12 Април, 2018 13:06 1 764 5

Марая Кери: Спокойно, вече съм по-добре (ВИДЕО)

  • марая кери-
  • биполярно разстройство

Певицата довери, че не живее в изолация, след като е потърсила лекарска помощ за биполярното си разстройство

Марая Кери: Спокойно, вече съм по-добре (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Марая Кери довери, че вече не живее в изолация, след като е потърсила лекарска помощ за биполярното си разстройство, предаде АР.

Агенцията цитира интервю на певицата, което ще излезе в сп. People. Кери не могла да повярва, когато за пръв път била диагностицирана с психичното заболяване. Това станало след като била настанена в болница заради физически и нервен срив през 2001 година.

Четиридесет и осем годишната изпълнителка призна, че през цялото това време е живяла в изолация и се е притеснявала някой да не издаде истинското й състояние.

Марая Кери: Спокойно, вече съм по-добре (ВИДЕО)

Марая преминава през терапия и взима лекарства за биполярното си разстройство, при което изпада в периоди на депресия и раздразнителност. Певицата довери, че взима специални медикаменти, които да не я карат да се чувства изтощена и ленива.

По нейните думи сега тя отново се е върнала към любимите си занимания - писане на песни и правене на музика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    8 2 Отговор
    Ох сакън! Ако знайш пък как са бях притиснил!

    Коментиран от #3

  • 2 Stefko88

    2 0 Отговор
    Спокойно , през онио ми е как си.
  • 3 КАСТРО

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Какво като си се пристиснал ,нали си кастрен!
  • 4 toielud

    2 0 Отговор
    Я хващай мотиката.Как ще ти мине разтройството.Как ще сеоправиш.А бе как изведнъж всички по известни и красиви взеха да имат едни и същи болежки.То паник атаки,то топли студени вълни,то разтройства то чудо.А как на село жениците ,които работят от сутрин до вечер нямат такива проблеми.Не ти трябват хапчета Марайо,хващай мотиката и на полето.
  • 5 Milf

    1 0 Отговор
    Само отзад и ще се оправиш...