Last news in Fakti

6 Февруари, 2017 00:00 1 595 2

Марая Кери изгори булчинска рокля за $250 000 (ВИДЕО)

  • марая кери-
  • джеймс пакър

С нея тя трябваше да мине под венчило с бившия си годеник - милиардера Джеймс Пакър

Певицата Марая Кери е изгорила изработената по поръчка от "Валентино" рокля, с която е трябвало да мине под венчило с бившия си годеник, милиардера Джеймс Пакър, съобщи Контактмюзик.
Цената на тоалета според сайта TMZ е 250 000 долара.

Кери се сгоди за Пакър през януари 2016 г. след шеметен романс. През септември същата година двойката развали годежа си след скандал по време на почивка в Гърция, припомня изданието.

Марая Кери изглежда е почерпила вдъхновение от провалената си връзка за новия си сингъл "I Don't". В клипа към песента се вижда как Кери, облечена в прилепнала по тялото червена рокля, хвърля сватбена рокля в огъня и наблюдава как пламъците я поглъщат.

Източници от обкръжението на певицата твърдят, че за клипа Марая Кери не е използвала реквизит, а именно роклята, която е трябвало да носи на сватбата си с Джеймс Пакър. Наблюдателни фенове са забелязали, че мястото за снимките на видеото също е свързано с певицата и нейния бивш - имението в Калабасас, Калифорния, което двамата споделяха, докато все още бяха заедно.

Марая Кери не е потвърдила дали песента наистина е вдъхновена от провалената й връзка с Джеймс Пакър, но според почитателите по всички личи, че е точно така.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скоч

    4 0 Отговор
    Тоя пич здраво трябва да почерпи, че се отърва от тая !
  • 2 незнайко

    0 0 Отговор
    За тия пари в НАСА щяха да и направят огнеупорна рокля. Такова гевезе не е необходимо на никого, но нали все пак е жена, мъжете изперкват.