Last news in Fakti

25 Юни, 2020 15:00 6 099 82

Борисов и Радев са двете страни на една и съща монета. България няма нужда от тях

  • бойко борисов-
  • румен радев-
  • николай марков-
  • мнение

Борисов е поне десет пъти по-интелигентен от Радев

Борисов и Радев са двете страни на една и съща монета. България няма нужда от тях - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар във Фейсбук на експерта по национална сигурност - Николай Марков

Зная, че е трудно, но трябва да го приемете!

Борисов и Радев са двете страни на една и съща монета. Външното поведение, което демонстрират и двамата обърква вашите сетива. Нито един от двамата не е такъв, какъвто иска да го възприемате. Ако имахте нужната дълбочина за професионален анализ щяхте да забележите всички прилики между двамата, а те са очевидни, въпреки вашите неразвити сетива.

Фактите няма да предоставя сега, защото ми трябват за обществената екзекуция, която предстои. Ако питате мен ще ви кажа, че Борисов е поне десет пъти по-интелигентен от Радев с уговорката, че ще проверите значението на тази дума, твърде непозната за българина. Въпреки моя открит и десетилетен конфликт с ББ той се ориентира безпогрешно от всяка моя публично изказана и недоизказана дума и на мига следват непопулярни решения, изцяло в полза на българската държава. За целия си мандат като президент Радев не само, че не чу нищо изговорено, но и го водят като слепец за носа лица с дълбоко съмнителна репутация. Низ от лица, на които вие и плюнката няма да си хвърлите, ако ги познавахте отблизо.

България няма нужда и от двамата! Това са комплексирани личности, зависими и дискредитирани - скрито или явно, негодни за ефективно управление на държава в дълбока обществена и политическа криза. Напълно неподготвени за новите предизвикателства на времето. Това са хора от миналото, които нямат бъдеще! Нямат.

Послушайте ме.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 65 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    24 148 Отговор
    Борисов поне прави нещо - строи магистрали, заводи, санира сгради, а Радев само си получава голямата заплата от народа и най - много да направи по някое изказване разделящо нацията...

    Коментиран от #11, #43, #82

  • 2 габровец от варна

    83 9 Отговор
    Няма нужда от тях-дааа!Както и от ДПС,СДС и всички тунеядци които се познаят в парламента.!!!!!
  • 3 Айде бе

    129 18 Отговор
    Само като прочетох под-заглавието" борисов е в пъти по-интЕлЕгЕнтен от Радев" и не четох нататък- Ясно ми е тоя какъв "експерт" е.... и нямам намерение да си губя времето

    Коментиран от #10, #22

  • 4 GTR

    32 46 Отговор
    Праилно, няма нужда и от двамата.

    Коментиран от #76, #79

  • 5 .........

    25 68 Отговор
    Абсолютно сьгласен!! Браво на автора.
  • 6 АКО ТОЯ Е ИНТЕЛИГЕНТА

    48 4 Отговор
    ПРЕДСТАВЯМЕ СИ ТИЯ ПОД НЕГО.И ДА НЕ СЕ ЧУДИМ ЧЕ ВСЕ РИЕМ ДЪНОТО.А НЕ Е МОНЕТА А ДРОН ДЕТО ЕДИНИЯТ УПРАВЛЯВА А ДРУГИЯ СЕ КРИЕ ОТ НЕГО.И ВСИЧКИ СЕ СМЕЕМ
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Интилигентен човек

    18 96 Отговор
    Факт е, че Борисов направи много за България, но след толкова години във властта, наистина започна да прави грешки, а Радев... той за целия си мандат си остана силно зависим от Русия и руските интереси, така че наистина той трябва да си ходи.

    Коментиран от #16, #29

  • 9 КОНТРАТА

    34 3 Отговор

    До коментар #7 от "Гражданин":

    Писал си и на1 и 7, колко взимаш на час за пълна програма!
  • 10 Излъган

    71 7 Отговор

    До коментар #3 от "Айде бе":

    За съжаление си прав! Имах друго мнение за този човек. Но аз си направих труда да прочета статията до края. Какво се оказва? Авторът до толкова си е повярвал, че си мисли, че е коректив на Боко и Боко прави прави правилните неща заради неговата критика. Айде няма нужда...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Бесен Язовец

    46 9 Отговор
    Този Марков е от малцинствата, кога се е научил да пише изобщо?
  • 13 Твой близък

    46 4 Отговор
    НиколайЧО намери си друга работа за тази не те бива.

    Коментиран от #23

  • 14 вероатно знаеш повече от мен но

    55 8 Отговор
    Ники , имам някои забележки по случая , примерно , че Радев какъвто и да е не е навредил с нещо на държавата , докато Борисов я превърна в октопод от престъпни клавоне ( б.а. държавни институции) , изцяло я предостави на външна зависимост , главно от САЩ и така нататък , знам го болшинството , но от уважение към теб ще спра до тук.
  • 15 Gypsi

    26 0 Отговор
    Екдоерт е по чугун и тънко и дебело желязо ламарина и бакър!
  • 16 Питам

    20 3 Отговор

    До коментар #8 от "Интилигентен човек":

    Ти сам ли се определи като интилегент?
  • 17 беге демокрация

    46 4 Отговор
    добре е приет, защото се е подчинил изцяло на техните интереси, забравил е за нас, и не го интересува, магистралите, с еврофондовете, щеше да ги построи, кой да е, на неговото място, да се хвалиш само с тези магистрали и мостове, това означава че си провален премиер, и нямаш с какво реално да се похвалиш, Борисов управлението ти е провал, ти си по-лош премиер и от Жан Виденов, Виденов, ако имаше твоите пари, щеше да направи сто пъти повече от теб, смешен и жалък си, малък и лаком човек със селски манталитет, не донесе нищо добро на България, само изгубено време и пропилени пари и възможности, и още се намират слепи и глупави хора, да те славословят
  • 18 Вида

    5 33 Отговор
    А Деса Генчева на коя страна на монетата е? Защо я криете, Радев вече бекярин ли е?

    Коментиран от #33

  • 19 аз пък чета

    33 2 Отговор
    и разбирам ,че нещо неразбираме,защото сме глупаци и също спирам да чета повече.
    Първо ни казва че нямаме капацитета да разберем и след това иска да го похвалим.
    Тоя или е луд или му е много ,,голям,,
    Аман от умни хора дето също искат власт и пари.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Ало

    23 0 Отговор
    Малкия човек с големите разноски за кой се мислиш че си! Защо дишаш въздуха около тебе, хайде go away!
  • 22 Атина Палада

    13 28 Отговор

    До коментар #3 от "Айде бе":

    Този Николай Марков е грамотен...ако е същия за когото си мисля,защото му няма снимката и да не се дублират имената.Но мисля,че е същият. Визира Борисов,че е по- интелигентен ,не защото е по-образован или по-необразован.Интелекта няма нищо общо с образованието.
    Мисля,че идеята му е това,че на Борисов вътрешното му чувство за инстинкт за самосъхранение е много развито. Дори аз не бих го определила и това на висок интелект,но както и да е..Той Борисов инстинктивно усеща при дадена ситуация дали ще настъпи мотиката дет се казва,или не.И това му дава превес.
    За Радев.....да,изразява се интелигентно ,но лично аз не го харесвам и него. Има нещо в излъчването му,което ме кара да се съмнявам в него.

    Коментиран от #35, #81

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Село

    32 4 Отговор
    Тоз какво глупости говори как може да кажеш такова нещо то и едно магаре е по интелигентно от Борисов.

    Коментиран от #32

  • 26 Барба Ганьос

    18 0 Отговор
    Е па я съм най-интеуигентнио, сега ли го разбрахте оффффци ?
  • 27 ха ха

    23 3 Отговор
    само с една книжка - Винету ,няма как да си по интелигентен от президента на България който е прочел много по вече книги
  • 28 Гост

    26 3 Отговор
    Глупаци преди да пишете глупости се запознайте с правомощията на Президен и Премиер България не е президентска република какво очаквате от Радев кой президент от Тодор Живков насам е направил нещо съществено.
  • 29 Атина Палада

    32 4 Отговор

    До коментар #8 от "Интилигентен човек":

    Борисов нищо друго не направи за България,освен да я обезлюди. Хората се евакуираха. А построените магистрали щеше да ги построи и Айшето от Столипиново ако беше дошла на власт през 2009г ,Защото България влезе в ЕС през 2007г и след една година после потекоха еврофондовете с условие да се оправи инфраструктората. Нямаше друг начин как да усвоява еврофондовете ако не се строят магистрали. И забалежи,че Герб я създадоха германска фондация,малко преди България да влезе в ЕС. Т.е. си назначиха хора,които да усвояват парите от ЕС...а колко за фондацията и колко за инфраструктората от тези пари....само те си знаят.Ние няма да разберем никога.

    Коментиран от #53

  • 30 Наблюдател

    15 1 Отговор
    Човека много иска да каже нещо хубаво за турско-американския слуга. Ама няма какво, горкия.! Чакайте ден-два, белким се сети нещо.
  • 31 Страничен

    9 27 Отговор
    Не съм привърженик на Борисов, но на него поне му знаем номерата! А за ватника Радев не ми се мисли, тежко ни ако докопа властта!
  • 32 нюхар майна

    17 4 Отговор

    До коментар #25 от "Село":

    Тук бърка интелекта със сетивността. Баци улавя и най-слабия порив на вятъра.
  • 33 леля ти

    9 2 Отговор

    До коментар #18 от "Вида":

    Сега няма с кого да се заяждате ли? Лоша работа .
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Гост

    8 22 Отговор

    До коментар #22 от "Атина Палада":

    Човекът си е грамотен и ерудиран, и както Вацев и Иво Христов говори неща които невинаги се възприемат от широката публика.

    В случая под интелигентността на Бойко се визира умението му да отиграва всяка създала се скандална ситуация в негова полза и че предусеща кога ще го бият, а Радев е един скован сричаш четец на речи, написани от някой друг.

    Коментиран от #40

  • 36 Баш бай Брадър

    14 3 Отговор
    По силна статия не съм чел как е по прост от Бойко дето едно изречение не може да сформира.
  • 37 Behemoth

    14 2 Отговор
    Тоя май и него го гони наполеоновия комплекс...Въобще май си е за жълта книжка..
  • 38 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 6 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ е по умен от БОРИСОВ РУМЕН РАДЕВ не управлява БЪЛГАРИЯ като мутра а е ПРЕЗИДЕНТ

    Коментиран от #47

  • 39 Ники, Ники

    17 3 Отговор
    Много си прозрачен! Опорката ти е: да се подронва авторитета на президента, та нароът да се възпротиви на служебно правителство. И как така реши, че ти си по интелегентен от президента? И как така изведнъж обърна посоката?
  • 40 Атина Палада

    12 1 Отговор

    До коментар #35 от "Гост":

    Нали точно това и аз казвам. Че Борисов инстинктивно и много бързо усеща вятъра и това му дава превес да отиграе ситуацията както казваш ти. Лично мое мнение е,че това не е интелект,най-малко пък образованост ,ами Божи дар.

    Коментиран от #41

  • 41 Гост

    13 0 Отговор

    До коментар #40 от "Атина Палада":

    Дефиницията на интелигентен е независима с образован, начетен или дори грамотен, а е именно умението да реагираш и да се ориентираш в дадена ситуация, на база получена информация от сетивата и предишен натрупан опит. В българския често ги ползваме като синоними, но не са взаимнозаменими думи.

    Коментиран от #44, #46, #49

  • 42 Лили

    12 3 Отговор
    Боки по умен от руми😂😂😂😂😂тва не го очаквах 😂😂😂😂може би по лукав по директен по силен да но интелигенте не😂😂😂😂

    Коментиран от #48

  • 43 Да ама не

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "Наблюдател":

    Той ги строи с двете си ръце, нали? И със собствени пари, а не тези на данъкоплатеца.
  • 44 Behemoth

    9 0 Отговор

    До коментар #41 от "Гост":

    Демек ,спонтанно ориентиращ се примат...без мисъл...докато по образования премисля и преценява дали няма да се изложи ,макака интелигентно дига дрона и и останалите маймуняци пускат бюлетината...
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Атина Палада

    13 5 Отговор

    До коментар #41 от "Гост":

    Интелигентността няма нищо общо с образованието,но също така няма нищо общо и с развития вътрешен инстинкт. Така мисля аз!
    Борисов има развит вътрешен инстинкт,което му дава превес,както писах по-горе.Това е! И това не е нито интелигентност ,нито образованост.
  • 47 льотчик

    0 14 Отговор

    До коментар #38 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    румен фърчилото е призидент на Козлодуйй
  • 48 пунта мара

    0 17 Отговор

    До коментар #42 от "Лили":

    каде сравняваш боко с радев .Какъв е радев цял живот на хранилка на две магарета сламата не може да раздели

    Коментиран от #51

  • 49 Та кой

    11 0 Отговор

    До коментар #41 от "Гост":

    Та, кой необразован е интелигентен? Може понятията да са различни, но винаги са били свързани.
  • 50 селянин без колело

    1 16 Отговор
    По добре мутра отколкото комунист предател

    Коментиран от #52

  • 51 Атина Палада

    13 2 Отговор

    До коментар #48 от "пунта мара":

    Че Борисов не е ли цял живот на хранилка??? Дай други опорни точки,защото това ;-"на хранилка на държавната софра " се отнася и за двамата.

    Коментиран от #58

  • 52 хи хи хи

    9 2 Отговор

    До коментар #50 от "селянин без колело":

    Искаш да кажеш по-добре Радев,отколкото комуниста Борисов,а според твоите думи -и предател.
  • 53 Васхитен

    7 2 Отговор

    До коментар #29 от "Атина Палада":

    Ама и ти си"интилигентна".Това"инфрастрОктората"я разбираш яко!

    Коментиран от #55

  • 54 Видя се

    2 10 Отговор
    какво представлява Радев още вечерта след избора му,когато Йотова му прочете унизяващо конско евангелие и той не реагира като мъж!
  • 55 Атина Палада

    4 2 Отговор

    До коментар #53 от "Васхитен":

    ОК ! Не съм интелигентна ,взимам си бележка. Но там където си поставил главното "О" в коментара ми е "У" и така е правилно.Можеш да провериш.
    Инфраструктура е правилно.А не инфраструктОра както ти ме поучаваш!;)))) Ако те послушам,означава да го изпиша отново грешно,но по твоя грешен начин.

    Коментиран от #57

  • 56 ъъъъъ

    9 0 Отговор
    а алтернативата ще я каже ли авторът?
  • 57 Васхитен

    6 0 Отговор

    До коментар #55 от "Атина Палада":

    Аз ли съм кьораФ,или ти ме правиш на луд!?Два пъти си написала" инфраструктОра"!!!В #29 #29 #29 !?!?!?

    Коментиран от #60

  • 58 Даже

    9 0 Отговор

    До коментар #51 от "Атина Палада":

    за осем дена от онова питие до шкафчето, изпива цялата ми пенсия

    Коментиран от #67

  • 59 Охо Бохо

    18 2 Отговор
    Напълно ми падна в очите. Това, че Боко е по интелигентен от Радев звучи като виц. Четях ти публикациите и те смятах за интелигентен човек. След това нито ще чета, нито ще те смятам за интелигент.След толкова плюнки по Боко да не те купи,та се изметна на 180 градуса?
  • 60 Атина Палада

    2 2 Отговор

    До коментар #57 от "Васхитен":

    Не, не си кьорав.Аз не го отричам,че съм написала инфраструктОра и то два пъти. И явно си личи,че не е техническа грешка.Така е,признавам! Но ти ме поправяш с инфрастрОктора ;) Там където си поставил голямо "О" ,аз съм го изписала с "У" и така е правилното .А защо на второто "О" в думата ти не го изписваш с "У" или поне с голямо "О"?

    Коментиран от #62

  • 61 Жбъц

    16 1 Отговор
    Поредната вариация на тема "Всички са маскари", банално. А ако интелигентен = селски хитрец, Боко Чекмеджето е мега интелигентен
  • 62 Васхитен

    2 0 Отговор

    До коментар #60 от "Атина Палада":

    Еее...написал съм го грешно,но е ясно за какво става въпрос.Излиза,че и аз съм грешен!Но с коментарите ти съм съгласен!

    Коментиран от #63

  • 63 Атина Палада

    3 1 Отговор

    До коментар #62 от "Васхитен":

    ОК! Всичко добро....
  • 64 ПЕНКО

    6 1 Отговор
    ..." ОТКОГА СА САЩ НИ ЗАЗОРИИЛИ -МИЛА МОЯ МАЙНОЛЬО - "ЗАЗОРИИЛИ И", -...ОТТОГАЗ СЕ ПОЯВИЛИИ МАЙНООЛЬО - ИЗПЕРКТ - ДО ИЗПЕРКТАА -МИЛА МОЯ МАЙНОЛЬО - ИЗПРЕКТ ДО ИЗПЕРКТАААА!!!
  • 65 Geshev

    1 8 Отговор
    Ето това е истината която ганьо трябва да разбере.
  • 66 Ник 3900евр.

    1 5 Отговор
    Истината е че и ДВАМАТА СА ПРОДУКТ НА ЗАДКОЛИСИЕТО на бившите комунисти и ДС агентура.НА МОДЕЛА КОЙ но тъпия народ трябва да минат 10г. За да го разбере.Азък си за държавата.
  • 67 Пунта мара

    1 0 Отговор

    До коментар #58 от "Даже":

    На теб защо ти дадоха пенсия пък като нямаш два работни дни,и за два лева работа не си свършил
  • 68 Гост

    0 5 Отговор
    За когото и да гласуваме, още след първата година ще почнем да го плюем, че само е обещавал, а насреща нищо. Не ви ли стигат 30 години правни обещания?
  • 69 Срамота

    6 0 Отговор
    Г-н Марков и Вас ли купиха?

    За да станеш пилот на изтребител държиш изпити инженер математика.
    За да станеш пилот - трябва да знаеш английски.
    За да станеш пилот трябва да си във перфектна физическа форма.
    За да завършиш Уест Пойнт с отличие, най-елитната военна академия трябва да имаш интелект.
    Свири добре на китара нашият Президент - наш е, защото е избран пряко със 68% от вота на българите.
    Факт е, че бившите му колеги го обичат.

    Аз съм завършил с отличен като Президента Радев чужд университет, името ми е записано в аналите на университета, като прославил БГ.

    До днес ви уважавах, но да ми плюете на труда и отличната диплома - както и на Президента Радев - не Ви прави чест.
    Обида е прославилите отличници по света БГ да ни сравнявате с ББ.
    Ние спим с книги на нощните си шкафчета, а не с кюлчета злато, милиони, пишофи и уискита за 300 лв.
  • 70 123

    5 0 Отговор
    Автора трабва да си е взел с подкупи дипломата щом не знае за какво пише и са явни лъжи.Президента Радев има магистърска Степен по Стратегия от университета на ВВС на САЩ, там прости хора не могат да влезнат да учат, диплома там се взема с много труд и учение, не със подкупи. По конституция1 на България Президента Радев няма никаква изпълнителна власт а само представителна и за това му и плащате.Това че той заема позиця срещу, кражните,измами, и всакъкви други престъпления насърчавани и толерирани от изпълнителната власт = правителството на Бойко Борисов.Не означава че разединява нацията или че Бойко Борисов е много по умен от него.Крадеца си е крадец независимо от каква партия е и на какъв пост е....
  • 71 НЕКА СМЕ НАЯСНО

    4 0 Отговор
    НЯМАМЕ НУЖДА САМО ОТ ЕДИНИЯ - КРАДЕЦА С ЧЕКМЕДЖЕТО - ШАФИОРА НА ДРОНА ЩЕ ЗАДЪРЖИМ ДОДЕТО СЛЕДИ КРАДЕЦА ! ПЛЮС ТОВА САМО ЕДИНИЯ Е ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ И ТОВА НЕ Е ТОЗИ С КАФЕВАРКАТА ДЕТО НЕ МОЖЕ ДА ВРЪТКА КОРЕМНОТО !
  • 72 МАРКОВ ИМА ЗЪБ НА РАДЕВ

    2 0 Отговор
    КАТО СЛОЖИМ ДВАМАТА ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ И ОТДОЛУ ИЗЛИЗА ИСТИНАТА -- ОСОБЕНО АКО МОДЕРАТОРА НЕ ТРИЕ
  • 73 ЧЕКМЕДЖАРОВ

    4 0 Отговор
    КОРЕМНО С ЛЕЖАНЕНАПРЕКО НА СПАЛНЯ НЕ СТАВА
  • 74 УЖАСИИ

    1 0 Отговор
    КУРНЕЛА Е НИЩО ПРЕД КОШМАРА РАДЕВ ЗА БОКО
  • 75 Хаджиментов

    2 1 Отговор
    100% съм съгласен с написаното в статията. Но критиката е лесната част. По трудната е градивната - да се предложи алтернативно, по-добро решение.
  • 76 Pilot

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "GTR":

    Айде бе, знам, много ви пречи Генерала, но няма да ви огрее защото народа е с него !
  • 77 Баламурник

    0 0 Отговор
    Дъра, дъра, дъра, бъра. Вервайте ми. Аман от плямпащи паразити с претенции, че са интелектуалци
  • 78 Баламурник

    0 0 Отговор
    Тоя автор сигурно е експерт по сигурността при инвитро оплождането при хлебарките
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 интелигентен

    0 0 Отговор
    Синонимен речник
    (прил.) просветен, образован, културен, начетен
    (прил.) схватлив, разумен, умен, способен, развит
    (прил.) наблюдателен, буден
    (прил.) бърз, находчив, остроумен, хитър, безскрупулен, нахакан
  • 81 не си със собствено мнение момче

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Атина Палада":

    Атина Палада е Марков самия, хитро селско номерче за насаждане
    на омраза и негативна нагласа за Президента Румен Радев.
    Николай Марков платено бившо НСО" келешче" ,за поръчки без собствено изразено мнение.
  • 82 АННА

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Наблюдател":

    Президентът Румен Радев – кратка биография

    Румен Радев е роден на 18 юни 1963 г. в град Димитровград.
    Образование:
    1982 г. – Математическа гимназия – гр. Хасково
    1982 – 1987 г. – Висше военновъздушно училище – Долна Митрополия
    1992 г. – Ескадрилен офицерски курс, „Максуел“, САЩ
    1994 – 1996 г. – Командно-щабна академия – ВА – „Г. С. Раковски“
    2000 г. – Доктор на военните науки, област – усъвършенстване на тактическата подготовка на летателния състав и симулиране на въздушния бой
    2002 – 2003 г. – Военновъздушен колеж „Максуел“, САЩ
    Военна кариера:
    1987 – 1988 г. – младши пилот в 15 изтребителен авиационен полк – Равнец;
    1989 – 1990 г. – заместник-командир на звено в 15 изтребителен авиационен полк –
    Равнец;
    1990 – 1994 г. – командир на звено в 15 изтребителен авиационен полк – Равнец; 1994 – 1996 г. – слушател във ВА „Г.С. Раковски“;
    1996 – 1998 г. – командир на ескадрила МиГ-29 в 5 иаб – Равнец;
    1998 – 1999 г. – заместник-командир по летателната подготовка на 5 иаб – Равнец;
    1999 – 2000 г. – заместник-командир по летателната подготовка на 3 иаб – Граф
    Игнатиево;
    2000 – 2002 г. – началник щаб на 3 иаб – Граф Игнатиево;
    2002 – 2003 г. – слушател във Военновъздушен колеж „Максуел“, Алабама, САЩ;
    2003 – 2005 г. – началник щаб на 3 иаб – Граф Игнатиево;
    2005 – 2009 г. – командир на 3 иаб – Граф Игнатиево;
    2009 – 2011 г. – заместник-началник на ВВС;
    2011 г. – заместник-командир на ВВС.
    Летателна информация:
    Летец-пилот 1 клас
    Лети на