Last news in Fakti

19 Юни, 2020 18:33 4 770 6

Какво се случва с наследството на Карл Лагерфелд

  • карл лагерфелд-
  • наследство-
  • моден дизайнер-
  • котка

Дизайнерът е оставил състояние от 400 милиона евро

Какво се случва с наследството на Карл Лагерфелд - 1
Снимка: shutterstock

Карл Лагерфелд почина през февруари 2019 г. на 85-годишна възраст. Смъртта на модния дизайнер предизвика голяма тъга в модната индустрия по целия свят. Година по-късно един въпрос остава без отговор: какво се случва с мултимилионното му наследство?

Oказва се, че Карл Лагерфелд е оставил състояние от 400 милиона евро. Тъй като звездният дизайнер няма деца, според вестник "Билд" някои от неговите служители биха могли да очакват наследство. Спекулациите включват мъжкия модел Baptiste Giabiconi (30), PR агентът на Лагерфелд Каролайн Лебар (55) и икономката Франсоаз Касоте.

Ако зависи от Карл Лагерфелд, той със сигурност би завещал богатството си на любимата си котка Чупет.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just keeping an eye on things... 🐾 #KARLLAGERFELD

A post shared by KARL LAGERFELD (@karllagerfeld) on May 19, 2020 at 11:11am PDT

Но по закон, домашен любимец не може да бъде наследник. В момента обаче активите все още са в ръцете на френския данъчен орган. Причината: подозирано укриване на данъци. Тъй като разследването продължава, наследството му не може да бъде изплатено. Следователно спекулациите около наследниците продължават.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234578

    8 1 Отговор
    Как така като почине някой милярдер и изведнъж се оказва само милионер? Къде изчезват милярдите му? Данъци ли се укриват или Форбс и колегите им не могат да смятат. Наскоро така беше и с милярдера създател на IKEA. Оказа се, че децата му наследяват общо само 200 млн. евро. Сега с Карл Лагерфелд се оказва, че милярдите били само 400 млн. евро.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Защо са обратни дизайнерите..?!

    3 0 Отговор
    Нима е лъжа, нямат на кого да си оставят милионите, а нима 400млн.евра са малко, 60години, той не ял, не е живял, не е влагал в бизнес и друго, да, едно от силните имена в модната индустрия, което и аз уважавам, въпреки, че един обикновен човек, като мен, не може да си позволи оригиналните му продукти...!
  • 5 Просто трябва да уважат

    2 3 Отговор
    последното желание на Карл Лагерфелд, защото всеки който има котка знае , каква компания може да даде една котка, елегантност , лукс, ирония, уважение и разбирателство. Нищо че на котката хич не й пука за парите.
  • 6 Котката, бързо остарява

    4 2 Отговор
    Лицемерна е и не знаеш. кога ще те издраска, тук Лагерферд е нямал вкус..!