Last news in Fakti

26 Ноември, 2016 19:24 3 560 1

Карат Тръмп да назначи розова нимфа за посланик в Саудитска Арабия

  • доналд тръмп-
  • миа халифа-
  • посланик

Миа Халифа е скандална актриса от филмите за възрастни

В интернет започна петиция, в която зоват новият президент на САЩ Доналд Тръмп да назначи Миа Халифа за посланик в Саудитска Арабия, съобщи change.org.

Халифа е актриса от филмите за възрастни, която набра изключителна популярност през последните месеци. Тя е родена в Бейрут. Името й предизвика скандал, след като от консерваторите в Ливан я обвиниха, че излага страната с професионалните си изяви.

Все пак тя бе обявена за най-популярната звезда от филмите за възрастни.

„Миа Халифа има доказана репутация на човек, който умее да сближава хората, независимо от културната среда. Тя ще бъде велик лидер, който да ни представлява в Близкия Изток. Тя е символ на сплотеността в Америка“, се казва в петицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бръсна Халифа

    4 0 Отговор
    Може и посланик в България да я пратят и без това всичко тук е XXL !