Last news in Fakti

28 Юни, 2024 15:15 1 610 9

Ето коя актриса ще вземе ролята на Диана Димитрова в "Тютюн" (СНИМКА)

  • диана димитрова-
  • тютюн-
  • театрална постановка-
  • радина боршош

Преди брони дни Диана Димитрова официално се сбогува и с театъра, и с феновете си

След като Диана Димитрова сложи край на актьорската си кариера у нас и се сбогува с българската публика, изигравайки за последно ролята на Ирина в постановката "Тютюн", вече е ясна и колежката ѝ, която оттук нататък ще се превъплъти в героинята на Димитър Димов.

"От новия 104-ти сезон в ролята на ИРИНА ще приветстваме актрисата Радина Боршош, пожелаваме ѝ смелост, кураж и сърце! В безупречния избор на режисьора Бина Харалампиева не се съмняваме! На добър час!", написа екипът на Драматичен театър "Стоян Бъчваров" в социалните мрежи, след като пожелаха успех в новото начинание на доскорошната титулярка Диана Димитрова.

Радина Боршош е позната на родната публика не само от театралната сцена, но и от ролите ѝ в телевизията в тв сериалите "Ягодова луна" и "Алея на славата".

 

Диана Димитрова се сбогува с българските си почитатели с дълъг пост в профилите си в социалните мрежи, припомня dir.bg. Както е известно тя заминава да учи в чужбина, след като сама призна, че е приета в престижна академия за 2D и 3D дизайн.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кайнарджа

    17 0 Отговор
    На кого ни оставяш, Дидооо
  • 2 немо

    7 3 Отговор
    работата намирисва на шуробаджанащина.... В тия наши филми явно така се влиза
  • 3 Крумов

    5 1 Отговор
    Ирина е грацилна, не - че съм се затърчал, но имаме друга - тантуреста визия - да не обиждаме детето на Аня Пенчева и Сашо Диков.

    Специално - Ирина - самият автор се е постарал да даде точни параметри - това не е Ирина и на предишната снимка и предишната - не е Ирина.

    Има нужда от изтънченост, която граничи с капилярното заболяване на мозъка - тази мома на снимката - няма такива данни - не знам.

    Би могло, ако - играе пластично, но - специално Ирина е дълга, почти кокалеста, завеяна, отпусната, плаваща по течението.

    Да я видим все пак.

    Коментиран от #6, #9

  • 4 Читател

    16 0 Отговор
    Статията във Уйкипедията за тази булка е почти толкова дълга, колкото за Стефан Данаилов. Има и цели 152 препратки. Сигурно е някаква супервелика и талантлива българска актриса, за която, кой знае защо, никой в чужбина не ще и да чуе. Завистници!
  • 5 Кариерно развитие

    15 2 Отговор
    Ще участва в западни анимационни филми, а не в пиеси пропагандиращи злоупотребата с алкохол и цигари.
  • 6 читател

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Крумов":

    пич, нищо не ти разбрах от несвързаното писание. Дай го по-елементарно. Не се прави на интелигент.
  • 7 Перо

    14 1 Отговор
    Пълна порнография и СПИН при БГ културтрегерите!
  • 8 Край

    12 2 Отговор
    Дианчето може пари да направи ако се пусне в медицинските филми за възрастни. Трябва да го дава по-смело и по-веселичко.
  • 9 Така е!

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "Крумов":

    Идеалната Ирина беше Невена Коканова, отговаряше на описаната героиня на Димитър Димов!