Last news in Fakti

18 Април, 2018 11:45 2 460 3

Леонардо ди Каприо излиза с доведената дъщеря на Ал Пачино

  • ал пачино-
  • манекенка-
  • модел-
  • дъщеря-
  • леонардо ди каприо

Актьорът отдавна е показал, че си има тип и не изневерява на вкуса си

Лео ди Каприо отдавна си е изградил имидж на вечния ерген, който сменя жените през няколко месеца, а те всички са в общи линии от един тип – млади, красиви, за предпочитане манекенки и по възможност русички.

Настоящото му младо гадже се вписва в този тип. Новата тръпка на Лео е Камила Мороне, която е на 20 години, стройна, красива, руса, пишат от eva.bg. Но има една нова и доста интересна подробност - Камила е доведена дъщеря на Ал Пачино. Нейна майка е 42-годишната Лусила Сола, която от близо осем години е със 77-годишния Пачино.

Пачино е участвал активно в отглеждането на Камила и макар да няма брак с майка ѝ, спокойно би могъл да мине за неин доведен баща. Леонардо ди Каприо ще трябва да е нащрек с това момиче, иначе рискува да си навлече гнева на Кръстника.

43-годишният Ди Каприо бе заснет от папараци да се прегръща и целува с Камила Мороне този уикенд по време на музикалния и арт фестивал Coachella. Двамата имаха VIP пропуски за шоуто на Еминем. Тепърва ни предстои да разберем колко ще продължи тази връзка на носителя на Оскар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУЛГУРА

    3 0 Отговор
    НА ВЕЖДИ Е ДОКАРАНА
  • 2 Лино

    1 1 Отговор
    По устата се разбира за формата на пу...та

    Коментиран от #3

  • 3 гЪс

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Лино":

    Колега кАжи кво се гледа бе... Мерси