Last news in Fakti

28 Декември, 2018 16:12 13 798 21

Катя Близнакова избухна: Богдана Карадочева е милионерка, която...

  • богдана карадочева-
  • катя близнакова-
  • милионер-
  • пенсия-
  • пенсионер-
  • пари-
  • певица-
  • музика

Близнакова изригна заради оплакванията на колежката си

Наскоро певицата Богдана Карадочева се оплака в публичното пространство, че не получава нито стотинка пенсия. „Не получавам дори социална пенсия, все едно не съм гражданин на тази държава. Но какво да правя? Ще се боря някак“, жалваше се изпълнителката.

Думите ѝ обаче не бяха посрещнати с желаното съчувствие от нейни колеги. Изпълнителката на „Лиляно моме“ Катя Близнакова е една от колежките на Богдана, която открито се обяви срещу нахалството на Карадочева.

Пред show.blitz.bg Близнакова изригна с гневен коментар относно противоречивото изказване на своята колежка. „Богдана има толкова много пари, че е смешно да се оплаква. Да, на всеки се полага пенсия, ама да сте чули Лили Иванова, която я хулят непрекъснато, да се оплаква?! Богдана все се жалва, а цял живот е била добре – и при комунизма, и след това. Смешно ми е такива думи да се изричат“, избухна Катя пред репортер на изданието.

„Толкова хора от нашата гилдия умряха в пълна мизерия и дума не казаха. А тя, която има толкова много пари, седнала да се оплаква. Грозно е! Винаги е имала пари, все пак беше женена за един от хората на Бай Тошо. И накрая да седнеш да се жалваш, че не взимаш и стотинка от държавата. Това ли ти е проблемът? Излез и кажи, че си написала нова песен, нали си творец“, допълва тя.

Навремето всички изпълнители работеха към Дирекция Музика, но по стечения на обстоятелствата им трият години трудов стаж. „Всички бяхме там на щат и са ни удържали от хонорарите за пенсия, а накрая излезе, че все едно никога не сме работили. Много е гадно. Това е проблем на държавата. Не съм чула някой друг да се оплаква. И ме дразни да го правят хора, които видимо са добре финансово. И вместо да се гордее с това и да помага и дарява пари на нуждаещи се, тръгнала да се жалва, че няма пенсия. Когато ние ходехме да пеем на СДС и на мен лично са ми премръзвали бъбреците, Богданчето си разполагаше с кинти. Лили е оплювана, изкарвали са я каква ли не, а тя никога не е се е оплакала от нищо. Някога да сте я чули да казва, че фолка са виновни да няма участия?! А на Богдана и Васил Найденов все попфолкът им беше виновен толкова време! Изумена съм как може да се жалваш, че не взимаш нито един лев от държавата. И това милионерка, която по цяла нощ комарджийства по игралните зали. Когато имаш за игрални зали какво ти дреме за пенсията?!“, разказа за миналото Близканова.

Тя смята, че Богдана лежи на стара слава и от мързел не прави нови песни. „Значи няма нужда да твори, понеже си има кинти, ама що пък да не поиска и още от държавата. Да, полагат ѝ се, не го отричам. Ама не ѝ отива на положението и на името, за което претендира, да се жалва. Плюс това на нея салоните никога не са били пълни. Пътувала съм с Мими Иванов и знам как залите се пръскаха по шевовете, докато при Богдана не беше така‘, спомня си Катя.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 goni

    45 1 Отговор
    Абе, някой който се интересува ще знае, кои са Карадочеви! Богдана е милионерка само от реституцията, а за останалото....! Не знам!:)

    Коментиран от #5

  • 2 груйо

    45 1 Отговор
    Баща и Карадочев,сътрудник на ДС и опипвач на женска плът,намерил си майстора с дъщерята на унгарския посланик и айде в лагера в Ловеч.Богдана хитро използва случая да изкара баща си страдалец от режима на комунистите.Баща и беше един нагаждач.
  • 3 А БЕ

    38 3 Отговор
    Беше гушната под комунистическо крило и не си плащаше данъците, като многото богопомазани от комунизма ! А сега реват, като магарица за..........
  • 4 Bubbles

    28 0 Отговор
    Е богдана Карадочева за толкова години кариера има де-три сносни песни, останалото се съмнявам някой да помни, но тя винаги се е крепяла към власт имащите с цел облаги.

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Пена

    25 2 Отговор

    До коментар #4 от "Bubbles":

    Крушата не пада по далече от дървото.Баща и беше същия нагаждач ползвал облаги.Но сбърка и си намери майстора.

    Коментиран от #10

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 хахаха

    15 27 Отговор
    Не знам за Богдана, но е дама, жена с класа. А тая Близнакова е известна с една песен отпреди 20 и кусур години, при което въобще не може да пее! Все едно трабанта да се сравни с мерцедес!
  • 9 Бачо Киро

    24 2 Отговор
    Пяхте за СДСто и накрая с хОй в дуп3то .... Като всички наивници... Иначе е същият нагаждач като баща си ...
    Отделно е очевадно какви са нещастници всичките, пълни некадърници... След 89 една песен нямат, или ако имат, никой не знае... Толкова за "таланта" ...
  • 10 отчаян от живота в бьлгария

    12 3 Отговор

    До коментар #6 от "Пена":

    то ан такива кратини като бащаи така им се пада ,заслужава тая пачавра да няма нито лев.
  • 11 Шишан бакшишан

    15 4 Отговор
    Една вечер прибирах богдана от казино до съдебната палата
  • 12 ГЕорги

    16 14 Отговор
    Боже , докъде в докарахме , да критикуваш Богдана Карадочева , че си търси правата , и то кой я критикува / треторазрядна певица , изпяла една песен ?!
  • 13 Моля ви се

    17 10 Отговор
    А Катя Близнакова коя? Мухлясяла тлъста кръчмарска певачка. Не я ли е срам?!
  • 14 Стефан

    9 6 Отговор
    Богдана Карадочева е име е българската естрада /и не само - критикуващата абсурдно да знае за френският период на певицата - с Емил Димитров /, да си пее песента която знае в кръчмите . Добре го е казал народът - всяка жаба да си знае гьола !
  • 15 Валентина

    10 8 Отговор
    Не съм съгласна, това е клевета! Богдана е носителка на Златния Орфей съвсем млада и е прослави България при участията си в зала Олимпия в Париж! Та е самороден талант, а соц. режимът я лиши от щастливо детство и репресира семейството й. Не пускат песните й по радиото, защото е неудобна
  • 16 278публекувам

    1 1 Отговор
    Така ще е .
  • 17 vasik atanasova

    5 3 Отговор
    АМИ И АЗ ВИ КАЗАХ ЧЕ Е МИЛИОНЕРКА
    А ПЛАЧЕ ЗА ПЕНСИЯ
  • 18 Аз ,Врчанката

    10 3 Отговор
    Много я харесвам,като изпълнителка! Всичките й песни са готови и незабравими. Слушам я от дете. Сега,откъде ги има" милионите" си е нейна работа,но като гражданин на Република България и човек, навършил годините за пенсия,по закон трябва да получава някаква пенсия,макар и минимална.
  • 19 КОНТРА

    16 2 Отговор
    ДЯДОВЦИТЕ НА КАРАДОЧЕВА И НА КИРИЛ МАРЕЧКОВ СА ДЪРТИ ФАБРИКАНТИ И КАПИТАЛИСТИ А НАСЛЕДНИЦИТЕ ИМ ЯКИ РЕСТИТУТИ .МНОГОТО ПАРА ВАЖИ И ПРИ СОЦИАЛИЗЪМА И ПРИ КАПИТАЛИЗЪМА САМО ЧЕ ХАЗАРТА АКО ТА ФАНЕ И ПЕНСИЯ ДА ТИ ДАДЪТ СЕ ТАЯ ЩЕ Е ИЗГОРЯЛ НЯКОЙ ДЕТ Е БАЧКАЛ КЪТ ВОЛ ЦЯЛ ЖИВОТ.
  • 20 Валентина

    4 3 Отговор
    ЕЕЕЕЕЕЕЕ, ами и доносниците са милионери, съсипали живота на мн. хора. По 920лв. на месец са получавали от години...Тази Катя Близнакова да не би да е от класата на Богдана, че я критикува. Сигурна съм, че само с връзки е успяла да стане популярна с единствната изпята песен - Лиляно, моме.
  • 21 no name no face no number

    1 0 Отговор
    всички скачахте за тяа демокрация дето си е чист грозен лапитализъм примесен с гнусни мафиотски олигарси и управляващи, пък сега взехте да пищите, каквото повикали тва ще ви се обади. Иначе светът скоро щр започне бавно да се променя въпреки армиите полицията медиите и камерите дано да е за добро още след Брекзита ще има екшън за щастие