ФАКТИ.БГ

Не спя до обяд, но се радвам да съм тулуп в очите на фатмака Борисов

А ти, читателю, ако случайно не ставаш в 7 сутринта, осъзна ли сега, че си едно нищожество, един нищо и никакъв презрян тулуп в държавата на Борисов?

Публикувана: 4 Май, 2020 11:42
257 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 72538
Не спя до обяд, но се радвам да съм тулуп в очите на фатмака Борисов
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.2 от 486 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ядосаният премиер Борисов днес (б.р. вчера) добави нова обобщаваща обида към несъгласните с него. Мобилизира подчинения му генерал Мутфачийски с цел да го покаже пред медиите, че е жив и здрав и не го е уволнил от поста председател на Националния оперативен щаб за борба с китайски грип след заповедта той да престане с денонощните брифинги.

Борисов, един вид, натри носа на онези, които го подозират, че е разкарал Мутафчийски от екраните на телевизорите от ревност, че е станал прекалено популярен и че двамата са нещо скарани по тази причина. Не са. И двамата го декларираха, макар че Мутафчийски ясно даде да се разбере от няколко дни насам, че е бил противник на прекаляването с водопада от информация, чрез която именно Борисов е настоявал въпреки това да бъдат давени телевизионните зрители с явната цел да демонстрира бурна дейност като началник, наредил този стил на работа.

Борисов вероятно най-сетне е схванал, че липсата на мярка може да му навреди. Но не може да понесе мисълта, че го критикуват. Поради което изтърси нова обида към критиците си. Обяви ги за тулупи, които спят до обяд, докато той от 7 сутринта работи като се информира за борбата с епидемията и дава указания на щаба, който ни най-малко не е разпуснал, а продължава и без брифинги да работи на пълни обороти.

Що е то тулуп всеки може да прочете в тълковния речник. Не става дума за кожух и дебела дреха, което е едно от значенията на думата, а за преносния ѝ смисъл: за дебелокож, муден, безчувствен и направо тъп човек.

Моя милост, макар да не спи до обяд, но си позволява да не се съгласява с Борисов, се върна в спомените си в качеството си на бивш тулуп. Така наричаха в казармата новобранците от междинното попълнение през пролетта. Понеже бях тръгнал година по-рано на училище, не ме взеха войник заедно със съучениците ми след края на гимназията. Ощастливиха ме с призовка чак половин година по-късно и макар все още да не бях навършил 18 години в края на март 1973 години се оказах тулуп в сливенския гарнизон.

Тулупът беше най-нисшото същество в казармата. Явяваше се новобранец и за новобранците от есенния набор, преследвани от старите войници, на които им предстоеше уволнение. Очевидно ми е писано и днес да съм тулуп в очите на старото куче Борисов, което се кефи да обижда на тулуп.

Фатмашкият манталитет е толкова присъщ на генерала от милиционерския запас, че той не само не иска, но и явно не може да се отърве от навика да навиква опонентите си с обидни казармени квалификации. За поред път път се уверяваме, че си имаме старшина начело на държавата, който се дразни особено много от онези, които подозира в мързел, щом си позволяват да спят до обяд. Ще да са големи тъпаци в неговите очи, ако примерно творят нощем, а после си наваксват с повечко сън през деня.

Лили Иванова, която за разлика от Борисов чете по цели нощи и ми сподели този свой дългогодишен навик в телефонно обаждане (като възторжена реакция за книгата ми “Измамата “Сан Стефано”), също ли е тулуп? А?

Апропо, мнозина получиха без да искат и без да са виновни възможност да си поспят до по-късно в резултат на това, че са принудени да стоят затворени по домовете си и да не ходят на работа. Борисов може да не е виновен за необходимостта от карантината в условията на китайския грип, но все пак тя се случва по негова заповед. А да се караш на подчиняващите се на заповедите ти, че ги изпълняват, е доста съветски синдром, от заразяването с който Борисов явно не се е излекувал и никакви евроатлантически конски дози демократична ваксина не могат да го спасят от тази зараза.

Борисов обича да унижава онези, които зависят от него, точно както простите стари кучета правеха в казармата, раздразнени от момчетата, заподозрени, че са много учени или просто са софиянци, нещо недостижимo за повечето младежи, закрепостени от режима без право да се преместят в столицата, освен ако не се наемат да бачкат и да си заслужат софийското жителство чрез робуване на някой обект край града, където никой не се натиска доброволно да се наеме на черен труд. В този смисъл за мнозина от нашите връстници във войнишка униформа изглеждахме надути без основание, щом живеем в недостижимата за тях столица и подлежахме на унижения без да сме виновни.

Борисов не е направил и крачка напред пред строя в манталитетно отношение от кратните, разсъждаващи по този начин. Унижава де когото може, стига да му позволяват. Навиква подчинените си като “главанаци”, точно като хановете от Златната орда, които карали московските велможи да им пълзят в краката, когато им носят събрания данък, след което системно унижаваните от монголските си господари московски боляри си го връщали на своите безправни сънародници. Век след век…

Колко ли трябва да си “тулуп”, т.е. дебелокож, за да търпиш твоя работодател Борисов подигравателно да се заканва, че ще те кара да тичаш пред джипката му като глашатай и да разгласяваш добрите новини за строителството на магистралите? Точно това, най-буквално, макар в рамките на дебелашката шега, заяви премиерът Борисов на своя министър Нанков, когото влачи със себе си по обектите по време на авторекламните си турнета от пътуващия из родината премиерски видео цирк. Тази “шегичка” явно не излиза от главата на фатмака с генералските пагони, защото той отправи същата закана, но без грам усмивка, към онзи “главанак”, който беше нахокан от него пред телевизионните камери заради пропуски в информирането на населението как предстои да се задейства събирането на пътния данък. Накрещя му се и го прати да разгласява мерките по площадите, което “главанакът” и направи с преклонена главица.

На това му се казва субординация в управлението на държавата по строг йерархичен принцип. По казармен признак. Изразните средства, чрез които Борисов демонстрира този свои фелдфебелски начин на мислене, не са просто импровизация. Чрез тях той изпраща послание до раята. Ако тя му целува там каквото трябва, всичко е наред. Останалите са тулупи, най-вероятно някакви гнили интелектуалци и прочее подчовеци и той няма да търпи да му се мотаят из краката. Ще ги нарита при първа възможност.

А ти, читателю, ако случайно не ставаш в 7 сутринта, осъзна ли сега, че си едно нищожество, един нищо и никакъв презрян тулуп в държавата на Борисов? Ако още не си разбрал, време е да се събудиш!

Коментар на българския журналист Иво Инджев от блога му

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.2 от 486 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
11666
1 Отговор
това ТОЯ ЛИ Е?

Оценка:
-23 +111

2
Този коментар е премахнат от модератор
Винкел
3 Отговор
Може би премиера Борисов черпи вдъхновение за бисерите, които ръси постоянно всяка сутрин от огледалото.

Коментиран от #191


Оценка:
-54 +342

Културтрегер
4 Отговор
Искам да се модерира заглавието и по-специално най-книжовната дума в него /макар, че е цитат/. Всяка абсолютизирана мярка се превръща в своята противоположност.

Оценка:
-22 +100

5
Този коментар е премахнат от модератор
6
Този коментар е премахнат от модератор
7
Този коментар е премахнат от модератор
Милионер
8 Отговор
Аз спя до обяд, карам TAXI нощем и съм Милионер. Който желае - да си "чупи" здравето и нервите. На Слука.

Коментиран от #48, #124


Оценка:
-26 +151

тулуп по неволя
9 Отговор
Щастлив е премиера, че става рано в зори и работи неуморно за българската нация. Ние нещастните безработни от не май къде седим и пишем по някой пост за да не скучаем. Тежка е царската корона, но за да не се разбунтува "материала", той трябва да е нахранен и да има зрелища. Засега зрелища има, да видим дали ще остане сит.

Оценка:
-48 +288

10
Този коментар е премахнат от модератор
Драган
11 Отговор
За правилните решения днес хората трябва да осъзнаят, какво се случи 89г. Тогава Шайката КОМУНИСТИ-КАПИТАЛИСТИ Луканов & МЛАДЕНОВ извършват преврат срещу Живков, искащ да реформира СОЦИАЛИЗМА в КАПИТАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ по модела Германия. Луканов-Младенов създават БЗНС, СДС от капиталистическата фракция на БКП, после ДПС. СДС получава пари да организира масови протести. В тези протести участват НИСКОРАЗРЯДНИТЕ в плана на Луканов-Младенов МИТИНГОВИ СКАЧАЩИ ПРОТЕСТЪРИ, това не са хора СЕЛЯНИ ОТ СЕЛО, ТОВА СА СЕЛЯНДУРИ ПРЕДИМНО ОТ ГРАДОВЕТЕ, КОИТО НЕ СА ДОБРИ УЧЕНИЦИ В УЧИЛИЩАТА, НО ИСКАТ ДА ЗАБОГАТЕЯТ и НАЛОЖАТ. КОИ СА ТЕЗИ СКАЧАЩИ ПРОТЕСТЪРИ и НЕ ДОБРЕ ОБРАЗОВАНИ СЕЛЯНДУРИ от 89г., които тогава са на възраст от 16-30г. с високи амбиции? Това са същите, като тези 7 не-добре образовани ПРОТЕСТЪРИ пред ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ДНЕС, които са ВЕТИРИНАРИТЕ АВТАНИЗИРАЛИ БОЛНИ ЖИВОТНИ МИНАЛАТА ГОДИНА. НО КОИ СА И КЪДЕ СА ТЕЗИ ОТ 89г, тогава на възраст 16-30г.? - СДС с годините се изчерпват и ДИСКРЕДИТИРАТ, налагат се попълване на капиталистическите редици, но с други имена. От тези СКАЧАЩИ ПРОТЕСТЪРИ с недобро ОБРАЗОВАНИЕ СЕЛЯНДУРИ от градовете с високи амбиции от 89г. се създават в годините ДСБ, НДСВ, ГЕРБ, ВМРО и ОП. Материала КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ от Градските СЕЛЯНДУРИ се изчерпва, затова всяка следваща партия е по необразована, от хора незнаещи Пекин на коя държава столица е(на Виетнам Е). Да се има в предвид в горепосочените КАПИТАЛ-КОМУНИСТИ, СОЦИАЛИСТИТЕ от БСП ги няма.

Коментиран от #68, #80


Оценка:
-47 +206

А неофициално
12 Отговор
Официално ви наричат тулупи, главанаци, маргинали, мисирки и какво ли не още. Представям си как ви наричат Борисов и Горанов в неофициален разговор помежду си. Колебая се между свине, овце и говеда. Тъй като свине и овце може да значи също така привърженици на известни футболни тимове се спирам на овце, но може пък да сте просто добитък.

Коментиран от #71


Оценка:
-50 +318

Иво Иларионов
13 Отговор
Моля ви, бъдете вярващи в премиера на България! Той знае не 1 и 2 хора бъдете разумни

Коментиран от #90, #197, #236, #246


Оценка:
-240 +73

14
Този коментар е премахнат от модератор
15
Този коментар е премахнат от модератор
Да си Тулуп
16 Отговор
в БГ не е лошо.Не ти пука от нищо,дебелокож си.Мърдаж глава и гледаш лошо и никой не ти обръща внимание,правиш каквото си искаш и не се обясняваш на никой.Те така си живеят много хора.ББ е прав,че половината население са тулупи.

Коментиран от #129


Оценка:
-75 +124

17
Този коментар е премахнат от модератор
18
Този коментар е премахнат от модератор
вуйна
19 Отговор
А като беше доносник на ДС как ти казваха

Оценка:
-28 +161

Истината
20 Отговор
Жалко че няма повече хора като г-н Инджев

Коментиран от #205, #232


Оценка:
-145 +83

21
Този коментар е премахнат от модератор
22
Този коментар е премахнат от модератор
23
Този коментар е премахнат от модератор
котйо
24 Отговор
Иво,Иво не успя ни евродепутат,ни председател на Народното Събрание... ни нищо.Валат си пич.Други агенти се пенсионираха и натрупаха парици.Иди при Стоянов в ,,Европа,, там са си назначили агентура в пенсия-важно е да се плюе и излива помия по поръчка.Ти това си го умееш.Или се нареди на опашка пред,,Козяк,,за некой грант.

Коментиран от #91


Оценка:
-60 +185

25
Този коментар е премахнат от модератор
26
Този коментар е премахнат от модератор
27
Този коментар е премахнат от модератор
28
Този коментар е премахнат от модератор
29
Този коментар е премахнат от модератор
30
Този коментар е премахнат от модератор
31
Този коментар е премахнат от модератор
ОСТАФКА НИКОГДА
32 Отговор
ВАШ ББ!

Оценка:
-18 +52

Газ 66
33 Отговор
Ей много лъжеш протеже бай Тошево. Първо няма как да си влезнал в казармата дори и ден преди да си навършил 18 години. Просто е тъй като при провинение няма как да носиш отговорност по военните закони. Второ....прав е Винету за спането до обяд защото е ясно че имаше в предвид Слави Трифонов който още в бтв неведнъж е казвал че става късно. Друг е въпроса че наистина България е пълна с лентяи спящия до обяд. Но това не е проблем тъй като и в 6 да станат те така или иначе цял ден х.й хващат но работа не. Имам покрай себе си няколко такива. Не дават дори на съпругите си да пускат прахосмукачка преди 12:00 че им нарушават спокойствието. Изключение са разбирасе хора който се трудят през нощта

Коментиран от #103, #105


Оценка:
-72 +141

хлъц
34 Отговор
Най сетне нещо смислено от Иво Инджев. Най сетне схвана, че това управление е по отвратително от комунизма и дори от Русия....

Коментиран от #133


Оценка:
-103 +155

35
Този коментар е премахнат от модератор
Behemoth
36 Отговор
За Путин пиши бе тол.уп! ТИКВАТА е десен ...

Оценка:
-88 +24

37
Този коментар е премахнат от модератор
гост
38 Отговор
Фатмака Борисов.Най после правилно написаното звание на Борисов,което най му приляга.

Коментиран от #188


Оценка:
-59 +174

39
Този коментар е премахнат от модератор
mediator37
40 Отговор
Най-активни плювачи на правителството са тия като Иво Инджев- нереализираната градска десница, свръхинтелигентните, дето не са кусвали власт и рушвет от 25 години. Обаче дойдат ли на власт такива като Иво Инджев, ела да видиш клиентелизъм, царски конюшни по 8лв. метъра и мистър 10%. Знаем ви, помним ви далаверите.

Оценка:
-56 +146

41
Този коментар е премахнат от модератор
42
Този коментар е премахнат от модератор
43
Този коментар е премахнат от модератор
ABV
44 Отговор
Мерхаба,тиквеници!
БТ-това не са цигарите от соца,-Булгар Табак.Сещате се,какво е БТ.Няма да го напиша,че ще ме изтрият :)))))

Коментиран от #249


Оценка:
-12 +43

Вярна
45 Отговор
и трагична истина за съжаление
Без да съм фен на И И и без партиини пристрастия. Мисля че на добитъка започва да му просветва

Оценка:
-41 +106

46
Този коментар е премахнат от модератор
47
Този коментар е премахнат от модератор
48
Този коментар е премахнат от модератор
49
Този коментар е премахнат от модератор
50
Този коментар е премахнат от модератор
51
Този коментар е премахнат от модератор
темелко
52 Отговор
Борисов,че е с манталитет на Фатмак,го знаем.Които са служили войници,знаят какво значи фатмак подобно на Борисов.

Оценка:
-34 +111

53
Този коментар е премахнат от модератор
54
Този коментар е премахнат от модератор
55
Този коментар е премахнат от модератор
56
Този коментар е премахнат от модератор
57
Този коментар е премахнат от модератор
58
Този коментар е премахнат от модератор
Боко
59 Отговор
Аз съм Генерал от Първи пожарникарски легион

Оценка:
-29 +47

данко хайрсъзина
60 Отговор
Леле,колко много изтрити коментари.Какво ли е писано в тях?...

Коментиран от #96


Оценка:
-11 +89

61
Този коментар е премахнат от модератор
62
Този коментар е премахнат от модератор
Пи пи
63 Отговор
Инджев ТИ ПЪК СИ ГОЛЯМ ПРОФЕСОР МНОГО ЗНАЕШ МНОГО СИ ИНФОРМИРАН

Оценка:
-36 +59

дивака
64 Отговор
а бе ИВО ти не беше такъв човек . нещо си се променил

Оценка:
-17 +75

В изтритите
65 Отговор
Коментари е изразена голямата народна любов към управляващото Величие

Оценка:
-27 +86

Слушател
66 Отговор
Слушайки въпросите на пресконференциите,разбрах какви малоумни журналисти ни осведомяват.То бива неграмотност но не и такава.

Оценка:
-7 +140

Фурнаджийска Лопата...
67 Отговор
Май Инджев са му спряли заплатата от управляващите и ся се прай на опозиция......

Оценка:
-10 +96

Сашо
68 Отговор

До коментар #11 от "Драган":


Абсолютно точно! Поздравления!

Оценка:
-17 +37

Безпомощен
69 Отговор
Вeчe нe знaя кaквo cтaвa c вcички мeрки и тeглилки.
Нaй - лoшoтo , e чe oт днec в ПЛOВДИВ "ПAЯЦИТE" ca ce рaзвилняли и вдигaт кoли мacoвo. Никoй пo никaкъв нaчин нe ни e прeдупрeдил и изнeнaдитe ca пълни. Зикo cъбирa пaри във врeмe нa кризa и тo якo. Пaзeтe ce хoрa!!!!!

Оценка:
-12 +55

Ryazana karabina
70 Отговор
Ами да спиш, кой ти пречи. Думи, думи, нищо не казващи думи. Иво, Ивчо, цял живот си бил такъв. Направих си усилието да прочета Измамата "Сан Стефано". Нищо не казваш бе, братче. Пак думи, думи и пр. За тебе е по-добре да спише повечко време. Навреме те отстраниха, дорогой!

Оценка:
-11 +86

ХаХа
71 Отговор

До коментар #12 от "А неофициално":


Забрави-ЛОШ ГЕНЕТИЧЕН МАТЕРИАЛ.

Оценка:
-8 +30

ИБРИКЧИИТЕ
72 Отговор
ДЕЙСТВАТЕ ЛИ? МАЖЕТЕ ЦИГАНСКИТЕ БАНИЦИ И ЛАПАЙТЕ!

Оценка:
-7 +24

Шайба
73 Отговор
Ами тия дето бачкат нощна смяна и спят даже до следобяд,какво да кажат,ами че то масово се работи на редуващи се дневни и нощни смени по 12 часа с два дни почивка,такъв режим нийде по света няма,където нашите хубостници го измислиха.

Оценка:
-17 +47

74
Този коментар е премахнат от модератор
1001 нощ
75 Отговор
всеки ден давате думата на едни и същи тулупи, слави тр., румен пет. инджев. кеворк. Нямали най после нещо ново, свежо ???

Оценка:
-26 +69

76
Този коментар е премахнат от модератор
77
Този коментар е премахнат от модератор
78
Този коментар е премахнат от модератор
ами да
79 Отговор
И тука цензура УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

Оценка:
-6 +29

Не че нещо... АМА...
80 Отговор

До коментар #11 от "Драган":


Да попитам?!? Иво Инджев къде се вписва в така изброените от вас категории люде?

Оценка:
-6 +42

Усмивката
81 Отговор
Фатмака генерал.....Зная,много такива пострадаха. Кой на време. Кой след казармата. И тоя няма да му се размине. Сега се чувства обгрижван. Защитен от казармата. Зная ,че такива се разкайваха до лизане на същите подметки на новобранците.

Оценка:
-12 +23

82
Този коментар е премахнат от модератор
Бойко в затвора
83 Отговор
Аз не отричам, че Бойко е работлив. Неговата работа е да рекетира бизнеса, да търгува с наркотици, да краде всякакви пари от всякакви места и дейности, да лъже неуморно, да ни излага пред другите държави, да контролира медийната свобода в държавата. Щеше да е хубаво ако спи по 23 часа в денонощието.

Оценка:
-44 +92

Пламен
84 Отговор
Какво обясняваш на дълго и широко. Кажи, че е диктатор. С една дума всичко се разбира.

Оценка:
-30 +66

Мими
85 Отговор
От коя дупка изпълзя бе Инджев ,засрами се и се прибери обратно !

Оценка:
-22 +74

Otoplitel
86 Отговор
Защо е тази ненавист и простотия в кризисно време.Като толкова знаете предложете нещо градивно.На правителството и на Г-н Борисов се падна тежка чест да ръководи държавата в световна епидемия.Наистина тук е пълно с толупи,критикари,полуграмотни простаци и злобари.

Оценка:
-72 +62

Миа
87 Отговор
Да се чуди човек как така сме от последните в някаква класация за свобода на словото. Румен Петков, Румен Овчаров, Румен Радев, Славчо. Трифонов, Иво Инджев и т. н. Отвсякъде упреци и обиди на властта. Каква класация, каква гара,. Хора, които владеят и книжовния език на омразата скачат от сутрин до вечер срещу. Срещу всичко всъщност.

Оценка:
-38 +59

88
Този коментар е премахнат от модератор
Бай
89 Отговор
Не харесвам автора на статията той само критикува.Всеки един може да бъде омаскарен.Борисов не е идеален.В дадения момент ще се оцени работата му.Но този автор с претенции за ниво е доста злъчен и циничен.

Коментиран от #92, #97


Оценка:
-45 +58

90
Този коментар е премахнат от модератор
Майкооо
91 Отговор

До коментар #24 от "котйо":


Да не претърпи и той катастрофа?!!! Сещаш се за какво говоря, нали бе тапир?

Оценка:
-11 +38

Майкооо
92 Отговор

До коментар #89 от "Бай":


Цинична е истината, а дали не е циничен този който я е създал? Не открих нищо което да не е вярно в статията. От такива като теб сме в това положение.

Оценка:
-23 +45

Ева
93 Отговор
Е пък много сте чувствителни, защо го приемате толкова лично!? Проблем с комплекс за малоценност ли, недоцененост ли? Толкова хора спят до обяд, и даже през ум не им е минало да го приемат лично!!! И не, че са глупави и не четящи, напротив, защото са мислещи и свободни. Без комплекси, без излишни разсъждения и с ангажиран ум и ръце!

Коментиран от #99


Оценка:
-17 +33

Кочо
94 Отговор
Аз пък си мисля, няма ли Главния тулупин да каже някога една добра дума за тези, които работят цяла нощ, за да имат той и подчинения му Мутафчийски сутринта в 07.00 часа цялата правилна информация, с която да се перчат по брифинги и пред мисирското ято! Отговора го знам - няма! Защото най великите трябва да са Те! Може, в изключителни случаи, но да изтъкнат пак себе си колко са признателни, обективни и добри! И колко много страдат, ако почине внезапно някой лекар! Не от вируса! От претоварване с простотии, изострящи хронично банално за статистиката заболяване!!

Оценка:
-20 +51

LonDon
95 Отговор
До всички тулупи: Официално си го заслужихте и още по-официално си го заслужавате отдавна. ШАйка безделни тарикати, само плюеща, но нищо не предприемащ и нищо не спазваща. Антикреативна, само реактивна пасмина. Ако бяхме в нормална държава отдавна да са ви натирили да търкате улиците от боклуците, които сами си създавате. Щот нищо не зависи от Вас нали? Всичко лошо от друг зависи. Шушляци мързеливи, марш от тук да се видите колко струвате. Кой знае колко държави има още да провалите.

Коментиран от #173


Оценка:
-14 +42

Е де...
96 Отговор

До коментар #60 от "данко хайрсъзина":


Попържни бе Данков, Попържни...

Оценка:
-2 +6

Хммм
97 Отговор

До коментар #89 от "Бай":


Остави ти нивото на автора,защото то не е логически свързано с истинността ,която казва а само с неговата личност. Коментирай статията. Кажи ми ,кое не е вряно в нея? Ако ти изречеш цинични думи пред цяла България и аз ги напиша,кой е циника? Ти или аз? Според теб аз съм циника. Значи обвиняваш мен за собственото си поведение. Това дали е нормлано???

Оценка:
-13 +33

98
Този коментар е премахнат от модератор
99
Този коментар е премахнат от модератор
100
Този коментар е премахнат от модератор
Кочо
101 Отговор
Ба! До обяд! Народа си е тотално заспал! Не знам защо Бойко иска да се събуди!!!?!?!!? Така си е много добре!

Оценка:
-6 +44

Гражданин
102 Отговор
Има и друг журналист който се казва Иво Инджев,така,че не другия който постиянно плюе.

Оценка:
-5 +9

Тулуп
103 Отговор

До коментар #33 от "Газ 66":


Браво разказа играта на толупите но не това темата,пич.

Оценка:
-3 +16

Емо
104 Отговор
Браво!Точно казано и на място!!Сега започва голямото дране на тулупите!!Видяхте ли новите си сметки за ток????Много хора изреваха,че са станали двойни и тройни.По високи от януарските и февруарските!!!При едно и също потребление от 35-40лв изведнъж станаха 75-80лв.Питаш защо е така ,а отговор няма.Някой трябва плати и загубите от потреблението на мургавия електорат на Гроб!!

Оценка:
-11 +36

Петров
105 Отговор

До коментар #33 от "Газ 66":


Ех,колко обичам такива неподготвени изказвания.Роден съм на 17 декември 1968 г.,а влязох в казарма на 4 октомври 1986 г. Сметката е проста Имах ли навършени 18 г.?Не,но имам военна книжка,която го доказва,Аман от плюещи!

Оценка:
-7 +37

зайко
106 Отговор
За коментатора- другаря Иво. народът отдавна е казал: Хем наср.н, хем голям

Оценка:
-9 +36

Хохохохохо
107 Отговор
Навън млади и вече не, от 11 годуни бойко цяла нощ работят и спят по 4 часа на ден, анадънму булгаристан аго. Що да прави комуниста реформи, но да е жив и здрав, умните изгони, а остави кои, той да каже тулумите

Оценка:
-12 +14

108
Този коментар е премахнат от модератор
109
Този коментар е премахнат от модератор
Народ
110 Отговор
Тулупи сте вие в парламента! Правите дефикация по една кофа и дарявате на народа! Дебелян и той дарява по две кофи всяка сутрин народа ще ви съди със кранове апартаментаджии,офшоркофчии и тем подобни!!!!!

Оценка:
-9 +35

Винету ||
111 Отговор
Мен ше ме е срам, да се явявам по телевизията. Само погледа му излъчва пълна простота.

Оценка:
-9 +35

Обиждат се тия
112 Отговор
които се смятат за такива тулупи! Виждат се в тази категория! Но утехата е, че са много малко - ББ уточни, че му пишат после, т.е. само ТЕ са такива, не всички останали!Споко! А за журналистите и тяхните изсмукани от пръстите въпроси - всички ги видяхме! Ф -- ки!

Оценка:
-9 +32

Щорм
113 Отговор
Добре, разбрахме че Борисов се е уморил,от тулупи и лош матерял(все пак управлява от цели 11 години).Не разбрахме обаче, защо не се пенсионира вече, защо не изчезне някъде в заслужена почивка,ами продължава да се натиска да управлява.Президента е ограничен до два мандата,а този...?

Оценка:
-16 +42

Брат за Брата
114 Отговор
На бесилото пред площада речено сторено

Оценка:
-6 +15

Was
115 Отговор
Не , в очите на повечето българи си Т .о.Л . у . П др. Иво Инджев !

Оценка:
-13 +25

мухахахах
116 Отговор
Радвай се тулупе, радвай се ! За друго нищо не ставаш !

Оценка:
-3 +20

117
Този коментар е премахнат от модератор
Българин
118 Отговор
Тиквата по добро нещо ли е от толупа??????

Оценка:
-9 +22

119
Този коментар е премахнат от модератор
120
Този коментар е премахнат от модератор
Българин
121 Отговор
Може ли една тиква да спи!!???????

Коментиран от #123


Оценка:
-11 +22

Антикомунист
122 Отговор
Когато се напише нещо срещу Борисов от поръчковите плювалници гледам как неистово се активират всички неудачници,плюещи България,тези на които все друг им е виновен за скапания т им живот,тези с митовете какъв крадец е Борисов и т.н. За радост повечето хора виждат реалния напредък на България при Борисов за разлика от всички останали правителства. И по тази причина на следващите избори пак ще спечели Борисов.Сега ще гледам_ колкото повече минуси толкова съм по прав.

Коментиран от #206, #226, #227


Оценка:
-33 +37

Криминално проявен
123 Отговор

До коментар #121 от "Българин":


Да ни е жив и здрав Бойко!!!.....И ще бъде, и ще си прави каквото си иска, след като само се пише.....т,е,......наистина тук е пълно с толупи и мишки;;;;само цвъркащи!!!.....

Оценка:
-10 +33

124
Този коментар е премахнат от модератор
125
Този коментар е премахнат от модератор
126
Този коментар е премахнат от модератор
127
Този коментар е премахнат от модератор
Divotino
128 Отговор
Нали знаеш Ивчо, че бивша проститутка и бивш доносник на ДС няма? Ако случайно ти горчи в устата, не плювай по Борисов, а се замисли дали не е остатъчен привкус от лизането на болшевишки задни части. Борисов може да си има недостатъци, и то не един и два, но за България към този момент той си е най-успешно попадение. Може да не е достатъчно десен, но на фона на опонентите му е направо манна небесна.

Коментиран от #130


Оценка:
-26 +32

Моис Коен български еврейн
129 Отговор

До коментар #16 от "Да си Тулуп":


Точно този предател ИВО ИНДЖЕВ ли ще коментира Борисов! Та Инджев е позитанско-ДПС слугинче...!

Оценка:
-12 +26

Моис Коен български еврейн
130 Отговор

До коментар #128 от "Divotino":


БРАВО С ДВЕТЕ РЪЦЕ !!!

Оценка:
-8 +11

анонимен
131 Отговор
Колкото и да се напъват толупите, нищо не може да обори Борисов. Ако не беше той щяхме да имаме много-много болни. Само толкова, защото определени толупи ще кажат, че се стресират, че се чувстват тревожни, или че се насажда паника, което било противоконституционно, и относимо към Наказателния кодекс и такива работи. Ние трябва да благодарим на Борисов, че с безкомпромисните си действия спаси хиляди човешки животи. Това е самата истина. Естествено неговите критици ще са недоволни.

Коментиран от #159


Оценка:
-37 +28

132
Този коментар е премахнат от модератор
133
Този коментар е премахнат от модератор
134
Този коментар е премахнат от модератор
135
Този коментар е премахнат от модератор
136
Този коментар е премахнат от модератор
бай Шиле
137 Отговор
Ивчо мамин сладък,пиши срещу Русия.По ти се вързва.А най добре хич ни пиши.

Оценка:
-9 +28

138
Този коментар е премахнат от модератор
139
Този коментар е премахнат от модератор
140
Този коментар е премахнат от модератор
141
Този коментар е премахнат от модератор
142
Този коментар е премахнат от модератор
143
Този коментар е премахнат от модератор
144
Този коментар е премахнат от модератор
145
Този коментар е премахнат от модератор
146
Този коментар е премахнат от модератор
147
Този коментар е премахнат от модератор
148
Този коментар е премахнат от модератор
149
Този коментар е премахнат от модератор
150
Този коментар е премахнат от модератор
151
Този коментар е премахнат от модератор
152
Този коментар е премахнат от модератор
153
Този коментар е премахнат от модератор
154
Този коментар е премахнат от модератор
155
Този коментар е премахнат от модератор
156
Този коментар е премахнат от модератор
ал бънди
157 Отговор
Будeщaтa eдинcтвeнo oтврaщeниe фигурa нa дoнocникa oт ДC и нacтoящ eврoaтлaнтик, ceгa ce прaви нa oпoзициoнeр.Дeceт гoдини Бaрбa Гaньoc e прeмиeр и cъcипa и държaвa и нaрoд.Eдвa днec oбaчe, Ивчo ce ceти, чe Eднoкнижникът нe cтaвa и миcиркитe дa пace нa ceлo.Aмa кoгaтo пocлeдният cпирaшe рaзни пoтoци и цeлувaшe пoдмeткитe нa зaдoкeaнcкитe гocпoдaри, Ивчo мълчeшe.Кaтo глухo прace в тръcтикa.Или пишeшe пoрeдния cи пacквил, в кoйтo зaдължитeлнo приcъcтвaт Гaднaтa Руcия и Лoшият Путин.Oбcecия някaквa.C кoeтo пocтигa caмo прoтивoпoлoжeн eфeкт.И нaй-гoлям руcoфoб дa e чoвeк, cлeд Ивчoвитe глупocти, руcнaцитe му cтaвaт някaк cимпaтични,Дaжe и в тaзи cтaтия, ни клин, ни в ръкaв пaк глeдa дa ги cпoмeнe.Пo възмoжнocт c нeщo унизитeлнo.Бeлким крaвaрcкитe му гocпoдaри гo зaбeлeжaт и му дaдaт някoй звoнк.Жaлкa и гнуcнa рaбoтa рaбoти Ивчo....

Оценка:
-10 +28

ОНЗИ
158 Отговор
Иво, гладен си брат... Но ако мислиш, е Корнела ще те нахрани, лъжиш се.. Тя е Енергиен Вампир, тя само смуче, дано да й се отдават минетите на празен стомах. Като върне 6 000 000 на държава вата, може и ти Иво един комат да спечелиш брат. Надявай се...

Оценка:
-11 +23

159
Този коментар е премахнат от модератор
160
Този коментар е премахнат от модератор
Боко
161 Отговор
Аз съм Генерал от Първи пожарникарски легион

Оценка:
-14 +7

бик
162 Отговор
какво искате от един син на комунисти прочел само книгата винету напуснал пожарната като капитан свързал се с мафиотите вис и сик създал ипон охранява бай тошо зада не открадне милиармите които той краде сега и кликата му това е нашия министър и кликата му корумпирана барабар с фидосова нунев цацева идругите

Оценка:
-18 +20

163
Този коментар е премахнат от модератор
30 г стигат
164 Отговор
Инджев и ти и "твоите "освен толупи сте и никому ненужни политически трупи (трупове ) . Подскоците приключиха , батериите паднаха !

Оценка:
-8 +19

165
Този коментар е премахнат от модератор
Геро
166 Отговор
Само като видя статия на Иво Инджев и Методи Андреев разбирам, че са близнаци. По- големи безсмислици и глупости, друг не може да сътвори. Първите няколко реда след заглавието са достатъчни да откажат всеки.

Оценка:
-12 +18

555
167 Отговор
Широко ви е около врата. Всичко е до късмет. Кой успя през тия 30 години и преди 35 х 2 си е ок. Две поколения погубени. Еродирани, вече старци ни го казваха. Никой не ти гледа дипломи... Всички са навързани и изход виждам след 20 години. Левите десни крадат и обратното. Но ББ ще спечели изборите. Ако падне от власт, а то няма как да стане, защото на запад им трябват умни работохолици и до един ще се завърнат в България, или ще останат, кои цели родове са заедно, купили са къщи и си помагат. Другите не стават, арменеца най-правилно... Хитър е и удря там къде трябва. Нали ги виждаме комшиите. Живот си живеят, от 1944 до ден днешен не са останали без държавна хранилка. Не завиждам, но примати им е по изгодно явно. Нищо не искаме от никого, просто ей тъй за утеха. Кой отиде в отвъдното се отърва, а много хора са отегчени от живота. И ми писна да ми набиват вируса. Квото ни е писано. С вирус без вирус много народ е нещастен. Но всичко отвън. Човек се ражда, жени, деца, а къде са, нито внуци, нищо, или некадърни, оросто не са бандити, а бандитите са ок днес и навсякъде по света, непокистите имам предвид, бандит за мен е лош човек, човек, който краде повече от малкият.. Не за мен, просто днес трябва да си зъл човек, за да успееш в този канибализъм, може и от лудост да е написаното. Луд човек съм... Лоши хора сме, са християни и ще дойде кога и по окей, всички ще имаме една вяра, но не сегашната.. И по-добре. То бог е един.

Коментиран от #172


Оценка:
-4 +5

168
Този коментар е премахнат от модератор
Хахм
169 Отговор
Мутафчийски президент, за два мандата на България.КАЗАХ!!!

Оценка:
-15 +8

170
Този коментар е премахнат от модератор
Фермер
171 Отговор
В тъги, в неволи, младост минува,
кръвта се ядно в жили вълнува,
погледът мрачен, умът не види
добро ли, зло ли насреща иде...
На душа лежат спомени тежки,
злобна ги памет често повтаря,
в гърди ни любов, ни капка вяра,
нито надежда от сън мъртвешки
да можеш свестен човек събуди!
Свестните у нас считат за луди,
глупецът вредом всеки почита:
"Богат е", казва, пък го не пита
колко е души изгорил живи,
сироти колко той е ограбил
и пред олтарят бога измамил
с молитви, с клетви, с думи лъжливи.
И на обществен тоя мъчител
и поп, и черква с вяра слугуват;
нему се кланя дивак учител,
и с вестникарин зайдно мъдруват,
че страх от бога било начало
на сяка мъдрост... Туй е казало
стадо от вълци във овчи кожи,
камък основен за да положи
на лъжи святи, а ум човешки
да скове навек в окови тежки!
Соломон, тоя тиран развратен,
отдавна в раят нейде запратен,
със свойте притчи между светците,
казал е глупост между глупците,
и нея светът до днес повтаря -
"Бой се от бога, почитай царя!"
Свещена глупост! Векове цели
разум и совест с нея се борят;
борци са в мъки, в неволи мрели,
но, кажи, що са могли да сторят!
Светът, привикнал хомот да влачи,
тиранство и зло и до днес тачи;
тежка желязна ръка целува,
лъжливи уста слуша със вяра:
мълчи, моли се, кога те бият,
кожата да ти одере звярът
и кръвта да ти змии изпият,
на бога само ти се надявай:
"Боже, помилуй - грешен съм азе",
думай, моли се и твърдо вярвай -
бог не наказва, когото мр

Оценка:
-3 +12

Фермер
172 Отговор

До коментар #167 от "555":


Закриване на всички партии.Президенрска република с президент Пламен Пасков

Оценка:
-4 +10

SSsss
173 Отговор

До коментар #95 от "LonDon":


Браво!!!

Оценка:
-3 +2

Гост
174 Отговор
7/8 доктора, гинеколог, гледай и чувай Бойко Борисов хехе

Пълна апатияяяяя

Оценка:
-7 +2

това е ясно
175 Отговор
Простак..

Оценка:
-1 +6

Гражданин
176 Отговор
Ок са на запад. Квото е писано. В българия е беднотия, в Лондон Борис им казва сладки думи. Отминава, а тук хехе да бях птица, ьядо господи, да лутна и никога да не се завърна в тази ежелана от иван хасан бойко земя. Няма маски, държавата се грижи за народа техен, а тук машеха за едни, майка за други и след 2 години бойко ни казва, а отвън нали са прости нашите близки ще останат големите а малкият бизнес отива.. Умни са, и добре, че избягаха и благодарим на борисов и бкпто, радваме се, дай боже всекиму. Не са важни парите, а спокойствие и там народ окей. Тук нервен от безпаричие. На 80 г има хора от село не за излизали, а на запад... Ок са.

Оценка:
-2 +8

????
177 Отговор
Доктори на запад без предпазни дрехи хохо... А тук

Оценка:
-4 +2

Ееее
178 Отговор
Щом лилито Иванова ти се.обажда,значи си прав!!!!Абе ,кога ли за Ганю ще е нещо ок?Ако е така ,що не е иначе, ако е на обратно,що не е терсене????

Оценка:
-7 +7

Чики Рики
179 Отговор
Лично аз не го харесвам Инджев,но точно на място му е статията за БГ ,,Jesus,,-a и неговите изстъпления!

Оценка:
-9 +13

180
Този коментар е премахнат от модератор
xa xa xa
181 Отговор
МНОГО ТЪПО ЗАГЛАВИЕ

Оценка:
-2 +4

Бокоеб
182 Отговор
Мутроооо съсипа и икономиката и туризма и бъдещето на хиляди талантливи млади хора! Цяла държава затриваш бе!!!!!

Оценка:
-11 +16

183
Този коментар е премахнат от модератор
xa xa xa
184 Отговор

До коментар #156 от "Анонимен":


ПРЕДЛОЖИ НЯКОЙ ДРУГ
ХАЙДЕ

Оценка:
-5 +10

Ая, нерегистрирана
185 Отговор
България е балканска бедна държава. На запад имат пари и плащат на народа. И се радват, на градините сеят, боядисват, а тук от живково време еродирани умни юристи не са им давали земя, а на техни, същото е и днес. Само приемали болни от коронавирус, болницата препълнена и ги извозвали в други градове. Но докторите не давали информация. Едно българче качил докгор и го попитал, как стоят... Кво ти е писано и нищо повече, забранено ни е. Там е по окей, тук не зная, но обноски, изнервен народ в България, от беднотия. И българите не получават, но им е ок там. Тук майката такава, злодеяния, обиди, но добре, че разни хора, разни идеали. Политици не ме интересуват. Понякога, когато искат да ти изкарат очи ти изписват вежди. Българите са завистливи, но където е текло пак ще тече, защото кой се труди.
А на г-н Борисов, по 7/8 гинеколога.. На запад полицаи стройни, високи, яки, с по 2 висше, езици, нищо общо нямали с бг полицаи. Оплакват се, че на запад получавали, но много повече били натоварени, но там да ти говорят. Добре, че не останаха в България, за което искрено ви благодарим. Живеят в студентски град. От цял свят. Бойко, гюле гюле.

Оценка:
-5 +4

росирос
186 Отговор

До коментар #183 от "Всички":


До 113,е не се е натискал,вие си го избирате ,после рева ,а,че той си стана като тато,вечен....не е ли странно,той се мисли за велик,ние търпим и ревем не където трябва,ама наистина спим.Нали щели сме да станем уж по добри с тази корона,....уви,докога ще търпим обиди,НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ,НЯМАМЕ СЕБЕУВАЖЕНИЕ,а искаме друг да ни уважава,е ...наистина ни уважават,ха

Оценка:
-4 +11

Гост
187 Отговор
Не ме вълнува България. Харесвам еродит хора, простотията ни убива, а в някои региони са по зле и от дедите ни родени през 19 век. Не искам да обидя, но е свинщина, къде и да се обърнеш. Минавам днес покрай наредени таксита в квартала и на земята фасове от цигари, кафени чаши, кутии от цигари. На международно шосе, един изхвърли на улица умряло или убито куче. Много са и не виня политик, а ние народ никакъв, невъзпитан... Лично мнение, не искам да засегна никой, защото и аз съм един от тях може би..

Оценка:
-4 +12

xa xa xa
188 Отговор

До коментар #38 от "гост":


Е НАЛИ РАДЕВ Е ФАТМАК
СЕГА И БОРИСОВ ЛИ

Оценка:
-4 +13

Избирател
189 Отговор
Инджев - кречетало

Оценка:
-6 +12

190
Този коментар е премахнат от модератор
Дънов
191 Отговор

До коментар #3 от "Винкел":


Е не,това ако не си е заяждане!!
Много му завиждат за положението и цветущият език,искайки да са в неговите обувки!Но не би!

Оценка:
-9 +5

роси
192 Отговор
Е, не знам за вас,но мен лично ми е неприятно министъра,така хамалски да се изказва,и двамата с президента са зодия близнаци ,но от единия до другия,място за сравнение няма.Борисов ни срам ,ни очи,по цял свят ни се смеят.

Оценка:
-9 +18

петър
193 Отговор
О боже,ама това СЛАВУНЧО ли е.Не си губя времето да чета 'ИСКРАННИТЕ 'му 'РОДОЛЮБИВИ 'излеяния ,отдаааавна..Извинявай Славчо ,ама ,ясен си ни .Не се хаби повече,ненужно е.

Оценка:
-8 +6

Сатъра
194 Отговор
Така ви се пада защото преди няколко месеца го възхвалявахте тоя нагъл и безочлив човек. Само като го погледнеш тоя работохолик нашия премиер какъв тен има се чудиш как го е предобил дали от постоянните обиколки на открито по магистралите и газопроводите. Или от соларните и антибактериални озонови процедури който му прави неговия дългогодишен приятел генерал, професор Мутафчийски. Нас от това инзвънредно положение слънчев лъч неможе да ни огрее, а той си се разчепи да си се разхожда на открито по цала България е това ако не е перверзия здраве му кажи.

Оценка:
-9 +9

195
Този коментар е премахнат от модератор
196
Този коментар е премахнат от модератор
Димитър Димитров
197 Отговор

До коментар #13 от "Иво Иларионов":


Иво, да не си се натровил....та поради това да си тъй лековерен и неразумен?!

Оценка:
-4 +11

198
Този коментар е премахнат от модератор
Калашников
199 Отговор
Поствате статии с обидни думи и когато решим да отговорим със същите модератора трие.Какъв е смисъла, тогава да изтрие и статията,щом т.луп и д.ебил са обидните думи.За политиците тези думи не са обидни те са си такива по рождение

Оценка:
-3 +12

уфффф
200 Отговор
Инжев,човек може само да те съжалява-нищо друго ! Бита карта си много отдавна !

Оценка:
-4 +13

СТАМЕН
201 Отговор
Иво Инджев,ЗНАЕМ КАКВО СИ ТИ,С ИНТЕЛИГЕНТНОСТ НА АМЕБА,ПЛЮЕЩ ВСИЧКО,ЗА КОЕТО ТИ ПЛАТЯТ!

Оценка:
-4 +15

202
Този коментар е премахнат от модератор
Stiv
203 Отговор
Това е!Видя,че има бизнес защото няма постъпления за харчене-разпределяне.Видя,че има шивачи,само за тях говори,не за роботи,технологии,иновации.30 години избираме "слепци",т.е. тулупи...

Оценка:
-4 +7

Брадвата
204 Отговор
Така е, мотиката се хваща рано сутрин, но откъде да знаете? След като ставате на обяд. И така народът гладен ще си погине, щото няма кой един картоф да засади!

Оценка:
-2 +9

Наистина истина
205 Отговор

До коментар #20 от "Истината":


Този не става за нищо/защо като е кадърен не иде да работи в ввс или сиенен/ами плюе борисов с прилагателните на радев каун фатмак шофьор на самолет явно се е загрижел за ретинга на радев явновече е узкукуригал-от аллохол ли наркотик ли или от скръб по комунизма че не пиши доноси

Оценка:
-3 +11

Щорм
206 Отговор

До коментар #122 от "Антикомунист":


Да бъдеш гербер не е лесно, а герберска подлога още по малко.

Оценка:
-7 +8

НЛО
207 Отговор
ТО СЕ ВИЖДА КОЙ Е ТУЛУП

Оценка:
-4 +6

Гербераси
208 Отговор
На следващите избори още по малко ще гласуват за герп.Това е изкуствена партия, която без пожарникаря ще се разпадне.За три мандата, как не можаха да излъчат и друг премиер, а само него.

Оценка:
-10 +7

коко
209 Отговор
Не харесвам Инджев, но в случая е прав. Няколко пъти министър-председател обижда народа си!

Коментиран от #233


Оценка:
-12 +6

Синан
210 Отговор
Лесно е да се плюе и разваля ,трудно е да се гради и благоустроява. Когато ръцете са покрити с мазоли от работа няма време за писане на глупости а човек се стреми да си почине от тежкия ден.

Оценка:
-3 +10

211
Този коментар е премахнат от модератор
ПЕТЯ
212 Отговор
МНОГО СТЕ ПРОСТИ И ЗЛОБНИ!ВИЕ ИСКАХТЕ У НАС ДА СТАНЕ КАТО В ИТАЛИЯ И ДР.НЕ СТАНА,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЩАБА И ПРАВИТЕЛСТВОТО!ЕТО ОТ ТОВА УМИРАТЕ ОТ ЗЛОБА!ЗА НЕЯ ВАКСИНА И ЛЕКАРСТВО НЯМА,НАЛИ ЗНАЕТЕ?!А И ЩЕ ВИ МЪЧИ ЦЯЛ ЖИВОТ!

Коментиран от #219, #241


Оценка:
-9 +9

рмит
213 Отговор
Хахаха, автора се е припознал ;)

Оценка:
-1 +3

214
Този коментар е премахнат от модератор
215
Този коментар е премахнат от модератор
216
Този коментар е премахнат от модератор
националист
217 Отговор
иво инджев от милиционерско доносническия запас

Коментиран от #218


Оценка:
-3 +7

218
Този коментар е премахнат от модератор
7777
219 Отговор

До коментар #212 от "ПЕТЯ":


Има и лекарство и ваксина. Дано ги пробват първо на такива , като теб.

Оценка:
-5 +7

спомени
220 Отговор
Я кажи Иво...как стана комсомолски секретар в казармата!

Коментиран от #238


Оценка:
-2 +9

Без коментар
221 Отговор
"Решение № 50/ 08.10.2008 г.[9] потвърждава съобщеното от Инджев, като допълва, че той бил действал под псевдонима „Ивайло“ като секретен сътрудник към Първо главно управление на ДС"

Коментиран от #228


Оценка:
-2 +9

222
Този коментар е премахнат от модератор
223
Този коментар е премахнат от модератор
224
Този коментар е премахнат от модератор
225
Този коментар е премахнат от модератор
226
Този коментар е премахнат от модератор
Моис Коен български еврейн
227 Отговор

До коментар #122 от "Антикомунист":


БРАВО...!!!

Оценка:
-1 +3

Моис Коен български еврейн
228 Отговор

До коментар #221 от "Без коментар":


Това се знае отдавна, иво инджев е ДОНОСНИК , платен от Позитано 20 и от Сарайте....!

Оценка:
-3 +8

Француза
229 Отговор
Много е трудно ЧОВЕК да се отърве от собственото АЗ.
Мутрата от Банкя казва,Аз ТОВА,АЗ онова прост ПОЖЕРНИКАР.

Оценка:
-6 +5

Димитър
230 Отговор
Много ми се иска всички умни и нормални българи да излязат на площада и да измете цялата политическа паплач.

Оценка:
-2 +8

231
Този коментар е премахнат от модератор
абе до истината
232 Отговор

До коментар #20 от "Истината":


КОЙ БЕ,ЗА КОГО ДА СЬЖАЛЯВАМЕ ЗА ТОЗИ МРЬСНИК ЖАЛЕН, ХАЙДЕ ХОЛАН

Оценка:
-0 +3

хеий до коко
233 Отговор

До коментар #209 от "коко":


ТОЙ НЕ ОБИЖДА НАРОДА СИ, А ТЕЗИ КОЙТО НАИСТИНА СА ТАКИВА, АТАКИВА ДАЛ БОГ В БЬЛГАРИЯ ДОСТА ,И АКО ТИ СЕ СМЯТАШ ОТ ТЯХ ТОГАВА....

Оценка:
-5 +5

Николова
234 Отговор
Моля, модераторите да не ми изтриват поста!!! Нали има свобода на словото и печата? От какво ви е страх? Прав е Милен Цветков, който казва, че маските са ви сложени за да мълчите, а не да се предпазвате от коронавируса. Но, за разлика от вас, той беше свободен, смел и открит човек. Такъв, какъвто вие никога няма да бъдете!
Моля, върнете ми коментара за псевдо журналиста Иво Инджев!

Оценка:
-0 +3

Тони с е60
235 Отговор
Бат Бойко е кумир за всички българи...

Оценка:
-8 +3

Стоян
236 Отговор

До коментар #13 от "Иво Иларионов":


Понеже сме разумни на следващите избори ще покажем на тоя самовлюбен Нарцис какви точно толупи сме.Ще спим да обяд и след това ще отидем да и зметем ГРОБ от власт а. Със част от моите пари си и купил д жипка без да съм му дал разрешение. И някой да му обясни на тоя мракобесите че началниците сме вие и той е слугата.ЯСНО ли ти е Борисов?

Оценка:
-3 +6

Радан
237 Отговор
Иво пий по малко бе алкохола е вреден модератора не трий

Оценка:
-2 +5

Новобранец от Сливен
238 Отговор

До коментар #220 от "спомени":


А, и ти ли го помниш?! И аз си спомням какъв натегач като комсомолски секретар в казармата беше този Иво Инджев! 9984

Оценка:
-2 +4

239
Този коментар е премахнат от модератор
240
Този коментар е премахнат от модератор
Да ама не
241 Отговор

До коментар #212 от "ПЕТЯ":


Благодарение на БЦЖ ваксината не стана като в италия и испания, герберче! Твоя кумир банкянски няма принос към това никакъв!

Оценка:
-4 +3

Да ама не
242 Отговор
Вожда понеже си ляга с кокошките на село, и става рано сабахлен, затова го снимаха на няколко пъти как спи та чак похърква на разни събирания на предишния еврогейски парламент! Хахаха, спящата красавица от Банкя!

Коментиран от #248


Оценка:
-3 +5

Зузу
243 Отговор
Поредната жалка статия

Оценка:
-2 +5

12345
244 Отговор
Дрън,дрън...,злобар

Оценка:
-2 +4

245
Този коментар е премахнат от модератор
246
Този коментар е премахнат от модератор
247
Този коментар е премахнат от модератор
xa xa xa
248 Отговор

До коментар #242 от "Да ама не":


А КАКА КУРИ ДЕТО ПУШИ КАТ КОМИН ИМАЛА
КРИСТАЛНО СВЕЖ ДЪХ
ТЯ ГО КАЗА

Оценка:
-0 +2

St.George
249 Отговор

До коментар #44 от "ABV":


Ха на бас, че БТ означава БОКО ТИКВАТА

Оценка:
-2 +0

Dr.mengele
250 Отговор
Бугарите са извратени мазохисти.

Оценка:
-1 +1

Ирина
251 Отговор
Не вярвах, че има още толкова глупави хора, които харесват тоя да не казвам какъв Бойко ли , Г..... ли е. Аз му препоръчвам да обижда само майка си , жена си, баба си, стринка му и т.н. Кой е тоя, че ще обижда хората, които го хранят? Аз никога не съм гласувала за тия...,обаче на тия избори ще отида първа.

Оценка:
-2 +2

ЕВРИКА
252 Отговор
БОКО Е НАЙ ПОЛЕЗЕН КОГАТО .................. СПИ !

Оценка:
-2 +0

ИВО
253 Отговор
Борисов е като оня, дето влязъл в бар и извикал: Пиене за всички, заведението черпи

Оценка:
-1 +1

Дедо Йоцо
254 Отговор
Страшно е да бъдеш командван по време на война от старшина с генералски пагони....

Оценка:
-1 +2

255
Този коментар е премахнат от модератор
256
Този коментар е премахнат от модератор
Milen
257 Отговор
Zdraveite misirki gotov sam za s.....

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Бан Ки-мун
Заяви бившият Генерален секретар на ООН пред Съвета за сигурност по време на открития дебат на тема "Жените, мира и сигурността".
Като не включваме жени и момичета в миротворческите мисии и процесите по изграждане на мира ние разочароваме целия свят."

Още бисери
ТОП 5