Last news in Fakti

8 Декември, 2013 08:50 2 517 0

Най-голямата ледена пързалка на Балканите отваря врати на езерото Ариана

  • езерото ариана-
  • ледена пързалка-
  • безплатен вход-
  • откриването-
  • румънеца и енчев-
  • м tel rink

Входът в деня на откриването ще бъде безплатен

Най-голямата ледена пързалка на Балканите М tel Rink отваря врати днес в 12.00 часа на езерото Ариана. Много награди и шоу програма ще забавляват гостите на откриването

Настроението на леда ще поддържа DJ Теди Джорджо, специални гости са рапърите Румънеца и Енчев заедно с балет NEXT, а за всички присъстващи ще има безплатен вход за M tel Rink в деня на откриването. И тази година няма да липсват изненади – М тел ще предизвика способностите на всички майстори на пързалянето с любопитни игри с награди.

Пързалката е разположена на 1400 кв.м и ще работи денонощно. Входът е 5 лева. Цената за наем на чифт кънки  е 4 лева. 400 чифта кънки ще се дават под наем, а за учениците пързалката ще бъде безплатна всеки ден от 8 до 9.30 часа.

Освен да забавлява, целта на М tel Rink е да се превърне и в един от спортните центрове на София, като насърчава повече хора да спортуват. Зимните забавления на пързалката ще продължат до края на март 2014 година.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА