22 Май, 2018 17:22 2 905 2

Бионсе си купи църква (СНИМКИ)

  • бионсе-
  • бионсе нолс-
  • ню орлиънс-
  • църква-
  • купи-
  • певица

Певицата, боготворена от милиони, все още не е обявила какво ще прави с имота

Бионсе си купи църква (СНИМКИ) - 1
Снимки: Instagram

Световноизвестната певица Бионсе е боготворена от милиони фенове по цял свят, затова може би не бихме се изненадали ако тя има своя собствена църква.

Всъщност съпругата ба Jay-Z вече има една! Певицата току-що си купи църква в Ню Орлиънс.

Изпълнителката е купила 100-годишната сграда с площ от около 7500 кв. м, за сумата от 850 000 долара, съобщава сайтът TMZ.

И макар идеята, Бионсе да поеме ролята на религиозен лидер, повел армия от верни фенове, да не изглежда толкова невъзможна, по-вероятно е майката на 3 деца да преустрои каменното здание в уютен дом за семейството си.

Бионсе си купи църква (СНИМКИ)
Снимки: The Advocate Mag

Но и религиозния култ си е добро предположение, имайки предвид, че миналия месец в църква в Сан Франциско се състоя първата Бионсе Меса. На нея дойдоха над 900 души, а целта на религиозното събиране бе да се почете творчеството на Бионсе и по-точно спиритуалното му изживяване от тъмнокожите жени и значението му за популяризиране на техните проблеми в обществото.

Бионсе си купи църква (СНИМКИ)
Снимки: Facebook

Бионсе все още не е споделила със света какво смята да прави със сградата, която се намира недалеч от мястото, където живее сестра ѝ Соланж.

Според обявата за продажба, имотът "предлага много възможности за реконструкция и може да се превърне в чудесен еднофамилен или многофамилен дом, да си остане църква и дори да бъде преустроена в помещение, в което да се извършва търговска дейност или нещо съвсем различно.

Бионсе си купи църква (СНИМКИ)
Снимки: The Advocate Mag
Бионсе си купи църква (СНИМКИ)
Снимки: The Advocate Mag


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хомофоб

    7 0 Отговор
    От Българиа може да си купи някой поп. Николай от Пловдив примерно. Върви бонус с часовника за 15000лв. и Линкълна.
  • 2 Справедлив

    9 0 Отговор
    Докаде стигна "цивилизованият свят"...да продава църкви..Не че съм вярващ,но това е безумие. Така се унищожава цивилизационният код и морала на една нация и общество. Вярата и църквата векове са давали надежда и смирение на хората-за добро или лошо,вярата е "огледалото на душата" на народа...Така както вървят тези работи-нищо добро не чака "цивилизованият свят" . Мюсолманите строят джамии-а християните продават храмовете си...-изводи си правете сами.