Last news in Fakti

28 Март, 2018 11:00 5 527 55

Как МВР реши, че заплашвам руския патриарх

  • олена коцева-
  • гдбоп-
  • мвр-
  • русия-
  • украйна-
  • патриарх кирил

Господа от МВР, спрете да обслужвате чужди интереси!

Как МВР реши, че заплашвам руския патриарх - 1
Снимка: Facebook
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Уважаеми господа от ГДБОП! Да, не съм сбъркала, пиша специално за вас, за тези , които много внимателно следят моят фейсбук-профил и четат всичките ми постове и коментари.

До вчера се чувствах малко засегната от факта, че сте ме подминали и не сте ме привикали за даване на обяснения по повод моите публикации на страниците на социалната мрежа! Но ето че вчера тази “несправедливост” беше поправена! Точно в 10:40 ми се обади на мобилния телефон някой си г-н Цветан Димитров и любезно ме покани да дойда във Второ РПУ за да дам сведения (най-накрая лявата ръка на МВР разбра какво прави неговата дясна ръка и след като съм дала мобилния си номер във връзка с последния митинг, който организирахме на 18.03.2018 г., вече нямаше как да не ме намерят – все пак не съм игла в копа сено!).

На въпроса ми във връзка с какво ме “канят” във 2-ро РПУ, получих лаконичен отговор : “Във връзка с ВАШЕТО ПОВЕДЕНИЕ!”.

Представете си, стана ми любопитно: какво толкова съм направила, след като подобно заявления по свой адрес за последно чух преди много, наистина много години - когато бях ученичка! Проявих добра воля и се отзовах на любезната покана да обсъдим “моето поведение”. В 11:32 вече бях в 2-ро РПУ и се обадих на г-н Димитров, че съм в управлението. Всичко започна както трябва: записаха ме в дневника, провериха личната ми карта, дадоха ми пропуск и придружена от г-н Димитров се качих до кабинета на въпросния господин.

Тук започва интересното. Отговориха ми на въпроса защо са ме “поканили” (да знаете, приятели, че нямате право да откажете такава “покана за сведение” по някой си чл.на Закона за МВР, иначе ви довеждат принудително!). Повечето от вас вече се сетиха - да, пак по повод визитата на руския г-н Гундяеев, по съвместителство патриарх на РПЦ и моя възмутен коментар във връзка с неговото нагло и пълно с лъжи интервю пред БНТ! Повтарям специално за ГДБОП- НАГЛО, АРОГАНТНО, ВЪЗМУТИТЕЛНО И ПЪЛНО С ЛЪЖИ интервю на ВАШ КОЛЕГА, “ (второразрядно ченге в КГБ“ )(г-н В. Симеонов, вицепремиер на Република България) , а едва след това по съвместителство патриарх на РПЦ.

Препубликувайки статията на "Фактор", бях направила следния коментар:

“Като български гражданин и като украинка, възмутена съм до дъното на душата си от руската пропаганда, която се лееше вчера от ефира на БНТ. Интервюто с патриарха Кирил е 100% провокация срещу Украйна. Тя е и срещу България. Господа журналисти от БНТ, засрамете се! След като задавате въпроси , свързани с агресията на РФ срещу Украйна да бяхте поне се ограмотили малко как се оценяват действията на РФ срещу Украйна по света. Или не виждате по-далеч от носа си? Поздравления на колегите от "Фактор"!”

Оказа се, че в тези думи ГДБОП (ФСБ) вижда заплаха за съществуването си и РАЗПОРЕЖДА или “моли” колегите си от ГДНП с писмото с Изх. №513р-21091 /2018 г. да защитят честта на мундира и да призоват мен, гражданката на България, която ЗАСТРАШАВА сигурността на ... Русия!? Или аз, като филолог, доктор на филологическите науки, не разбирам написаното?!

И разбира се, следващото действие, което трябваше, според служителя на МВР да направя, е да напиша писмено обяснение по повод този пост и че аз, лошото момиче, повече няма да правя така. Това вече ме възмути до дъното на душата ми и казах на г-н Цветан Димитров, че разговорът ни е приключил и че аз нямам намерение да участвам в противозаконните действия на българската милиция.

След като няма законово основание (Закон, член, параграф, точка) във връзка с който да ми се иска писмено обяснение, аз отказвам да давам такова и да пиша и подписвам каквото и да е било. След което станах и тръгнах към вратата.

И тук стана съвсем интересно. Господин Димитров започна да крещи, скочи от стола си и с една крачка стигна до мен, ВКОПЧИ СЕ В РЪКАТА МИ и ЗАПОЧНА ДА МЕ ДЪРПА ВИКАЙКИ, че никъде няма да ходя и че ТОЙ ЩЕ МЕ ЗАДЪРЖИ ЗА 24 ЧАСА!!!????

Как МВР реши, че заплашвам руския патриарх

Казах му, че е редно да се ОСЪЗНАЕ, че той е служебно лице, намираме се в служебно помещение, в сградата на МВР и НИКОЙ не му е давал правото да се държи гаменски с гражданина, който е проявил добра воля и е дошъл при него за разговор! След като му повторих едно и също няколко пъти, защото очевидно казваното не стигаше до него, той успя да се овладее, въпреки, че повтаряше, че ще ме затвори за 24 часа! На което аз му отговорих:

"Добре, да видим как ще стане това! Но без адвокат няма повече да говоря с Вас. Или ми осигурете служебен адвокат, или аз ще извикам моят!".

"Нямаме служебен адвокат. А вие щом имате пари, викайте своя!" - това беше отговорът.

Обадих се по телефона на съпруга ми, казах какво се случва в кабинета на милиционера. След което мъжът ми разговаря с милиционера по телефона около 5 минути. В резултат на разговора постигнахме консенсус: миционера ще ми връчи писмена призовка за явяването ми, в която да бъде цитирано на какво основание ме викат - така се сдобих с номера на писмото от ГДБОП. Ако не се съглася да напиша собственоръчно, че отказвам да давам показания (нали бях повикана за справка!?) , милиционерът сам ще го напише и ще извика двама свои колеги като свидетели да подпишат въпросното негово писание.

Така и стана. Въпросните колеги, разбира се не се представиха, не носеха значки с личните си номера за идентификация, но се държаха любезно. След репликата на единият от тях:

“Какво толкова се иска от вас? Напишете , че отказвате да давате показания и се подпишете. Защо ни създавате проблеми?!”, казах че НЕ ЖЕЛАЯ да участвам в противозакони действия от страна на полицията, действаща по разпореждане на ГДБОП. Това противоречи на принципите ми и човешкото ми достойнство.

С това веселбата във Второ РПУ приключи. Във въпросният протокол г-н Цветан Димитров написа , че ме е предупредил да не застрашавам сигурността на страната и да действам съгласно действащото законодателство (общо казано). Разбира се , протокол не ми дадоха – уж защото не съм го подписала. Доколкото знам от други хора, които са били посетени по домовете им или като мен са посетили различни РПУ-та, и на тях не са им дали копие от протоколите, които те са подписали. Направих неуспешен опит да направя снимка на писмото, но изслушах куп приказки, че това е забранено, да “дам телефона си”, “да го сложа на масата” при милиционера и т.п. Отказах, защото телефона си е мой и ще си го държа там, където АЗ намеря за добро.

Накрая все пак ще благодаря на ГДБОП, че оцениха скромният ми принос България да бъде една правова и доствойна държава, надежден и предвидим партньор на ЕС и НАТО и оценявам този интерес на ГДБОП към моята скромна личност като висока оценка на моята гражданска позиция.

И, господа от ГДБОП, моля да запомните много добре: аз съм добросъвестен гражданин и данъкоплатец. Ще направя всичко зависещо от мен всички ние да живеем в мирна, европейска и процъфтяваща България! Не съм съгласна с вашите сталински методи и съветски похвати – това вече остана зад гърба ми отдавна- няма да мълча пред нарушения на българското и европейско законодателство! Ще се качвам на Шипка с украинско и българско знаме! А ако ми ги конфискувате- ще ушия нови! Ще почитам българи,украинци, румънци и другите народи, дали живота си за свободата на България.

А вие господа, вместо да ловите мухи в облаците и да защитавате интересите на чужда държава , при това призната от всички страни в Европа и САЩ като източник на заплаха и агресия, по-добре да насочите усилията си за опазване на сигурността на България и ГРАЖДАНИТЕ ѝ. А милиционерите крайно време е да станат полицаи и да СЛУЖАТ НА ГРАЖДАНИТЕ, да защитават възрастните хора, пребивани от крадци и бандити и т.н. И не на последно място ДА НАМИРАТ УБИЙЦИТЕ, ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, ДА РАЗКРИЯТ ПОНЕ ЕДНО ПУБЛИЧНО УБИЙСТВО, станало в България за последните 20 години, а не да ме обявяват за заплаха за България! Защото колегата ви Гундяев си замина от България по живо, по здраво и дори без никакъв протестен митинг.

РАЗОЧАРОВАНА СЪМ, възмутена съм, че на 11-та година от настъпването на ДЕМОКРАЦИЯТА в България, пълноправното членство на страна ни в ЕС и НАТО, в годината, когато България е поела ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО и когато на официално ниво правителството се опитва да убеди Европа в това, че България е надежден партньор на ЕС, вие, господа от ГДБОП и МВР ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЛУЖИТЕ на ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ!

СРАМ, ПОЗОР не само за вас, като държавни структури, които се изхранвате с парите от НАШИТЕ ДАНЪЦИ. За разлика от нас, които плащаме въпросните данъци, вие сте на космически разстояния от защита на интересите на България!

Бъдете сигурни: продължение на този фарс ще има!

PS: забележете, че само моите имена са изписани, но не и на този, който ме извика "на разговор"!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хихихи

    48 69 Отговор
    Марш в Усрайна, като не си доволна от България! Нямаме нужда от такива като теб в държавата ни, циганите са ни достатъчни, за да приютяваме и украинци!

    Коментиран от #42

  • 3 Зигмунд

    39 60 Отговор
    Дано скоро Русия изпепели украинската кочина, заедно с миндилите в нея!
  • 4 Pipi

    37 49 Отговор
    Ами да си отива в украйна
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 бкп е жива

    57 22 Отговор
    Явно в България диктатурата на пролетарията никога не си е отивала, това е тормоз на гражданин на България и жената трябва да сезира съда в Страсбург.
    България не е демократична държава, въобще не трябва да сме в ЕС и НАТО, трябва да ни изхвърлят и да мрем, като кучета от глад и мизерия.
    Жената трябва да си търси правата, това не може да се случва в една нормална и цивилизована държава.
  • 7 бичо

    6 12 Отговор

    До коментар #5 от "Ford Prefect":

    кво съ утвивъш на чувека бе ? Май штъ сурвакът скору с дръвени сурвачки

    Коментиран от #14

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ford Prefect

    29 27 Отговор
    Съгласен съм с рублоидите по-горе. Който не е съгласен със ставащото в България е свободен да напусне. Не сме под руско робство и на границата никой няма нито да го върнат, нито да го гръмнат. Все пак ще припомня на същите тези рублоиди по-горе, че България е член на ЕС и НАТО, и вие не сте съгласни с това... Сещате се какво да направите. :)

    Коментиран от #15, #18

  • 10 читател

    27 10 Отговор
    Не сте чели мая горещата новина.
    Германия е дала разрешение за строежа на "северен поток 2 ".
    Атаката на Лондон беше с цел да се попречи на това но сега е факт и всичко е безсмислено....
  • 11 впечатлен

    26 7 Отговор
    Няма ли някой нормален да направи коментар за всичко това? Защото писачите на умозаключенията, изявили се по повод случилото се с г-жа Олена Коцева, те карат да ти настръхне косата. Те са забравили в кой век живеем и къде точно, вместо в настоящето живеят в миналото и желанието им е то да ни връхлети отново! Невероятно, но факт! А би било ужасно! Лъжи, кражби, нахалство, безочие, хладнокръвни убийства на "неудобни хора", некадърност, безсрамие! Все неща, от които не можем да се отървем все още и ще бъде изключително трудно. Наистина ли пак трябва да преживеем това, за да бъдат доволни шепа хора?!
  • 12 Пеньо

    24 10 Отговор
    Троловете се разсмърдяха. Значи писаното е постигнало своето. Но все пак не мога да се начудя на безродничеството как пламенно защитава един кагебист! Все едно да защитаваш гестаповец! Какво падение!

    Коментиран от #19

  • 13 гост

    18 25 Отговор
    Хохол(украинец).Това са най гадните свине които пзнавам

    Коментиран от #16

  • 14 Ford Prefect

    10 6 Отговор

    До коментар #7 от "бичо":

    А да насурвакам жена ти с кожена сурвачка?
  • 15 от село

    8 11 Отговор

    До коментар #9 от "Ford Prefect":

    Абе кво е тва рублоид ? Що ни не светнеш ?

    Коментиран от #17

  • 16 Ford Prefect

    11 7 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Да разбирам ли, че не познаваш рушняци?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ахмед Борисов

    21 12 Отговор

    До коментар #9 от "Ford Prefect":

    Някого питали ли са нашите политици, референдум имаше ли за ЕС и НАТО? И ще ми говорят за демокрация такива като теб!

    Коментиран от #29

  • 19 мънафич

    8 8 Отговор

    До коментар #12 от "Пеньо":

    Пеньо ! Ти не си ли оня транссексуалния от град Чирпан ? Имам голямо желание да се срещнем и да проведеме една изключителна гореща , бих казал жарка евроатлантическа беседа

    Коментиран от #27

  • 20 от село

    7 5 Отговор

    До коментар #17 от "Ford Prefect":

    Бе ти ела у село и го кажи па ше видиш кък шти опозолртвуриме задните ти части.

    Коментиран от #25

  • 21 Мужик

    18 7 Отговор
    То, хубаво, че е настъпила демокрацията, но защо милиционерите никой не ги е информирал за това?...
  • 22 Тръмп

    18 13 Отговор
    Даааа,КГБ все още властва във България и незаконните действия на Милицията го доказват!:) България може да се откачи от руския комунизъм,само след като изчезне в Русия!За съжаление,няма да е скоро!:)

    Коментиран от #24

  • 23 евросондьор

    14 5 Отговор
    Мощен евросондьор търси своя нежен трансджендар помощник за дълбоко мощно евроатлантическо сондиране.
  • 24 лекар

    3 4 Отговор

    До коментар #22 от "Тръмп":

    Извинете , да не сте взели обедната "доза" по рано ? това ще доведе до нарушения в психическата ви нестабилност
  • 25 Ford Prefect

    5 3 Отговор

    До коментар #20 от "от село":

    Като си толкова отворен, защо ти не дойдеш в София?

    Коментиран от #32, #36

  • 26 Алфонсо

    14 13 Отговор
    Госпожа Коцева да се запознае със законодателството и реда за призоваване по ЗМВР и тогава да сипе епитети по държавни служители. Призовката е оформена съгласно закона и тя е длъжна да се яви в поделениета на МВР, ако ли не й се налага административно наказание и бива доведена принудително, след като за нея има данни за извършено правонарушение. В правото си е да откаже да дава обяснения, но трябва писмено да заяви това. Нека първо познаваме закона, пък после да пишем статии.
  • 27 Пеньо

    8 8 Отговор

    До коментар #19 от "мънафич":

    Падението на безродните джендъри стигна до там, че дори се отказаха от президента, за когото са гласували по заповед от Москва! Гундяев го нахока, а те се спотаиха като плъхове!

    Коментиран от #33

  • 28 Владо

    13 12 Отговор
    На Укранец не вярвам.Става въпрос за нещо друго. Тая лъже.
  • 29 Ford Prefect

    7 6 Отговор

    До коментар #18 от "Ахмед Борисов":

    Иска ми се да спретнат наистина едно референдумче сега, че веднъж и завинаги руските роби да замълчат. Поне по този въпрос. 😃

    Коментиран от #31

  • 30 Алфонсо

    14 1 Отговор
    Забравих да добавя, че протокола за предупреждение по чл.65 от ЗМВР се изготвя в един екземпляр и има юридическа стойност пред съда. Екземпляр може да се предостави на потърпевшо лице, при негово желание. Писмените полицейски разпореждания по чл.64 от ЗМВР се изготвят в два екземпляра, като един се връчва на лицето, на което е разпоредено.

    Коментиран от #39

  • 31 Ахмед Борисов

    4 4 Отговор

    До коментар #29 от "Ford Prefect":

    Само да не стане обратното! И аз съм за референдум!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Мънафич

    2 4 Отговор

    До коментар #27 от "Пеньо":

    Скъпа Пеньо, ама защо така грубовато , непристойно за една евродама ? Аз испитвам най нежни чувства към тебе а ти така.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Фриман

    7 12 Отговор
    Трябва да я глобят за нанесени обиди и в разпалване на межнационални конфликти. Всеки трябва да има морални границии и на нея никой не й давал права да пренебрегва тези морали.
  • 36 От село

    2 6 Отговор

    До коментар #25 от "Ford Prefect":

    Недей бе , недей ни вика там ча шта потрошиме та немиеш да одиш барем 5 годин бе
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Коце-боце

    18 4 Отговор
    Момченца и момиченца, фенове на Великата Руска Империя, не бързайте пак да бълвате! Жената с право е възмутена и това че е украинка не я прави някакво "второ качество" български гражданин. Съдейки по това което и се случва, по позициите, които защитава и по реакцията, която има на безобразията - БИХ ЗАСТАНАЛ ЗАД ТВЪРДЕНИЕТО, ЧЕ Е "ЕКСТРА КАЧЕСТВО" БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН, за разлика от повечето от вас. Засрамете се!!!

    Коментиран от #40, #41

  • 39 Иван

    9 3 Отговор

    До коментар #30 от "Алфонсо":

    Хубаво се правиш на разбирател, но това което си написал е същото и в текста, с изключение на това, че жената казва, че не е получила екземпляр, но и никой не и е обяснил.
    И вместо всчики да се пенявите срещу Украйно по някаква сляпа и неразбираемо на къкъв мотив почиваща привързаност към Русия, , по-добре си вижте празнитите кратуни и в каква мизерия живеете и се запитайте защо е така. Но как да го направите разбира се като няма сиво вещество....затова БГ е на това дередже..И на такива кратуни като тея полицаи им се вдигат заплатите и правят стачки и искат и още...и те се занимават са такива глупости при положение, че всеки ден се крадат коли, пребиват и ограбват някого и в града и по селата...и затова в БГ е такава мизерия.. Мислещите хора в БГ останаха много малко.

    Коментиран от #45

  • 40 Иван

    8 0 Отговор

    До коментар #38 от "Коце-боце":

    Много хубаво си го написал..и по-хубавото е че до момента има 5 плюса, значи все още има надежда, че има и мислещи хора в БГ макар и малко.
  • 41 Диди

    10 1 Отговор

    До коментар #38 от "Коце-боце":

    Подкрепям мнениено ви.Госпожата е ,,по достойна българска гражданка,,от много други.А русофилите,които само простотии пишат,да изчезват да тяхната си Русия.Никога повече руско робство.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Нов собственик

    3 5 Отговор
    Здравей госпожо коцева "будната съвест". Ако обичаш дай си адреса в полицията, че ми писна да ме притесняват като те издирват. И благодаря за будната ти съвест като се изнася от апартамента, в който живееше под наем и ми го остави с изкубнати контакти и крушки!
    Дано да четеш коментарите!
  • 44 УКРАИНА Е РУСИЯ ! БАСТА САМОНАДЕЙЦИ !

    0 6 Отговор
    Тракия, Добруджа, Мизия, Македония, Западни украйнини са същото като УКРАИНА ГЕОГРАФСКИ РАЙОНИ. НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С НАРОДНОСТТА ЖИВЕЕЩА ТАМ ДА ИМ ПРИНАДЛЕЖИ КАТО НАЦИОНАЛНОСТ ИЛИ ЕТНО ГРУПА. Аида ИЗВИНЯВАЙ че се видяхме. Да там има украденци, грабежи ЧУЖДА земя а условието бе ДРУЖЕСКА СТРАНА.
  • 45 Алфонсо

    3 4 Отговор

    До коментар #39 от "Иван":

    Разбирач съм, защото от години съм юрист и то точно по наказателни дела. Колкото до написаното, ако вникнеш в това, което съм написал, ще разбереш и ти, и госпожа Коцева, защо не й е даден екземпляр. Даже съм цитирал и члена по ЗМВР по който й е съставен протокол за предупреждение, отвори закона и прочети. Същата е предупредена по чл.144, ал.1от НК. Прочети и него какво гласи.

    Коментиран от #52

  • 46 pet9525

    2 5 Отговор
    Ама ти какво правиш тук а не си ходиш в Украйна.
    А и никой не ти иска мнението.Нали знаеш поговорката за украинците.Като се роди украинец и го испускат на главата за да му дойде акъла.И дано Русия скоро ви сложи в ред.Време е Русия да приключи веднъж завинаги с всички наречени украйнци.

    Коментиран от #48

  • 47 стоян георгиев

    5 2 Отговор
    направо луда работа!!!как е възможно въобще да я викат жената в полицията за тва че е изразила мнение?русия е агресор в украина и тва е общо признат факт.признат дори от самия путин,а в българия разни милиционери не го знаят !!!!или по-скоро се правят че не го знаят!!троловете тук мразят украинците щото нещат да са покорни путинови слуги .

    Коментиран от #49

  • 48 Диди

    3 0 Отговор

    До коментар #46 от "pet9525":

    Да вземеш и заминеш ти за Русията,а госпожата ще си остане тук.Такива като теб,които защитават интересите на чужда покровителна държава,не са нужни на България. Ти не си в състояние да разбереш,че се общува за случилото се,описано в статията.
  • 49 Диди

    5 0 Отговор

    До коментар #47 от "стоян георгиев":

    Това,което ме ужасява е,че полицаят е започнал да й крещи,скочил от стола,ХВАНАЛ Я ЗА РЪКАТА ,и т.н.
    Не са й казали какви са нейните права...и че ако желае може да си вземе адвокат.А в случаят тя казва,че те желае дафдава показания без присъствието на нейн адвокат. За това,тя може да ги съди,но ТРАГИЧНОТО Е,ЧЕ БАЙ ГАНЙО НЯМА ДА СЕ НАУЧИ ДОКАТО НЕ МУ ГО НАБИЯТ В ТЪПАТА ТИКВА. ДА БЕШЕ СЕ СЛУЧИЛО ТОВА НА МЕН...ЩЯХ ДА ГИ СЪДЯ.

    Коментиран от #50

  • 50 стоян георгиев

    5 0 Отговор

    До коментар #49 от "Диди":

    жената също ще ги съди предполагам,но проблема е че ще ги съди в българия ,което ще доведе до резултат които ние много добре знаем.тревожното е кои е накарал въпросния полицаи от второ рпу да я вика тази жена?самия акт на привикване при даване на мнение е изключително нагъл.особено по тема разисквана широко и с приета позиция на българия по нея.тва показва че съм прав в твърденията си че у нас още не е европа ,заради владеенето ни от руските служби дори институционално.в една румъния да речем тва е немислимо и затова и румънците така уверено се отдалечават от танс като общество и икономика!
  • 51 УКРАИНСКА НАЦИЯ НЯМА

    2 4 Отговор
    УКРАИНА Е ГЕОГРАФСКА ТЕРИТОРИЯ ПРИНАДЛЕЖАЩА НА РУСИЯ! ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ГАВРА КАКТО ТРЕТИЯ ПОЛ. НЯМА ДЪРЖАВА УКРАИНА ИМА НАРОД РУСКИ ЖИВЕЕЩ В ГЕОГРАФСКИТЕ ГРАНИЦИ НАРИЧАНИ УКРАИНА. МОЖЕ ДА СИ ГЕЙ НО ТИ НЕ СИ ТРЕТИ ПОЛ. ПОЛОВЕТЕ СА ДВА. ДВА. ТРЕТИ ПОЛ НЯМА. И В УКРАИНА ИМА РУСИ - МОЛДАВЦИ, РУМЪНЦИ, БЪЛГАРИ, ПОЛЯЦИ, ВЕНГРИ, ЧЕХИ, ТАТАРИ, НЕМЦИ И ДР. НО ТОВА СЕ НАРИЧА РОССИЯ ! ПО ЗАКОНА НА ВОЙНАТА , ОРЪЖИЕТО, КРЪВТА И СМЪРТТА! ЗЕМЯ С КРЪВ СЕ ЗАВОЮВА И С КРЪВ СЕ ДАВА. РУСИЯ ПРИЕ УКРАИНА КАТО БРАТСКА СТРАНА И ТЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОТДЕЛНА САМО БРАТСКА. БРАТСКА. ИНАЧЕ БЪДЕЩЕ НЯМА ДА ИМА ЗЕМЯТА УКРАИНСКА.
  • 52 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #45 от "Алфонсо":

    Ти явно не разбираш, че никой не ти спори за това което си написал, че е така, а че повтаряш с малки изключения написанато, а го оспорваш ,сякаш за да си правиш анонимна реклама. Не е въпроса, че полицаите може буквалистки да са прави с токата на закона, а как тя се прилага и по каква причина. Ти би ли се съгласил да те подложат на такова унижение при положение, че има свобода на словото уж...Въпроса е че има хиляди други по-важни неща , с които полицията да се занимава отколкото с това. Това, което са направили, даже и да е в рамките на закона, прилича на политическа полицейщина.С подобни неща се занимаваше 6-ти отдел на ДС .

    Коментиран от #54

  • 53 ИТН

    1 2 Отговор
    Тая агресивната, кво злобее, неразбрах? Да е доволна, че не е "паднала по стълбите".
  • 54 Алфонсо

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "Иван":

    Свобода на словото има до там, до където определя закона! Всяка закана, обида и клевета е наказуема. Правоохранителните органи, имайки данни за такива правонарушения са в компетентността си да се самосезират и да извършат необходимите действия.
  • 55 ШГА

    2 2 Отговор
    МРЪСНА УКРАИНСКА НАЦИОНАЛИСТКА- НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ДЪРЖАВА УКРАЙНА ,И НИКОГА НЯМА ДА ИМА ТАКАВА!ЗАМИНАВАЙ СИ ТАМ,ПРИ ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ ФАШИСТИТЕ!