Last news in Fakti

2 Юни, 2021 16:10 2 272 2

Кевин Спейси се завръща на екрана

  • кевин спейси-
  • актьор-
  • завръщане-
  • филм-
  • човекът който нарисува господ

Американският актьор изчезна от публичното пространство през 2017 г.

Кевин Спейси се завръща на екрана - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Кевин Спейси се завръща в киното с филм на италианския режисьор Франко Неро, съобщи Ройтерс.

Снимките на продукцията със заглавие "Човекът, който нарисува Господ" (The Man Who Drew God) са в северния италиански град Торино.

Американският актьор, който изчезна от публичното пространство през 2017 г. след обвинения в сексуално посегателство, е заснет из улиците на Торино.

Продуцентът на филма Луис Неро потвърди пред списание "Варайъти", че Кевин Спейси участва в проекта с малка роля на детектив от полицията, занимаващ се със случаи на педофилия.

Кевин Спейси, една от най-големите звезди в Холивуд, беше отстранен от телевизионния сериал "Къща от карти" и от филма "Всички пари на света", след като през 2017 г. беше обвинен в сексуални посегателства от повече от 20 мъже. Той отрича всички обвинения.

Спейси има две награди "Оскар" - за най-добър актьор във филма "Американски прелести" през 2000 г. и за най-добър актьор в поддържаща роля в "Обичайните заподозрени" през 1996 г.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    0 10 Отговор
    КОЛКО ОТ ЗРИТЕЛИТЕ ОДОБРЯВАТ -ТОВА ЧЕ СИ ПЕ ДЕ РА С ?????
  • 2 Доктор Радева

    8 1 Отговор
    Добре завърнал се, Кевин ! На никого не му е работа с кого си лягаш под завивките, важното само това, че си талантлив актьор и готин човек. Още от най-първия ден на лова на вещици срещу теб нито за миг не повярвах на онази благочестива американска паплач,която искаше на всяка цена да стъпче в прахта. Бъди жив и здрав и да се пукат душманите ти !