25 Януари, 2018 09:37 2 832 3

ГЕРБ пак взеха патриотите за мезе

  • есо-
  • енергетика

В ЕСО ще се усвояват 500 млн. лева държавни пари и европейски грантове за изграждане на енергийна инфраструктура

ГЕРБ пак взеха патриотите за мезе - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

ГЕРБ пак взеха патриотите за мезе. В едно от най-големите и най-важни енергийни дружества се подготвят кадрови промени – в управителния съвет на Електроенергийния системен оператор (ЕСО) влизат двама от БСП и един от ГЕРБ.

Това пише в профила си във Фейсбук Владимир Каролев.

Големият шеф става Антон Славов – кадър на левицата, вече на 71 година с опит единствено в сектор електропроизводство и то ВЕЦ-ове. Човекът беше отстранен от работа през 2010 г., после върнат по времето на Орешарски и пенсиониран наскоро вече на уважаема и достолепна възраст. И сега обратно на червените барикадите - партизанин за бой се стяга ... Третият член на борда си е нормална квота на ГЕРБ.

В ЕСО ще се усвояват 500 млн. лева държавни пари и европейски грантове за изграждане на енергийна инфраструктура – интересно как Обединени патриоти като коалиционен партньор ще контролират изразходването на тези пари, какво мислят по въпроса тримата лидери на партиите и дали пък няма тематична коалиция ГЕРБ-БСП в енергетиката?

Коалиция та дрънка, ама направо се раздрънка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    17 0 Отговор
    Какво говориш човече ... та те взеха целия народ за мезе.
    Създадоха си стройна и добре организирана групировка от некъдърници с капацитет да оползотворяват и рушат.
  • 2 Гост

    14 0 Отговор
    времето е подходящо за мезета, студено и не вали, леко слънце но не препича.
    Така 5 милиона мезенца в тази страна си изсъхваме един по един, докато едни определени индивиди , достойни за всяка една месарница в раздел "свинско" продължават да трупат ли трупат.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.