1 Август, 2016 12:19 3 454 4

Половинката на Доналд Тръмп разгорещи страстите

  • доналд тръмп-
  • снимки-
  • мелания тръмп-
  • сащ-
  • избори-
  • фотосесия

Словенката се е снимала за френско мъжко списание през близо 20 години

Половинката на Доналд Тръмп разгорещи страстите - 1
Снимка: БТА/ AP

На американската политическа сцена е изключително интересно. Дни след официалната номинация на Доналд Тръмп за президентските избори местните медии разпространиха еротични снимки на Мелания Тръмп.

„Ню Йорк поуст“ разкри, че роденият в Словения модел е позирала за френско мъжко списание през 1995 година.

Мелания позира разголена пред френски фотограф, „облечена“ само с високи токчета.

Фотосите, направени през 1995 година, се появяват в мъжкото списание „Max“ година по-късно. През 2006 година то спира да излиза.

„Мелания изглеждаше много комфортно, когато правехме фотосесията. Тя действаше като истински професионалист“, разкри фотографът Але де Базевил.

Мелания Тръмп се запознава с известния милиардер през 1998 година в Ню Йорк. Двамата сключват брак през 2005 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 АЗЪ

    1 0 Отговор
    И да се снима, има какво да покаже. А какво ли ще се види, ако Хилари се облещи!?То мъжа и за една пура стана за резил. Ех,красавици, красавици...
  • 3 онова

    1 0 Отговор
    Но какво значение има това, след като го еп равила официално, тоест била е рекламен модел? не е била проститутка да се прави на светица пред кадър, а зад кадър да играе в порноиндустрията. Тогава какъв е проблема? Въпроса е, не дали Мелани е била гола или не, а какво би направил Тръмп, ако е Президент? защото и нудистите се пекат голи, но това не ги прави нещо ненормално или лошо? Има си места, където да се къпе и пече гол човек, а сред хората е прилично да си облечен, не гол! Но явно и при вас компроматите по медиите са си мода? У нас не стихват от 27 години след перестройката - така се плюят и замерят с компромати властта и кандидат властта, че войната си е освен парична и медийна...
  • 4 Бате Цецо

    0 0 Отговор
    Само могат да завиждат на Тръмп, че има хубава жена.