Last news in Fakti

11 Февруари, 2014 10:33 1 462 0

Двама влюбени, една целувка, един билет за двама за "Ромео и Жулиета"

  • театър "българска армия"-
  • "ромео и жулиета"-
  • спектакли-
  • целувка-
  • билет за двама

Театърът на Армията кани на спектакли за обич и в дните преди св. Валентин

Двама влюбени, една целувка, един билет за двама за "Ромео и Жулиета" - 1
Радина Кърджилова и Явор Бахаров в "Ромео и Жулиета"

Столичната армейска трупа създаде добри традиции между театъра и любовта. За пета поредна година срещу целувката си влюбените двойки ще получат билет за двама, който прави обичта им още по-възхитителна.
Театър „Българска армия” избра за тях в нощта на свети Валентин спектакъла „Ромео и Жулиета”.

Най-страстната, най-нежната и най-трагичната любовна история, описана от Уилям Шекспир и превъплътена с актьорско вдъхновение в спектакъл, който буди копнеж...

Поканени са двойките, които не желаят да пестят от качеството на преживяването си в нощта на свети Валентин. Онези, които разчитат на популярната комбинация от „театър и още нещо” ще останат разочаровани. Театър „Българска армия” не произвежда нито вино, нито шоколад, а създава изкуство, за което може да гарантира.
Ако това е, което избирате, посетете касата на „Раковски” 98.

На влюбените, които все пак предпочетат качествения шоколад или класното вино за 14 февруари, но не желаят да се откажат и от хубавият театър – Театър „Българска армия” предлага билет за двама за спектакъла „Декамерон” по Джовани Бокачо на 11 февруари или за мюзикъла „Бандитска опера” по Джон Гей на 12 февруари.

Ако сте готови да целунете любимия пред касата на Театър „Българска армия“ , направете го и вземете вашия билет за двама, но само ако сте напълно сигурни, че предпочитате да гледате истински, дълбок и дяволски проникновен театър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА