Last news in Fakti

4 Май, 2020 15:30 59 469 264

Борисов прекали. Отново

  • бойко борисов

Кой друг народ би търпял подобно отношение към себе си?

Борисов прекали. Отново - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Пазителят на нацията, генералът на генералите, всичкологът на всичкологията, Бойко Борисов отново ни нахока. И отново прекали, тъй като добрият тон му е чужд, когато някой е критичен към него. Сто пъти съм го казвал. Когато си нагазил в блатото на политиката трябва да си готов да срещаш враждебност и неодобрение. Какво остава, когато си бил на власт в 10 от последните 11 години? Власт, която неминуемо изхабява. Един български политик от края на XIX, началото на XX век, бе казал: ''Правителствата са като обувките, износват се''.

Форсмажорните обстоятелства не могат да бъдат оправдание за назидателния, креслив и циничен тон на човек, който е министър-председател. Тон, който не се появи за първи път на вчерашния първи за деня брифинг. Повишаването на тон на пресконференции е от началото на извънредното положение, като, признавам си, на първите от тях Борисов ми изгледаше по-разумен от обикновено. Това ми впечатление обаче се задържа твърде за кратко. Борисов много бързо се върна към агресивното си самохвалство и уличния си език, а арогантността му се повиши.

Вчера, като че ли от яд, че нечий друг разум е надделял над неговия за честотата на брифингите, Борисов като инатлив човек на преклонна възраст отказа да ''падне по гръб''. Намалява брифингите, но понеже става под обществен натиск, изпитва нужда да обиди непокорните и разсъдливи граждани. Този път на ''тулупи''.

И друг път съм повдигал един конкретен въпрос, но след подобни изцепки си струва да се повдига отново и отново, докато самият Борисов не се извини, застанал мирно и виновно пред брифинговата масичка. A именно: колко щеше да издържи като министър-председател на Великобритания, Белгия или Франция Борисов, ако дори само веднъж си позволи да обиди гражданите, които са го избрали да им служи? Колко? Преди да бъде позорно изритан, а след това да бъде просто презрян и забравен. Че дори Путин и Лукашенко не са си позволявали да обиждат по такъв начин свои съграждани.

Цялата гама вчерашни бисери на Борисов не е нещо ново за него. Те у разумния индивид не предизвикват смях, а огорчение. Също и въпроса: Боже, как е възможно? Но изтъкването на това, че той работи без заплата и без почивка, е горе-долу толкова цинично, колкото и обръщенията ''тулупи'', ''нахалници'', ''мисирки'' и ''главанаци''. Никой не е изисквал от него да работи без заплата. Имаше обществено недоволство срещу фиксираното увеличаване на депутатските заплати, а не срещу тези на държавните чиновници като министър-председателя и министъра на здравеопазването, които в актуалната пандемична ситуация работят на пълна пара и носят голяма отговорност.

Различни гласове даваха за пример Северна Македония, където висшите държавни служители в настоящата ситуация работят за минималната заплата в страната. Но никой не е искал от Борисов да работи без пари. Нямам такъв спомен. В този ред на мисли натрапчивият афиш, че работи за нас без заплата, е меко казано неприятен. Той или ни обвинява за това, или иска да ни каже: виждате ли какво правя за вас? А вие не го оценявате. Видно е, че иска да е герой, да е спасител. Но в човешката история истинските герои и спасители никога не парадират с това и никога не търсят насилствено признание.

В заключение е редно да се каже, че Щабът, който безспорно се справя със задачата си да ограничи разпространението на COVID-19 в България, още в началото на своето съществуване се сля с маниерите на българската власт, прие начина ѝ на общуване, като с това си спечели много неприятели в българското общество. Не малко български граждани искаха и продължават да искат нормалността, с която подхождат на Запад, независимо от ситуацията. Не я получиха. Пред нея бе избран страхът като средство за управление на кризата. Опитите да уплашиш едни хора обаче, понякога водят не до желания от теб ефект, а до недоверие, може би дори и омраза.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 666 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тттттт

    123 442 Отговор
    Някой беше казал че Българите най умеят да "плюят"

    Коментиран от #83, #96, #111, #144, #145, #174, #181

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 До кога

    644 63 Отговор
    Явно с малумното ни търпение си заслужаваме такива управляващи. След като имаме енергия само пред компптъра а когато стане въпрос за площада всеки си стои в къщи и гледа новините. Няма да се оправим не защото не можем а можеби истината е че не искаме... Сигурно е мн по-удобно да се живее в такъв хаос и абсурд.все пак ако има ред и морал ще трябва и ти и аз да го спазваме а хората с пари не искат.

    Коментиран от #11, #16, #98

  • 4 ленчето с кремчето в ръце

    29 128 Отговор
    АБЕ КАКВО ДА КАЖА,ВСЕ ЩЕ Е МАЛКО ,ПЪЛЕН ИГНОР НА ТЕРИТОРИЯТА ,КАКВОТО ЩЕ ДА СТАВА С НЕЯ ЗАЩОТО КАКТО И ТОЗИ...МИСЛЯ БОРИСОВ БЕШЕ ТАКА И НАСЕЛЕНИЕТО Е ЖГМЕЛ
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 бачо

    399 43 Отговор
    И сега се очаква следващата обида,не разбрахте ли че ние сме един заспал народ,който се е свил в черупките си и .......... то се знае,няма и смисъл да обяснявам.Вземете за пример последните протести на сестрите и майките с децата,колко хора излязоха да ги подкрепят? Най е лесно в къщи и с пуканките да се гледа сеир,а когато яйцетоопре до д....о тогава викаме за помощ,защо бе хора?

    Коментиран от #101

  • 8 Нищо ново

    413 49 Отговор
    Дедко съвсем се е самозабравил и отделил от земята, заобиколен от мазни слуги, които също са нарирвани и унижавани но си трайкат, защото ще им секне лапачката. Помните ли кой беше казал, че едноличната власт развръщава? Отдавна се е самозабравил и то е видимо! Не приема други мнение, особено ако е противоположно. Кой друг беше казал, ще опознаете управляващия по тези които го обкръжават. Няма ли един поне от МС да му каже, че да унижаваш и обиждаш другите, унижаваш и обиждаш себе си!
  • 9 Boby

    208 31 Отговор
    ...И е "откривателят на всичко".
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Докато дойдат пак комунягите

    64 218 Отговор

    До коментар #3 от "До кога":

    Те ще ви оправят яко

    Коментиран от #27, #32, #162

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 В.В.

    277 45 Отговор
    Б.Б..е употребен, износен и непотребен....За шоплука става ,,да ги послъгва,гъбарка,и по бащински да ги пощляпва.Идилия,.по банкянски....От време на време ги отпуща до Втората им къща....

    Коментиран от #225

  • 15 Кочо

    252 46 Отговор
    Народът на избори показва, че не е прекалил! Напротив! Точно такива културни изблици на вожда го правят симпатичен, харесван, желан! Казва, че сте ,,толстолопи" - 10-15 % изявяващи се като художествено - творческа интелигенция искрено се възмущават, но останалите тръпнат от полъха на първичен мъжага, усещат девичи вълнения и блянове! И хоп - Мандат 4!

    Коментиран от #104

  • 16 Boby

    177 21 Отговор

    До коментар #3 от "До кога":

    Ами той(те) явно на това разчита(т) - търпеж и т.н.,
    но "всичко има край, само наденицата има два края".
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 без име

    226 43 Отговор
    Хм...защо изобщо слизате на нивото на Борисов,че коментирате и глупостите му?

    Коментиран от #226

  • 19 Ръмпези

    229 38 Отговор
    НЕ ИЗДЪРЖА ВЕЧЕ РАЗДЯЛАТА С БОРИСЛАВА...ТЪРСИ ПОВОД ДА ГО ИЗГОНИМ, ЧЕ ДА ОТДЕЛИ ВРЕМЕ И НА НЕЯ, НО СЕГА ПЪК НИЕ СЕ ИНАТИМ...ОСТАВА МУ ДА ЗАРЕЖЕ ВСИЧКО И ДА БЯГА КЪМ БАРСЕЛОНА...

    Коментиран от #102, #108

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Гербав трол

    267 34 Отговор
    кoлкo щeшe дa издържи кaтo миниcтър-прeдceдaтeл нa Вeликoбритaния, Бeлгия или Фрaнция Бoриcoв, aкo дoри caмo вeднъж cи пoзвoли дa oбиди грaждaнитe, кoитo ca гo избрaли дa им cлужи?

    Точно казано но герберските калинки не ги интересува как ги обижда вожда им (като оня червей когото вожда му го прати да бие тъпана) - важното е да ги държи на службички за които и самите те знаят че не стават. Достигнахме до там всеки да гледа собствения си келепир пък дали е добро за България не го интересува - братовчедите от маалите срещу 50 лв а държавната администрация срещу службичка и ето ти мутра 10 години на власт.

    Коментиран от #103

  • 22 знам

    196 26 Отговор

    До коментар #20 от "Триете а":

    Трият се всички обективни коментари, които харатеризират ниското домашно възпитание и хулигански езиг на Доктора от пожарната.
  • 23 Тулупо

    279 31 Отговор
    Милиардер,писка че не взимал заплатката,работел без пари,наглец !
  • 24 Супер Марио

    246 34 Отговор
    Последните 10 години управление са белязани с безогледни и нагли кражби кражби и пак кражби!
  • 25 Другия с коня

    73 255 Отговор
    Откакто разбрахте за Рейтинга на Бойко и Мутафчийски, и се видя светлина в тунела...рязко започнаха обидите и клетвите към тях,заплахуте,омразата...Ще ви отговори със същото,разбира се...Какво очаквате....Да го плюете,а той да клепа....Идват Избори и там ще се разбере кой ще Управлява и кой ще подсмърча Извън Народното Събрание....До тогава....

    Коментиран от #30

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Гербав трол

    163 22 Отговор

    До коментар #11 от "Докато дойдат пак комунягите":

    Че те не са се махали комунягите - Бойко вожда ти какъм е - не ви интересуват комунягите а службичките и парите такива като вас.
  • 28 Запознат

    196 33 Отговор
    Всички герберасти се нагушиха, а той най много!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Ронин

    180 26 Отговор

    До коментар #25 от "Другия с коня":

    Само в очичките на слепите се вдигнал рейтинга на тези клолни
  • 31 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    192 36 Отговор
    ББ (Боко Бухалката) вече 10 години управлява както в славното си мутренско време - с бухалка в ръка...

    Коментиран от #49, #107

  • 32 77777777

    90 24 Отговор

    До коментар #11 от "Докато дойдат пак комунягите":

    комунягите са на власт и те оправят последните 10 години толкова успешно, че вече категорично си изперкал
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 S. S

    33 13 Отговор

    До коментар #5 от "Някоя си":

    Обясни ни къде бърка ,де.???.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Точно

    59 10 Отговор

    До коментар #5 от "Някоя си":

    за този стил на изказ става въпрос в статията. Ама който разбрал - разбрал. Очевидно ти не си...
  • 38 Мишо

    60 133 Отговор
    Тулупи, беше адресирано до тези, които стават на обяд и пишат щурутий в нета. Защо хората, които се обиждат смятат, че това е адресирано към тях е друга работа

    Коментиран от #58, #149, #166, #259, #261

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Киро

    107 16 Отговор
    През последните 10 г. България твърдо оглави всички световни и евро класации!!!! Браво, на партията-държава и техния вожд!!!!

    Коментиран от #44

  • 41 Чума

    90 15 Отговор
    Рейтинга се оправя лесно, като поставиш въпроса на стадото правилно! Едно е да питаш ,,Одобрявате ли мерките, наложени от правителството", друго - ,,Одобрявате ли управлението на тиквите!?" Все ще има 2-3% разлика! А социолозите също се прехранват! Освен това, сега никой не иска да яде горещи кестени! То, в много по благоприятна обстановка питаха Нинова готова ли е за премиер, а тя мрънка, та сега ли!? Тогава Стефан Данаилов направо и каза - ,,Мойто момиче! Така не става!" Сега пък хич! Но, стойте и гледайте! Не излизайте нито на палатка, нито на протести! Докторите най накрая ще се престрашат.....!

    Коментиран от #43

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Тоз

    67 15 Отговор

    До коментар #40 от "Киро":

    Оглавихме негативните класации!
  • 45 Гост

    60 12 Отговор

    До коментар #36 от "Помните ли?":

    Публикувано във факти.бг: "...даде място на умни, образовани, обичащи България млади хора с интелект и познания."
    Де ги тези хора, па макар и да не са толкова млади?! Няма, няма и да намериш такива, защото точно те са наясно каква помия е това политиката! Ако пък знаеш такива - споделяй!
  • 46 SSS

    54 14 Отговор
    Петърчо прекарва повече време в триене на коментари, които не му изнасят, отколкото да бъде реален журналист.
  • 47 Мързел

    89 21 Отговор
    И мерките затова сваля-под обществен натиск,щото всички го мразим. Само че за какво бяха тия "мерки" само Господ знае...
  • 48 Ненка

    43 113 Отговор
    Бойко е пич. Мразим мрънкала (в т.ч. тулупи).
  • 49 Бачкатор будала

    126 24 Отговор

    До коментар #31 от "ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ":

    Не пишете лоши неща за спасителя!Бойко ме спаси от грипа.Е сега ще умра от глад,но това са подробности.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 офчу месу

    62 14 Отговор
    Принципно устройство и действие на овнешкия мозък ГРАНДОВЕ,СУАПОВЕ .
  • 52 Истината е

    114 22 Отговор
    Че не е толКова загрижен за народа.Защото пенсионерите живеят с 200 лева пенсия.И на правила така,че сега повечето съкратени нямат доходи от никъде,защото не моратор да се регистрират.И това ми било грижа за народа.Още повече ни нарича БЕЗДЕЛНИЦИ и толупи.Браво на такъв министър Толупов

    Коментиран от #220

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 данко хайрсъзина

    104 21 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Борисов прекали. Отново
    Кой друг народ би търпял подобно отношение към себе си?
    Пак си го изберете.Наслаждавайте се на приказките му,на поведението му и управлението му на държавата
  • 55 Next

    63 18 Отговор
    Наш разБойко е приятел с господ, и предварително си знае, че ще му бъде простено.
  • 56 Нова

    99 23 Отговор
    Без бой няма да си тръгне ама няма да има такъв. Раздели ни, направи така че насъска хората едни срещу други. Освен това много ни лъгаха, затова на никого не вярваме. И много пари наливат. Само по активността на последния генерал губернатор може да съдим откъде идва наглостта му. За колко ли ни е продал на Дончо? Боже пази България.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 КЛЮКАР

    69 16 Отговор

    До коментар #38 от "Мишо":

    Дори и така да е, няма право да обижда така.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Ддд

    72 12 Отговор
    Докато самолетите докарват болни,няма да се оправим
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Бреи

    61 14 Отговор

    До коментар #36 от "Помните ли?":

    Поздравления,никой не смее да го пита колата ,та нали щеше да си поръча "нивичка",а не да граби и от Българската гора с управници от ДС
  • 63 бива

    98 20 Отговор
    Борисов е циничен чалгаджия, нещастен, тщеславен(затова е и гневлив) евро-чалга двуличник, който налива масло в собственото си политическо подхлъзване и това е прекрасно.

    Коментиран от #71

  • 64 Антиквар

    118 21 Отговор
    Борисов работи без заплата! Голям майтап!Тоя ако не краде по няколко милиона на ден,корем ще го заболи.За него заплатата е само за семки и бонбонки,бе хора.

    Коментиран от #69

  • 65 До 45 от 36

    90 19 Отговор
    Мога да кажа, ме има неколко хиляди млади българи завършили в елитни университети по света. Имам впечатления от моя син, който завърши два унивeрситета в САЩ. Аз успях да платя колежа и единия университет, САЩ му плати втория, защото прецениха, че има качества. Не мислете, че го предлагам, само искам да покажа, че имане такива хиляди. Една част от твх ще се върне ако им се предложат високи заплати и позиции, без да са партийно ангажирани. Защото имаме лош опит от след 9.9.44 до 10.11.89 и още по-лош от тази дата до наши дни! Важното е неграмотника да бъде свален и Служебно правителство да създаде комисия от Независими, които да преговарят с най-доброто от САЩ, Германия, Англия, Франция и др. Естесвено под условия, без партии и обвързаности, с много строги закони в случай на корупции. Естествено трябва да се пигменти изцяло прокуратурата и закрият Специализираните съдилища, защото пазят властващите! Както и всички шефове от полицията и кметовете, основни двигатели на корупцията у нас! Знам, ще имс огромен съботсж и борба, но друг начин няма. Радев може да помогне много, но е плах и нерешителен. Когато запичне процеса на търсене на отговорност, новозабогатрлите от всички партии ще трябва да обяснят за произхода на парите им! Ще видите как ще бягат или предават едни други! Но трябва сериозни и смели хора, които да не се подават на изкушения и натиск. Иначе си оставяме в калта на мизерията, измамите, лъжите и корупцията, с две думи, в нищото!!

    Коментиран от #79, #95, #158

  • 66 ОСТАВКА

    75 15 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Борисов прекали. Отново
    Кой друг народ би търпял подобно отношение към себе си?

    ---- ИМА ТАКЪФ НАРОД!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Ужаст

    12 10 Отговор
    Бау!
  • 69 ПРАВО КАЗВАШ

    69 16 Отговор

    До коментар #64 от "Антиквар":

    ОСТАВКА!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ПРАВО КАЗВАШ

    57 16 Отговор

    До коментар #63 от "бива":

    ОСТАВКА!
  • 72 Критичен

    34 55 Отговор
    гузен, негонен бяга ...... нормалните хора несе чувстват обидени !!!

    Коментиран от #76

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Светлина

    36 82 Отговор
    Б. Борисов не е наричал народа "мисири" и "тулупи" , а само тези, които се държат като посочените живини.

    Коментиран от #78

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Никва

    58 13 Отговор
    Никва заплата за тоз докрая, близо е

    Коментиран от #92

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Це ер ве1

    35 9 Отговор

    До коментар #65 от "До 45 от 36":

    Помниш ли бандита от Мадрид, с такава шайка, като цитираната от теб?
  • 80 lekar

    33 90 Отговор
    Не съм адвокат на премиера и не е безгрешен, като всички нас, но питам.А любимият ви Менгеле, пардон Мангъров, дето го възхвалявате в друга статия не прекали ли?От позицията на обидена ученичка, дето не е станала примадона в щаба, си изпусна нервите при Любенов, неетично със секирата посече колегите си, нарече възрастните "сухи пръчки" и възхвали Швеция, където същите тези са оставени без медицинска болнична помощ, да гинат в мъки, единствено на морфин. Хора, опомнете се!
  • 81 СЕЛЯНИНЪТ ОТ БАНКЯ

    36 16 Отговор
    ЩО НЕ ТЪРКАТЕ БА? АМИ ДАДИХ ВИ ИДНИ МИЛЬОНЕ - ПЛЮС, МИНУС, НО НЕ ПО-МАЛКО!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Д-Р Менгеле

    13 7 Отговор

    До коментар #1 от "Тттттт":

    А ти кво можеш?

    Коментиран от #170

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Моис Коен български еврейн

    36 85 Отговор
    Борисов е много прав: има много идиоти, които рушат държавата....! Те, идиотите НЕ ЗАСЛУЖАВАТтози премиер...! Те са за Сев. Корея!

    Коментиран от #90

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 СТАЛИН

    19 50 Отговор

    До коментар #2 от "Юсуффф":

    Авторът е ПОЗИТАНСКА МУРВА.....
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 БРАВО МОИС БРАВО КОЕН

    36 11 Отговор

    До коментар #86 от "Моис Коен български еврейн":

    ТИ ПЪК СИ ЗА СИМИТЛИ!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 СЕЛЯНИНЪТ ОТ БАНКЯ

    45 11 Отговор

    До коментар #77 от "Никва":

    ОТ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ - МЕСИНГОВИ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА И В НЕДЕЛЯ СИ ПРИЗНА!

    Коментиран от #227

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 ВНУКЪТ НА ПАРТИЯТА ГЕРП БА

    43 13 Отговор
    ПРОСТ АХ Е ДЯДО БИБИ,
    ПРОСТ АХ ЩЕ СТАНА И АС,
    ЕХ САМУ ДА ПОРАСНА,
    ПЪК ВИЖТЕ МЕ ТОГАЗ!!!
  • 95 Мирослав

    32 11 Отговор

    До коментар #65 от "До 45 от 36":

    Видяхме ги и такива , като синчето ти през 2000г. да си седи там като сте го образовали толкова много.
  • 96 Ново

    32 26 Отговор

    До коментар #1 от "Тттттт":

    В коя страна има толкова прости журналисти и кажи кои би издържал» радев не отговаря на журналистите това защо не го кажеш»
  • 97 няма проблем

    60 14 Отговор
    ПАК СИ ГО ИЗБЕРЕТЕ,пък и да не го искате,циганите си го искат.
  • 98 Нормално е

    15 32 Отговор

    До коментар #3 от "До кога":

    Че всеки избира по малкото зло
  • 99 Наблюдател

    55 14 Отговор
    Това което държи във властта това политическо недоразумение е ТЪРПЕНИЕТО на всички останали
  • 100 Нова

    63 18 Отговор
    Извинявайте, но този се гаври с нас! Иска да провери колко още може да изтърпим.До 13 05 остават още 10 дни, няма да се учудя, ако поиска и да ни напляска. А толкова сме безсилни! И не ми казвайте че е пораженческо. Без бой няма да има изход. При този с думи не става
  • 101 Бачовото

    21 25 Отговор

    До коментар #7 от "бачо":

    Бачо защо не излезеш да подкрепиш протеста срещу радев те поне са повече «и няма да скачат от прозорците като ненормални «или те е страх че борисов ще те арестува
  • 102 Защо не пишеш

    28 9 Отговор

    До коментар #19 от "Ръмпези":

    За къщата от 200000лв и нова кола откраднати отбоиците
  • 103 Червен трол

    29 38 Отговор

    До коментар #21 от "Гербав трол":

    Кажи една нормална държава която свободно живеят комунисти и се борят за власт след като са убивали хора от народа
  • 104 123

    51 15 Отговор

    До коментар #15 от "Кочо":

    Ами какъвто мат`рялът, такъв и премиерът му. Простаците избират простак, неграмотниците - еднокнижник. Та на този фон добрата новина е, че раждаемостта намалява. Лошата е, че не е достатъчно бързо.
  • 105 слагачеството обществен порок

    44 13 Отговор
    Българинът освен ред други има и един голям кусур , да подминава подобни неща с ''абе той си е такъв'' , такъв , такъв , ама не е за такъв . Всъщност въобще не знам за какъв е , защото в нормално общество за такъв място няма.
  • 106 Цецо Цветанов

    49 13 Отговор
    Безочливо прост и нагъл
  • 107 Да не връщаме

    19 14 Отговор

    До коментар #31 от "ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ":

    Белене и скавена «може да вие мъчно но това е»
  • 108 Минчо

    16 8 Отговор

    До коментар #19 от "Ръмпези":

    Кажи за субсидиите на вашия шеф
  • 109 Добрият доктор Борисов

    27 10 Отговор
    Нека само герберски тролове да коментират тулупа фейк. ?????????
  • 110 Боико

    11 22 Отговор

    До коментар #39 от "Айхман":

    Като пишеш за радев ще ти ги трият пиши за мен лошо и си добре
  • 111 знайко

    22 10 Отговор

    До коментар #1 от "Тттттт":

    Ние не плюем, народа казва кой да бъде, аз не искам нито ГЕРБ нито БСП да управляват защото те разделят народа!!!!!!!!!!
  • 112 Тод

    26 49 Отговор
    Този трол ,, Факти,, е Руски трол, така че новините му са винаги антиправителствени!
    Един път, защо има ограничения и маски, после пък, сега Бойко носи отговорност!
    Яд ги е,че всичко засега е добре!
    Е, господа България е една Обрулена страна от Комунистите, разберете го!
  • 113 Не е важно името ми

    38 19 Отговор
    Не му се сърдете на премиера, толкова му е възпитанието. Пропуснати са му първите 7 години, а и е живял през соца какво повече искате от такъв човек. Не забравяйте че все пак се закле пред народното събрание при встъпването си. Ама всичко тече и се променя. Да вие честит премиер!
  • 114 животновъд

    36 13 Отговор
    Петърчо,аз като един от Толупите ти казвам едно голямо БРАВО за статията! Мога още много да славоблудствам,но не съм "мисирка" и спирам.
  • 115 меги

    37 11 Отговор
    Защо намесихте Путин, не знам. Той има обноски.

    Коментиран от #195

  • 116 sts

    39 7 Отговор
    Е той ви хока публично пък вие се криете под "юргана".
    Пишете му на човека, критикувайте го открито.
    Той си вее байряка пък вие цвилите из сайтовете.
  • 117 Труман

    39 12 Отговор
    Не само това Биросов е наричал хора КЕЛЕШИ,ИДИОТИ и други любезности

    Коментиран от #196

  • 118 ира

    43 6 Отговор
    Преди 1989година, всеки, който пишеше нещо, дали за кино или селско стопаство, задължително казваше няколко благодарствени думи за правилната линия на партията. Сега, с красиви костюми, и западно образование, и една статия не написват, без да намесят Русия, социализма, комунизма и други дежурни клишета. За да покажат, позират с правилната линия. Която и да е тя. Каква е разликата? Подлизура и интересчията са същите...

    Коментиран от #157

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Колев

    26 50 Отговор
    Не знам кой шушон е писал тази статия, ама е чисто луд. 1339 години държава,как не ви се угоди правителство. Само предатели и мрънкане,мрънкане......

    Коментиран от #135

  • 122 Въпросът за езика

    22 27 Отговор
    на премиера е важен, но в условията на епидемията едва ли е най-важния. Все пак нормално е премиерът да е изнервен защото той носи най-голямата отговорност. Не е полезно и е излишно вниманието на обществото да се насочва по по второстепеннни въпроси, а да не се поставят и разискват съществените, които не са валко. Това може да е сериозен медиен принос.
  • 123 Апокалипсис сега

    25 10 Отговор
    Прав е бащицата. Не му се сърдете. Той прави каквото е по силите му, с наличните ресурси и "материал". Дано дежавуту му за "Завод до завода да е истинско".
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Баба Меца

    28 7 Отговор
    Лоша рана заздравява, лоша дума не се забравя.
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Фактолог

    15 6 Отговор
    Какво наричаш мрънкане, бе, цървул Колев, това ли когато питаш да лежиш по корем (ако си мъж) или по гръб (ако си жена)? Видно, ти си легнал по корем угодно като жена!
  • 128 Абвв

    42 15 Отговор
    ОТ 130 КОМЕНТАРА 120 ИСПИТВАТ ОМРАЗА КЪМ БАРБАГАНЬОС - КАК ТАКА ГО СЛАГАТ В ПРОУЧВАНИЯ ТА НА ПЪРВО МЯСТО ПРЕД РАДЕВ !

    Коментиран от #138

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Само питам

    25 8 Отговор
    Т.улуп на ту.луп, тул.уп вика ли?
  • 131 Тапир

    38 15 Отговор
    НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА - ДА СЕ СМЕЕШ И ДА ПЛАЧЕШ - МУТРА /ДОКАЗАНА/ ЗА ПРЕМИЕР!

    Коментиран от #133, #134

  • 132 Ма.дероторо

    11 6 Отговор
    Що не триеш, бе, т.у.л.уп?
  • 133 Пун.та Ма.ра

    20 7 Отговор

    До коментар #131 от "Тапир":

    Супер си е. За охрана на паркинг се е утепал

    Коментиран от #139, #148

  • 134 Цецо Цветанов

    18 5 Отговор

    До коментар #131 от "Тапир":

    Да ама 50 лв и 3 кебапчета
  • 135 Фактолог

    11 9 Отговор

    До коментар #121 от "Колев":

    Кaквo нaричaш мрънкaнe, бe, цървул Кoлeв, тoвa ли кoгaтo питaш дa лeжиш пo кoрeм (aкo cи мъж) или пo гръб (aкo cи жeнa)? Виднo, ти cи лeгнaл пo кoрeм угoднo кaтo жeнa!
  • 136 Юлиян

    15 29 Отговор
    Статията си е написана от журналист с цвят червен или...... Някакви интереси?

    Коментиран от #140, #143

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Баба ти

    4 4 Отговор

    До коментар #39 от "Айхман":

    Ами...слагачи!
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Мария

    6 1 Отговор

    До коментар #136 от "Юлиян":

    Ами виж коментарите
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Чики Рики

    34 10 Отговор
    Сега що не си гледаме новините,Ами трябва да търпим един подпухнал,един дето не плаща наем за апартамента и един гъгнещ и едва разбиращ се и нищо не казващ министър!
  • 147 Пи пи

    30 12 Отговор
    Борисов ви го каза ПЕРФЕКТНО даже беше много деликатен
  • 148 Цецо Цветанов

    13 6 Отговор

    До коментар #133 от "Пун.та Ма.ра":

    И за личен шофьор става, като го облечеш като човек
  • 149 истината 2

    28 11 Отговор

    До коментар #38 от "Мишо":

    обидно е ,защото такъв дебелокож и дебелоок да ни нарича така, след като самият той е най големият толуп на държавата
  • 150 истината 2

    29 14 Отговор
    ЗНАЧИ НИЕ СМЕ ТУЛУПИ,А ТОЙ НЕ Е И ЗАЩО МИ ПРЕМАХНАХТЕ КОМЕНТАРА,АЗ ПИША САМАТА ИСТИНА И ВИЕ КАТО НЕГО НЕ ХАРЕСВАТЕ НЕУДОБНИТЕ КОМЕНТАРИ
  • 151 поговорка

    24 11 Отговор
    На Борисов, вълната му пречи.
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Трябва

    25 8 Отговор
    Комунягите никой не ги иска ,и това,което виждаме в момента прелива чашата.Всички ,които са във властта вече трябва да си тръгват,за да може млади ,нови и квалифицирани и МОЖЕЩИ хора да дойдат и да управляват.Нека да си отидат с достойнство,а не като не желани.
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Професионалист

    26 7 Отговор
    Дядо Ганьо пак се издъни.
  • 156 Хахаха

    3 8 Отговор
    Даааа.
  • 157 Браво!

    18 6 Отговор

    До коментар #118 от "ира":

    Отдавна не бе се появявало толкова аналитично мнение!
  • 158 Хасан4о

    30 3 Отговор

    До коментар #65 от "До 45 от 36":

    Има и по-лесен начин . И по-кратък ,но статуквото ... Отнемане правото да гласуват хора с по-ниско образование от средно - завършен поне 10 клас . Според намалелия брой трайно живеещи на територията на около 5 ,5 милиона да се намали рециплачно броя на дупетатите от всички партии изедници. Намаляване на администрация също на този принцип + електронно управление в което вече са налети милиони евро , а не работи и точно заради гласоподавателите Герб си ги хрантути на сметката на произвеждащия трудещ се бедняк. Факт - колкото си по-законен в тази държава ,толкова ти е по-вътре. Справка развиващите се етноси на циганизирани маси с еднакви черти на физиономията и миризма вследствие на геннообремененост от вътрешно видово кръстосване между роднини в непълнолетна възраст. Спиране на социалните кранчета за тези които трайно не работят . Отказва три предложени работни места и да мре ако иска или както те заплашват -щял да крадне. Добре . Докато някой го застреля в двора си ще крадне или в затвора ама не да лежи а да прави пътища примерно.
  • 159 ПАК

    40 10 Отговор
    БОРИСОВ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА НА ПРИНЦИПА - ВОЖДНА ДЕЙНОСТ. ТОЙ НЕ ПОЗНАВА ИНСТИТУЦИОНАЛНОСТТА. ПОДЧИНИ ПАРЛАМЕНТА НА НА СЕБЕ СИ, С ПРЕЗИДЕНТСТВОТО Е НА НОЖ, ЗАЩОТО ПРЕЗИДЕНТА НЕ МУ СЕ ПОДЧИНЯВА, НАСТРОИ ДЕ ЩО ИМА СЛУЖБИ В БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ НЕГО - ДАНС, ГЛ. ПРОКУРОР, ПАРЛАМЕНТ. ПЛАТИ НА ПОЛИТОЛОЗИ, СОЦИОЛОЗИ, ШАРЛАТАНКИ, ЖУРНАЛИСТИ ШАЙКАДЖИИ ДА ГО ПЛЮЯТ, СЯКАШ ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВНИЯ ГЛАВА НА БЪЛГАРИЯ, ПОЛЗВА НЯКАКЪВ МАХЛЕНСКИ ЕЗИК СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА, ДА ТЕ Е СРАМ ДА ГО СЛУШАШ, НО ВИНОВНИКА ЗА ТОВА Е НАРОДА , ЗАЩОТО НЕ СИ Е НА МЯСТОТО. ОВЧА НАЦИЯ СМЕ, БЕЗ ДОСТОЙНСТВО, НАВЕДЕНИ ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО ТРЯБВА.

    Коментиран от #176

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 ТОЧКАТА

    19 7 Отговор
    ...хм все пак герберите са го избрали,тоест/ТЕ са толупите!!!!!ТОЙ така си ги хвали тях.
  • 164 Отново

    15 9 Отговор
    стадото плюещо всичко българско се нареди на опашката в коментарите да плюят. Ганьовец до Бай-Ганьовец, но пък са се научили да пишат на български език, пак е нещо а :D :D :D
  • 165 Анонимен

    15 5 Отговор
    Стига с тии партии, цигани. Лиляна и брат й, цигани ли са, че по 7/8 я защитава адвокат някакъв си. Много по-умни от нея през нощта работят и през деня ходят на лекции, но тя е избрала лесния начин. Така мисля. Едно образование струва в Лондон ~ 200 хиляди. Редно е кой сгазил лука да си понесе отговорността, а не герб защитник на неговите, бсп на техните. И както гласят старите бкп обратно във властта. Мерси. Предпочитам някой еродит живял във Франция 22 години, живели, врели, знаещи, но кой пита нас. Всички така са се оплели дпсгерббсп,. Живи и здрави. Така си бе по живково, сега си е пак същото. Бкп, кпсс, дс, данс,. Лошо няма, но и справедливост няма от адвоката 7/8 защитникът
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 АбВ

    17 6 Отговор
    Ако ,,барарабойко” ми беше личен работник на когото плащам заплата щях да съм доволен ако при 10000лв заплата в интерес на фирмата е изработил 1000000. Дори да работи и за1 лв. а е нанесъл щети на фирмата за 10000 ,за какво ни е такъв работник. Такъв човек в колектив се нарича САБОТЬОР.
  • 168 Препоръка Баце

    13 12 Отговор
    Да си стиснем ръцете, ТИ се отказваш от Власта, подаваш ОСТАВКА. НЕ СЕ КАНДИДАТИРАТЕ С ГЕРБ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ. С ТОВА ДЕЛО ЩЕ ПОМОГНЕШ НА БЪЛГАРИЯ МНОГО. ОБЕСНЯВАМ КАТО СЕ ОТЕГЛИШ ОСВОБОЖДАВАШ БЪЛГАРИЯ ОТ ПРИМКАТА НА САЩ В КОЯТО Е БГ. НАРОДА НЕ ИСКАМЕ В НИЧИЯ ПРИМКА ПО-ВЕЧЕ НИТО НА САЩ, РУСИЯ, ТУРЦИЯ И ДР. НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НАРОДА ЩЕ ГО ЗАДЪЛЖИ ДА НЕ СЕ НАВЕЖДА НА НИКОГО ПО-ВЕЧЕ. ОСВОБОЖДАВАШ ВЛАСТТА, ОСВОБОЖДАВАШ БГ ОТ САЩ, НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ ВИНИ И ДА ТИ ОТМЪЩАВА ЗА НИЩО. НАПРАВИ ГО БАЦЕ. ВЪРВИ СИ, ОТИВА СИ САЩ, КАКВОТО БИЛО БИЛО.

    Коментиран от #171

  • 169 логично

    19 6 Отговор
    - Здравейте, мисирки !
    -Клю, клю, клю, клю, клю, клю, клю, клю, клю, клю, клю, клю, клю, клю.....

    Коментиран от #254

  • 170 Кой68

    11 8 Отговор

    До коментар #83 от "Д-Р Менгеле":

    Виж какво е написал П.Р.Славейков -Не народ,а ..... и ще разбереш.
  • 171 Баце САЩ са те стиснали за топките

    17 9 Отговор

    До коментар #168 от "Препоръка Баце":

    И не можеш да шаваш, на нас ни ясно. Подаваш ОСТАВКА и се измъкваш, никой няма да те вини. Ще сложим правителство, което ще се дистанцира от САЩ и ще излезем от ОКОВИТЕ.
  • 172 възпитаник

    12 4 Отговор
    затова се направи на всемогъш гада така беше и като беше секретар спрямо служителките които нунката наказа по негова заповед
  • 173 8368

    11 27 Отговор
    Към автора :
    Хората са хора навсякъде. И в Австрия е използван този прийом, да се акцентира върху опасността, за да се настроят хората и да бъдат адекватни. Точно това не е съществено основание за критика, както, впрочем, и цялата статия е изсмукана и смешно претенциозна. На хала, на който сме ние сега, в тази балканска държава, да се втренчваме така дребнаво в нервността на премиера? Трябва да му дадем право да бъде нервен, нищо не е свършило и напрежението беше и остава голямо. И той е човек, никой не е съвършен и неизчерпаем.

    Коментиран от #185

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 И ТЕ ТАКА

    22 4 Отговор
    НЯМА КАКВО ДА СЕ УЧУДВАТЕ НА ИЗКАЗА му , ЩОМ ТРЕТИ / макар и недовършени/ МАНДАТ НИ "КЛАТИ " , ЗНАЧИ .....................СМЕ ТОЛУПИ !!!!!!!!!
  • 176 НА РАЯТА

    6 1 Отговор

    До коментар #159 от "ПАК":

    ...........Точно го каза !!!!!!
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 БГ в подчинен "партньор" рая на САЩ

    16 9 Отговор
    НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА. БАЦЕ ГО ЗНАЕ. ПОДАЙ ОСТАВКА, ОСВОБОЖДАВАШ БЪЛГАРИЯ ОТ КОЛОНИАЛНАТА ЗАВИСИМОСТ ОТ САЩ. НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ ВИНИ. БЪДИ БЪЛГАРИН.
  • 179 България без САЩ ще върне СИЛАТА СИ

    17 8 Отговор
    77г. Живков забива СМЕЛО ШАМАР на Демирел в Одрин, когато Демирел го заплашва, че бързо ще мобилизира Армия с численост по-голяма от 9млн., тогава Живков му забива шамар и му казва: Помни този шамар, всеки път, когато се сетиш за тези думи които изрече. Демирел умира, като добър ПРИЯТЕЛ на ЖИВКОВ. БАЦЕ ПОДАЙ ОСТАВКА, ДА СЕ ДИСТАНЦИРАМЕ ОТ САЩ И ОТНОВО ДА ВЪЗВЪРНЕМ СИЛАТА СИ, ДОКАТО ИМ СМЕ УЖ ПАРТНЬОРИ САЩ ИЗПИВАТ СИЛИТЕ НИ.
  • 180 Баце, нека Българското проговори в теб

    19 9 Отговор
    ПОДАЙ ОСТАВКА.
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Баце, подаваш ОСТАВКА

    17 8 Отговор
    СПАСЯВАШ БЪЛГАРИЯ, помисли добре. Нека силата бъде с теб и да подадеш оставка, така спсяваш БГ.
  • 185 И. Д.

    12 10 Отговор

    До коментар #173 от "8368":

    Страхотен коментар...поздравления за обективния поглед, а не безсмисленото тролване и хленчене!
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Баце, народа те Умоляваме ПОДАЙ ОСТАВКА

    15 6 Отговор
    И СПАСИ БЪЛГАРИЯ. ТАКА ЩЕ НИ СПАСИШ. УМОЛЯВАМЕ ТЕ, КАКТО ЩАБЪТ ТЕ УМОЛЯВАШЕ. УМОЛЯВАМЕ ТЕ.
  • 188 Уфффф

    13 29 Отговор
    Айде бе!Преди ковид кризата ни обяснявахте как имало правителствен план да се избие българският народ!Да ,ама не.Оказа се ,че Борисов си свърши работата перфектно!Опази възрастните,опази подрастващите, опази целият народ.С цената на изолация и икономически срив,разбира се,но.....не е ли така в целия свят!???Сега,когато стана ясно ,че си е свършил добре работата,трябва да го оплюваме, че имал груб и циничен език!???Е,това е чиста проба неблагодарност!Има си треските за дялане ,ама не са там г-н аФторе!Ай по на лево!

    Коментиран от #198

  • 189 Бойко Методиев Борисов

    13 6 Отговор
    Ако подаде оставка наистина влиза в историята, като СПАСИТЕЛЯ на БЪЛГАРИЯ.
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 342j64nh61

    2 10 Отговор
    И кво ще правите без Борисов. Те всички са с балкански манталитет. Навън са весели, малко им е притеснено на лекарите, но не давали отчет за нищо. Работели без маски, облекла. Те пък казват, щом бойко казва.. Тук колко умрели.. В Лондон.. До два месеца ще изчезне, явно ги успокояват или?, а тук 2 г, за големите риби бизнес.. Средата е важно. Ес, там е истината, но да имаш семейство, деца, близки... 80 + 10 %%? ~ 100 % Им плащат на англичаните и се радват, че са със семействата си... Не работят, спортуват, но на разстояние. Живи и здрави Европа.... Хляб без кора няма. Животът е хаотичен..
  • 192 Баце, РЕСТАРТ означава НОВО НАЧАЛО

    13 6 Отговор
    ПОДАЙ ОСТАВКА и ИЗВЪРШВАШ НОВОТО НАЧАЛО НА БЪЛГАРИЯ. ВЛИЗАШ В ИСТОРИЯТА КАТО СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ. НОВОТО НАЧАЛО ЩЕ Е ДИСТАНЦИРАНО ОТ САЩ, РУСИЯ, ТУРЦИЯ и др. и ще върнем СИЛАТА СИ, а в основата, ще си ти БОЙКО, като подадеш ОСТАВКА и започне ПРЕНАСТРОЙКАТА НА БЪЛГАРИЯ.
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 стоян георгиев

    16 6 Отговор
    борисов нямаше как да стане премиер на англияили белгия щото там хората имат политическа култура и недопускат такива като него във високите етаж на власта,а тук е пълнос тулупи и затова борисов е преизбиран многократно.та тои е прав ,за тулупите на 100%!

    Коментиран от #246

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 И аз да кажа

    12 6 Отговор

    До коментар #117 от "Труман":

    А Станишев не каза ли " Кой нормален човек се интересува от досиетата?" и така класира като ненормални всички пострадали от комунизма и семействата им, както и всички, които искат да видят документи за миналото? Що не бяхте така чувствителни тогава?
  • 197 Психо

    13 8 Отговор
    А бе на този човек трябва да му се направи пълен психиатричен анализ. Не може никаква мисъл да се проследи като говори, само тъпи обиди ръси. Такава свещена тъпота и простотия! Да си вдига чукалата и да се омита час по-скоро.
  • 198 Скрий

    0 5 Отговор

    До коментар #188 от "Уфффф":

    се някъде!
  • 199 ДО АВТОРА

    14 4 Отговор
    Алоооо, автора. Путин за 20 г не по този, а по никакъв начин не си е позволил да обиди народа нито 1 път. За Лукашенко не зная. Явно си доста зомбиран русофоб. Повтарям, нито 1 път в публични изказвания. Всички негови публични изяви ги следя от 20 г. Всеки може да ги следи, достъпни са.
  • 200 Андрешко

    11 6 Отговор
    Чорбаджията на България не спи от грижи за калната територия кочина и ратаите . Стряска се от кошмарните си сънища че чифлика Му гори опитва да гаси пожара но маркуча Му не пуска вода . Събужда се облян в пот и облекчено разбира че това е сън и тръгва сред населението и мискирките гълчи ги и обижда чуди се каква извратеност и простотия да приложи на овците за повече стригане и млеконадой от стадото . Поглежда в обора дръгливите крави и потупва гальовно бика по гърба нежно го пошляпва по мъдята и с триене напръчва Оя та да го стимулира да оножда изгърбените юници . И пак започва да вика из двора и обора кара се гълчи смее се на блеенето и мученето от стадото и пак и пак и пак вършее из чифлика заринат с гьобре и слама ... магарето Му провесило грездей до земята се усмихва ... мила родна картинка
  • 201 Диагноза

    16 6 Отговор
    Така да навиква само собственото си гербаджийско стадо от мазохистни овце, блеещи във възторг от простотията му!
  • 202 НМЛЛЛ

    0 5 Отговор
    ВРЕМЕ Е БАБА ЯГА ДА ЗАПАЛИ МЕТЛАТА
  • 203 Къртев 💬

    8 4 Отговор
    На края на месеца попитали Борисов: Г-н премиер, ще си вземете ли заплатата? Борисов с учудване: Ама тук и заплата ли дават?
  • 204 Така стоят нещата

    13 4 Отговор
    През първите седем е ял филия с мас и е прочел само Винету. После е въртял бухалка и не е чел нищо повече. На края "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме".
  • 205 материало е много болен

    6 3 Отговор
    Абе дозира си го според ''материала'' , по други места досега да са измели с него тротоарите , тук нищо особено.
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 чичо

    8 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Пазителят на нацията, генералът на генералите, всичкологът на всичкологията/. Само за тия думи си заслужаваш всяка обида.
  • 208 Съвестта на форума

    4 6 Отговор
    Муттрария ,ще търпите и няма да се обаждате ,добре че не ви нарече тъпунгери!!!
  • 209 Съвестта на форума

    3 4 Отговор
    Ало, муттрария ще търпите и нямате право да се обаждате,избора е ваш!!!
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Червени боклуци.

    6 9 Отговор
    БСП-партията на милиардерите-капиталисти, 'заграбили алчно на човека труда', и затова половин България емигрира. На следващите парламентарни избори ще подсмърчате извън парламента, другари.
  • 215 Р. Овч.

    3 8 Отговор
    Не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни ?!?!?
  • 216 тЕкЕзЕсар

    7 4 Отговор
    Пълно е с ТОЛУПИ,човека е прав
  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Стефан

    8 3 Отговор
    Автора, г-н Здравков, този човек обижда народа си още от първия си ден като главен секретар на МВР, облече се като Ал Капоне и влезе в сградата на полицията толкова надут и самодоволен все едно е на баща му, ами онази реплика - и магаре да ви сложа и него ще изберете, ВСЕКИДНЕВНО този индивид се подиграва с народа си, НО ТОЗИ НАРОД ТАКА ИСКА, поне в болшинството си, мисирките му се радват когато ги взима в правителствения самолет и после дитирамби и хвалби, даже една мисирка беше написала че - европейските лидери се допитват до Борисов за всички по важни дела, нашата / независма/ журналиститутка е готова на всичко, не помните ли мадам В, искала ДА ПРОДЪЛЖАВА да бъде ТАЕН ПИ АР на ДПС - СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ, примери много, обиди и нагло отношение още повече, но ние сме най умния народ, всичко знаем и можем, но след като теглим чертата се вижда, най бедни най корумпирани, най болни, най страхливи, най зависими, и така ще е още дълго време.
  • 219 Европеец

    4 1 Отговор
    Вие сте гневен за класификациите на Б.Б. и имате право,но кое Ви дава право за класификации от рода на "дори Путин и Лукашенко"? Явно изкушението за поучаване и обобщаване у нас ,българите, е трудно преодолимо!
  • 220 МОЛИ

    9 5 Отговор

    До коментар #52 от "Истината е":

    АМИ ЩЕ ЖИВЕЯТ С200 ЛВ.,ЗАЩО НЕ ПИТАТ КОМУНИСТИТЕ КЪДЕ СА ИМ ОСИГУРОВКИТЕ.МАЙКА МИ ПОЛУЧАВАШЕ 60 ЛВ.
    А,НЯКОИ ОТ ТЯХ ЦЯЛ ЖИВОТ НЕ СА РАБОТИЛИ.
    КАКВО ИСКАТ СЕГА?ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ХОРА,ОКОЛО 40 ГОДИШНИТЕ СЕГА НЯМАТ ЕДИН ДЕН РАБОТА.?УТРЕ КАКВО ЩЕ ПОЛУЧАТ.КОЙТО НЕ МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ ,НЕМОЖЕ ДА ИМА ПРЕТЕНЦИИ.ДЪРЖАВАТА НЕ Е БРАШНЯН ЧУВАЛ.КАКТО И ТЕЗИ НА СВОБОДНА ПРАКТИКА СЕГА.НЕ ВНАСЯЛИ ЕДИН ЛЕВ КЪМ БЕЗРАБОТИЦА СЕГА ИСКАТ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ОТ ТОЗИ ФОНД.НАХАЛСТВО СЕ НАРИЧА ТОВА!!!!
  • 221 Чик чирик

    10 4 Отговор
    Баце продай къщата в Барселона и дай парите на медиците. Чик чирик Тикво.
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 Някой си

    2 0 Отговор

    До коментар #120 от "Мдааа...":

    Човек, ти пиеш ли си редовно лекарствата?
  • 224 Коментар 1

    7 11 Отговор
    Много е прав Борисов за тулупите защо в тях се припознаха Мая Манолова,Корнелия Нинова,Слави Трифонов и някои други издокарани всеки ден с нови тоалети обикалящи телевизиите и плюещи отрова докато Борисов си блъска главата как да се справя със ситуацията .Жалко за Слави че се съюзи с тези злобни жени от които нищо добро не може да се очаква.
  • 225 Ново

    2 5 Отговор

    До коментар #14 от "В.В.":

    Защо само некъдърните комунисти са все недоволни как нищо ново не научиха нищо страхов не забравиха
  • 226 С име

    2 7 Отговор

    До коментар #18 от "без име":

    Прочити коментарите и ще разбиреш на какво ново сте с плюётесь на борисов ретинга на радев не се вдига напротив пада
  • 227 Ами

    1 5 Отговор

    До коментар #92 от "СЕЛЯНИНЪТ ОТ БАНКЯ":

    Селянина от хасковско какво стана може би те е страм да кажеш
  • 228 Коко

    5 7 Отговор
    Българският народ е научен бавно, методично и упорито да оценява политиците си не по това какво са свършили, а по това какво са казали.Не случайно едно от най-важните неща в обучението на кадрите на бившите комунисти е т.н. "политическо говорене".Т.е. да говориш красиво без да казваш нищо.Да накараш народа да те харесва защото "говориш хубаво".Е то затова сме на този хал.Защото увлечени манипулативно се захващаме да оценяваме с гръмки статии думите, а не делата на тези, които които носят най-голямата отговорност в държавата.Пишман разбирачи ни набиват в главите, че най-важното е тези, които ни управляват да говпорят красиво и да се подмазват на журналистите.Същите тези журналисти, които нищо не разбират от управление на държавата в криза.Които са призвани да отразяват честно и почтено събитията, а не да манипулират обществото насаждайки омраза към българския премиер единствено и само защото не е говорел зализано красиво и не се е подмазвал на журналистите като другите политикани.
  • 229 Коко

    2 9 Отговор
    Българският народ е научен бавно, методично и упорито да оценява политиците си не по това какво са свършили, а по това какво са казали.Не случайно едно от най-важните неща в обучението на кадрите на бившите комунисти е т.н. "политическо говорене".Т.е. да говориш красиво без да казваш нищо.Да накараш народа да те харесва защото "говориш хубаво".Е то затова сме на този хал.Защото увлечени манипулативно се захващаме да оценяваме с гръмки статии думите, а не делата на тези, които които носят най-голямата отговорност в държавата.Пишман разбирачи ни набиват в главите, че най-важното е тези, които ни управляват да говпорят красиво и да се подмазват на журналистите.Същите тези журналисти, които нищо не разбират от управление на държавата в криза.Които са призвани да отразяват честно и почтено събитията, а не да манипулират обществото насаждайки омраза към българския премиер единствено и само защото не е говорел зализано красиво и не се е подмазвал на журналистите като другите политикани.
  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 БУДА

    4 2 Отговор
    ДЖАМБАЗИНА
  • 232 волен сидеров

    4 2 Отговор
    а така Убосник от факти-трий ,но не забравяй че колелото се върти
  • 233 кикирикиии

    4 2 Отговор
    Аз не се чувствам обиден. Нито спя до късно нито пиша във феса.
  • 234 Ганьо

    7 2 Отговор
    Петърчо толкова си нисък че не можеш да се видиш от тревата на борисовата градина.Този ЧОВЕК когото ти маскариш и други като теб не могат да видят по далеч от носа си ще ти прочета какво казва Димитър Подвързачов който се съмнявам дали го знаеш / безделникът подпрял се на селски/градски зид дялка клечки за забавление и критикува общината съседа попа царщината.Ето това си ти.
  • 235 ОСТАВКА И ДИАРБАКЪР

    8 2 Отговор
    БОЙКО Е ИЗНОСЕНА Обувка ВЪПРЕКИ ЧЕ БЕШЕ ДВА ПЪТИ ПО - МАЛЪК НОМЕР ОТ КРАКА !

    Коментиран от #238

  • 236 Грую

    6 1 Отговор
    А бре какво е прекалил бре? Не му и свикнахте вече? Аз като го видя по телевизора и го изключвам да пестя ток, че от както той дойде на власт доста ми паднаха доходите, а пък сега с тази вирусна криза направо ме избива на смях и то на развален цигански.
  • 237 666666

    0 5 Отговор
    Щом го търпим явно е прав!!!
  • 238 Червената шайка-терористи.

    2 8 Отговор

    До коментар #235 от "ОСТАВКА И ДИАРБАКЪР":

    Оставка на безполезният неадекватник грипен Решетников.
  • 239 ДО ФАКТИ,СЕГА,БИВОЛ,7/8ТВ

    8 0 Отговор
    ЛАУРА КЬОВЕШИ ОСЪДИ РУМЪНИЯ В СТРАСБУРГ ДАЛИ СЛЕДВАЩИЯ Е БОЧКО И КОРНИ КОЙТО ГЛАСУВАХА ПРОТИВ ИЗБИРАНЕТО И
  • 240 Ива Трендафилова

    12 0 Отговор
    Борисов оправи стадионите, направи и нов Национален стадион. Оправя магистрали на които през някполко месеца се прави ремонт. Отряза опашката на крокодила. Престъпниците вече не ги осъждат а ги пускат в чужбина. Много са с десетки висящи дела. На арестуваните държавата плаща обезщетение че са неправомерно арестувани. Оправи и здравната реформа, като превърна болниците в търговски дружества. Истинско геройство е че медиците останаха да лекуват хората по време на пандемията. Благодарение на него българите са с най ниски заплати и пенсии в Европа. Ако се направи така че едновременно се вдигнат заплати и цените с еднакъв процент колкото са в ЕС няма да има проблем.
  • 241 Поне временно се смирете и обединете

    7 10 Отговор
    Напротив, Борисов е много търпелив защото в тази бедствена ситуация вместо да се обединим ние го разкъсваме абсолютно за всичко пък било то правилно или не. Борисов говори като човек от народа и за това всички го разбират. И това е една от причините още масово да гласуват за него. Крайно време е политическите лешояди да престанат да ръфат, защото накрая няма да остане какво да унищожават.
  • 242 Василева

    13 0 Отговор
    С търпението си Борисов оправи държавата, особено със суджук геит, апартамент геит, златодобив геит, изтребител геит. Държавата много забогатя от наема на военните бази в страната ни. Сега цяла ескадрила изтребители ще се закупят от наемите. Предплати милиарди за несъществуващи изтребители които ще ни ги доставят някога след сто години. Българите са най богати в ЕС. С една заплата ходят на море по цял свят също като европевйците. В една Гърция която беше пред фалит получават по големи заплати от нас. Сърбия която воюваше също. Затова трябва да сме благодарни и всепризнателни на правителството.
  • 243 Нанси Иванова

    8 0 Отговор
    Борисов заяви тържествено; че не иска боини кораби в Черно море а туристи. Но вместо това се получи обратното. Сигурно причината за това е че иска да победи с корабите корона вирусът.
  • 244 Дейзи

    7 0 Отговор
    След пет години ще станем по богати с милиардите за изтребителите. Освен това ще побеждаваме пандемията с изтребители вместо с добре платени лекари. С истребителите ще се борим и срещу престъпността.Но до тогава дали ще остане някой да кара самолетите. Хората ще започнат пак да се спасяват в чужбина.
  • 245 Иваило Георгиев

    6 1 Отговор
    Премиера Борисов бил голям левскар. Затова помага финансово на други отбори но не иска да помогне на любимият си отбор на народа. Сигурно се преплитат финансови интереси. Можеше да се довърши стадиона на Левски и да се ползва като Национален. На другите големи отбори в челното класиране които играят в Евротурнирите може и на тях да се довършат стадионите. Постепенно всички отбори трябва да имат нови модерни стадиони. Но по важно е да се блокират милиардите за изтребители. Така с тях ще се борим срещу свински грип, птичи грип и корона вирус. След като не знаят срещу кои врагове ще ни трябват изтребителите, ще ги ползват срещу пандемията.
  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 250 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 251 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 252 Пепо

    9 0 Отговор
    Махайте коментари като не ви харесват. Нали трябва да филтрирате само тези, които ви устройват и устройват тези, които ви плащат!
  • 253 Ваня Давидкова

    7 1 Отговор
    Борисов вместо да направи улиците широки с надлези на кръстовищата, за да няма задръствания и да не се замърсява; той прахоса заемите от над три милиарда за изтребител геит. Партийните фирми ограбиха държавата със саниране геит. Вместо да слагат дюбели в изолацията и ситна мрежа като арматура да държат изолацията и след тоива да се измазва, те правят далаверки за милиони с икономията. Икономията е маика на немотията. Злато газим което е под земята, но народа ни е беден и болен. Важното е да се гушнат комисионните от тези които ограбват златото на България. Докато народа ги търпи, няма кой да им потърси отговорност. Поне за самочувствие за да е спокойно на хората. Корумпираните еничари не осъждат престъпниците. Народа се спасява в чужбина от еничари и престъпници. Накрая еничарите ще се самоизбият от алчност. Нека това да им бъде наказанието от Бог. По добре да станем щат на господарите за да не ни ограбват и да се знае че нямаме суверинитет. Тогава няма да има значение дали ще сме българи или марсианци или пък къде ще живеем.
  • 254 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 255 Татяна Велева

    8 0 Отговор
    От ЕС ни отпуснаха пари преди повече от десет години за ремонти на жп. линийте, за да се движи по тях скоростен влак. Веднъж Борисов се похвали че на равното от Септември до до Пловдив с влак са вдигнали 160 км. За повече от десет години трябваше да се построи нова линия за скорост над 300 км.Скоростни влакове по света се движат с над 500 км. Но в България нито линийте са готови нито скоростни влакове внесоха.Топва е така защото далаверата е заразителна болест като корона вируса. Но от нея лечение няма.
  • 256 Матей

    2 0 Отговор
    Нивото,което задава върховната власт е унизително ниско и се стреми да нивелира по себе си всички ония издигнати умове,оставащи все още в страната.Крещяща посредственост и некадърност ,съчетани с неистов ищах за пари и постове,това е водещото сега,даващото тон за всяко действие,потъпкан е всякакъв морал,дори изкористиха лекарите,нещо немислимо преди 30г.
  • 257 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 258 Николай

    2 0 Отговор
    Избори се печелят от хилядите държавни чиновници, които преди избори "се инструктира" за кой да се гласува---иначе като дойдат онези"другите" ще ви уволнят! Чиновниците, семействата им и Ромите, това са печелившите а избори!
  • 259 Простотия до шия

    4 0 Отговор

    До коментар #38 от "Мишо":

    Няма значение кой какво прави. Той е държавен глава ( макар на него такава да му липсва) и е абсолютно недопустимо да се обръща по подобен начин!!! Който не може да осъзнае, че с подобно ниво ( нулево) интелект в управление винаги ще приличаме на азиатска астрана и никога на европейска, значи има сериозни пропуски в собственото си развитие!
  • 260 Max

    2 0 Отговор
    Няма такъв срам!Всеки народ си залужава управниците,а ние сме малък,но много прост народ.Честито!
  • 261 Ко каза ко

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Мишо":

    Хората които мислят така са гадни изверги,но ти не се обиждай просто не мисли така.
  • 262 Фермер

    2 0 Отговор
    Тежко, тежко! Вино дайте!
    Пиян дано аз забравя
    туй, що, глупци, вий не знайте
    позор ли е или слава!

    Да забравя край свой роден,
    бащина си мила стряха
    и тез, що в мен дух свободен,
    дух за борба завещаха!

    Да забравя род свой беден,
    гробът бащин, плачът майчин, -
    тез, що залъкът наеден
    грабят с благороден начин, -

    грабят от народът гладен,
    граби подъл чорбаджия,
    за злато търговец жаден
    и поп с божа литургия!

    Грабете го, неразбрани!
    Грабете го! Кой ви бърка?
    Скоро той не ще да стане:
    ний сме синца с чаши в ръка!

    Пием, пеем буйни песни
    и зъбим се на тирана;
    механите са нам тесни -
    крещим: "Хайде на Балкана!"

    Крещим, но щом изтрезнеем,
    забравяме думи, клетви,
    и немеем и се смеем
    пред народни свети жертви!

    А тиранинът върлува
    и безчести край наш роден:
    коли, беси, бие, псува
    и глоби народ поробен!

    О, налейте! Ще да пия!
    На душа ми да олекне,
    чувства трезви да убия,
    ръка мъжка да омекне!

    Ще да пия на пук врагу,
    на пук и вам, патриоти,
    аз вече нямам мило, драго,
    а вий... вий сте идиоти!
  • 263 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 264 Този коментар е премахнат от модератор.