ". Всъщност става дума за кражба след кражба. Не че другаде по света е различно. И Русия е с такова минало, но С.Съюз се разпадна МНОГО ТИХО за разлика от други ДИКТАТУРИ.
    Някой хора казват, че американците учат география чрез воините, които водят. Предимството в Щатите е, че все още има интелектуалци, които хигиенизират униформената глупост. Само ако се погледне Пандемията става ясно, че НИКАКВА СТРАТЕГИЧЕСКА ЗАЩИТА НЯМА в големите 'империи', САЩ, Русия, Англия, Китай, ... Цялата 'отбранителна техника' е само оправдание, кой по-голяма пирамида е построил. Тази планете ни е показала многократно, че всяка "Голяма" структура рано или късно пропада. Динозаври, Александър Македонски, Египет, Рим, ... Светът се управлява със СТРАХ!!! Социалистическия блок чрез Политбюро, а Запада чрез другото, финансовото Политбюро,ITT,Sctology,Блекрок,ГолдманЗакс,MS,Ggl, Fakbook,Uber&Co...Монзанто
    Колкото и да се обявява "In God we trust!", пирамидаджийте следват мрака и пропъстта и си 'вярват' в тази крива координатна система. ............ВИНАГИ ДРУГИТЕ СА ВИНОВНИ! 1. Индианци, 2. Англичани, 3. Германия , ....и тихо ползват Вернер фон Брау

    Коментиран от #42

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Не може

    26 4 Отговор
    да слугуваш и на едните, и на другите, Бойко - на Щатите и Русия, пък и на Доган! Накрая си между всички, та на земята. Представям си щом ти си завлякал толкова пари, за какво става дума в световен мащаб. И да ги питаш за какво са им?! По-дебели да станат, по-луксозни имоти да имат - за какво? Рано или късно алчността им вижда сметката. И няма глобалисти и анти-глобалисти - всичките са заедно. Но когато има повече от един враг, битката срещу негодуващите е по-лесна. Никой народ не заслужава да го управляват нищожества!

    Коментиран от #65

  • 39 Последния гербаджия

    20 5 Отговор
    Мача свърши
  • 40 Не може

    15 4 Отговор
    да слугуваш и на едните, и на другите, Бойко - на Щатите и Русия, пък и на Доган! Накрая си между всички, та на земята. Представям си щом ти си завлякал толкова пари, за какво става дума в световен мащаб. И да ги питаш за какво са им?! По-дебели да станат, по-луксозни имоти да имат - за какво? Рано или късно алчността им вижда сметката. И няма глобалисти и анти-глобалисти - всичките са заедно. Но когато има повече от един враг, битката срещу негодуващите е по-лесна. Никой народ не заслужава да го управляват нищожества!
  • 41 ХероМустафа

    38 5 Отговор
    Значи да ни накрат да си купим трошки на цената модерни самолети може, а да издействат това ,да се покаже филмът не може?
    Това означава, че САЩ имат влияние над БГ мафията, от което следва, че мафия в БГ има благодарение на благоразположението на САЩ.
    Съвсем проста логика. Акъл не е нужен много.

    Коментиран от #52

  • 42 Точно така!

    10 0 Отговор

    До коментар #36 от "Kevin, look in the MIRROR!":

    👍 аболютно!
  • 43 Емил Станоев

    34 7 Отговор
    Във филма има неверни данни към този момент.Лукойл всъщност не е руска фирма а Холандска и е собственост на Родшилд.Тва че е регистрирана в Москва не означава че е руска.Това всеки може да го провери.

    Коментиран от #88

  • 44 Гневен

    35 2 Отговор
    Ние,Българите не сме канарчета,както са си помислили "майсторите" на тази боза.Изопачаване на историята ни,тенденциозност във фактологията,непрекрит опит за евтина и злонамерена манипулация.Срам и позор за "българите",взели участие в това!!!Асен Йрданов е позор за БЪЛГАРИЯ и за баща си,който беше свестен и читав човк!!!Авторите на "филма" да погледнат и оправят собствената си страна,която нито е цъфнала,нито е вързала!!!Целия свят видя цялата ненормалност,която се случва там!!!Да престанат да си завират носа по всички точки на света!!!Ставащото в РОДИНАТА ни е проблем само на нас,БЪЛГАРИТЕ и ние ще се справим с това!Държавата ни е на най-малко 1300 год.,което е ярко доказателство,че умеем да преминаваме през вековете като ГОРД и ДОСТОЕН народ!!!

    Коментиран от #81, #93

  • 45 Сам Борисов

    11 6 Отговор

    До коментар #2 от "Момиче на повикване":

    си го е снимал. Кой държи такива пари в брой?! Или е сложил 500 евро банкноти само най-отгоре? За да си направи закон за лична охрана! Само, че 'изтече' и видео, за което той не изглежда да знае. Усетил е, че трябва да се пази

    Коментиран от #58

  • 46 Обективно

    27 8 Отговор
    Всъщност филмът е много тънка пропаганда от страна на комунистическия Бивол ! Признавам много хитра, но и подла идея и реализация. Взимат някакъв безизвестен американец, представен като най големия миротворец. Показва се грозната страна на комунизма, който не можеш да го скриеш и от малко дете. Никаде обаче не се говори за БСП. Нито един път не се споменава БСП. Нито един път не се казва, че ДПС винаги са управлявали с тях. Не се казва, че КТБ пада при тях. Само се споменава Пеевски шеф на ДАНС. Не се казва кой го прави такъв...
  • 47 Петър Волгин

    20 5 Отговор
    В 2 часа се забърква тюрлюгювеч, в който КГБ ни завещава през 1989 г. 9-годишния тогава Пеевски да управлява мафията у нас, а румънката Моника Маковей дава интервю, мислейки си, че е отвлечена

    През 2015 г. новият американски мъж на Цеци Красимирова води в София режисьора, за когото всичко е голяма конспирация

    Лентата неочаквано свърза емоционално синовете на Недялко Йорданов - единият обиден, че брат му руши държавата заедно с Цветан Василев

    Другият - Асен Йорданов, е представен като борец срещу мафията и КГБ, залагайки живота си от масата на банкера беглец в Сърбия

    КГБ си тръгва от България на 10 ноември 1989 г., но поставя Ахмед Доган и Делян Пеевски да управляват. Правят го от тогава досега. Какво от това, че вторият по онова време е бил на ...9 г.

    Сотир Цацаров тайно се среща с руския главен прокурор Чайка, което доказва дългия пръст на Путин. Какво от това, че двамата имат официална среща през 2017 г., снимана от медии, качена на сайтовете на институциите. Щом са се снимали заедно, има нещо подозрително. Тези два детайла са част от

    една голяма

    конспирация,

    забъркана в двучасов филм “Сенките на София”, сниман през 2015 г. и пуснат в мрежата 4 г. по-късно - в средата на юли. На постера за лентата, която е истински обидна за българите с памет, се виждат изображенията на депутата Делян Пеевски, на действащия премиер Бойко Борисов и на... Владимир Путин, гушнал българско овчарско куче.
  • 48 ВИЗИЯ БГ

    10 2 Отговор
    Унгарската и пражката революции, бяха започнати от комунисти неевреи срещу болшевици евреи. 10 ноември и другите преврати по него време, бяха пълна победа на евреите в ком партиите, в съглашение с евреите от атлантическата империя. Опиянени от парите и жадни за пари и сила власт. 'La Morale Dell'Immorale'
  • 49 Нов Завет

    10 2 Отговор
    БКП управлява! Но от 35 г. Москва е Вашингтон, и пропагандата се смени противоположно, комунизмът-марксизмът е заместен с антикомунизъм-неолиберализъм=Хайек. БСП поставена опозиция, спаринг партньор, вярват в конкуренцията. Затова имаше сик и вис, и партии държи дълбоката държава. Вътрешна конкуренция, между отделите на фирмите, его - айн ранд.

    Коментиран от #53

  • 50 Ein Stein

    12 3 Отговор

    До коментар #34 от "Естествено":

    Прочистването започва отвътре: хигиената на мислите вътре в нас! Цинизма, примитивната конкуренция, "мама каза, че съм най-хубавия, най-умния" и след това шосето е МОЕ и /\\/\, ... Или ще започнем да се уважаваме ВСИЧКИ и да спрем да крадем, или ще си останем Бай Ганю за винаги. Алеко го описал ПЕРФЕКТНО, но Б.Г. не иска да се разпознае себе си. Да, Трудно е! Всичко сме Б.Г., и най-хубави, и най-силни и най-умни. БойкоБ е точно пример за този МегаНарцизъм. Да, той хитро лавира между САЩ, Русия, Китай и ЕС, както Б.Тошо. Но жалкото е, че сме толкова глупави, да се делим по единично, и удобно да се оставим да ни "води" пъстира за носът. Принципа за овчето стадо се прилага от хилядолетия. БойкоБ е прав, ще дойде скоро време, дето никой не е сънувал. Но то ще дойде с него и без него, и "неговите пътестроители" ще са привелиговани. Тогава завист ще събуди останалите. Въпросът е какво ще направим НИЕ Всичките? Кенеди е много прав: Не питай какво може да направи държавата за теб, а какво можеш да направиш за нея. Дуржавата е нашата Къща, както и планетата нашия ДОМ.
  • 51 no name no face no number

    23 4 Отговор
    Филма е измислена атака срещу Русия, както обикновено гледат от тяхната си страна, с какво Сакскобурготски е по различен от Борисов моля моля не ме кефят и амвриканските бази в България.Лукойл може да си го върнем, но кравите стъпят ли трудно се махат фактите са важни в България Съветски войски не е имало за какво ни са и американските да ни тровят природата с бомби да си стрелят в Кравария.и да се разкарат от управлението на страната ние можем и сами. Пример едноокия промени мнението на Орешарски за часове когато ни съсипаха южният поток ОСТАВКА ЗА МАФИЯТА
  • 52 Стига писа глупости

    11 8 Отговор

    До коментар #41 от "ХероМустафа":

    САЩ искат да свалят правителството заради руския газ и Балкански поток!
  • 53 Ein Stein

    13 4 Отговор

    До коментар #49 от "Нов Завет":

    абсолютно сте прав!!! По ARTE.tv преди няколко години показаха документалната поредица Capitalism шест части. Не ми е било интересно през последните десетки години. По соц. време имахме недостиг самостоятелна отговорност. След като гледах тази поредица от Адам Смит, през Маркс, Хайек, ...чак до Милтън Фридман разбрах за "ръката", която управлява света ни - мрачната сила на лъжата. Адам Смит не е имал проблем с търговията на роби, но в последната книга(която смятал за най-важна) описва етиката и морала колко са важни. .... А Милтън Фридман, икономически съветник на щатските президенти, съвсем открито обявява АЛЧНОСТТА като движеща сила на човечеството. Р.Реган го награждава за приноса му! ... сигурно двамата са отишли после на църква ... Един много голям учен немец преди около 40години в беседа край Берлин ми каза, много малко са хората които отговарят на дефиницията за човек. Сега мисля само: ...първите ще са последните, а последните ще са първите!

    Коментиран от #60, #67

  • 54 georgi

    15 2 Отговор
    To и плана "Ран-Ът" ще го искарат 4е Русия го е написала.
    r

    Коментиран от #61

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ein Stein

    7 1 Отговор

    До коментар #34 от "Естествено":

    ps: принципа "Око за око, зъб за зъб" е принципа на Вселената! Този принцип НЕ Е ЗА ЛИЧНО ПОЛЗВАНЕ! Който меч ( хирургически нож) вдигне, от меч пада ... Мисля че, всеки който иска да "подреди" нещо трябва да е АБСОЛЮТНО наясно за голямата отговорност вътре в себе си и да е абсолютно чист. Иначе става всичко по сталинистки, хитлрски, франковски, пиночетски,....
    Просто го напомням, защото идват страшни времена - всеки срещу всеки. Агресивността животинска ще ни върне хиляди години назад. Оптимизма понякога ни изиграва заслепяваща роля.
  • 57 Мъка

    8 0 Отговор

    До коментар #55 от "Max":

    Пази боже от заблудени с замъглено съзнание.
  • 58 Доктор

    2 0 Отговор

    До коментар #45 от "Сам Борисов":

    Погледни по добре,вижда се за малко женски крак обувка с токче,както и ръка с маникюр,финна женска ръка
  • 59 Храна за размисъл

    7 2 Отговор
    87% подкрепят Гешев от българите чета сега в една статия.
    Явно освен българина всички други по света разбраха какво става в държавата и дори пак чужди специалисти казват,че Гешев с тези записи нарушава закони и защита на лични данни на журналист и политик.
    Е,какво пък,като иска да спи българина и да го градят да спи.

    Коментиран от #69

  • 60 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #53 от "Ein Stein":

    Не беше ли цитат от Библията,че един ден първите ще станат последни и последните ще станат първи?

    Коментиран от #66

  • 61 ай де бе

    8 1 Отговор

    До коментар #54 от "georgi":

    Не само Ран-Ът са го писали руснаци, ами в четирите американски бази има руснаци с руска военнщина...
  • 62 Аха

    15 0 Отговор
    Хайде бе!Американски бъртвежи.Все руснаците са виновни за всичко по света...даже и у нас.В последните години нашето правителство ,особено с Плевнвлиев,се държеше изключително агресивно към Русия.Да си припомним още Фердинанд се беше ошашавил от темповете с които крадяха депутатите.За нула време си построиха дворци големи почти колкото на царя.И не случайно Фердинанд е казвал,,ето го .. нашият крез,,визирайки наш депутат-управник.И сега искат да са крезове и не Русия е виновна.
  • 63 Ein Stein

    8 2 Отговор

    До коментар #55 от "Max":

    Max, тази ПАНДЕМИЯ скоро ще ни покаже ( щем, нещем), че Аутобани, Мерцедеси, СЮВ'ита (SUV), танкове , ...., и ПОЛИТБЮРа, няма да ни спестят УРОКА. Енвир Ходжа/комун. Албания, Тито/ Югославия бяха инсталирани от Англия. Албанците стигнаха до там, че нямаха пари да внесат метални консерви. Югославия след като САЩ спря да внася Zastawa Jugo и след като 80'те попадна под валутен борд на МВФ, видяхме каде стигна - когато хората са гладни, бедни идва ЕТНИЧЕСКАТА КАРТА и СТАРИТЕ "ПУКНАТИНИ". Всички държави закъсаха от 70'те заради 1.петролна криза+израелската "самозащита" и арабския 'отговор'. ....Важното е да помним добре: че от тогава Никсън/САЩ се отказа от обезпечаването на ЩДолар с ЗЛАТО ( САЩ влезнаха в финансова криза и заради Виетнамсата авантюра) и започнаха да увеличават държавния заем още повече, до сега в 'космическите' размери. Това се случи и в Европа. До сега всички сърбат кашата от 70'те. Това беше причината и Соц. Блок'а да се провали! Според Martin Armstrong (док.филм "The Forecaster" arte.tv, ARD Германия, виден американски финансов експерт) само Румъния си върнала дълговете през последните 2000г. насам.
    Сега Пандемията ще ни тресе за 3. пореден път и след 2001, 2008, 2014, от 1945 г. насам.
    По отношение на лъскавата фасада на Аутобани, Метро-София, ... и хиляда фотосрещи с режещият лентите, не забравайте Живковия 'брандинг' - Бай Ганю. Да, хитро е да се качиш на гребена на вълната, НО НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА КАЧИШ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД на таз
  • 64 Данъплачещ

    7 1 Отговор
    Днес Каскетът си почива и не се е снимал, и не е давал интервюта от дворищата на изнасилени бабички.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Ein Stein

    5 1 Отговор

    До коментар #60 от "Гост":

    от новия Завет, евангелието на Матей! В самото начало! Широкоя Път и широките Порти водят в пропъстта. ...
    Но основата на църквата базира и на 'виденията' на Константин, че Бог ще му помогне да се бие с конкурентите си. ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! ВИЗАНТИЯ е същото Политбюро. ...по делата ще ги познаете! (перефразирам го за по просто)7435

    Коментиран от #70

  • 67 ГруЮ

    6 0 Отговор

    До коментар #53 от "Ein Stein":

    А най-готиното е, че Милтън Фридман, заедно с Алън Грийнспан посещават кръжоците по обективизъм- философията на егоизма, измислен от Айн Ранд. Руска имигрантка, с име по рождение Алиса Зиновиевна Розрнбаум.

    Коментиран от #71

  • 68 ГруЮ

    11 1 Отговор
    Навремето един американски генерал беше скочил от прозореца на Пентагона с вик : Руснаците идват! Та все още им държи влага на тъпаците. Зад който и ъгъл да погледнат им се привиждат комунисти....докато ежедневно ги клатят братята Кох, Гейтс, Безос и всякакви други изедници.
  • 69 Ein Stein

    6 0 Отговор

    До коментар #59 от "Храна за размисъл":

    ...да, точно така! Само погледнете ТВ-Новините на Немската държавна тв ARD, на европейската ARTE.tv от Щтрасбург. И късните 1/2часови новини не казаха нищо друго, освен позицията на Радев. Който му се струва не вярно да погледне в архивите Tagesschau-de и на Tagesthemen-de от началото на седмицата. Там не харесват Яармаркт'ната политика. Малко повече вкарват парата в "движението" на тяхния "локомотив", а не в СВИРКАТА му. ....
    А и никой ли не си задава въпроса, защо не купуваме европейски б. самолети, английски, френски, шведски?
  • 70 Вярното е

    1 0 Отговор

    До коментар #66 от "Ein Stein":

    По плодовете им ще ги познаете...Има голяма разлика.

    Коментиран от #79

  • 71 Ein Stein

    0 0 Отговор

    До коментар #67 от "ГруЮ":

    да, съвсем съм съгласен! Но и та са хора, грешат! Но когато правят Политбюро по Константиновски, всички трябва да предпазим от мъглата, а не да "Аутсурсваме" отговорността ни. Като гледам как повечето величия в Германия описват тоталния крах на т.н. "пазарна економика" (Адам Смит е постулирал П.Економика единствено като абсолютно равноправна за двете страни) и на неолиберализма, защото не е имало никаква стратегическа подготовка за Пандемията. Никъде! И в Китай само хвърлиха фасадни картинки. Дори и швейцареца-организатор на срещите в Давоз, 2015 г. заяви, че капитализма не функционира в критична рамка. Но какво тогава ни остава. Майндфулнес-института на Йон Кабат-Цин в Щатите вече е във всички големи корпорации. А Ray Kurzweil проповядва Сингулярността и вечния живот - Дж. Нойманската Сингулярност. Мисля, че Айнщайн е открил много повече, от колкото е повярвал. Относителността на всичко с всичко. Днес знаем за (от Айнщайн откритото: Призрачно Далеко-Действие) оплетеност. Не само квантова, а и вече на молекулярно ниво. IBM миналата година направи първият комерсиален Квантов Компютър. Проф. Zeilinger проведе видео-к. от Виена до Китай.
    Няма да можем де се откъснем от тази оплетеност. Вселената е плоска!!! Друга версия не функционира!
  • 72 БГ гражданин

    22 5 Отговор
    Този филм сигурно би намерил някаква подкрепа през деветдесетте сред нахъсените срещу режима на Живков българи. Трийсет години по-късно, накиснати в блатото на разбойническия американски модел на капитализма, само най-отявлените мафиоти ще подкрепят подобна параноична версия за случващото се тук. Истината е точно обратната на изнесената във филма " Сенките на София" - обикновените българи до днес не са били никога по-зле и беззащитни спрямо безнаказаните кървави престъпления на мафията, която разграби постигнатото в цъфтящата ни социалистическа държава, унищожи ценностите на личността, реда, справедливостта и хармонията в обществените отношения. България никога не е била по просперираща отколкото при подкрепата и закрилата на Съветския съюз. В подкрепа на това твърдение говорят и цифрите и класациите на държавата ни по отношение на икономиката, културата, спорта и образованието. Който твърди обратното е или злодей, или психопат, или и двете.

    Коментиран от #75, #82, #85

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 МУТРИ ВЪН

    2 0 Отговор
    Мика Зайкова, Ваня Григорова, Димитър Манолов, Пламен Димитров, ЕВРЕИ ЛИ СА? ВОЛГИН? ВАЦЕВ?
  • 75 Ein Stein

    3 3 Отговор

    До коментар #72 от "БГ гражданин":

    да, но дори Ангела Меркел(консервативния ХДС) и Либералите в Германия зявиха открито, че СОЦИЯЛНАТА ПАЗАРНА ЕКОНОМИКА(измислена от К. Аденауер и ХДС веднага след войната 1945г) няма нищо общо с АНГЛОСАКСОНСКИЯТ ВИД П.Е. В Германия всички го наричат Рейнският Капитализъм на Круп, Сименс и Карл Цайс. Карл Цайс въвежда акцинерното участие на работниците в Carl Zeiss.Така и W. v. Siemens въвежда първите фирмени усигурителни системи за работниците. Бисмарк въвежда първата с.усигурителна система. Да, на улиците се бунтуваше народа. Аденауер разбираше много добре заплахата от ГДР, соц. блока. Но сега Меркел се хвали с това.
    ....
    За соц. постиженията съм скептичен, не като икономически параметри, а като липсата на лична отговорност. Защото пастира Живков, беше точно както БойкоБ., но нямаше тази ексцентрична публична простотия на Мутра. Беше си точно Бай Ганю. "Тази година полупроводници, до година цели проводници!".
    Но без соц. блок'а нямаше западна Германия, Франция, Швеция, Австрия,... да направят това което постигнаха до 1989 г. Реформите след това на всякъде върнаха дивия кап. по англосаксонския модел обратно Течър и Реган испързаляха света в едно голямо блато. Това блато е и обръча от фирми на Бойко, на А, Доган, на Путин, на Китайците, на Гюлен, на Сцайтолзите. О.Стон в История на Америка го показва от Труман, през Ейзенауер, Кенеди, и всички следващи сценаристи на гравитацията на кражбата.
  • 76 ГУГЪЛ

    5 0 Отговор
    ИФАНДИЕВ ЮТУБ ГЕОРГИ СТОЕВ: - ТЪРСЕНЕ ТЪРСЕНЕ: КРЪГЪТ БАНКЯ
    ... Мао е съгласен с идеята на Сталин за увеличаването на класовата борба след събарянето на капитализма. Мао доразвива тази идея и стига до извода, според който в преходния период между събарянето на капитализма и окончателното въвеждане на комунистическото общество именно комунистическата партия и нейните кадри, функционери започват да играят ролята на буржоазия, която има интерес от възстановяване на капиталистическото общество. В нaчaлoтo нa януaри 1990 г. Джeймc Бeйкър ce cрeщa у нac c групa aнтикoмуниcти и диcидeнти. Eдиният oт тях - Пeтър Гoгoв, тридeceт и пeт минути oбяcнявa нa aмeрикaнcкия държaвeн ceкрeтaр кaквo трябвa дa cтaнe в Бългaрия. Oня първo рaзхлaбвa възeлa нa врaтoвръзкaтa cи, cлeд тoвa рaзкoпчaвa caкoтo, ризaтa cи и пoчвa дa ce пoти. Тръгвa cи, бeз дa взeмe рeшeниe. Cлeдвaщият, кoйтo ce cрeщa c тaзи групa, e пocлaникът Coл Пoлaнcки. Тoй кaзвa, Джeймc прeдaдe пocлaниeтo ви нa Държaвния дeпaртaмeнт. Зa нac глaвният aнтикoмуниcт, c кoйтo щe прoдължaвaмe дa cи cътрудничим, ce кaзвa Aндрeй Лукaнoв. Тoвa кaзвa Coл Пoлaнcки. Тoвa e пoлoжeниeтo. Нa 10 нoeмври 1989 г. cи лeгнaхмe рaвни, a нa 11-ти ce cъбудихмe мaлкo пo-рaзлични. Eтo, oттoгaвa зaпoчвaт дa ce вият нaй-рaзлични кръгoвe и oбръчи. Премиерът Бойко Борисов също има топли връзки с кръга „Банкя“. Анализатори твърдят, че точно този кръг го е лансирал в политиката. Припомнят, че преди години като кмет Борисов разпространи нота

    Коментиран от #77

  • 77 ГУГЪЛ

    4 0 Отговор

    До коментар #76 от "ГУГЪЛ":

    Припомнят, че преди години като кмет Борисов разпространи нотариално заверен договор, че отстъпва акциите на съдружника си Чавдар Чернев. Сред приятелите в кръга „Банкя“ е и собственикът на кортовете в курортния град Иван Саздов. През 2005 г. той оглави инициативния комитет за издигането на Борисов за кмет. Бизнесменът е известен като личния масажист на Тодор Живков. Той е и кум на зам.-министъра на финансите Владислав Горанов. Днес Иван Кръстев е водещ „либерал-консерватор“, което е странно съчетание, привнесено преди повече от век от Централна Европа у нас. Впрочем понастоящем това дете, родено с кърваво червена лъжичка в уста, се подвизава изключително в тази част на Стария континент. Снове между Будапеща и Виена, а понякога отскача и до Берлин. Наричат го „сивия кардинал на олигарсите“. Сменил много настойници, днес е смятан за близък до довереното лице на семейство Живкови, до сина на последния предидесетоноемврийски кмет на Правец Васил Златев, другаря Валентин, президент на „ЛУКОйл България“. Преди това обаче същата рожба на Луканов – една от многото, беше командирована в т. нар. „дясно“, което още по онова време беше подкрепяно с пари от западни фондации, до една свързани с тамошните и тукашните специални служби. „В качеството си на политически съветник на президента Желев, а после и на наследника му Петър Стоянов, също избран от СДС, Иван Кръстев се превръща в „експерт-политолог номер едно“ на България. По-възрастните помнят, че неговият баща Йото

    Коментиран от #78

  • 78 ГУГЪЛ

    3 0 Отговор

    До коментар #77 от "ГУГЪЛ":

    „В качеството си на политически съветник на президента Желев, а после и на наследника му Петър Стоянов, също избран от СДС, Иван Кръстев се превръща в „експерт-политолог номер едно“ на България. По-възрастните помнят, че неговият баща Йото Кръстев беше заместник-завеждащ на отдел „Административен“ на ЦК на БКП. От този отдел са зависили дори членовете на Политбюро. Пред него са рапортували даже началниците на Държавна сигурност. Той е бил нещо като вътрешнопартийно Шесто управление, което е съхранявало досиетата и е определяло кариерата на висшата номенклатура. Накрая Йото става завеждащ отдел „Средства за масова информация“ на ЦК на БКП. Кръстев-баща израства в кариерата от редови журналист до ръководен кадър на централния комсомолски всекидневник „Народна младеж“. Казват – чрез натегачество, предателства и огъване на гръбнака пред началството. Непосредствено след промените той беше „дясната ръка“ на Андрей Луканов при разпределението на внезапно „изчезналата“ от складовете вестникарска хартия. Пак чрез Луканов, Луджев и Желев той става лидер на българския клон на фондация „Науман“, което му отваря вратите впоследствие да създаде своя think tank ЦЛС…

    Коментиран от #84

  • 79 Ein Stein

    4 0 Отговор

    До коментар #70 от "Вярното е":

    ДА, абсолютно вярно!
    за това добавих: перефразирам го за по просто ...
    ....
    но не съм съгласен, че в нашата земна дискусия ДЕЛАТА се различават от ПЛОДОВЕТЕ.
    В Новия Завет, особено на Матей и Йоан, както и писмата на Павел, всичко е написано ВСЕОБХВАТНО, Универсална истина. Защото който ИСКА да е разбере, ще намери правелния път към тази Истина. Предпочитам хората да се замислят първо, дори и да ми кажат, не е съвсем така. Колективните Взаинмоотношения с Вярата водят до това, че 30 годишната война в Европа се водила между Лутарянци и Католици. Fridrich Schiller: Проклятието на злото дело... от "Валенщайн". Това е заключението, което прави и един от най големите журналисти Петер Шол-Латур, описвайки провала на Запада в Ориента. П.Ш-Латур беше Католик, Гулист и се познаваше лично с Големите на нашето време. Книгата е има и на български, но е преведена на важните места грешно, н.пр. Х.Кол и НАТО.
    Имам и немският оригинал!
  • 80 Грешен код от картинката

    9 4 Отговор
    Не гледайте филма, от олигофрени за олигофрени е, издържах на пропагандата, докато не казаха, че фалшивият алкохол в Сл. Бряг бил от Русия??...
  • 81 Kumba

    9 3 Отговор

    До коментар #44 от "Гневен":

    Това е може би,единственият читав коментар,който може да се прочете днес и от много време насам.Аз знам какво претендират с този филм,направен със съдействието на тези всеотдайни българи,и се срамувам заради тях,и заради себе си.Признавам си,неможах да изгледам тази боза докрай,защото съм честен човек и ме боли като гледам такова извращаване на истината.Невежеството,и непознаването на историческите факти са страшен бич.И да,мисля че въпреки ужасното изоставане на България,все още има надежда.Просто трябва да си спомним, какво изгубихме през годините,да оставим страхът настрана и да потърсим отговорност от тези,които трябва да ни служат.А американците,да оправят първо задният си двор.Уроци от тях не щем.
  • 82 Kumba

    8 4 Отговор

    До коментар #72 от "БГ гражданин":

    Във филма се казва,че България е била окупирана от СССР.Аз искам да знам-кога?Искам да знам защо преднамерено и злоумишлено се изопачават фактите,при това със съдействието на услужливи българи,които за да изкарат някой и друг долар,работят за създаването на един ,,документален"филм пълен с лъжи.Кога сме били окупирани,аз защо не си спомням?

    Коментиран от #92

  • 83 опа

    8 1 Отговор
    алоо, тоа филм хич не ни го предлагай на нас... ние с тва сме израстнали...прожектирай го на меркелица и на макарона да знаят те техния домашен любимец ква стока е. стига са го тупали по рамото , щото като дойде скоро чалгаря на негово място няма да е чак толкова послушен
  • 84 Ein Stein

    3 1 Отговор

    До коментар #78 от "ГУГЪЛ":

    много интерсни неща описвате! Сигурно са верни. Но не са ли лесния начин - или е Добро, или е Зло. Друго няма! Черно или бяло. Всичко винаги се връща до момента Юда! Преди 2000г. са били по-малко Предателите. Днес вече е спорт! По върховете на пирамидите са все Предатели. Защо е така? Защото ВЕЧНО НЯКОЙ ТРЯБВА ДА Е ВИНОВЕН! ... а кой е невинен??? Американците? Дето хвърляли ДОБРИ БОМБИ според немския Пропагандист Ю. Райхелт. Който сее буря, жъне ураган!!! 1989 г. Предателите бяха по-малко, но след това започна най-мръсната лъжа. В ГДР около 70% от хората са били против обединението. Но никой не ги пита. Изборите имат за цел да прекъснат пряката връзка между сувенена и представителите му чрез ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ!!! Никоя голяма държава не пропуска това!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Поучителен филм

    4 1 Отговор
    Разбрахме много неща за самите нас. Как отчаяно търсим помощ от уж най-демократичната страна в света и не я получаваме. Даже напротив, платихме милиарди за нещо което не ни е необходимо. От старта на филма 2015 до 2019 корупцията се обсъжда и не се премахва, а се увеличава. Царят си живее спокойно, малцинствата също, само ние българите се чудим какво да правим. Кой ни натресе тази корупция? Русия, САЩ или Европа. Или всички заедно? Филмът с участието на банкера обаче, е изиграл роля за освобождаването му от конфискация. Закон на магнитски в действие ли е този филм?
  • 87 Мишо

    1 6 Отговор
    На рупия президент няма да му се размине разследване ти
  • 88 ke da

    3 0 Отговор

    До коментар #43 от "Емил Станоев":

    Точно обратното е Лукоил е регистрирана в Холандия но над 50% е руска собсвеност!
  • 89 Лавас

    6 2 Отговор
    Гешевтов бил инструмент на Бога?! Кого лъже?!Той е една много проста вещ в ръцете на простотията и ще го махнат, защото с простотия не може да свърши това за, което дяволите са го сложили, а именно да прикрива истинските престъпници и кръвопийци.
  • 90 Ein Stein

    1 1 Отговор

    До коментар #85 от "Алеко КАН":

    Не съдете, за да не бъдете съдени, ...
    грешите много! защото осъждате!!! Не е в нашите правомощия! Или вярваш в сътворителя, или го използваш за лични ГЛУПОСТИ. НИЩО в ВСЕЛЕНАТА НЕ Е СЛУЧАЙНО. Нито комунизъм, нито фашизъм, защото ни е дадена свободна воля .... и О Т Г О В О Р Н О С Т!!! Грешката ни е, че не искаме да виждаме личните слабости. Всички сме така. Когато църквата дава блаословия на ВОЕННИТЕ, ВЪРШИ ГРЯХ!!! И В РУСИЯ И В САЩ!!! Още по-голям грях е "убивай пръв!" (провери в Инета...).
    По Хитлер е имало 42атентата!!! А той се е хвалил, че е католик и че го пазил ...
    Неее, Господ помага и наказва ВЕДНАГА тези, които вярват в него! Юда и Хитлер сами си сложиха край! Немците подкрепяха демократично избрания Фашизъм, и си получиха своето. Но Американците подкрепиха фашистки структури в Германия и Австрия, само за да се застраховат от евентуална заплаха. Вернер ф. Браун (V1,V2 >> Лондон, Ковентри) после ги качи на Луната (щото са толкова способни...?).
    Този, дето дълго време му върви, няма закрилата на Доброто. По-скоро обратното...
    След мръсотиите в Африка, Азия, Комунизма беше просто закономерния Дуален Отговор. Защото цялата Вселена е в комплементарно равновесие. Айнщайн: Господ не хвърля зарове! ... и не обръща внимание на плакати и лозунги, в това число и ПАРИТЕ! Защотото са танца около златния телец! Простите решения са: широките пътища и големите порти! Това е и ОМРАЗАТА, СТРАХЪТ,... АГРЕСИВНОСТ. Който вярва, ще получи! Но не на прик
  • 91 брей

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Момиче на повикване":

    брей, ами ако беше момче!
  • 92 докторе защо

    3 0 Отговор

    До коментар #82 от "Kumba":

    със старостта неусетно идват и проблемите с паметта
  • 93 при теб

    2 4 Отговор

    До коментар #44 от "Гневен":

    патриотарството е последната проява на некомпетентността
  • 94 rretyre

    6 3 Отговор
    да изметем мухобойко недоразумението
  • 95 В.В.П.

    8 2 Отговор
    БЪЛГАРИЯ В БЯГСТВОТО СИ ОТ РУСИЯ,,,ПАДНА В ,,ОКУПАЦИЯ ,НА ЧИЧО САМ....И ВОЕННИ БАЗИ И ТУРИХА ...ДА НАГЛЕЖДАТ ОВЦЕТЕ...И ЗА КАПАК И НАБУТАХА И МАЛОУМНИ К ПРЕМИЕР......НО ТЯ /БЪЛГАРИЯ/ ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ БЯГА......,,БЯГСТВО КЪМ ПОБЕДАТА...
  • 96 ъ не ь

    1 3 Отговор

    До коментар #17 от "Естествено":

    Всеки от НСО може да го снима. Вьпрасът е защо излезе снимката. А другите с шкафчето, може да са направени и по времето на царя. Всеки полуидиот може да преснима стара снимка, или да подправи мета данните.
  • 97 Геро Найденов

    6 3 Отговор
    Гледах филма. Поздравления за разследването ! Наистина добри ! Но това със месианството към ромите, май малко е преувеличено... Иначе Боко и Шиши са разобличени -мотамо.
  • 98 Българин

    10 3 Отговор
    Добре че ни осведомиха американци по темата корупция и мафия.Те най-добре са запознати ,защото си ги имат през цялата им кратка история.Докато ние сме живяли и в дни в който това е било в пъти по слабо разпространено.Нали по техен модел искат да се води и живее светът.В колко страни направиха конфликти и войни,погубиха милиони човешки живота и съдби.На техния джендърски морал да не ни учат.Да си изгледат филмите за Кук ло Склан, Убийството на Кенеди,Съборените кули близнаци в Ню Йорк.В живота всичко се ВРЪЩА.Америка е в залеза си(очаквайте скоро по кината).

    Коментиран от #99, #110

  • 99 Дог Ан

    3 6 Отговор

    До коментар #98 от "Българин":

    Болгарин, аз съм Българин. Такива глупости не може да изходи даже и маймуна от зоопарка в Ташкент. Схващаш ли? Или скоро не си ял банани от мороко?
  • 100 Майки ВР

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Алоууу":

    Линка е най-отдолу!
  • 101 Малчу от Факултету

    2 3 Отговор

    До коментар #9 от "БойкУ БурисоФ":

    А пък ний от Фякултету ша събирем пари и ша купим нова ощи по голема спалня с многу и по дилбоки чикмижета.
  • 102 зццф

    4 5 Отговор
    на хамерикански джендъри пасквилите не гледаме
  • 103 факт

    6 1 Отговор
    Два пъти го гледах филмчето, много елементарно е и изкривено, неистински снимки!Ако не познаваш България може и да го приемеш!
    Слаба работа!
  • 104 крум

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "Алоууу":

    Само ще си загубиш времето!Едни новини ще ти кажат повече!
  • 105 тишо

    1 2 Отговор
    Ако изключиме черупката, (защото, такива олигарси другите държави не търпят! ) мафията в БГ не е по- от Гръцката, Ит. Фр. Ис...
    Но, Милиончева, и Станишев така плюят срещу БГ в Брюксел, че черен печат, и до свидания таварищи
  • 106 Byg

    2 2 Отговор
    Ето , има вече резултати , преди година го нямаше Гешев , сега имаме реални действия против мафията и какво стана , тя излезе на улицата да протестира. Защо не напишеш това о велики проповеднико на демокрация. Глей кви глупости :Aмeрикa имa oбщo три тeми, кoитo ca зaвлaдeли вcички нoвини – Соvid-19, рacизмът (Blасk Livеs Mаttеr) и Дoнaлд Тръмп. Cлaдкa изнeнaдa бeшe извecтиeтo зa нoвaтa вълнa oт прoтecти , дреми и на америка за няколкото протестиращи в България , защо се мъчите да направите от мухата слон другара. Така е про демокрацията , всеки има право да протестира за каквото му скимне в северна корея протести няма , там всички са доволни от дережето си , това ли иска да каже този повелител на камерата.
  • 107 рецко

    1 0 Отговор
    И, Красимирова, и мъжа и, и този тъпзадник, нямат място в новините.
  • 108 Димитър

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Слава на СИК":

    А защо пропускаш столетницата руската партия Бкп =Дс =Бсп =Кремъл. Тази партия извърши на големите грабежи чрез такива нейни правителства като: Луканов, Беров, Попов, Жан Виденов, Симеон, Орешарски и Станишев. При едно личното управление на Бсп и Жан Виденов 16 банки дадоха фира, а спестяванията на хората бяха ограбени. Като 100% банките бяха притежавани или контролирани само от кадри на Дс и Бсп. Хиперинфлацията при Ж. Виденов стигна чудовищни размери един долар струваше 3500 лева. Да на протестите не на предсрочните избори, които обслужват интересите на Бсп и техния президент другаря Радев.

    Коментиран от #111

  • 109 ГИГА

    4 1 Отговор
    Тоя филм е ала бала. Празни приказки без никакви доказателства. Ми то така и аз мига да изляза и да говоря за Америка каквото ми падне. Ще направя интервюта с няколко престъпника и айде, филма готов. Разликата е обаче,че тогава всички американци ще скочат отгоре ми,а ние както винаги, подкрепяме всеки който ни оплюва.
    Смях!!!!
  • 110 Ein Stein

    0 2 Отговор

    До коментар #98 от "Българин":

    много е вярно, което пишете! Добре, че има хора, които не следват сляпо Консервативната Глупост. Консервативната Глупост е и Политбюро+ДС+КГБ+STASI. Но от преди 25г. вече става известо лъжата на запада. Egon Bahr (министър, архитект на зближаването, при канцлера Willy Brandt) през 12.2013 каза пред ученици: "... живеем във време преди война. В международната политика никога не се отнася до демокрацията или на правата на човека. Става въпрос за интересите на държавите. Запомнете това, независимо от това, което ви казват в урок по история."Това студентите, разбира се, никога не ще забравя. Хайделберг-РНЦ.(In der internationalen Politik geht es nie um Demokratie oder Menschenrechte. Es geht um die Interessen von Staaten.)
    По същият начин описва немск. журн. Peter Scholl-Latour намесата на запада в Виетнам, Иран, ... и Арабската Пролет. 2012 лично замина за Сирия от към турската граница, за да получи достоверна информация. Това описва в книгата "Проклятието на Злото Дело"-провала на Запада в Ориента. И на български, но с грешни ключови преводи!?!
    Другото интересно, е Martin Armstrong, който в немския док. филм "The Forecaster"(забранен в Щатите, но излъчен по немските Дуржавни канали и ARTE.tv) описва американските игри около Елцин, подкупа му и провала им. След което лежи над 10г. в Н.Йорксия затвор без НИКАКВО ОБВИНЕНИЕ!!! M. Armstrong е обслужвал около 6 милярда ЩД капитал в цял свят от 80'те до затвора.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Rosa Luxemburg: свободата...

    0 0 Отговор
    свободата е винаги и свободата на инакомислещият! Това го казала в Съветска Русия по повод "създаването на Политбюро" и подтискането на други мнения ...
    Админ, не премахвайте всички коментари просто така! И Борисовците имат ПРАВО на мнение. И Гешеф'тарите...
    мерси!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Фактология

    3 0 Отговор
    Кевин Буут, ако беше направил, успоредно филм за американските гета, как бедните американци живеят в канализациите,огромен % спящи на улицата в кашони и го съпостави с филма сниман в България ще се окаже, че ние сме с 100 години напред.

    Коментиран от #118

  • 117 Ein Stein

    0 0 Отговор

    До коментар #112 от "Разум":

    ЦРУ не си знае собствените интереси? Борисов купил руски самолети, или английски, или френски, или шведски?
    ЦРУ не си знае собствените проекти? ... .... Oliver Stone - Snowden!
  • 118 Ein Stein

    0 0 Отговор

    До коментар #116 от "Фактология":

    абсолютно е вярно! Но на всякъде всички следват Щатския модел на Алчност и Егоизъм, защото вярват, че в пирамидалният бардак могат да се качят по-високо, тъпчейки всички по-доло. Така се управляват американските концерни! Вижте скандала на Енерго-концерна(когато в Н.Йорк спираха тока и климатиците) ENRON: The Smartest Guys in the Room! Чак законодателството се промени след това в Щатите. И в Русия, и в Германия и в Китай, все харесваме НИЕ този глупав модел на ХИТРОТО!
  • 119 dilema

    1 0 Отговор
    Западната мафия се опитва да взема властта в България от българската мафия.
  • 120 Робство , тирания , смърт

    1 1 Отговор
    Някой направи ли си труда да изгледа филма , аз лично се опитах, но след като чух всичките лъжи ,които избълват го спрях . Говорят ,че СССР са създали днешната мафия , което е толко смехотворно , Герб е създаден от Европейския съюз . Още по времето на комунизма дори не е съществувал европейския съюз, ами е имало заговор да бъде заличен ССР от ООН след ,което си измисля думичката Евройпески съюз и се провъзгласяват за новия съюз . След това решават, че България ще е жертва да ни разграбват и унищожават и наемат Бойко , който си е тарикат джепчия от риждение и го навиват да прави това ,което сега се случва . С изминалото време все по страшно става яко е затънал Бойко ,ама пък с всичко откраднато си живее добре , само е въпрос на надежда дали някога ще възтържествува правда срещу него . Разликата е единствено, че европейския съюз съсипва цялата планета манипулира и изтръгва мозъците на населението с лъжи прави ги безмозъчни и безлични на свое мнение , квото им се каже това трябва да мислят , истинската им същност е кражби и пари за себе си .Покоряване на човечеството в робство да работят за олигарси ,които цял живот си веят ръцете ,а народа се трепе за пари, които дори не стигат за храна камоли да си позволи нещо повече .
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Масрафа

    0 0 Отговор
    Такава снимка са изнамерили за монтажа и такава са сложили то на овцете им трева малко какво ако не е истина надува гайдата и бий тъпана защитава убийци и крадци прост народ такава държава
  • 124 konservator

    0 0 Отговор
    Народа, народа е прост! Няма държава, която си седи по домовете и вика "долу" и да се е оправила!
    Комунизма е напаст!
  • 125 Извода е

    0 0 Отговор
    И да има спорни неща и да има неща, които са очевидни, всички трябва да се съгласим с едно нещо, че комунизма е най-голямата напаст за човечеството и че Русия е била и си остава империята на злото!
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.