Last news in Fakti

6 Юни, 2023 13:48 8 271 10

Правнучката на Тодор Живков с нова любов

  • людмила стефанова-
  • жени живкова-
  • тодор живков-
  • правнучка-
  • нова любов

Първородната дъщеря на Жени Живкова показа в социалните мрежи снимки с мъжа на сърцето си

Правнучката на Тодор Живков с нова любов - 1
Снимка: Facebook

Най-голямата правнучка на Тодор Живков е на крилете на любовта. Людмила Стефанова, първородната дъщеря на дизайнерката Жени Живкова, показа в социалните мрежи снимки с мъжа на сърцето си. Оказва се, че връзката им е съвсем скорошна, но всички техни приятели и познати им пожелават дълъг съвместен живот.

Избраникът на Людмила е брокер на луксозни недвижими имоти, чийто пазар е в цял свят, а не само в България. Двамата споделят общо хоби – пътешествията, а едно от последните им е било през април. Тогава влюбените посетили Италианските Алпи, за да закрият ски сезона. Не се знае дали Людмила, която е кръстена на знаменитата си баба Людмила Живкова, и мъжът до нея вече съжителстват под един покрив.

Дъщерята на Жени Живкова е космополитна натура и през годините е пребивавала в много различни държави. Висшето си образование тя завърши в Америка. Наследничката на бившия Първи се дипломира като интериорен дизайнер след обучение в елитния частен институт "Прат“, който се намира в Ню Йорк. След като взе и магистратура, Людмила остана известно време в САЩ, но впоследствие реши да прави кариера в Европа. Вече доста години правнучката на Тодор Живков живее в Лондон, а към момента е част от екипа дизайнери на една от най-прочутите фирми за архитектура и интериор в Обединеното кралство. Макар да се е устроила във Великобритания, Людмила често се прибира и в родината.

У нас живеят майка ѝ, баща ѝ и по-малката ѝ сестра Андреа, която също е творчески ориентирана в професионалното си развитие. Втората дъщеря на Жени Живкова е наследила изцяло нейния афинитет към модата и помага всеотдайно за развиването на марката и бутика на майка си. Преди години Андреа дори представи своя собствена колекция с елегантни облекла на изискано ревю в София. След като завърши моден дизайн в престижния институт "Марангони“ в Италия, красавицата се върна в България и тръгна по стъпките на своята майка. Именно по нейна идея модната марка на Жени Живкова се сдобила с онлайн бутик и започнала да се развива и в социалните мрежи.

Андреа е много пестелива по отношение на личния си живот и не обича да показа подробности от него. Медийните ѝ изяви също са рядкост. Докато беше студентка, имаше сериозен приятел, но отдавна вече е спряла да публикува снимки в социалните мрежи, на които е в мъжка компания, пише "Ретро".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джани

    20 2 Отговор
    Ли Лии Помислих че е Баща и !! Тоя е на 48 ..
  • 2 Злобничка

    27 15 Отговор
    с тънки устни и невзрачна , внучката на правешкия цървул !
  • 3 Хасковски каунь

    16 16 Отговор
    Можеш да се гордееш с прадядо си!
  • 4 Мдааамм

    35 6 Отговор
    Бай Тошо се обръща в гроба.Що не одите по Московията или Сев.Корея,а вси сте се запътили към Америчку,ъ?!

    Коментиран от #5, #6

  • 5 епа

    7 6 Отговор

    До коментар #4 от "Мдааамм":

    Ходи ти, събери партизански отряд и завземете властта, те тия там нали за нищо не стават.
  • 6 Голяма част

    26 1 Отговор

    До коментар #4 от "Мдааамм":

    от бившите комунисти са в САЩ. Понеже познавам много такива като ги питам защо не са в Русия а в САЩ ми отговарят, че в Русия комунизмът отдавна е победил, а те като Левски са отишли да освобождават братския американски народ от капитализма, борят се с него и сега са барикадата на първа линия.
  • 7 Иван

    4 5 Отговор
    Интересно, кой се захваща с тая извратена правешка фамилия ?
  • 8 Костя

    6 2 Отговор
    Тази трябва да е в масква таварищи
  • 9 Лицемерните комунистически издънки

    5 1 Отговор
    Плюят по Запада и Щатите,но учат, живеят и работят там.
  • 10 Никой

    5 3 Отговор
    С отвращение завършила висшето си образование в Америка . С любов гледала и плакала за Русия. Обича европейските дестинации. Можеше да покара ски например в Сибир , Кавказ , но не тя иска при белите хора ,при лукса ,не иска при диваците азиатци . Там е за невежото простолюдие , ма и то се назлъндисва,не ще .