Last news in Fakti

15 Май, 2020 21:00 28 588 178

''БОЕЦ'': Няма как да подкрепим протестите на ''Възраждане'', Костадинов е путинофил

  • боец-
  • протести-
  • възраждане-
  • костадин костадинов

Мафията не може да се бори сама срещу себе си

''БОЕЦ'': Няма как да подкрепим протестите на ''Възраждане'', Костадинов е путинофил - 1
Снимка: БОЕЦ/Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Позиция на гражданско сдружение ''БОЕЦ''

От седем години БОЕЦ водим битка срещу управляващата ни мафия и партийно-олигархичното статукво и плащахме цената за това. И никога не се предадохме, не се отказахме и не направихме компромиси със своите цели и принципи. Нашата последователност, упоритост, прозрачност и принципност се оценява от хората и затова БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията.

Само през миналата година БОЕЦ организирахме над 30 акции и протеста срещу Буда и избора на Гешев. Десетки сигнали и разкрития, включително и сигнала до испанската прокуратура, по който бе образувано разследването срещу Бойко Борисов за пране на пари. Разбира се, с нашата дейност си "заслужихме" и статута на ''враг номер едно на мафията и стабилността" - десетки призовки, дела, запори, ревизии, проверки, разпити, мачкане, репресии и преследване на нашите членове. Посегнаха дори на децата и семействата ни. Но всички удари само ни амбицираха още повече. Когато бяхме на 12.09 пред Съдебната палата в гражданската ни битка срещу избора на Гешев - слугата на мафията, дебелите изпратиха срещу нас своите орки и мутри. И през следващите дни пред Министерски съвет продължихме битката. Нито една партия не застана до нас, гражданите, тогава. Блокирахме и ''Орлов мост и удържахме 24 часа срещу дебелите. Копейкин и ''Възраждане'' ги нямаше. Един милион субсидия, платена от мафията с нашите пари не им позволяваше да ритат срещу статуквото, част от което са. Това бе много сигурен и верен лакмус за това - кой за какво се бори. И стана ясно.

БОЕЦ няма и не може да има нищо общо с протест, организиран от Костадин Костадинов, по-известен като Костя Копейкин. Каквото и да е взаимодействие между двете формации е невъзможно, защото ние нямаме общи цели.

Оказахме се прави!

Копейкин може вчера да се е събудил като борец срещу правителството, но това не му пречи да подкрепя мнозинството на ГЕРБ във Варна, например. Никога не сме го чували да каже и дума срещу Гешев, за върховенство на закона или в подкрепа на коя да е ценност, за която ние се борим. Неговата последователна путинофилия и фалшив патриотизъм е много далеч от нашите убеждения.

Днес (б.р. визират вчерашния по-голям протест) същите Копейкин и ''Възраждане'' организирали протест "срещу правителството" и реват с цяло гърло, че не били подкрепени. Кой да подкрепим? Следващия мафиотски проект и клан? Това сме го виждали. И ''Атака'' организираше протести срещу Борисов и след това му лижеха задника. Новата Атака - ''Възраждане'' по нищо не се различава от старата. Подобни сценарии сме гледали вече. И гражданите се научиха да не се поддават на лъжи и манипулации. Ако утре Пеевски обяви протест срещу Борисов и него ли ще трябва да подкрепим, защото трябва "Всички заедно за майка България"? Стига глупости!

Мафията не може да се бори сама срещу себе си. Компрометирани и корумпирани хора и партии не могат да бъдат носители на промяна. Те могат само за пореден път да излъжат гражданите. Иначе протестът изигра своята роля, даде трибуна на всякакви. От антиваксъри до тези, дето вярват, че норвежците им отвличат децата. Това е маргинализиране на протестите и умишлено отвращаване на хората от подобни действия. И, разбира се, отвличане на вниманието от тежките скандали, които тресат кочината. Борисов и мафията биха били щастливи, ако всяка седмица има такива "протести". И си ги организират.

БОЕЦ не сме партия и не се борим за властта. Нашата битка е да отстраним мафията от властта. И да предложим на хората стъпки и решения, които да доведат до реална промяна и реформи. Не сме обвързани с която и да е партия. И точно това ни прави свободни и ни дава сили да водим битката си безкомпромисно.

БОЕЦ има една основна цел: изграждане на силно, активно и осведомено гражданско общество в България, което да възстанови и пази върховенството на закона. Това означава също възстановяване на демократичните принципи на управление, включително разделение на властите, граждански контрол върху управлението, независимост на съдебната система, реална пазарна икономика, справедлива и прозрачна изборна система и прозрачно управление на всички нива.

БОЕЦ винаги честно и открито обявява акциите и протестите, които организира и подкрепя! През 2019 г. организирахме десетки протести и акции в столицата и различни градове в страната, и винаги излизахме с името и лицата си! Разобличаваме и разкриваме престъпленията и корупционните схеми на управляващите. Десетки са и сигналите, внесени от нас за корупция, срещу Пеевски, Борисов, Цацаров, Гешев, Цветанов, Порожанов, Пламен Георгиев, Каракачанов и т.н. Десетки са ударите срещу нас – дела, обвинения, призовки, репресии и преследване заради дейността ни. Ако нечий „протест“ не е отразен на страницата на БОЕЦ, значи просто не е наш. Ние нямаме нищо общо с него! За да успеем, за да се преборим с мафията и да спечелим битката за свобода и справедливост, за да бъде истинска победата ни - първо трябва да я опазим чиста.

Благодарим на всички наши симпатизанти, дарители и съратници за подкрепата! Оставаме отворени за контакти и общи действия с хора и организации, съмишленици, с които споделяме общи ценности и цели. С путинофилски, фашизоидни и ченгеджийски образувания не може да имаме нищо общо! БОЕЦ означава – България Обединена с Една Цел, а целта е да си върнем държавата! БОЕЦ работим за обединение на демократично мислещите, будните, непримиримите, но това не означава обединение с всички и на всяка цена, защото в такъв случай обикновено цената е да се въртим безкрайно в омагьосания кръг на мафията и мизерията. Мафията трябва да бъде отстранена от властта, а не да колаборираме с нейни израстъци. И не се лъжете - нито БСП, нито ДПС, ОП, или грижливо подготвяни проекти като Копейкин, са алтернатива. Алтернативата ще се роди в битката! Не е решение да заменим един мафиотски клан с друг, правим го 30 години вече. Истината е гражданите да осъзнаем силата си! Първа стъпка – отстраняване на мафията от властта – оставка на Борисов и Гешев!

Продължаваме, очаквайте следващите действия на БОЕЦ и, когато излезем ни последвайте!


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 152 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ха ха

    175 42 Отговор
    Те ще да са такива бойци от този БОЕЦ... че направо....
    ужас.
    цялата държава е пълна с такива.

    Коментиран от #114

  • 3 Активист на БКП

    155 49 Отговор
    Боец ??? Не ! Роби на парите са ! Подкупни и продажни ...

    Коментиран от #11, #153

  • 4 Мишел от съпротивата

    104 42 Отговор
    Слушайте внимателно! Няма да повтарям. Боец са мои хора, а Възраждане са от комунистическата съпротива.

    Коментиран от #125

  • 5 На този филм

    121 16 Отговор
    Съм гледал първа и втора ,даже и трета серия!!!Първата беше Атака против ВМРО ,втората беше Атака против НФСБ, третата беше Обединение на трите партии в малка коалиция!!!Абе уж малка,ама кражбата от викнали,огради,самолети,кворум и военни имоти си е голяма!!!!Същия филм ни предлагат с други актьори!Аре,няма нужда!

    Коментиран от #12, #42

  • 6 STO

    53 19 Отговор
    А аз съм Командир, вие бойци ще изпълнявате мойте команди!
    ХАХАХА
  • 7 Фактъ

    63 23 Отговор
    Но не е джендър , което му прави чест .

    Коментиран от #15, #137

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Мислещ

    253 21 Отговор
    Жалки смешници, с разделение на народа ли очаквате да постигнете нещо? Типични партийковци. Хората не ходят по митингите заради Русия или Възраждане, а срещу безобразията.

    Коментиран от #54, #121, #133

  • 10 Шайба

    93 5 Отговор
    Мафията не може реално да се бори срещу себе си,но пък прави доста успешни такива представления,народа си мисли,че подкрепя опозиция някаква и чака промяна към по-добро уж,пък то се окажат накрая пак същите хора,че дори и по-лоши,по-алчни и по-безотговорни.Тия политически циркове се разиграват по света от столетия,не сме открили тука топлата вода дето се вика.

    Коментиран от #20

  • 11 Митко

    33 24 Отговор

    До коментар #3 от "Активист на БКП":

    А лидера на Възраждане,на какво е роб?

    Коментиран от #175

  • 12 Хахах

    38 3 Отговор

    До коментар #5 от "На този филм":

    Ако ще правят , четвърта серия ,поне да е по оригинален сценарий!
  • 13 тъпотата на това племе е колосална

    120 5 Отговор
    Мерете си го на кой му е по- голям , на кой му е на Изток , на кой му е на към земите на бизоните , дайте още да се делим и лаем , Бацко ше опрая рибите , след като ни оправи нас и ще си го мести кога как му дойде , като вентилатор.

    Коментиран от #14

  • 14 Дельо хайдутин

    118 7 Отговор

    До коментар #13 от "тъпотата на това племе е колосална":

    500 000 безработни, а на площада 500 човека.??????????!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #18, #162

  • 15 Ако това му е единственото достойнство

    32 4 Отговор

    До коментар #7 от "Фактъ":

    Хак ти е да те крадат!Малко ти е даже!

    Коментиран от #51

  • 16 Обективно

    94 10 Отговор
    А тоя ,,боец" от какво се изържа?Какво работи?

    Коментиран от #23, #155

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Шайба

    53 15 Отговор

    До коментар #14 от "Дельо хайдутин":

    Това е така,защото всеки протест се яхва от една или друга политическа сила,която е готова на всичко за да се добере до властта и после става още по-зле.Българинът не е глупав и дори гладен не се оставя да го яхат като магаре,затова и не ходи по протести,реалния протест се изразява в ежедневните му дейности.

    Коментиран от #22

  • 19 Нашето стадо

    82 4 Отговор
    това ни е проблема овчи....делим се на бели и черни а той бил в очаря и глутницата му ..... осъзнайте се над партии и цветове.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Последния софиянец

    50 17 Отговор

    До коментар #18 от "Шайба":

    Като почне революцията, народа ще излъчи нови водачи.

    Коментиран от #25, #29

  • 23 Абе незнайно кво работи

    35 29 Отговор

    До коментар #16 от "Обективно":

    Ама онзи "възродител" явно от партийни субсидии го докарва!?!?!?И апартаменти и коли и лукс...както навремето Сидеров!И точно 6ято него не само от една партия!Фурнаджийска лопата!Оня "боец " и той по-добре не пада!'Фани единия едни другия!
  • 24 Пацо

    47 51 Отговор
    Викат му копейкин,ама се сдоби с къща за 200000 евро и партийната субсидия от 1 милион я няма

    Коментиран от #31

  • 25 Шайба

    50 8 Отговор

    До коментар #22 от "Последния софиянец":

    Амче туй се опитвам да обясня до сега,тя революцията никога не почва от народа спонтанно ами е организирана винаги от политически сили,зад които стоят определени финансови кръгове и интереси,а накрая народа си мисли,че си избира свои лидери,но дефакто избира водачите на революцията,поставени там от същите политически сили организирали революцията.Който дава парите,той поръчва музиката,капиш.

    Коментиран от #27, #45

  • 26 грт

    68 8 Отговор
    Българите са много обединен народ. Даже в казана в ада нямат нужда от пазач- ако някой си подаде главата, другите го потапят обратно в казана.
  • 27 Последния софиянец

    43 9 Отговор

    До коментар #25 от "Шайба":

    Стой си тогава в къщи и философствай.
  • 28 габровец от варна

    37 26 Отговор
    Аве и тоя и Костя пеят в един хор,обаче на два гласа.Диригента е един.Кво толкова неясно има?😹
  • 29 Шайба

    46 3 Отговор

    До коментар #22 от "Последния софиянец":

    Христо Ботев:"Всяко едно правителство е заговор, съзаклятие против свободата на човечеството." Мнозина се кланят на образа на революционера,но какво казва и за какво се е борил не вменяват.

    Коментиран от #88

  • 30 Възрожденец

    105 38 Отговор
    БОЕЦ - вие се оказахте поредните лекенца върху лицето на Родината! Предполагам, че са ви купилиили по-скоро са ви репресирали и заплашили сериозно! Жалко, лично аз ви подкрепях срещу ГешеФта, тъй като избирането му бе огромно зло! За съжаление сега спокойно мога да ви заплюязаради квалификациите, които си позволихте да дадете за ВЪЗРАЖДАНЕ и за К.Костадинов! Много ви здраве, разединяващи нещастници!

    Коментиран от #32, #33, #36, #49

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Е кво толкоз казали

    41 34 Отговор

    До коментар #30 от "Възрожденец":

    Чи къщата 200 000 лв?Че колата 40 000?Общо 240 000лв.!Толкова не са изкарани, а документи по заеми и ипотеки ЛИПСВАТ!!!!Питат хората:- От де ги парите!????Не ,че сте крадци!Питат от къде сте ги присвоили???????????

    Коментиран от #37, #64

  • 33 Кире Яребицата

    30 41 Отговор

    До коментар #30 от "Възрожденец":

    Евала, Копейкин ,50 кинта са си...50 кинта!
    А наздраве!

    Коментиран от #38

  • 34 Усмивката

    27 57 Отговор
    Браво на БОЕЦ. Че се разграничава от такива и подобни протести . Оставка на този или онзи не решава основните ни проблеми като корупция и мафия.

    Коментиран от #48

  • 35 444

    66 7 Отговор
    Ами ако наистина се борите с мафията организирайте си свои. Ако искате та постигнете резултат, а не само да имитирате съпротива, сега е моментът.
  • 36 Усмивката

    17 29 Отговор

    До коментар #30 от "Възрожденец":

    Късогледието дори и политическо е по големо зло съизмеримо с глупащината. Оставката е напускане , отказ , оттегляне от заеманата длъжност и нормална процедура за всеко правителство но, това е за нормално развиващите се държави. Тук нещата са по огелпени.Моделът е сгрешен. Избор ....липсва. Идеите са опорочени. За всичко това БОЕЦ винят МАФИЯТА. А това вече е цел. А какво предлагат Копениците

    Коментиран от #43

  • 37 Възрожденец

    39 23 Отговор

    До коментар #32 от "Е кво толкоз казали":

    Май, май...четенето и мисленето не са Ви силна страна, а?! Вила на кредит, кола на лизинг, не правят 240хиляди , извадени от джоба! Ама какво да обяснявам на човек, дето не му стига багажа горе... Той си знае неговото...

    Коментиран от #56, #65

  • 38 Възрожденец

    26 13 Отговор

    До коментар #33 от "Кире Яребицата":

    Ето и тоя - такова Ви е мисленето, все за пари мислите! Абсурд е да схванете, нещо друго! Просто сте ограничени от сребролюбието! Съжалявам ви, но изглежда е нелечимо и така заблуденички ще си отидете от тоя свят, без грам доблест и достойно изживян живот! Ама карай - всякакви роди "прехода"
  • 39 Логика

    72 12 Отговор
    Опаляннкаааа - фалшивата опозиция финансирана от ГЕРБ светна като коледна елхичка.
    Само забележете, как се издават за кого работят-цитат: "..даде трибуна на всякакви. От антиваксъри до тези, дето вярват, че норвежците им отвличат децата..."
    Само едно-според официалните данни за 2016 г. в Норвегия са родени 58 890 деца, а броят на сигналите за деца в риск е 58 200. Случаите на намеса на службата са 54 620, а отнетите деца са 22 000, не няколко, 22 000!!

    Сега разбирате ли за кого работи соросовия ''БОЕЦ'' на БОЙКО!!!?
    Нещо реално БОЕЦ да са направили да момента, освен плюене?
    Протестна мрежа всеки ги знае и замря, сега тия са на мода.
    Хора не се лъжете, политиката е много мръсно нещо! Големите овластени партии винаги имат своя скрита опозиция за пред публиката. По този начин размиват действията на истинската опозиция.Стар атлантически метод.
  • 40 Хмх

    66 5 Отговор
    Много шум пардон приказки за нищо? Единственото нещо което разбрах е за древната римска максима разделяи и владеи. Кой ли ще се върже на тоз пишман боец който говори против себе си? При положение че се тръшкаш против властта какво значение има с кой се съюзяваш? Явно и този пишман боец е платено мекере? Или няма никакъв умствен потенциал?
  • 41 Диктатура требе

    39 12 Отговор
    1.затваряне на границите.никой не излиза
    2.арест на всички близки до властите от 1945 насам..всички бизнесмени с нечестен или недоказан доход
    3. Конфискации на ЦЯЛОТО им имущество в хазната
    4.забрана на всички досегашни партии
    5. Назначаване на служебно правителство изпратено от ЕС

    Коментиран от #44, #59

  • 42 Наблюдател

    17 12 Отговор

    До коментар #5 от "На този филм":

    В Пловдив преди ден един въртеше байряк ,мисля че самарското знаме, пазеха го 10/15 полоцаи,някакъв им подхвърли.Нямате край ченгетата и комунистите,едно пишлиме го заплаши с саморазправа, това пишлиме е бивш човек на Бареков,след това беше при герб за предишните общински избори,Доган и Дилян подготвят нов сценарии в името на България,имат нови разпореждания от Кремъл,възможно е с Атака,Възраждане да направи коалиция 1 милион партийни субсидии дръпна Възраждане,тази случка показа от какво ги е страх,реакцията бе мигновена,скочиха като ужилени,страх от провал,получили са нещо,който мисли че те ще му оправят живота е балък в цял Пловдив нито един от Пловдивчани не имобърна внимание само техните клакьори,които раздаваха проспекти,панаирджийски му работа,хора бдете,готвят нова врътка.

    Коментиран от #152

  • 43 Възрожденец

    25 15 Отговор

    До коментар #36 от "Усмивката":

    Всеки случай - НЕ предлага пари, поради коетотролчетата откачат от яд, че не могат да припечелят... Така са свикнали те:пари х пари х пари... Ние сме дългоочакваното НОВО ниво! Хора с морал, принципи, чест, достойнство, самоотверженост и истинско РОДОЛЮБИЕ! Много не искат или по-точно им е трудно и не знаят как даго проумеят, нпо това си е техен проблем...

    Коментиран от #46

  • 44 Хелиос

    15 4 Отговор

    До коментар #41 от "Диктатура требе":

    И като се събуди,главата в кукуто.
  • 45 До глупака

    33 3 Отговор

    До коментар #25 от "Шайба":

    Революцията се извършва от революционерите ,след тях идват тарикатите.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 до костя ако чете

    17 27 Отговор
    скри се мишок и не почерпи агентурата си.дяввол!аз ти казах че отиваме при Мая тя каза ще ни купи таблети бира цигари и кифтета ипари ша даде.

    Коментиран от #69

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 А Ти....О!

    31 17 Отговор

    До коментар #30 от "Възрожденец":

    Не смей да се наричаш възрожденец, това за нас Българите е свято нещо,те са дали парите ,имота и живота си дори за България.ей има господ, внивай как се наричаш,Христос изгони търговците от храма,вие взехте парите, фарисеи с фарисеите ви,и взехте да се правите ба светци,не ме интересува Бивол нито Биволицата, гледам какво правите в името на парите

    Коментиран от #74

  • 50 ой костя,костяяяя

    18 19 Отговор
    Имаш ли пари!имаш ли парииии...понататак не я помня.

    Коментиран от #73, #167

  • 51 Фактъ

    48 15 Отговор

    До коментар #15 от "Ако това му е единственото достойнство":

    Герб ни ощавиха от кражби и грабежи , бъди конкретен , Възраждане не са на власт ! Герб крадат , Герб !!!

    Коментиран от #58

  • 52 Петров

    61 4 Отговор
    Докога ще се делим на фили и фоби?Изобщо знаете ли значението на тези"определения"?Ще си позволя да пиша малко за себе си.Харесвам Никита Михалков,Достоевски и Пушкин,харесвам също Серджо Леоне,Марчело Мастрояни,Умберто Еко,Юго Дюма,Хемингуей,Шекспир,Марк Твен,Оскар Уайлд и редица други.Но не харесвам дадени политика на всяка една страна.Какво ме прави това,фил,фоб или и тук ще измислите някакъв нов тип джендър вид?
    Стига с тази порнография и обиди.Всички сме хора и имаме своите пристрастия,но разумните,винаги ще предпочетем изборът на Свобода,а това е невъзможно при вашето измислено деление на фили и фоби!Бъдете здрави и по-умни,разделението е само подкрепа на статуквото,освен,ако това не е вашата цел!

    Коментиран от #57

  • 53 Друговремец

    53 20 Отговор
    Абе бойци,що драскате глупости за Костадинов. Той участва на местните избори във Варна против Герб,и никога не е бил путинофил и не се е изказал за него . Даже напротив,бе възмутен,че той си обнули сроковете и може да управлява вечно. Аман от идиотия.
  • 54 Гост

    59 9 Отговор

    До коментар #9 от "Мислещ":

    Точно! Ако искате да прогоните шайката, трябва да сте заедно. В противен случай играете в полза на ББ.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Математика

    27 24 Отговор

    До коментар #37 от "Възрожденец":

    Колата не е на лизинг и е 50 000,къща по документи 215 000 и апартамент за 100 000,който жена му закупила със заплата от 700лв.,а преди субсидията имали общо 15 000лв. спестени.Дали и аз ако спестя 15 000лв. Ще мога да си купя къща,апартамент във Варна и нова кола?

    Коментиран от #71, #100, #110

  • 57 4588

    33 2 Отговор

    До коментар #52 от "Петров":

    Ми то само фили и фоби ,но българофили няма.

    Коментиран от #61

  • 58 Хохохо

    23 23 Отговор

    До коментар #51 от "Фактъ":

    Ми той Костя почнал да краде като начало партийната субсидия.Съпартийците си обрал и тези с които се е явил на изборите за да спечели този 1%,та какво ли ще стане ако се добере до боравене с повече пари?
  • 59 Сънчо

    8 8 Отговор

    До коментар #41 от "Диктатура требе":

    Започнал си да сънуваш преди да заспиш.
  • 60 оня с коня

    31 24 Отговор
    Етва не съм го очаквал- Лудият"Боец" да скочи на Руското "Възраждане",а Биволът отстрани да се чуди на чия страна да застане и срещу кого да Мучи...Апропо с Барцелонската къща Нещата ще излязат Гарантирано Ялови,но Копейкиновата къща ще му изяде главата на Костя,щото проверката на Прокуратурата за злоупотреба с Партийни пари Е В ПЪЛЕН ХОД!

    Коментиран от #68

  • 61 Петров

    37 2 Отговор

    До коментар #57 от "4588":

    Абсолютно подкрепям,бих сложил и повече +,но системата не разрешава.Ние българите винаги се делим,на партии,на етноси,на свине и говеда,на фили и фоби,пращаме се в С.Корея,Китай и Русия,или пък в някой Соросоиден пъкъл.Но никой не вижда ,че нашият премиер е Оракула Делфийски и предрече,че Адът идва.Не го оценяваме,но е прав,той е настъпил вече,но хората не усещат заради блясъка,не могат да преценят дали огънят и горещината идват от казаните или от блясъка на Краля Слънце.
    Никой не мисли за българщината,без значение от възпитанието и културата на всеки индивид,важно е да следваш партийната линия,а никой не признава,че инакомислещетите искат същото като тях,Свобода и нормален живот.Но те се градят в/у еднакво мислене,неограничено от политически пристрастия.
  • 62 Васил Левски

    46 9 Отговор
    Типични гяу*** от Боец вместо да се обединят те се делят!!!
  • 63 Бесен Язовец

    34 5 Отговор
    На тоя палячо от БОЕЦ" еврозавъртения колко му поногаха от Европа за неговите неволи?
  • 64 И аз да кажа

    22 25 Отговор

    До коментар #32 от "Е кво толкоз казали":

    А, и жена му напазарувала жилище за още 100000! И руснаците са му снесли нещичко. Ако имане държава, трябва да изискат да му се разйрият сметките. Защото банките не дават така лесно кредит! Аз за една кола на лизинг, от която имах половината сума, а в същата банка имах фирмена сметка с повече пари, отколкото исках за лизинга и ме направиха крив да ми искат какви ли не документи, предишни договори на фирмата и какво ли не докато ми кипна и им казах, че сам ще си дам назаем. При това ставаше дума за под 20000 лв. А на тоя за двайсет пъти повече!
  • 65 Айде бе

    23 18 Отговор

    До коментар #37 от "Възрожденец":

    Ти купувал ли си кола на лизинг? Имаш ли идея какви документи искат и какви въртели правят за доста по-малки суми? Аз имам опит, крив ме направиха, хем имах и други сметки и пари в същата банка! За да му дадат такъв лизинг, мога да се закълна, че има поне още толкова по друга сметка! Ако не е пипнал партийните пари, значи много рубли са му дали като физическо лице.

    Коментиран от #75

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Мисля си

    20 14 Отговор
    Че сам К.К. пише като "Възрожденец". Та се обръщам лично: много п......о момче си, ще знаеш! Даже Волен лу.ото поне за очи се водеше без имоти, ти щом видя в ръце някакви суми и се втурна да ставаш собственик на недвижимости. Ами като искаш да си значеща цифра в политиката има някакъв минимум хигиена! Наистина ли вярваше, че не те виждат? Тия регистри са публични, гл...ко! Или си взел други пари и трябва да ги заслужиш, затова се пънеш пред камерите ?

    Коментиран от #70

  • 68 Възрожденец

    18 13 Отговор

    До коментар #60 от "оня с коня":

    Идеално е, че е "В ПЪЛЕН ХОД" проверка на прокуратурата! После, ви чакам ТУК, да се извинявате, поне за това, колко "сте изпрегнал" коня! Става ли, конярче? :)
  • 69 Възрожденец

    14 14 Отговор

    До коментар #47 от "до костя ако чете":

    Заминавайте при Мая, при Майната му и където ви видят парички малките алчни очички, типични за родоотстъпници и безродници! При нас такива нени трябват!
  • 70 Възрожденец

    22 17 Отговор

    До коментар #67 от "Мисля си":

    Точно д-р Костадин Костадинов ще да Ви пише, така да знаете! На Вас?! Вижте си елементарното ниво и не ме разсмивайте! Та Вие сте дори под моето ниво! Но аз обичам такива екземпляри, за да си калявам нервите :) Вий си пишете, каквото си щете! Радвам се, че нямате нищо общо с ВЪЗРАЖДАНЕ!

    Коментиран от #127

  • 71 Възрожденец

    18 15 Отговор

    До коментар #56 от "Математика":

    С тая куца математика и "желязна" логика - както Ви "гледам", чак се чудя как си изкарвате прехраната (чак пък толкова центове да Ви дават пък?!)
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Възрожденец

    15 8 Отговор

    До коментар #50 от "ой костя,костяяяя":

    Е то колко е акъл....толкова!

    Коментиран от #77

  • 74 Възрожденец

    24 14 Отговор

    До коментар #49 от "А Ти....О!":

    И? Я да чуем, добре измитото и изгладеното Ви мозъче, какво вижда - какво сме били правили и с чии пари? Много сте ми интересни такива спорещи с възрожденци екземпляри - не се ли сещате, облъчени чада на Господа, че при всички положения НИЕ знаем винаги повече от вас, които сте зомбирани и облъчени! Всичко е "под конец" изпънато в нашата организация! 6 одита има на сметната палата, идиоти ли сте?! Ако имаше нещо - още преди години щеше да са ни унищожили, а не да чакат досега! Но и те като Вас - не им се вярваше, че такава организация може да просъществува! Е, може! Защото НЕ сте виждали и дори сънували нищо подобно на ВЪЗРАЖДАНЕ! От движение, станахме партия поради простата причина, че само това е легалния път към това да промениш нещо в една държава! Извървяваш го, доказвайки се на хората (имам предвид нормалните, не като Вас тук)...
  • 75 Възрожденец

    24 15 Отговор

    До коментар #65 от "Айде бе":

    Ало, шушли! бАко искате ЗАЗ-ка да караме всички, за да сте доволни, а? Мондеото е на лизинг! Мондеото е отпреди две години и е взето да замени СЪЩОТО Мондео, с което имаше катастрофа, КОЕТО СЪЩО БЕ НА ЛИЗИНГ, поради което съответно бе и със задължително каско! От него не ставаше нищо и се изплати застраховката, с помощта на която се взема сегашното Мондео! Компренде? Как може да сте толкова зле, питам се и отговор не искам... ЗАЗ-ка не може да купи, сори! И аз не сакам да си купя!

    Коментиран от #79, #81, #82, #150

  • 76 Cvetanka

    34 2 Отговор
    И кого да подкрепим..БОЕЦО.?! И ЗА ВАС СЕ НОСЯТ МАЗНИ ИСТОРИИ С ГЕРБ!
  • 77 не се гневи

    18 5 Отговор

    До коментар #73 от "Възрожденец":

    Това е цялата истина за политиката в България.Вече е за подигравка!Който се усети навреме се сдоби я с теренче да построи някоя кооперацийка,я с изгодна службица по партийна линия,я с контрабанден канал.Ти си възрожденствай колкото искаш.Па като дойдат новите политици,всичките старите отиват при тях!Къде живееш,не го ли виждаш,а?????

    Коментиран от #105

  • 78 и забравих

    20 18 Отговор
    Още нещо.Ако така обичаният от Вас К.Костадинов не зная по какво е д-р,се домогне до някаква власт,то всички клакьори ще ви отсвири като стари кранти!За пример:Ники Дудука.Той така направи с обожателите си.Абе кога най-накрая ще махнете розовите очила да видите истината...Или Костя е дал солидна пачка(хихи)да правите PR днеска,а?Всичко ще лъсне рано или късно...Ама тогава към кого ще се присламчите,възрожденецо?
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 възрожденеца

    18 17 Отговор
    Е платен клакьор на костя!!!!!

    Коментиран от #106

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Шайба

    14 13 Отговор
    Някой може ли да обясни какво общо има между възрожденството и политиката,защото аз не виждам допирни точки.Възраждането е духовно течение за нравствен подем на нацията,обхващащо всички сфери на културния и стопански живот,докато политиката е втората най-древна професия,при това имаща много общо с първата.Политика занимаваща се се с възраждане е като проститутка следваща в Семинарията.
  • 84 Давид

    20 13 Отговор
    Последните няколко години започна да се говори за национализъм по всички медии от разни пишман националисти . ДС отдалеч подготвя почвата за новото и то не закъсня - Възраждане , Боец . И имената им миришат . Държавата трябва да е на един човек за да се оправи .
  • 85 Wety

    33 0 Отговор
    То мафията това иска- разделяй и владей. По малкото зло винаги е за предпочитане.
  • 86 ПРИНЦИПЕН

    15 22 Отговор
    Възраждане са путинофили , а боец са радевофили , или за нищо не стават всички !
  • 87 Храна за размисъл

    29 1 Отговор
    7г Боец се бори с мафията при това явно неуспешно, защо?
    Колкото повече се бориш срещу едно нещо толкова повече то се засилва.Боря се и в същото време ползвам системата на мафията за да оцелея и се боря срещу нея?
    Ако на това му казвате противоречие може ли да бъдете успешни?
    Същото е и с протестите.Работя и издържам системата,срещу която недоволствм и протестирам,е как да дойде промяната?
  • 88 Гост

    19 4 Отговор

    До коментар #29 от "Шайба":

    Народа от години е роб на управляващите и до ден днешен всичко си е едно и също,само декора се променя и създава илюзията за някакво развитие.
    Това се потвърждава от актуалните до днес мъдрости и цитати на известни личности.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Ха-ха-ха

    10 21 Отговор
    Дори от БОЕЦ не обичат путлерастите!
  • 91 Ани

    30 9 Отговор
    Да но при вас са само приказки .С приказки власт не се събаря а с революция. Имате ли поне един протест. Хайде давайте а не приказвайте. Дела се искат. Със завист кой какъв бил. Целта е да се махне това правителство. Къде сте вие.
  • 92 българка

    44 16 Отговор
    Били русофили. Това ли е причината да не се присъедините? А като са подлоги на САЩ по добре ли ви беше. Не просто много приказвате , но нищо не правите. С приказки мафия не се сваля а с митинги а от там и с революция. Хайде страхливци.

    Коментиран от #95

  • 93 Кой68

    29 0 Отговор
    Меренето кой е по най започна......Това ли са ви лидерите?🤣🤣🤣
  • 94 Храна за размисъл

    29 5 Отговор
    За какво носим маски в крайна сметка?
    От страх за корона вируса или от страх да не ни глобят?
    Здравословно ли е да живеем водени от страхът?
    Аз за приятел питам.
  • 95 Българин

    22 24 Отговор

    До коментар #92 от "българка":

    Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи.
  • 96 Анонимен

    18 3 Отговор
    Страхът пред корона вируса се трансформира в страхът,че ако не си сложите маска в магазина ще бъдете глобени и вие и магазина.
    От това следва,че законите и глобите ни карат да се страхуваме и притесняваме,а това здравословно ли е?
    Така ли уоравлявящите ни се грижат за нашето здраве,като събират пари от глоби?
    Глобите за превишена скорост намалиха ли жертвите по пътищата ни и започнаха ли да карат по-разумно и бавно хората?
  • 97 Сис

    30 10 Отговор
    Ако сте честни към себе си, ще развеете българското знаме и ще сте там, но явно сте поредните мишки, които само плямпат и си гледат интереса и личната облага,край и с вас.
    Всички, които протестират не са от възраждане, а са истински българи, но явно на вас така ви е угодно.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Разделя и управлява

    36 6 Отговор
    Или ВСИЧКИ ще забравим дрязгите и ще застанем срещу робството на герберите,или ще си играем на протести,всеки поотделно,а Буда ще наднича през прозореца,ще се усмихва и потрива ръце.
  • 100 Венко

    6 2 Отговор

    До коментар #56 от "Математика":

    Ма вие кво си мислите бе? Трийсе милиона откраднати само от лукойл. Колко струваш господине?
  • 101 Венко

    8 0 Отговор
    Всъщност грешка- трийсе милиарда...
  • 102 Коко

    15 1 Отговор
    Как да подкрепите някого, нали сте 50 човека, а и парите от къде ви идват, са откъдето и на бхк
  • 103 Случаен

    22 1 Отговор
    И като са толкова вещи и знаещи тез от боец - защо не представят някакви конкретни документи или факти за връзката на Възраждане с Русия или, че са част от статуквото. Така изглежда, че те са част от него и са активирани да го бранят. Оксиморон за размисъл - противници са на това статукво, а се "борят" с него само със "сигнали" до хора, които са част от него - ЕС, САЩ, трите власти в България....нелогично ли е или да?
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Възрожденец

    11 3 Отговор

    До коментар #77 от "не се гневи":

    НИКОЙ нямаправода сложи всички "под един знаменател"! НИКОЙ! Така че, оттам Ви тръгва грешното съждение! Оттам нямакак да повярвате, че там някъде има нещо чисто! А това е най-естественото нещо, дори и в природата... Бъдете живи и здрави, карайте я, както си знаете...

    Коментиран от #149

  • 106 Възрожденец

    15 3 Отговор

    До коментар #80 от "възрожденеца":

    Не може да ми плати, щото имам повече имоти от него :) Смешници! Само пари са ви в главите! Нямате ГРАМ достойнство и чест! Няма как да ни разберете! Облъчени малки човечета... Но ние и за вашето добруване ще се борим,па току-виж сме спасили някого...

    Коментиран от #134, #139, #140, #141, #142, #143, #144, #145, #146

  • 107 хаха

    18 3 Отговор
    Само си търсят оправдания, тези които "уш" не харесват Борисов да не протестират срещу него.Кво ви пука, нали като падне ще има избори, тогава никой не ви е застанал да гласувате за Възраждане.Смешници.А и никой не ви е канил ахах
  • 108 Българофил

    27 2 Отговор
    Айдеее,почна се,тоя е Путинофил,оня е Тръмпофил,третия е Ердоганофил...
    те затова Бойко ше командва това стадо докато сам не реши да сдаде властта.Много часове по история сте пропуснали нещастници..
  • 109 Хаджиментов

    21 1 Отговор
    Само за протокола - мафията е срастване на престъпността с властта. Според прочетеното БОЕЦ се борят само срещу властта, докато за другата половинка на симбиозната връзка не споменават нищо. Случайно или не. Историята у нас показва, че мафията у нас не е дошла с идването на ГЕРБ на власт и наджживява правителствата. Начлото и е още веднага след преврата от 10 Ноември 1989 и оттогава си е неизменния главен играч в България, независимо кой управлява.
    Така, че борбата на БОЕЦ срещу ББ е борба с вятърни мелници или нещо от рода на "стани куме, за да седне кумицата"...
  • 110 Хаджиментов

    14 0 Отговор

    До коментар #56 от "Математика":

    Отговорът е "Да!", ако си нправиш партийка. Днес политиката е най-големия бизнес. И ако при Маркс формулата за печалба е "Пари-Стока-Пари прим", то тук е "Пари-Партия-Пари прим".
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Истински русофил

    7 11 Отговор
    Ако си декларирал 15 000 лв спестени, как се случва да купуваш кола за 40 000, къща за 215 000 и апартамент за 100 000? Дори и да теглил заеми, кой луд ще го направи това в период от 2-3 години?

    Мислете с малките си мозъчета, отговорът са две Г-та.

    Коментиран от #174

  • 113 Кико

    12 5 Отговор
    "Боец" защо пак квичите??? Аа!

    Коментиран от #116

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Krasimir5510

    4 0 Отговор

    До коментар #114 от "Димитър Димитров":

    Ще се пробуди тоя заспал народ. На пуча стрижба, има да чаакаш.
  • 116 Кико

    3 2 Отговор

    До коментар #113 от "Кико":

    Кико,Мико, кратуно, тиква, куха.

    Коментиран от #119

  • 117 гост

    12 8 Отговор
    Костадинов, дали е путинофил или не, не знам, но е обикновен мошеник с дар слово, който знае в кой точно момент да организира протест, с не много ясни искания и адекватни, алтернативни предложения.
  • 118 Перник

    9 10 Отговор
    И едните и другите на опашка пред Руското посолство! Костя много е притеснен, няма преводи(и те са в криза) Деян му е майката(и повече квичене)!
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 уточнение

    14 1 Отговор
    ''Възраждане'' са русофили, а "Боец" са соросоиди! Притурка на костовите формации....
  • 121 Яверт

    14 4 Отговор

    До коментар #9 от "Мислещ":

    Това е истината. Аз гласувам за минчо христов и сдружението на независимите но ходя на протеста защото трябва да се започне от някъде. В момента това е начина.

    Коментиран от #123

  • 122 Яверт

    17 6 Отговор
    Точно това изявление на "боец", точно в този момент си е чиста подкрепа за Борисов. Това ли правите в момента "боец"?
  • 123 Предател

    4 4 Отговор

    До коментар #121 от "Яверт":

    И защо предаваш Минчо Христов, който публично се отрече от организатора на Израждане, който официално беше обещал да се откажат от субсидията и след като не го направи, Минчо Христов се отрече публично? Аман от наивници!

    Коментиран от #124

  • 124 Яверт

    7 3 Отговор

    До коментар #123 от "Предател":

    Не съм се отрекъл. На следващите избори ще гласувам пак за него. Но нали първо трябва да падне най-големият престъпник.
  • 125 Откраднато знаме

    10 2 Отговор

    До коментар #4 от "Мишел от съпротивата":

    ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА!

    Това е знамето на ПП Нова Зора от 2004 г.

    Първо го открадна Волен Сидеров през 2005 г.
    После го открадна Валери Симеонов, като учреди НФСБ.
    Сега го краде БОЕЦ.

    Това е откраднато знаме, господа от БОЕЦ.
    Гледам и юмрук соросоиден на ваш плакат.
    Защо така? Под откраднато знаме кой застава?

    Коментиран от #138

  • 126 Bag mag

    10 3 Отговор
    Поради това деление на леви-десни ,русофили -русофоби Банкярският Комунист Пожарникар ще бъде несменяем.Ако всички Български граждани които искаме промяна в управлението на държавата не се обединим спасение няма. Държавата има нужда от пълна промяна във всички институции с хора грамотни с нужните знания и МОРАЛ .
  • 127 хасан4о

    5 0 Отговор

    До коментар #70 от "Възрожденец":

    Във Варна кой лекува хората? То всичкото доктор / Д-р / с политика и партии се занимава . Вечния пребоядисван Станев дето с години ходеше с охрана като баш мутра. Доктора шеф на очна болница- виден Гробарин депутат и, и още много такива сигур има ,но язе с политика не се занимавам като оня с коня ,та да ги знам сичките. ТоЗе сега на като каква лекуваща или образоваща наука е доктор. Кога им остава време на тези да учат ,да са полезни после и да се забъркат с политиката за пари. Пуста алчност . ма верно сме нация на доктори ,генерали , пхрофесори ,топ ченгета и само инжилерините намаляха ,как викат полякините и шветките на плажа. Хубави хора ,ама малко миришат- на пари ще да е. При досег с тях най-вероятно е да загубите Вие и да спечелят смърдящите политици.
  • 128 Стоян Хлебаров

    12 2 Отговор
    Кой знае защо/а може би ,нарочно,защото обгрижват авторитета му на "борец срещу неправдата"/,нищо не се говори за миналото на г-н Георгиев! Нищо особено-само дето е бил член на Борисовата Мафия,срещу която сега усърдно се "бори"!? Снимките му в редиците на ГЕРБ,сами говорят...Изключен е от ГЕРБ,защото е откраднал членския внос на герберите в община Дунавци! После заплашил Борисов с гладна стачка,а той го поканил на разговор и се щракна за спомен от срещата! Като член на ГЕРБ,е изпратил фанатизирано писмо до Борисов,с текст: "ВИНАГИ ЩЕ ВИ ВЯРВАМ ,ГЕНЕРАЛЕ!? " а ПРЕЗ 2014 Г. ЗОВЕ:"ДА ВЪРНЕМ ГЕРБ НА ГЕНЕРАЛА" ! тАКА ЧЕ,ОСВЕН ВОЖДИСТКИТЕ МУ НАКЛОННОСТИ/ПО ПОДОБИЕ НА СИДЕРОВ,БАРЕКОВ И ДР./,НЯМА С КАКВО ДА ГО ЗАПОМНИМ...аКО НЯКОЙ СЧИТА ТОВА ЗА КЛЕВЕТЕНЕ,НЕКА ЗНАЕ,ЧЕ ЗАСТАВАМ ЗАД КОМЕНТАРА С ИСТИНСКОТО СИ ИМЕ,НО...ИНФОРМАЦИЯТА ЗА НЕГО ПРЕПРЕДАВАМ ОТ ДАННИТЕ ЗА НЕГО В ГУГЪЛ!
  • 129 живко русев

    10 3 Отговор
    ИВАН КОСТОВ ПРОДАДЕ ЗАВОДИТЕ НА НАРОДА И НЕ ГО ОСЪДИХА И ОРЯЗА ПЕНСЙИТЕ НА ПЕСИОНЕРИТЕ
  • 130 живко русев

    7 2 Отговор
    КАК Е ВЪЗМОЖНО ДЕПОТАТИ ДА ПОЛУЧАВАТ 6000ЛЕВА НА МЕСЕЦ А ОБИКНОВЕДНИЯ ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ЗА 12МЕСЕЦА
  • 131 живко русев

    6 1 Отговор
    ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА А ЗА МИЛЮНИ НЯМА ЗАКОНИ
  • 132 Реалист

    2 6 Отговор
    Не ги знам кои са тези БОЕЦ, но следните им изречения са абсолютно правилни и това го наблюдавам да се случва последните 20 години, откакто следя политическия живот в България:

    "Кой да подкрепим? Следващия мафиотски проект и клан? Това сме го виждали."

    Коментиран от #135

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Старото

    3 3 Отговор

    До коментар #106 от "Възрожденец":

    И ти ли, бе, Възрожденец? До тук беше прилично. Но прехвърли мярката. Нещо не се усещаш навреме, а това те издава. Та нали всички те идваха да се борят за нас. От време оно. Идват и се борят за нас. Помежду си.
    За ни водят, да ни пасат и да ни стрижат. Язък, Възрожденец! Тъкмо да ти повярвам!
  • 135 Яверт

    3 4 Отговор

    До коментар #132 от "Реалист":

    Първо:трябва да бъде свален Борисов. Второ:отиваш да гласуваш. Трето:препоръчвам сдружението на Минчо Христов но това всеки сам си решава след задълбочено четене, гледане, и мислене. Забележка:чете се и се гледа не бтв, нова, първа и всичко от пик.
  • 136 Rainman

    2 0 Отговор
    Я ше подкрепим Минчо Празников !
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Точно така

    7 0 Отговор

    До коментар #125 от "Откраднато знаме":

    Я, вярно - символът на "свит юмрук" свидетелства, че се дирижират зад кулисите от свързани със Сорос организации.
  • 139 луд с винкел

    4 1 Отговор

    До коментар #106 от "Възрожденец":

    Прочетох ти повечето постове, заядливи и злобни,пълни с обиди (липса на езиков капацитет). И ми пишеш за МОРАЛ, ДОСТОЙНСТВО , ЧЕСТ! Аааа хахахаха хаха хахахаха хааааааааааахаааааааааааааааахаааааааааааааахаааааааа хааааааааааааха хаааааааоахах хохохо хахаха!!!! Възраждане и чест в едно изречение , ето това ОКСИМОРОН!
  • 140 луд с винкел

    4 1 Отговор

    До коментар #106 от "Възрожденец":

    Прочетох ти повечето постове, заядливи и злобни,пълни с обиди (липса на езиков капацитет). И ми пишеш за МОРАЛ, ДОСТОЙНСТВО , ЧЕСТ! Аааа хахахаха хаха хахахаха хааааааааааахаааааааааааааааахаааааааааааааахаааааааа хааааааааааааха хаааааааоахах хохохо хахаха!!!! Възраждане и чест в едно изречение , ето това ОКСИМОРОН!
  • 141 луд с винкел

    4 1 Отговор

    До коментар #106 от "Възрожденец":

    Прочетох ти повечето постове, заядливи и злобни,пълни с обиди (липса на езиков капацитет). И ми пишеш за МОРАЛ, ДОСТОЙНСТВО , ЧЕСТ! Аааа хахахаха хаха хахахаха хааааааааааахаааааааааааааааахаааааааааааааахаааааааа хааааааааааааха хаааааааоахах хохохо хахаха!!!! Възраждане и чест в едно изречение , ето това ОКСИМОРОН!
  • 142 луд с винкел

    4 1 Отговор

    До коментар #106 от "Възрожденец":

    "Възраждане" и чест в едно изречение, ето това е ОКСИМОРОН.
  • 143 луд с винкел

    4 1 Отговор

    До коментар #106 от "Възрожденец":

    "Възраждане" и чест в едно изречение, ето това е ОКСИМОРОН.
  • 144 луд с винкел

    4 1 Отговор

    До коментар #106 от "Възрожденец":

    "Възраждане" и чест в едно изречение, ето това е ОКСИМОРОН.
  • 145 луд с винкел

    4 1 Отговор

    До коментар #106 от "Възрожденец":

    "Възраждане" и чест в едно изречение, ето това е ОКСИМОРОН.
  • 146 луд с винкел

    4 0 Отговор

    До коментар #106 от "Възрожденец":

    "Възраждане" и чест в едно изречение, ето това е ОКСИМОРОН.
  • 147 Лсх

    3 2 Отговор
    Ако е истински протест-ще влязат в парламента...а тия маймунджилъци вече взеха да омръзват!!!Но щом народа не влиза в парламента да ги бие-значи му харесва!Боец,Възраждане-типичните тъпанари с малоумни последователи,които не съзнават обединението!Свалете ГЕРБ-пък после си ги мерете!
  • 148 луд с винкел

    4 2 Отговор
    Когато общуваш с ограничени хора, разпространяващи зловредна, нехигиенична и откровено антибългарска политика, каквато е политиката на така наречената "възраждане" е необходимо повтаяне. Просто от една дума не разбират.
  • 149 луд с винкел

    3 1 Отговор

    До коментар #105 от "Възрожденец":

    Когато общуваш с ограничени хора, разпространяващи зловредна, нехигиенична и откровено антибългарска политика, каквато е политиката на така наречената "възраждане" е необходимо повтаяне. Просто от една дума не разбират.
  • 150 луд с винкел

    4 0 Отговор

    До коментар #75 от "Възрожденец":

    Когато общуваш с ограничени хора, разпространяващи зловредна, нехигиенична и откровено антибългарска политика, каквато е политиката на така наречената "възраждане" е необходимо повтаяне. Просто от една дума не разбират.
  • 151 Весела Трайкова

    1 4 Отговор
    Потресена съм от това, което прочетох. Това означава ли, че и Пламен Пасков, който дава много смислени и верни коментари за вируса, за това кой има интерес от тази ситуация, за последсвията за България и пр. Означава ли, че той е употребен от Възраждане или по-лошо, означава ли, че той е вътре в тази партия Възраждане. Моля да бъда информирана за вашите ходове и ще правите ли протести, подписки срещу задължителното ваксиниране и пр. Не съм в социалните групи. Давам си е-мейла: [email protected]

    Коментиран от #156

  • 152 Иванов

    4 2 Отговор

    До коментар #42 от "Наблюдател":

    И значи си стоиме в къщи поради тази причина. Ми то, винаги е имало някой и друг негодник на протестите. И заради тях нищо да не правим. Еми затова ще си караме с милия ни падишах и шайката зад него. Само ще трябва да се наведем още малко, нищо работа.
  • 153 hахах

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Активист на БКП":

    И тези,като–"онези". Не визирам само т.н Боец и Бъзраждане. От 30 години насам,освен двете основни партийни мегадона-леви и десни,щом се получи в обществото някаква пролука,първо се появяват на терена, и когато започнат да привличат внимаане на обществени,или социални групи,задължително почват да се оплюват,да се спъват,и да си правят сечено.Големите прекрасно го осъзнават от десетилетия.И ако някой от тях успее да преско
  • 154 Истински русофил

    3 2 Отговор
    Значи я да видим историята пак, в рамките на три години след изборите, на които полувчавате 1%, човекът си купува нова кола за 40 000, къща за 215 000, с жена му апартамент за 100 000. Судудията нито е отказана, нито е дарена, а само една малка част!

    Кое не е вярно от написаното?
  • 155 Венелин

    0 3 Отговор

    До коментар #16 от "Обективно":

    Не веднъж е обяснявано какви са приходите на "БОЕЦ". 100% само от дарения. Всичките са по банков път. Прозрачно,чисто и публично оповестено. Освен това има проверки от НАП и техните доклади са публикувани. Няма и една стотинка, която да е с неясен произход.или изхарчена за нещо извън дейността на движението. За това как бе съсипан бизнеса на Г.Георгиев, с който се издържаше, той самия не е разгласявал. За това ще премълча. Но да знаете,че малко хора биха могли да носят този тежък кръст. Който е на неговия гръб. Ако имате желание, може да се поразровите,да прочетете и сам да си направите изводите. Но определено не ви препоръчвам да се информирате от "ПИК","Телеграф" и другите им "клонинги" от групичката на "най-големия дарител"!

    Коментиран от #164

  • 156 Венелин

    0 1 Отговор

    До коментар #151 от "Весела Трайкова":

    И аз също се чудя защо г-н Пл.Пасков е там?! Имам го за умен, образован човек. Как се подвел и той си нямам представа. А е редно сам да го обясни. Което може и да е направил. Но аз да не съм го прочел или чул.
  • 157 xxx

    1 1 Отговор
    zastanete do naroda togava utre izlizat ot 12h.ya da vidim dali vi stiska ili pak partiino iskate
  • 158 Шайба и дайба

    1 0 Отговор
    А слави то къде го отписвате ве, той ша оправи си4ки
  • 159 Диана Княгиня

    4 2 Отговор
    Поздравления за делата ви до тук, сдружение, но в момента звучите напълно като платени мекотели на мафиотската власт, като от частни съображения се опитвате да разедините масите. Нали сте на ясно, че само заедно сме силни. Ако имате някакви претенции към Възраждане, за което със сигурен, че просто сте проявили слаб разум пред "официалните" медии и голямото ви его е позволило да ви се роди червея в главата, то сега се опитайте да мислите трезво, включете се в протеста и сте искрени в делата си, то ще обединим сили с една и съща цел - отрязване на главата на змията. А от там нататък всеки е господар на своя си вот и да гласува за който си реши.
    Информирайте се от тук по-подробно кой е истинския, доказал се враг на България:

    https://www.facebook.com/groups/1123821324400510/?multi_permalinks=2945648385551119¬if_id=1589053205698543¬if_t=feedback_reaction_generic

    Коментиран от #160

  • 160 ???

    1 1 Отговор

    До коментар #159 от "Диана Княгиня":

    За да може лидера ви да си купи още една къща, още един апартамент и още една кола? С какво се различавате от Цветанов? С това, че лидера ви няма асансьор ли?

    Отчетите на партията ясно полазват, че нито сте се отказали, а сте дарявали само една малка част. Черно на бяло!

    Имахте едно обещание и се издънихте!

    Един път гласувах за Вас, повече няма да хода въобще да гласувам!
  • 161 2LOOP

    1 1 Отговор
    Въпросът е как така решихте официално да откажете подкрепа, при положение че и без това никой не ви е искал такава.
    А отговорът ще го получим скоро.
    Можем ли да очакваме снажни "бойци" в агенцийки и в "граждански" квоти?
  • 162 Оливия

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Дельо хайдутин":

    Ми те си взимат минималната без да работат и за сега са добре,за това си пият ракийката в къщи не го интересува Нане за Вуте
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Интелигентен

    2 0 Отговор

    До коментар #155 от "Венелин":

    Научавам,че БОЕЦ се субсидира и спонсорира от беглецът мафиот Цветан Василев,-Мафиот!!!!!!!!!Колко са кристално чисти тези от БОЕЦ,щом получават издръжка от Мафията,и каква е тази"борба?" "Срещу Мафията?"Кой дава пари да се бориш срещу него самия.

    Коментиран от #166

  • 165 Цигу Мигу Тури Си Го

    0 0 Отговор
    До коментар 50:
    По-нататък текстът е:
    "Парите ти единствено виновни са
    за чувствата горещи между нас..."
  • 166 Боец и половина

    2 0 Отговор

    До коментар #164 от "Интелигентен":

    Ако се борят само привидно срещу нея, за да разединяват и объркват народа, може.

    Коментиран от #172

  • 167 А мога ли аз на вас

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "ой костя,костяяяя":

    Публикувано във факти.бг: По-нататък текстът е:
    "Парите ти единствено виновни са
    за чувствата горещи между нас..."
  • 168 Циничен реалист

    1 1 Отговор
    Ако се абстрахираме от истинските господари и разединителните задачи на "бойците", те иначе са съвсем прави за мафията и "опозицията" от "възраждане". Само че защо не споменават нито дума за "предводителя" на текущия протест на жълтите павета - руският гражданин и бизнесмен, с постоянно местожителство в Москва - Пламен Пасков, който в едно предаване на руски казва с цинична откровеност: "Болгария нужна России как территория, и это не обязятельно с ее населением..." И това като се свърже с руската напаст по нашето Черноморие, където те са три пъти повече от местните, че и собственици на недвижими имоти, а от тях бъка и в цялата страна... Такива "опозиционни" филми ги гледаме вече повече от 30 години, бе...

    Коментиран от #170

  • 169 Бъдещето

    2 0 Отговор
    Много боици станаха ,да не доиде и римската войска

    Коментиран от #171

  • 170 Бъдещето

    1 0 Отговор

    До коментар #168 от "Циничен реалист":

    Едно време се е казвала Болгария после идва Булгари и след това България за история няма да говорим щото ща засенчя ,лек ден и без лоши помисли
  • 171 Боец и половина

    1 0 Отговор

    До коментар #169 от "Бъдещето":

    А бе то по-скоро не римска, а руска войска може да ни се изтърси, за пореден път...
  • 172 Това е

    0 1 Отговор

    До коментар #166 от "Боец и половина":

    Това именно е задачата им ... Костадин Костадинов има реален ресурс за влизане в Народоното Събрание и не е на хранилка при мафията ...затова се координират и ангажират всички политтехнологични ресурси, за да се предотврати достъпа на Възраждане до властова структура ... ако случайно успее да преодолеее политинженеринговите разработки, по нататък ще се опитат да купят лидерите и да превърнат Възраждане в поръчкова позиция . Точно това се получи с Атака. Сега белоглавият лешояд Сидеров седи , цуцка кинти и изстрелва фойерверки, като единствената му грижа е с кого да се коалира за да прескочи процентите и отново да е Парламента .
    Дали това ще стане с Костадин Костадинов не мога да кажа , но технологията е отработена и засега 100 % от опзициите се поддават . Времето ще покаже .
    ПС. Доказано от времето е, че обществено - икономическа структура не се променя с влизане във властта , а с вземането на властта.

    Коментиран от #177

  • 173 Весела Трайкова

    1 0 Отговор
    Защо не направите вие протест срещу геноцида на българите, срещу престъпните мерки на външно управляемото правителство, срещу виновниците за Третата национална катастрофа, която тече от 1944 г. до 1989 г по един начин и после по външен сценарий се продължава от други от 1989 г. досега от може би не всички, но от много от правителствата на т.нар. преход...
  • 174 Бе много

    0 1 Отговор

    До коментар #112 от "Истински русофил":

    Бе много ми е интересно , защо форумния тролетариат се заинтересува от едни 120 000 Евро , които всеки работещ в София човек може да ги вземе на кредит, а не пита за паричките на Боце - над четири милиарда / 4 000 000 000 / ... щото ако по Вашата логика Костадин Костадинов не трябва да влиза в политиката, тъй като 120 000 Евро са много и са съмнителни по произход, Боце пък трябва да е в затвора ...ма не ви се коментира нещо къщата в БарЦилоната.
  • 175 dinku

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Митко":

    xa xa xa
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Стамат

    1 0 Отговор

    До коментар #172 от "Това е":

    Барем 3 трима служители на руските служби дърпат платната на партия Възраждане, а Путин духа от Москва попътен вятър! Ген.Решетников се вайкаше колко хора са сменили в управлението на България, накрая и свои президент сложили, но пак немогат да въведът диктатура и руски контрол,та затова сега са минали на производство на малки партйки.
  • 178 Марийчето

    1 0 Отговор
    Коцето Коцев има фирма на името на жена си която като се разшумя вежливо, я прехвърли на друг роднина, апартамент в кайсиева градина, втори голям луксозен апартамент, имение в покрайнините на Варна и за капак нова лимозина която Коцето кара, а в предизборния си клип се снима как се возел само със рейса защото бил беден като своите избиратели. На всичкото отгоре от свидливост във предизборните си агитации реши да не плаща на никоя телевизия рекламно време, само в евроком, а после разправяше че всички телевизия го пъдели, а горката евроком го канела от добра душица. Всъшност ако беше си платил време във всички телевизии,така като останалите партии правят със субсидията си щяха да го пускат по всички програми.