Last news in Fakti

2 Март, 2017 01:15 1 031 0

Бенедикт Къмбърбач не се отказва от сериалите (ВИДЕО)

  • бенедикт къмбърбач-
  • сериал

Актьорът ще участва в телевизионна поредица по книгите на Едуард Сейнт Обин

Актьорът Бенедикт Къмбърбач ще влезе в ролята на плейбой аристократ, главен герой от сериала в пет епизода "Мелроуз" ("Melrose"), чиито снимки ще започнат през лятото, предаде "Контактмюзик".

Всеки епизод ще проследи един от петте романа за героя на Едуард Сейнт Обин. Действието се развива Южна Франция през 60-те години на 20 в., в Ню Йорк през 80-те и Англия в началото на сегашния век. Героят на Къмбърбач се опитва да преодолее травмите, нанесени му от баща насилник.

Сериалът е на телевизионния канал "Шоутайм" в сътрудничество с телевизия "Скай Атлантик". Все още не е известна датата на премиерата му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА