Last news in Fakti

6 Февруари, 2020 18:00 27 804 127

България е под робството на собствения си народ

  • сащ-
  • българия-
  • андон миталов-
  • корупция-
  • майк помпео

Наготово няма да стане и е страшно, че в 21-и век на това се надяваме

България е под робството на собствения си народ - 1
Майк Помпео, снимка:БГНЕС;
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Този коментар задължително трябва да започне с въпроса 2020 г. ли сме или 1850-а? Свободна държава ли сме, свободни граждани ли сме, имаме ли своите права? Или сме някакви роби, които чакаме отнякъде други свободни хора да ни помогнат и да ни издърпат от блатото, в което потъваме с окованите си ръце. Всичко това в контекста на реакциите около погнатия за корупция български гражданин.

Във вторник американската посланичка Херо Мустафа обяви, че до дни ще бъде оповестен първият български гражданин, на когото ще бъде наложена забрана за влизане в страната заради корупция. И се започнаха едни догадки, едни пожелания. Ако може да е Борисов, ако може да е Пеевски, а защо не Доган. Васил Божков, Кирил Домусчиев или Христо Ковачки щяха да са направо разочарование. Българинът започна да мечтае. По същия начин, по който го прави, докато търка билетчета. Ей така, да му падне свише, наготово.

Не, драги, няма да стане. Няма да стане да гласувате за ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака, ВМРО. Да оставяте 1000 клетници да блокират Орлов мост при избора на Гешев в обстановка сякаш е лидер Камората, докато Вие недоволствате от колите си. Самите Вие да търсите ежедневно далаверата, кражбата или "нашия" човек из институциите. Да купувате вестниците на Пеевски или да висите пред лафките му. Да разбирате новините от телевизиите на Домусчиев и Кошлуков. Да се смеете на скандалното поведение на Борисов. Да си мислите, че Иван Гешев е супермен, който раздава справедливост. Да цъкате и псувате единствено вкъщи на масата. Или пък гордо да заявявате, че не се интересувате от политика и всички са еднакви. Да сте неинформирани. Да не сте чели и да не се опитвате да мислите и да навързвате събития. И накрая да очаквате друг да Ви свърши работата. Няма да стане.

И се стигна до момента, в който въпросният корумпиран българин се оказа съдията от Специализирания наказателен съд Андон Миталов. Вълна от недоволство заля общественото пространство. Пуу, как можеше да се скатаем и друг да ни свърши работата, пък сега ще трябва да се понапънем. Гадни, гадни САЩ. Какъв е сега този Миталов? Ами това не е ли намеса в държавния суверенитет? Ами да, ако беше някой от тия, дето си ги знаем като символи на мафиотската ни държава може, ама за този не.

Сега за изблиците за намеса в държавния суверенитет. САЩ не правят този ход заради нас. Те го правят заради себе си, естествено. Те забраняват на некоректен българин да влиза в САЩ. Проблемът е при нас, не при тях. Можеше и да е сърбин или молдовец. Просто в САЩ такива хора не се толерират, както се толерират у нас. Това е разликата между големите и малките. И не на последно място - САЩ не са ни длъжни с нищо. Нито да ни оправят, нито да ни посочват кой какъв е. Правят го за да се поддържа относителна справедливост когато някой друг си позволи твърде много. Този друг специално в нашата страна почти винаги е Русия. Така е било, така е и така ще бъде, ако продължаваме да чакаме друг да ни оправя. Както за това, така и за всичко останало.

С този ход САЩ правят нещо много важно, стига да има кой да го изтълкува правилно. САЩ в този случай не е динамитът, а е фитилът. Динамитът сме ние. Казва ни се, че Специализирания наказателен съд, създаден да бори корупцията по високите етажи на властта, е корупционен сам по себе си. Т.е. ни се казва, че в България в момента институциите са имитация. В изявлението на държавния секретар на САЩ Майк Помпео има една много важна част - "В кaчecтвoтo cи нa длъжнocтнo лицe Митaлoв e учacтвaл в кoрупциoнни дeйcтвия, кoитo ПОДКОПАВАТ ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА И СЕРИОЗНО КОМПРОМЕТИРАТ НЕЗАВИСИМОСТТА НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ИНСТИТУЦИИ В БЪЛГАРИЯ". Тази част е много по-важна от конкретното име на Миталов. Това е жълт картон. Червеният трябва да го вдигнем ние. Ако реално осъзнаваме, че сме 2020-а и имаме това право. След последните няколко дни не е много сигурно.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 236 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    273 31 Отговор
    управлява ни мафия шайка убийци

    Коментиран от #95

  • 3 кнаус 485

    338 50 Отговор
    Не г-н Понпео,България е под робство на министър председателя си и кликата около него....

    Коментиран от #41

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    262 48 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ първия премиер на БЪЛГАРИЯ употребил сълзотворен газ срещу народа си

    Коментиран от #37

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    227 32 Отговор
    ГЕРБ МАФИЯ

    Коментиран от #106

  • 6 Не са ни длъжни с нищо

    229 40 Отговор
    И защо този съдия е корумпиран според техните критерии? Някой ще попита ли САЩ?

    Коментиран от #25, #97, #114

  • 7 Хахото

    256 46 Отговор
    САЩ не са ни длъжни с нищо??? Ааа напротив, длъжни са ни, дължат ни едни самолетчета, които са платени предварително. И ДА, могат да отказват визи на когото си поискат, но защо ни занимават с техните простотии по нашите медии?
  • 8 Закривай държавата

    79 123 Отговор
    Да идва Ердоган и да въдвори ред и законност! 150 години опити стигат, народ не остана.

    Коментиран от #40, #46

  • 9 турчина

    285 28 Отговор
    България си изнася златото, а внася боклук за горене

    Коментиран от #48, #49

  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    212 53 Отговор
    ИВАН КОСТОВ съсипа икономиката на БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #88

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 СССРБарета

    219 62 Отговор
    България е робска държава на САЩ! факт! мафията в България я командва САЩ! българите сме достойни хора! август саксонците ни управляват последните 30 години и ни докараха до просешка тояга само и само да могат да експлоатират богатствата ни и да има висшисти които да метат улиците

    Коментиран от #39, #73

  • 13 Behemoth

    60 67 Отговор
    Ба зле сме ....ама никой не може да ни сравнява с азиатските подчовеци от Турция...ония въобще не са към хомо сапиенсите даже....

    Коментиран от #20

  • 14 чалга култура

    151 22 Отговор
    Какъвто е народа, такива са и политиците му.
  • 15 Мислещ

    141 22 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Просто в САЩ такива хора не се толерират, както се толерират у нас."

    Да, бе, сигурно, затова доказани престъпници като Хилъри Клинтън и много други са на свобода и постоянно измират хора, които представляват някаква опасност за тях (И затова и на хора като Тиквата и останалите споменати, за които някой се е надявал, не им е забранено да стъпват в САЩ. Или Сорос, и т.н.). Но това е пример пак за написаното в статията. НАвсякъде някой чака да го оправят, чака до последно и игнорира всички очеизващащи признаци за обратното. Тръмп, Тиквата (Скоро и Слави) - все едно и също.

    На никой не му е удобно да си признае, че само физическо измитане на цялата система има някакъв шанс да постигне нещо (И пак не е сигурно, но пък в обратния случай е сигурно, че няма да се постигне нищо и само по-зле ще става).
  • 16 мали мали

    13 28 Отговор
    Тои винаги е бил под робство ,ама тои не знае кво и,подскажете му а философ голем f 16 само го пита и наи наи,,а f 16 какво вършат мали мали,наш ганио нека си продава розовия цвят
  • 17 Готин си

    34 12 Отговор

    До коментар #1 от "Ердоган":

    А как си побелял? Младите еничарчетата възпитавани в Анадола, са ставали бащи преди да се явят на първа военна комисия! Така че питай из Анадола колко от рожбите са кърмили нашите еничарчета и децата им!
  • 18 другарят

    105 26 Отговор
    Тази статиика е писана от един от "десните" талибани, които с "реформите си", реформираха България до това положение.Идиота с умопомрачената си глава ни внушава, че фашистка Америка ни пазела от "лошата" Русия!?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Хахахаха

    60 3 Отговор

    До коментар #13 от "Behemoth":

    ...верно...... турчин пропие ли се и кадъна проебе ли се ...... назад няма.
  • 21 ???

    77 6 Отговор
    На съдията му отказали нещо което не иска.
  • 22 Циганин

    53 10 Отговор
    Никой не ни е виновен.
  • 23 другарят

    23 1 Отговор

    До коментар #19 от "знаци ми давали и аз им давам един oIo":

    Така ни учеха, или така сме се научили? Предполагам че имаш в предвид марсианците, които са ни учили и които нямат нищо общо с нас добричките!?

    Коментиран от #29

  • 24 Рошко

    56 11 Отговор
    Тая статийка като за мене писана, да не съм аз основоположника и, а? Само че не е под собствения си народ, а шайка продажна политическа мафия която не си е сменяла цвета от прехода насам и мислещи само за собствения си. ... Много пъти съм го писал че сме под българско робство
  • 25 003

    25 25 Отговор

    До коментар #6 от "Не са ни длъжни с нищо":

    Защо да го попита? Решават, че няма да влиза в тяхната страна ( не в твойта) и няма да влезе. Толкова е елементарно, но ние сме търсили и търсим оправдание за собствената си некадърност и бездействие...

    Коментиран от #65

  • 26 Многоо умен

    20 4 Отговор
    Беееее
  • 27 Шопо

    40 4 Отговор
    Абе они да ни дадат самолетите оти са им платени !!!

    Коментиран от #127

  • 28 Свободен роб

    84 13 Отговор
    Мария, би ли обяснила какви точно са корупционните действия извършени от този никому неизвестен съдия, какво е получил за да извърши тези корупционни действия и от кого го е получил. Или една жена каза...

    Коментиран от #68

  • 29 нещо не схващаш

    20 4 Отговор

    До коментар #23 от "другарят":

    Явно при мен не им се е получило , защото побеснявам , когато главанаците почнат да си говорят на ''държавата'' това , ''държавата'' онова.
  • 30 ИМПЕРИАЛИСТ

    50 13 Отговор

    До коментар #1 от "Ердоган":

    "Когато Българин реши да гони заек, ще го настигне и с волска кола" /Турска поговорка/

    Българите сме най-старият народ в Европа и сме оцеляли хилядолетия защото сме по-мъдри от мъдрата змия, по-хитри от хитрата лисица и по-смели от лъвове!
  • 31 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    57 7 Отговор
    нашата полиция погна баба СТАНА за неща който е казала това са истинск неща къде е свободата на словото

    Коментиран от #92

  • 32 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    53 10 Отговор
    а БОЙКО БОРИСОВ нарича ЖУРНАЛИСТКИТЕ ПУЙКИ той е тиква кратуна родила тиква премиер
  • 33 бай Тодор

    65 7 Отговор
    Краварите нали изнасят демокрация. Бомбят държави,свалят и убиват държавници.Вместо да правят намеци,които ние и без тях ги знаем,защо не направят същото и в България. Или харесват диктатори,които им играят по свирката !
  • 34 ужас

    69 8 Отговор
    Всичко това, което го прочете Помпео е написано в България от българи. Защо си мислите, че щатите имат тези възможности да контролира чак до такова ниско ниво хора по света. И как са го следили и контролирали. И колко много служители от ранга на този съдия има в България и практически възможно ли е САЩ да ги следят самостоятелно без съдействието на българските служби. Кьор фишек е твърдението, че те са го изловили. Изловили са да не казвам какво на майкаси. Всичко това е изфабрикувано от хора като Соломон Паси и Ленчето Поптодорова-кремчева. Не влизайте в ролята на шарани.
  • 35 От тука така са види

    41 11 Отговор
    Автора на статията на края получава раздвоение на личността и падайки на колене започва да свири на каубойте.
  • 36 681

    28 25 Отговор
    Най-точното определение за състоянието на народа ни в момента. Евала на автора

    Коментиран от #118

  • 37 Този некадърник

    23 3 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    обгази колкото протестиращи,толкова и полицаи!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Жико

    29 4 Отговор

    До коментар #8 от "Закривай държавата":

    Барчет, Ердоган се пробва 500г. но не стана.
  • 41 Видин

    11 47 Отговор

    До коментар #3 от "кнаус 485":

    Първо народа остана разочарован че не назоваха радев или нинова имаше поне хиляди доказателства но ако беше радев путин не го зачита
  • 42 Експерт

    40 5 Отговор
    Бойко направи 2 капитални грешки. И това е краят на ГЕРБ.
  • 43 Един блокиран от дирниците

    51 7 Отговор
    Мaрия, коментарът ти нe cтрувa ! Прoчeти тaзи нa Eлeнa Гунчeвa - цитaт :

    "А съдиите трябва да слушат краварите! За да не бъдат смачкани! Кой ли е следващият неудобен за интересите на краварите? Президентът? Лидери на партии? Съдии? Политици? Неудобни граждани???"
  • 44 asoos

    20 6 Отговор
    в този сайт има 20 човека с различни нико ве които са компетенти по всички теми и само цъкат плюсове и минуси. Дали им се връзва някой незнам но стават смешни.Забелязох и друго когато Орешарски и БСП имаха правителство плюеха и по тях и никой не се сещаше за герб
  • 45 ФИНЦИ

    23 2 Отговор
    ВРЕМЕ Е СТИГА ВЕЧЕ КРЪВ ПОТЕЧЕ
  • 46 ЧЕРНАТА ОВЦА

    19 4 Отговор

    До коментар #8 от "Закривай държавата":

    РЯЗАН ШМАЙЗЕР МАРШ В АНАДОЛА

    Коментиран от #90

  • 47 Дам

    31 7 Отговор
    Хареса ми статията, там е същината на проблема - българинът е робски настроен, чака друг да дойде и дори насила да го оправи,всичко останало в територията ни е само последствие от този манталитет. Героите на България са поместени между Баба Стойна и Васил Божков.
  • 48 Агент 007

    14 0 Отговор

    До коментар #9 от "турчина":

    Не го изнася а го подарява.
  • 49 Агент 007

    14 0 Отговор

    До коментар #9 от "турчина":

    Не го изнася а го подарява.
  • 50 да да българин

    33 3 Отговор
    АЛООО, СОФИЯ ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ? УТРЕ ЩЕЛИ СТЕ ДА ПРАВИТЕ МИТИНГ ПРОТЕСТ ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО. КАЖЕТЕ БРЕ ЩО МЪЛЧИТЕ А?

    Коментиран от #54

  • 51 Помпео щеше да е прав

    28 1 Отговор
    ,но тук отдавна е режим/милиционерско-мутренски//
    А в условията на режим не можем свободно да изразяваме мнението си.
    Защо ако не съм прав оная баба са я посетили дузина милиционери,след като е видно,че тя не може да събори власта.
  • 52 Аз съм българче

    18 7 Отговор
    "Най- презрян роб да ме наричат първа радост е за мене" !
  • 53 Fidd

    27 8 Отговор
    Винаги когато тида на протест, се намира някой идиот да ме пита колко са ми платили.
    Ние сме помияри. До последния цървул! Факт! Нека изтреблението да продължи!
  • 54 Фен

    28 4 Отговор

    До коментар #50 от "да да българин":

    Щото са умни и красиви. Щото свалиха комунистите, за да дойде г-н Борисов - най-великата и умна зелена еуглена! Щото са доволни от това управление! Не се надявайте на София.
  • 55 Anton

    21 2 Отговор
    Дървото в ръката и удряй наред
  • 56 Да прав е

    21 9 Отговор
    БЪЛГАРИТЕ сме под робство на собствените ни БЪЛХАРИ, а те слугуват, като васали на САЩ. БЪЛХАРИТЕ са от коляното на Америте КХОСИ ХИКСОТИ ЕВРЕИ.
  • 57 ела

    38 8 Отговор
    Тези престъпници за къква "справедливост" говорят тоя същият бе шефът на легалната престъпна организация ЦРУ спомнете си всички бандити, крадци,мошеници са добре дошли в Америка като започнете от Филипинския президент който бе откраднал близа 10 милиарда долара го приеха вАмерика да не говорим за убийеца Пиночет който бе един от нй-уважаванте хора същите престъпници "докараха" на власт хора които вярно да им служат няма значение тяхното минало можеха да бъдът и убийци или бандити като тях няма значение стига да са им верни а сега се правят и търсят "справедливост" за съжеление все още малоумните им вярват.
  • 58 педераст

    6 11 Отговор
    Избийте го да е.. и народа да е.. !
  • 59 Асен

    25 2 Отговор
    това е истината , изгониха народа и убиват остатака
  • 60 kur za NEKADARNICITE ot BSP

    4 18 Отговор
    Cervenata lainiana media na kradcite i prestapnicite ot BSP, komundelski Fakti i neinite 2 trolove: ebete si putkata maicina kirliva gnusni cerveni parcali!

    Vashto vreme svarshi!

    marsh v piana Prosia!
  • 61 тнт

    35 6 Отговор
    Тази статийка е в стил,Сащ може да са се изгаврили с нас, обаче ние ще ги поддържаме ,а нашите съдии са лоши ,защото не разбират от политика ,спазват закона и пуснали един "шпионин" да му сложат медал и с това накърниха "световната борба за демокрация " разбирай егото на САЩ в региона!
  • 62 Много тъпа статия

    25 4 Отговор
    Пълен бълвоч!!!
  • 63 А бе

    31 8 Отговор
    Убий американски политик- спаси човешки живот.
  • 64 Мемфис

    11 26 Отговор
    ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ БСП,ГЕРБ,АТАКА,ДПС,СЪД,МВР,ПРОКУРАТУРА СМУЧЕ КРЪВТА НА ТЪПИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД, КОЙТО Е ПАТРИОТ, АМА НА МАСАТА ИЛИ В НЕТА,
    ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕЩАТА СА ОТЧАЙВАЩИ И ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРАВИЛЕН ИЗБОР Е ТЕРМИНАЛ 2, ако си все още млад.
    България е като организъм разяждан от ракови метастази и това с аспирин не се лекува.
    Но българина е страхлив и хитрец на дребно, за да подложи организма си на рискована операция.
    Жалко, след 50 години знаете кой ще живее тук, няма да са българите !
    150 год.лизане на руският задник е главната причина за този нещастен край!
  • 65 Може би и да помислиш

    31 2 Отговор

    До коментар #25 от "003":

    Те могат да откажат да го допускат на територията си, но не им е работа да грухтят в назидателен тон по нашите медии...ние да не сме техни подчинени или ученици. в тая държава , доколкото ми е известно , съдът взема самостоятелно решение и никой не може да се намесва в това.
    Браво на съдията....
  • 66 Размисли и страсти

    20 2 Отговор
    Тъпа статийка!!!БълХарите са:мазохисти,крадци,лъжци,глупци и т.н....Територията е вилает уж "управляван" от уж бълХари или по-точно продажни предатели...държава няма има само разпродадена,окрадена и превърната в бунищe територия...
  • 67 Р454

    28 2 Отговор
    В БЪЛГАРИЯ НЯМА НЕ КОРУНПИРАН ПРУКОРОР, СЪДИЯ,ПОЛИТИК. НО Я ТОЯ ПОМПА ЛИ Е,ПОМПЕО ЛИ Е ДАМИ КАЖЕ ЧЕСТНО АКО НЯКОИ СЪДИЯ БЕШЕ ПУСНАЛ ПО СЪЩИТЕ КРИТЕРИ ДА ОТИДЕ В САЩ, ДАЛИ ЩЯХА ДА ГО ОБЯВЪТ ЗА КОРУМПИРАН ИЛИ ЩЯХА ДА ГО ИЗКАРАТ НАЙ ГОЛЕМИЯ ГЕРОИ. ПРОБЛЕМА НЕ СЪДИЯТА И КОРУПЦИЯТА, ПРОБЛЕМА НА КРАВИТЕ Е РУСИЯ.
  • 68 Сух

    18 2 Отговор

    До коментар #28 от "Свободен роб":

    Както на теб така и на всички им е ясно, че това е платена статия. В началото си казах, брех тази нещо и стана, уж беше платена пък глей кви работи пише.. И кво излезе, Мара решила лев да прави.
  • 69 Усмивката

    5 7 Отговор
    Са.... Не знам кой е умотвореца на тази статия но....Американците правът голяма грешка. Схемата с фитила и динамита е приложим за нормалните народи. Народ ли сме....пише
    пита Славейков




    Славейков.
  • 70 стоян георгиев

    12 24 Отговор
    евала на тажи жена писала статията.няма кво да се добави!
  • 71 така е защото

    24 1 Отговор
    В България вече преобладават идиотите.
  • 72 Колкото и да не ми се иска да си го приз

    22 1 Отговор
    Племето е уникално тъпо.
  • 73 Казуар

    13 7 Отговор

    До коментар #12 от "СССРБарета":

    Комунистите заграбиха икономиката на България. Дивите комунисти станаха диви капиталисти. Гробокопачите на капитализма станаха капиталисти.
  • 74 ввввв

    4 5 Отговор
    Не е насочена към институцията, която е заразена със системните проблеми на българската съдебна система - прокуратурата. Нима не беше главният прокурор Сотир Цацаров този, който покани бившия главен прокурор на Руската федерация Юрий Чайка и подписа с него "програма за сътрудничество за периода 2017 - 2019 година"? Нима след това зам.-главният прокурор Иван Гешев не отиде в Москва, за да се среща със същия този Чайка? Независимо, че наскоро Путин изненадващо отстрани генералния прокурор на Руската федерация, това не означава, че самият Чайка не е в списъка за американските санкции. Неговият син продължава да притежава милиарди и необясними имоти в чужбина и за всички е ясно, че е използвал баща си за разчистване на сметки между олигарси в страната си. Цялата тази информация е публично достояние.
  • 75 Българско робство да ви е честито

    11 9 Отговор
    При турците беше по добре
  • 76 pasi

    16 5 Отговор
    Ало Помпео ти боко престъпника за народ ли го имаш ами колкото краварите са народ толкова и ти разбираш от тия понятия
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Спиро

    26 4 Отговор
    Мария Атанасова, от поста ви става ясно, че критикувате българското общество за това, че е пасивно. Това е така безспорно. Посоката в която отивате критикувайки, обаче отново е проамериканска. В случая съдията Миталов е прегрешил като е дал разрешение на Николай Малинов да напусне страната отивайки в Москва, където е извършил най-тежкото провинение според американците, а именно получил е орден от В. Путин. Самият Малинов по това време е разследван за шпионаж в полза на Русия. Бивш журналист и председател на сдружение “Русофили” в БГ. Никога не е бил на постове където да има достъп до класифицирана информация, но обвинен в шпионаж. По-скалъпено обвинение от това не мога да се сетя. Може би да обвинят някого в шпионаж за това, че е ходил на екскурзия в Русия или, че си е купил руска водка. Схващате ли абсурдността на цялата ситуация? На всеки човек с коефициент на интелигентност с една единица над номера на обувките си му е ясно, че това е заповед от американското посолство. И ето, те са заповядали, нашите типично за колония изпълняват. Само този съдия взел, че разрешил на Малинов да се разходи до Москва(забранената територия). При положение, че няма дори повдигнато обвинение, а и да е имал такова, човекът се е върнал. Не се е укрил. Сиреч няма настъпили вредни последици. Сега, американците могат наистина да забраняват на когото си искат да влиза в страната им. Това е тяхно право. Само, че тая особа Херо защо размахва пръст по българските медии и се държи ка

    Коментиран от #93

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Стефан

    9 15 Отговор
    Мария Атанасова, поздравление за материала, доста гора го знаем как е, но простотията и мързела са национална черта за съжаление, отдавна не бях чел толкова обективен анализ, още един път поздравления.
  • 81 Инвеститор от балтийските страни

    25 13 Отговор
    Често срещана фраза в България е "ама руснаците са ни освободили от турско робство и трябва да им се кланяме като на богове"??? България е освободена от турско робство от 117 000 руски православни доброволци организирани от Император Александър II, който обяви война на Турция тогава. Те са дали живота си и са оставили костите си тук за свободата ви, но не са се вдигнали от гробовете си в планините и полята на България. 99% от днешните руснаци и олигархично-комунистическият режим който управлява сега Русия, са потомци точно на тези десетки милиони, които тогава са били против освобождението на България и против война с Турция и са си останали по домовете. Това се вижда по днешните им действия. За тях Турция е любима дестинация, любима икономическа, политическа, газова и военно-ракетна партньорка. Ако този комунистическо-олигархичен режим е бил на власт тогава, а не руският Император Александър II и руският православен царизъм, щяхте да бъдете освободени на мукавей в понеделник. Бъдете сигурни, че се кланяте на грешните хора. 99% от този режим не са кръстени защото беше забранено това там, до скоро.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 ърт

    8 7 Отговор
    България ще е дъръжава.Когато силите от чужбина си наложат сакнцийте срещу 240 престъпника и техните господари олигарските и бизнесменчета.Изверги нямат никъв шанс оцелеете срещу запада.
  • 84 Нормален

    9 16 Отговор
    България е под руско робство!
    Руския президент на България подстрекава гражданска война, но днес пред Народното събрание ще се съберат 100 платени малоумника от свитата на руския олигофрен Костя Копейкин и нищо няма да се случи.
  • 85 Garrincha

    10 7 Отговор
    Колкото и да презирам, лицемерните чревоугодници и окупатори от САЩ, истината е, че просто ни казаха в лицето, колко е корумпирана цялата държавна администрация - и трите власти - законодателна, съдебна, изпълнителна, в едно с измислената, но доволно продажна четвърта - медии, са развъдник за болестотворни едноклетъчни организми организми !!!

    Коментиран от #86

  • 86 Garrincha

    4 2 Отговор

    До коментар #85 от "Garrincha":

    п.с. - статията, най-вероятно е преписана !
  • 87 izzi

    18 4 Отговор
    Да ти дават морал сащ е все едно да отиде човек в затвора в крилото с доживотните и да слуша от тях съвети как да си живее живота
  • 88 Джанго Зе

    5 6 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А вие сте роден идиот или посещавахте безплатни курсове?
  • 89 един глупак от народа

    7 3 Отговор
    Да живее върховенството на закона!!!!
    Кой е следващия за омаскаряване????
  • 90 Гост

    0 2 Отговор

    До коментар #46 от "ЧЕРНАТА ОВЦА":

    Черна оФца ще си останеш ! Чети "между редовете" бе !
  • 91 Иванина

    22 2 Отговор
    Не, САЩ нищо не правят ЗА нас - те просто отказват на някого виза, защото според тях е вреден, щом е пуснал русофил да се срещне с Путин - просто ни размахват пръст. Това е тяхна работа кого ще пускат в страната си и няма нищо общо с корупцията при управляващите - не им пука дали те са корумпирани, важното е да са им удобни. Не знам защо изобщо се обръща внимание и нещо се очаква от американците! Кога ще разбере простият народ, че те гледат само своите интереси!
  • 92 Козлодуй да я де моя

    7 9 Отговор

    До коментар #31 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Баба ти Стана е една изкукала злобна дърта текезесарка и цялата ѝ история е режисирана от телевизията на БСП
  • 93 Казуар

    6 7 Отговор

    До коментар #78 от "Спиро":

    Възможно ли е американец обвинен за шпионаж в полза на Русия да бъде пуснат да посети Русия за да получи орден за дружба.
  • 94 АНЕНЕРБЕ

    26 3 Отговор
    НЕ , БЪЛГАРИЯ НЕ Е ПОД РОБСТВОТО НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД !!!

    ТОВА НЕ Е ИСТИНА И АВТОРА НА СТАТИЯТА ДОБРЕ ГО ЗНАЕ!!
    Геноцида който се провежда спрямо нас е напълно съпоставим с този налаган в лагерите на смъртта в АУШВИЩ - БИРКЕНАУ!!

    ОТРОВЕН ВЪЗДУХ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ НА КОЕТО БИ ЗАВИДЯЛ И Д-Р МЕНГЕЛЕ, ГЬОБЕЛСОВА ПРОПАГАНДА,

    Не знам кой е българският АДОЛФ АЙХМАН но знам, че принципите които се прилагат спрямо нас българите по нищо не се различават от тези които АЙХМАН налагаше.

    НЕ МОГА ДА ОБВИНЯВАМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗАЩОТО НАПЪЛНО ГО РАЗБИРАМ КАКВО ЗНАЧИ ДА ЗАСТАНЕШ СРЕЩУ СИСТЕМАТА НА КОНЦЛАГЕРА.

    На автора на статията ще задам въпроса : ЗАЩО ЕВРЕИТЕ НА СА ВЪСТАНАЛИ В АУШВИЦ - БИРКЕНАУ ?!
    Защо изобщо са допуснали тази гавра с тях като народ?!

    В отговора на тези въпроси се крие истината за сегашното ни положение.

    Както по времето на РИМ , така и по времето на ХИТЛЕР евреите са очаквали СПАСИТЕЛЯ!!

    Това правим и ние като народ - ЧАКАХМЕ СПАСИТЕЛЯ ПО ВРЕМЕ НА ТУРСКО РОБСТВО , ЧАКАМЕ ГО И СЕГА.

    ГАДНОТО Е, че човека на когото огромна част от народа повярва, че ще го "спаси" от КАПИТАТА управляващи този концлагер се ПОДИГРА С НАС КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА.

    ХЕРО МУСТАФА КОЯТО БЪЛГАРИТЕ ПРИЕХМЕ КАТО НОСИТЕЛ НА ПРОМЯНАТА СЕ ИЗПЛЮ НА НАДЕЖДИТЕ НИ.

    ЖАЛКО НЕ ЗА НАС , жалко за НЕЯ.
    Рано или късно ние ще дочакаме НАШИЯТ СПАСИТЕЛ.
    Ясно е, че това няма да са ЯНКИТЕ които са с тези които ни унищожават!!
  • 95 ЪРП

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    КОИТО ИЗПЪЛНЯВАТ ИНСТРУКЦИИТЕ НА ШОПАРА ОТ СНИМКАТА!!!!!!!!!
    ФАКТ!!!!
  • 96 Алооуу бсп+дпс джендъри..

    4 13 Отговор
    България е под робството на бесепародепесарския бизнес, който сегашното правителство се опитва да изкорени от българската икономика, затова комунистите и техните господари отвъд голямата вода квичът. Мачкай Бойкооо, мачкай Гешееефф, пак за вас ще гласувам, евала и на патриотите които внесоха добри закони против хазарта, отличен 6.
  • 97 Ники

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Не са ни длъжни с нищо":

    Отговора е много прост стига да помислиш.
  • 98 Алооуу бсп+дпс джендъри..

    7 5 Отговор
    Това движение Русофили въобще не е русофилско, а е русофобско(бсп+дпс+костоварско дясно), което по инструктаж от запад симулира русофилство. Пунта мара
  • 99 Алфа Ромео

    16 2 Отговор
    Да тук сме роби които чакат някой друг да ги освободи.
  • 100 ДДРОнег

    10 6 Отговор
    Много точно казано, това го говоря и аз от доста време, но 80-вия народ си чака месията … или освободителя, който ще го зароби !!!
    Вина в другите държави можем да търсим само, от тази гледна точка, че те, гонейки интереса си, подпомагат подлоги у нас, които ни тъпчат и които все пак ние избираме и не протестираме като народ, а някои от тези подлоги дори величаем !!!
  • 101 Нормален

    5 15 Отговор
    България е под руско робство
  • 102 Гиньо

    18 2 Отговор
    БЪЛГАРИЯ Е ПОД ЕВРЕЙСКО РОБСТВО!
  • 103 ПУНЧО

    2 12 Отговор
    ТОЗИ МИТАЛОВ ВОЕНЕН ПРОКОРОР И СЪДИЯ ОТ СПЕЦ СЪДЪ ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ДА Е В ЗАТВОРА А НЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ДА НИ ПОДСЕЩАТ

    Коментиран от #110

  • 104 ветеран

    5 5 Отговор
    Прехода от бандитски комунизъм, към капитализъм, ще де окаже по продължителен от бандитизма!
  • 105 демоникрация

    11 2 Отговор
    Ха, ха, ха! Че нали точно на крилете на американската армия беше посята нашата "демокрация"? Не си ли спомняте кои бяха съветниците, чрез които Великото народно събрание "изкова" скелета и законите на сегашната "демократична" държава? А също и плановете за икономическото й развитие за десетки години напред? Планът Ран-Ът? А под чие давление армията, която беше 110 хил. души стана 20 хил., а ракетите и другата техника бяха унищожени? По чие нареждане бяха затворени реакторите в "Козлодуй"? (Прочетете речта на бившия посланик Рубин)
  • 106 Ха ха ха ха ха ха ха

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Скоро ще даваш обяснения за думите си...
  • 107 Георги

    5 2 Отговор
    Самите Вие да търсите ежедневно далаверата, кражбата или "нашия" човек из институциите
  • 108 Корса

    6 2 Отговор
    Г-н Путин,аз бих викнал съдиата и бих му дал моментално орден и гражданство.
  • 109 Ха ха ха ха ха

    10 1 Отговор
    Ха ха ха, САЩ и справедливост:))) това виц ли е? Та САЩ са най-корумпираната страна и като такава най-малко има право да говори за корупция в чужда държава. Нас българите не ни интересува САЩ кой ще пускат и кой не у тях, защо тогава на всеослошание го казват? И не се усещат, че станаха за смях.
  • 110 Athens

    3 0 Отговор

    До коментар #103 от "ПУНЧО":

    Пунчо, завърши поне 1-ви клас и тогава пиши тук.

    Коментиран от #111

  • 111 Джими

    1 1 Отговор

    До коментар #110 от "Athens":

    Он йе неграмотен фани му го па пиши!
  • 112 Браво Мими

    5 1 Отговор
    смела статия, но махни тъмните очила от снимката, защото може би ти пречат да видиш, че народа нито е глупав, нито овчи, просто чака лудите и умните да се онодят, за да не го прави той
  • 113 цвцв

    4 2 Отговор
    гаден индианскиевросин мариците вземахте и сега ни дерете със скъпия ток военните бази ползвате безплатно обвинихте съдията а оня дето раздаваше порциите нищо завоеватели гадни
  • 114 Симеонка

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Не са ни длъжни с нищо":

    Е сами си отговорете, толкова
    Ли Ви е трудно.
  • 115 ВидовДен

    3 0 Отговор
    Не, не е на народа си, а на няколко чуждопоклонници, които за някакви милиони си продадоха и малкото достойнство, продадоха миналото и бъдещето на една държава. Но нека знаят, че мача не е свирен още, последната дума ще я има народа, а той все някога ще се събуди от тоя дълбок сън. Рим е паднал, та едни 300 мизерника ли няма да можем да затрием.
  • 116 мДа

    4 0 Отговор
    Маро, каква ви е тарифата за тия статийки дето пишете? За един приАтел питам, Васко се казва. Да пуснем една хвалебствена статия в негова чест, че го е укасал леко. Щото не е лош човек, дето трябваше киха кинти, пък го прЕцАкаха.
  • 117 жалко няма такава държава

    3 0 Отговор
    като не са ни длъжни защо се ръгат да ни дават акъл ,ако беше русия представяте ли си какъв вулкан щеше да изригне,лошото е че в тая колония България няма даже банани и тях си купуваме и плащаме предварително,измислете друго име на тази територия
  • 118 1396

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "681":

    И той е същата утайка,но просто му плащат,за да пише тези работи.
  • 119 Иван

    2 2 Отговор
    Няма кой. Масово българина не мисли и още по-масово са тези, които нямат с какво да мислят.
  • 120 Нина

    2 0 Отговор
    Ама нали щяха да посочат корумпиран ,а тя каква излезе....посочиха не наведен.
  • 121 инчхай

    2 1 Отговор
    поробители не се месете в чужди държави бомбандирали сте София и си постройхте паметник на загиналите престъпници азагиналите българи от вашите бомби невинни деца,жени и мъже как ще обезпечите г----- м
  • 122 гост

    0 3 Отговор
    СЛАВА РОССИИ
  • 123 Сами си ги боготворяхме

    3 0 Отговор
    ,сами си ги натресохме,
    Сега трябват 500 години,че да се отървем от тях.
  • 124 Нане

    0 0 Отговор
    тия дето нагли ми и противни!
  • 125 Матей

    1 0 Отговор
    Сигурното е,че нас не ни бръснат за нищо,затова спокойно издевателстват.Знаят,че тук няма кой да опразни американското посолство и военни бази.Готвят се от наша територия да изстрелват ракети по Русия и бойни самолети да излитат,затова туземната администрация трябва да се прочисти.За да се ограбват хищнически полезните изкопаеми и да зариват плодородни земи с боклуци,екологично да опушват от тецовете,водата да източват от язовирите и да вдигат цената до възбог.Неоколониализъм в действие.
  • 126 Асен Илиев

    1 1 Отговор
    1500 включително и шпиони, донсоници, провокатори, Йоло Денев ОТ, 3 000 000 глави ДОБИТЪК, в Жабо-град :)
    Не сте народ, не сте народ, а МЪРША, с това се почна, а АЗ, ще ви довърша.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.