Last news in Fakti

2 Март, 2017 20:00 6 379 0

Какво да подарим за деня на майката

Как да изберем най-подходящия подарък за най-важната жена в живота ни

Какво да подарим за деня на майката - 1

Денят на майката наближава и много от нас вече планират подаръците за така специалните и уникални жени в живота ни. Мама заслужава най-добрият подарък, въпреки че често твърди, че любовта на децата е най-скъпото нещо на света и няма нужда от нищо друго. Но да направим майките ни щастливи е толкова фантастична идея, че трябва да се постараем подобаващо!

Според едно проучване, около 40% от майките не са доволни от подаръците, които получават от близките си, което означава, че 40% от хората, които купуват подаръци, си харчат парите за ненужни неща.

Тук ще ви покажем някои типични подаръци, които хората купуват за майките си за празника, но и ще ви кажем как да ги подарите правилно. Това също е от голямо значение.

Цветя

Цветята са нещо, което почти всяка жена харесва и цени. Затова да подариш цветя на майка си за Деня на жената е нещо логично. Цветята увяхват бързо, ако не се грижите за тях. Затова проучете вида на цветята, които подарявате. Консултирайте се с продавачките как се гледат, кога и в какви случай се подаряват и предайте необходимата информация на майка си, за да може красивите цветя да оцелеят и да красят дома възможно най-дълго. Това показва загриженост и любов към мама.

Обувки

Жените обожават обувки. Обувките никога не могат да бъдат твърде много за една жена, затова чифт обувки може да бъде много добра идея за подарък. Но не забрявайте да оставите бележка или ваучер от магазина, от където сте ги купили, за да може майка ви да ги смени, ако например номера не отговаря или не са и удобни. Това й дава свобода на избор. Зад идеята да купите обувки за подарък, стои всъщност това, че уважавате жената, която ви е дала живот и искате да и покажете, че познавате вкуса й.

Дреха

Всяка жена иска да изглежда модерно, затова трябва да сте много внимателни с тази опция особено, ако сте мъж и познанието ви за модата е ограничено. Защото в крайна сметка, може да се окажете, че сте и взели нещо, което ще стои забутано в дъното на гардероба завинаги.

Най-сигурното нещо, което може да направите е да се посъветвате с някоя от нейните приятелки, ако ги познавате добре лично или с някоя от продавачките в магазина като достатъчно добре обясните вкуса на майка ви.

Подарък, направен специално за нея

Да укажете чест на една жена, която означава толкова много за вас понякога е много трудно и често оставаме без идеи. Да, трудно е да купиш подарък на някой толкова значим, защото не искаш да го разочароваш. Какво да купиш на жена, която е направила толкова много за теб?

Същестува опцията да подарите на мама нещо ръчно направено или персонализиран за нея подарък. Това също е отличен начин да изразите любовта си към нея. Персонализираните ключодържатели със снимка от детството са уникален начин да й напомните, че тя е направила детството ви прекрасно. Може да добавите и гравирано послание върху него като комплимент към снимката.

Друг вид персонализиран подарък е и компактното огледалце за дамска чанта. То също може да бъде гравирано, ако е направено от метал. Напишете и лично и искрено послание, което тя да вижда всеки път, когато погледне и себе си.

Да дадеш подходящия подарък на мама на този специален ден е нещо, което дълго ще й напомня колко е ценена и обичана.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА