Last news in Fakti

28 Юни, 2020 09:12 44 794 178

Европейските лидери не бръснат Борисов за нищо

  • николай михайлов-
  • бойко борисов-
  • ес

Николай Михайлов с коментар

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Това, че имаме толерантност към записите и снимките, свързани с премиера Борисов е не просто скандал, а свръхскандал и нелепост, коментира в интервю за Дарик психиатърът д-р Николай Михайлов. Според него обаче тези случаи няма да завършат с някаква санкция за управлението, защото в нашата народопсихология е кодирано да приемаме властта за нещо непоправимо.

В предаването „Реактивно“ д-р Михайлов коментира причините за спадането на тревожността сред българите, въпреки нарасналия брой на заразените от коронавирус в страната, както и начина, по който властта използва ситуацията около вируса, за да решава кризите на политическия терен.

„Не говоря като човек, който желае на всяка цена да дискредитира действащата власт. Никой не може да направи повече за нейното дискредитиране от това, което тя прави за себе си“, коментира психиатърът.

По думите на д-р Михайлов при положение, че всеки ден нахлуват на порции тези снимки, записи и СМС-и, главният прокурор, който е обявил край на олигархията и е обещал да раздава без селекция правосъдие като Божи пратеник, си прави оглушки за Борисов.

„И атакува президентски чиновник и братята Бобокови с една аргументация, която стои смешно по телевизията. Това не е косвен аргумент, това е далечно подозрение от типа на основателните предположения на г-н Цветан Цветанов, за които България плаща не знам по колко случая в Страсбург“, допълни д-р Николай Михайлов.

Действията на прокуратурата – не правосъдие, а тояга

 „Това какво правосъдие е? Това е тояга, връчена на официална институция, за да подпомага кризисния ПР на министър-председателя. Че работят заедно е ясно от много далече – от птичи поглед е ясно“, каза още психиатърът.

Според него това корумпира страшно и по парадокс това има отношение и към дисциплината във връзка с коронавирусната инфекция.

 „Освен това тази баталия между власт и опозиция с дежурни говорители, които никога не са били на толкова ниско ниво и толкова отблъскващо посредствени хора, т.нар. остриета – тези техни сражения в името на политическата истина и публичната правда, ами това може да те отчая напълно! Това е вредно за здравето зрелище“, смята д-р Михайлов, според когото това допълнително мотивира хората да не спазват правилата.

Психиатърът призна, че е имал някаква плаха надежда, че „главният прокурор като директен и не много рафиниран човек, може да изненада с резки действия и с характер, който няма да бъде така лесно укротяван и дисциплиниран“.

Това, което виждам – от първата атака срещу президента и записите, до последните събития, свързани с неутрализацията на дейността на Божков, ме кара да бъда убеден, че става дума не за независима прокуратура, не даже за зависима прокуратура, а за прокуратура, която е просто на власт, така както са на власт Борисов и парламентаристите му, заяви д-р Михайлов.

Властта за българите - нещо непоправимо, което трябва да бъде търпяно

Според него Иван Гешев трябва да каже все пак дали тези записи са автентични. „Нали обеща да няма недосегаеми, а сега няма той основание да търси сметка на един министър-председател, който отваря чекмедже с пачки, разговаря по един неквалифицируем начин по телефона за европейските политически лидери и за вътрешните дела. Те съдържат не само стилистичното падение на една власт, но съдържат основание за едно допълнително разследване, за питане що за власт е тази и какво тя прави“, аргументира се психиатърът.

И на въпрос добави: „Какво да му правя на Борисов аз профил, ако българската нация не е разбрала, че на най-високо място е нахлул един човек, по причина на общата ни национална деградация след 89-та година“.

„Това, че ние имаме толерантност към това, което виждаме и чуваме, включително със СРС-та, е не скандал, то е свръхскандал – то е някаква нелепост, която би трябва, ако страната ни е цивилизована, да завърши със зрелищно изхвърляне. Само че няма да стане това – защото от една страна населението е слабо чувствително на тези прояви, от друга страна е тежко уморено. И от трета страна – през вековете на своето съществувание нацията ни е формирала един възглед на властта като непоправима, за нещо, което трябва да бъде търпяно, защото не може да бъде променяно“, обясни още в ефира на Дарик д-р Николай Михайлов.

„Бойко Борисов е настанен по демократичен път горе и се възпроизвежда. На всичкото отгоре приет много добре от европейските лидери, които се чувстват около него чудесно, защото не го уважават никак. С него те си почиват, свободни са от ангажимента на протоколното поведение, наричат го просто Бойко и той им говори на някакъв език, който още не е квалифициран в номенклатурата на езиците. Те го виждат, знаят го напълно и са вдигнали ръце за свое удоволствие, не го бръснат за нищо, а той квалифицира това отношение към себе си, както стана ясно от този запис, като контрол над тях. Той ги е победил...“, каза още психиатърът.

Това е ужасен срам, да съществуваш в такава страна с такова нещо, но не може да се поправи и няма да се поправи за голямо човешко съжаление, заключи той.

Мерките следват настроенията на хората - има изчерпване на тревожността

По повод намалената тревожност днес сред българите на фона на нарасналия брой заразени с коронавирус д-р Николай Михайлов коментира, че в началото поради малкото знание усещането на хората е било като за почти апокалиптично бедствие. „Наблюдаваме нещо като изчерпване на тревогата, започнахме да свикваме с това, появи се и едно разноезичие на експертите, които се сблъскаха в позициите си“, обясни той.  

По думите на д-р Михайлов публиката се раздвои, не знае какво да мисли и затова мисли каквото ѝ е удобно. „Понеже хората са уморени и се юрнаха да наваксват слънце, въздух и море и даже дискотеки и нощни барове, което за мен е прекалено. Безпокоя се, че така както вървят нещата, ще се наложи ограничаване на тази ранно либерализирана практика“, допълни психиатърът.  

Той не споделя триумфалистичното, бодро и лекомислено отношение, че няма нищо страшно или няма такъм вирус. Според него мнозина ще преоценят ролята на НОЩ, като отчетат, че мерките са били напълно основателни.

 Д-р Михайлов посочи, че премиерът Борисов е следял настроенията на хората, за да върви подир тях. „Ако има хаос на инструкциите от най-високо – това е поради особена „демократична безпринципност“ да се следва настроението на хората и да не се поеме отговорността за непопулярни решения, когато те са разумни. Затова ние можем да видим крайно безпринципно и напълно хаотично поведение според това дали рейтингът се качва или пада“, допълни той.

В пистата на дисциплината според него може да ни сложи плашещ ръст на броя на заразените и на фаталните случаи, но по-добре е да се спазва елементарното и да се поддържа солидарен дух на взаимна защита.

По думите му в тази епидемия се е проявило едно дискретно напрежение между възрастни и млади. „Старите и болните са така да се каже пътници – да стоварваме огромен национален ресурс за тяхното опазване не е разумно – тази позиция е доста цинична, макар да не беше публично заявена“, каза още д-р Михайлов. Сспоред когото това е укорим детайл в поведението на по-младата част от обществото, която преболедува леко или често без симптоми този вирус.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 260 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    360 37 Отговор
    ВЯРНО Е но БОРИСОВ е мутра мафиот СИК

    Коментиран от #61, #98, #110, #167

  • 2 Голяма жега

    430 36 Отговор
    България е член на ЕС и НАТО и се управлява от изключително корумпиран, крадлив и прост човек. Гешев се прави, че нищо не е чул, прочел и видял. Ще го принудят да арестува авера си Борисов. Жега. Голяма жега.

    Коментиран от #121

  • 3 Банкя ден и нощ

    264 20 Отговор
    Абе нали овцете спят..........
  • 4 3.14К

    347 27 Отговор
    Експертизата на д-р Михайлов да се приложи към предстоящото дело срещу Борисов.Каквито и да са заключенията, на този етап той все още е вменяем и може да носи нак. отговорност!

    Коментиран от #149

  • 5 Безспорен

    164 21 Отговор
    капацитет

    Коментиран от #53

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Кой

    198 20 Отговор
    има респект от оглавяващ най -бедната и най -корумпираната държава в ЕС ? Кой може да има доверие в грабещи от всичко и всякъде ? Друга тема е какво съхранява в нощното си шкафче + произхода му !
  • 8 Лекар БГ

    296 27 Отговор
    Удоволствие прави чететенето на този човек.Съчетание на познания,култура и интелект.Колко е крайно различен от действащите ГЕРБ"остриета",наели се с абсурдната задачка от първи клас-да бранят с нокти и зъби Лидера.
    Както винаги-смислено,аналитично,семпло и разбираемо.Браво.

    Коментиран от #103

  • 9 Хасан

    61 370 Отговор
    Бойко Борисов е лидер, който се ползва с подкрепата и доверието на стратегиюеските ни партньори.
    благодарение на него страната ни се превръща в лидер на Балканите и инвестиционен рай.
    Убеден съм че името му ще влезе в българската история като на един от най-успешните държавници.

    Коментиран от #23, #66, #159

  • 10 7735

    189 33 Отговор
    ЗАРАДИ ТОЗИ НЕ БРЪСНАТ ДЪРЖАВАТА НИ,НАРОДА НИ.ИЗОЛАЦИЯ ОТ ВЪН, РЕКЕТ И БАНДИТИЗЪМ ВЪТРЕ.НЕ ЕЛИ ВРЕМЕ ЗА ЗАКОН ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА РАЗБОЙНИЧЕСТВОТО В ЕВЛОПЕСКАТА НИ ПРАВОВА ДЪРЖАВА.?
  • 11 Три в Едно

    246 24 Отговор
    Европейските лидери имат сметка от това корумпирано правителство !
    Продават си свои стоки , извършват свои проекти в България ....
    И си затварят очите за беззаконието и корупцията тук .
    Както се вижда ...
    Никъде не се пише какви ги вършат Банките , енерго дружествата .. Частните съдии изпълнители че превърнаха ЦЯЛА България в роби ...
    Полиция , парламент , министерства ...
    Та поради тази причина от ЕС си затварят очите какво се случва тука ...
  • 12 Я... Я

    182 35 Отговор
    Г-Н МИХАЙЛОВ, БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТОЧНИЯТ И ОБЕКТИВЕН КОМЕНТАР. НО ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ББ НЕ ГО ОСЪЗНАВА ТОВА И МНОГО ДРУГИ НЕЩА? ТОВА НЯКАКВА ДИАГ . А ЛИ Е.
  • 13 Бойко Борисов

    124 28 Отговор
    Е и какво от това, нали шкафчето е пълно а овцете спят. Пък и ги @пр@вям с 200 на макс.......
  • 14 Васил БоШкоФ

    125 23 Отговор
    Бойче да пускам ли видеото и да си направиш ХаРАКирИ
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 888

    127 18 Отговор
    Абсолютно верно мнение.Адмирации
  • 17 Доносниците на ДС още от сабалем вият

    29 150 Отговор
    Кат Позитански МАСТИИ НА месечина!Аве ненам дали Светията го..бръснат ама от Ени други..ЕНТЕЛЕКТЕ кат Руския Агент с крадливите съветници и ИМПЕКСовица и так дале в Европата са у.."ВЪЗТОРГ"! ДАЖЕ ГИ СОЧАТ С ПРЪСТ И ..БЯГАТ като от Чумави 😂

    Коментиран от #21

  • 18 Lasciate ogni speranza!

    123 13 Отговор
    При тази ситуация у нас и безпомощното състояние на народа, за което и самият той е виновен, вече се вижда, че никой отвън няма намерение да ни помогне. Пък и откъде накъде? Ние сме независима държава, имаме си правителство, избрано пак от този народ, не заплашваме интересите на никого, угаждаме на всекиго, а това, че сме бедни, жалки и смешни, си е наша работа! Може пък така да искаме, сигурно си мислят отвън, защо да ни налагат стандарти, които явно ни са чужди и последователно ги отхвърляме?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙЦИ

    147 21 Отговор
    НЕ Е ВЯРНО ,.........."БРЪСНАТ" ГО ЗА ......ТЪМЕН БАЛКАНСКИ ПРЕСТЪПНИК , НО ПОСЛУШЕН ЗА ТЯХ !!!!
  • 21 Неутрален

    103 16 Отговор

    До коментар #17 от "Доносниците на ДС още от сабалем вият":

    Абе знам ли...ама пачки и кюлчета се виждат само в чекмеджето на комуниста с кофпомпата...

    Коментиран от #171

  • 22 Абориген БГ

    182 16 Отговор
    Изключително ерудиран и просветен човек, медиите спряха да го канят.
    Огромно удоволствие е да го чета и слушам, най-малкото налага висока езикова култура и експертност, каквито липсват в БГ пространството - наложени от мафиотите, селските тарикати и слуги в управлението на БГ по всички институции на локално и държавно ниво.

    Бог да го пази!
  • 23 Еблю

    69 14 Отговор

    До коментар #9 от "Хасан":

    Хахаха... Уахахаха..... На каква дрога си?

    Коментиран от #28

  • 24 dhamapada

    70 7 Отговор
    ЗА НАКАЗАНИЕТО
    Този, който причинява болка на невинни и кротки хора, бързо ще достигне до едно от следните състояния:
    Ще го постигне мъчително страдание, загуба, увреждане на тялото, тежко огорчение, или загуба на ума.
    Или царска немилост, или ужасно обвинение, или загуба на близки, или разорение.
  • 25 Тито

    79 10 Отговор
    Борисов показа че като влезем във евро зоната всички ще имаме по едно шкавче пълно със евро.
  • 26 ДРУГАРЕ,ШУМКАРЕ,ФАТМАЦИ,УШАЦИ..

    32 148 Отговор
    РАЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОСЛЕ,..БЪЛГАРИЯ СЕ ОСВОБОДИ ЗАВИНАГИ ОТ ЧЕРВЕНОТО РУСЛЯМСКО И КОМУНЯГО-ШУМКАРСКО РОБСТВО!!!😆
    БЪЛГАРИЯ Е ОТНОВО НЕЗАВИСИМА, ПРАВОВА И СВОБОДНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА!!!
    НИКОГА ВЕЧЕ ВЛАСТ ЗА ЦРЪВЕНИТЕ РУСОРОБИ, ПЕТОЛЪЧКИ И КРАДЛИВИ КОМ-ОЛИГАРСИ

    Коментиран от #43, #108

  • 27 az #Оставка!

    142 19 Отговор
    Д-р Михаклов е убийствено прав! Диагнозите, които поставя са отчайващо верни!

    Коментиран от #45

  • 28 Хасан

    36 13 Отговор

    До коментар #23 от "Еблю":

    Не бе човек, исках да видя дали българина разбира от сарказъм.

    Коментиран от #42

  • 29 Серафим Соболев

    57 8 Отговор
    Голямото добро и зло започват винаги от малкото и незабележимото.Човешката душа е непревземаема крепост. Ключовете за нея Бог е поверил на самите нас. Ние сме тези, които с послушанието си към бесовете предаваме тези ключове в ръцете на злите да ни погубят.
  • 30 Лумпен

    66 11 Отговор
    Ааа моля, моля! Вие си го отгледахте и сега ще му търпите мурафетите! Комунистите са виновни, нали! Етническия мир е застрашен, нали? ЕНП е едно голямо семейство и ние сме част от него, нали!?
  • 31 Диверсант

    137 13 Отговор
    Пожарникара е най подходящия губернатор за еврогейските евроатлантици. Благодарение на мъдрото му управление Европа се оборудва с евтината работна сила, Америка се оборудва с безплатни военни бази, Европа си има безплатно сметище, финансовите спекуланти успяват успешно да натресат на държавата поредния заем. Юнаците на пожарникара заринаха паркове и градини със старите бараки на Европа...Напълнили са държавата с европейски хипермаркети където продават стоката си с изтекъл срок след като са сменили етикета. Е, от какво могат да бъдат недоволни,, ПАРТНЬОРИТЕ ""

    Коментиран от #32

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 JEFF

    101 10 Отговор
    За какво да го бръснат? Той беше удобна фигура, която изпълни ролята си . Борисов си повярва , че може да бъде нещо друго освен изпълнител на чужда воля . Много се изложи , много злепостави България пред света. Време е да си отива. ОСТАВКА!
  • 34 ghost

    19 100 Отговор
    Факти трибуна на всякакви луди.
    Толкова изпаднахте, че давате думата на някакъв неизвестен психар.

    Никаква ли цедка нямате

    Коментиран от #74, #161

  • 35 препатил хем знае

    59 11 Отговор
    доктор Михайлов моля Ви диагностицирайте факта че над 90 процента от наследниците на бившите шефове на АБФК на високо и средно пък и по ниско ниво са страстни дори паталогични поддръжници на Борисов
  • 36 Гост

    29 83 Отговор
    Ако обичате гледайте си пациентите далеч сте от политиката . Станете политик и покажете какво можете уважаеми !?!
  • 37 Шаран БГ

    18 47 Отговор
    Много важно какво харесвате Вие или не Ви се нрави !!? Мнението на г-жа Х.Мустафа е важно!! " НЕ СЕ КОСИ ,ШОПЕ, ОТИ ЧЕ ТИ МИНЕ !"
  • 38 Мачкаааай, мачкай БОЙКО

    25 85 Отговор
    Умрем от кеф а слушам ЦРЪВЕНИТЕ ПОЗИТАНО-САРАЙСКИ АЙДУЦИ как реват!😂

    Коментиран от #47

  • 39 Фсера

    50 11 Отговор
    Време е да се приложи стария закон на българите когато не вървят нещата да се удуши хана
  • 40 Костадинова

    19 63 Отговор
    Д-р Михайлов, нека поразсъждава ме по задълбочено над фактите. Кой толкова прецизно злепостави Борисов и злепостави като,, предател,, най-грешния и виновен за всички беди на хората в България?

    Коментиран от #44

  • 41 Лол

    9 25 Отговор
    А какво означава да го бръснат ?
  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 8 Отговор

    До коментар #28 от "Хасан":

    господин ХАСАН ти си невъзпитан човек който обижда хората
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Психолог

    59 8 Отговор

    До коментар #40 от "Костадинова":

    Шкафчето пълно с евро и злато от рекета, 3 милярда подкуп да не го пипат американците . Кражби във всяка една сфера дори пиарката милионерска щерка абе затваряй тука е по зле от Бангладеш а там има гражданска война ЗАТОВА Е ВИНОВЕН ....
  • 45 Гюстав Льо Бон

    16 29 Отговор

    До коментар #27 от "az #Оставка!":

    ПСИХОЛОГИЯ НА ТЪЛПИТЕ
    Изборните тълпи СА ХАРАКТЕРНИ със слабата склонност към съждение, отсъствието на критичен дух, раздразнимостта, лековерието и простотата. Нека разгледаме начините те да бъдат съблазнени. Да има обаяние обаче не е достатъчно, за да е сигурен успехът на кандидата. Избирателят държи да види как ласкаят ламтежите и суетата му; кандидатът трябва да го засипе с екстравагантни ласкателства, да не се колебае да му обещава най-невероятни неща. Говори ли пред работници — да използва всички възможни клетви за заклеймяване на работодателите им. Що се отнася до противниковия кандидат, ще се помъчим да го смачкаме, като с помощта на твърдението, повторението и заразителността го изкарваме последен негодяй и че за никого не са тайна многото му престъпления. От само себе си се разбира, че е безсмислено да се търси и сянка от доказателство.
  • 46 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    23 47 Отговор
    ЗАТОВА СЕГА ПАК МУ ДАВАТ МИЛИАРДИ ЕВРА.......
  • 47 Бойко Борисов

    41 10 Отговор

    До коментар #38 от "Мачкаааай, мачкай БОЙКО":

    Ей трол@ по спокойно с Сарайте сме в коалиция.
  • 48 Я... Я

    40 6 Отговор
    ФАКТИ ЛОШИ, ЛОШИ АМА, ВЧЕРА СОМО ТЕ И СЕГА ДАДОХА ЗАПИСИТЕ.
  • 49 Karosel

    20 44 Отговор
    Много здраво ги натиска Гешев и Борисов по мазола, керпедените и почнаха да квичат като коледни шопари! Има се международни институти които ще се изкажат най - добре. Те знаят за мръснишките похвати на кремълскита школа! Такъв компромат трябва да направим, че и нас да ни е гнус от него!
  • 50 Петрова

    42 5 Отговор
    Когато в полицията работят не професионалисти, и психиатрите не могат да помогнат на всеки, който е натрупал капитал от злоупотреби с власт. Това безобразие кой го допусна от десетилетия???
  • 51 руменн р

    12 32 Отговор
    селския ми добре се справя, това искам аз, здраво плюене по боко и хвалби по мой адрес .....
  • 52 Да вижиш

    49 12 Отговор
    Да видиш, как накрая ще го обръснат! За сега мълчат, ама вече не контактуват с него, нищо че се опитва да говори на немски. Той на български не може да говори...., ако ще и на китайски да се опита да говори, все тая.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 ГЕРБ са на власт от

    29 9 Отговор

    До коментар #32 от "gosho":

    11 години, драги гошу, имАли са време да ги оправят. Следващия път пробвай да обвиниш Вълко Червенков.

    Коментиран от #73

  • 55 Националист от Враца

    12 26 Отговор
    Затова пък вие му правите лястовичка долу ниско в кръста с тази антиреклама, а той дори също го знае, че няма лоша реклама и си го каза преди 5 дни!
  • 56 Селяндур

    13 36 Отговор
    Късмет ли, що ли, ма е по добър от всички.
  • 57 Гост

    58 17 Отговор
    Убийствен анализ! Ако бях на мястото на субекта ББ щях да потъна в земята от срам! Но той е толкова Т*Ъ*П, че никога няма да разбере дълбините на потъването си!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Павел

    18 47 Отговор
    Този психар не беше ли тъмносини гуру. Веднага при Цветанка Ризова да обясни компетентно кога смени "резбата", пардом боята.

    Коментиран от #120, #154

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Интелигентен

    54 10 Отговор
    Срам,срам,срам и ПОЗОР...!!!....???В каква "държава" "живеем"?С какви управници и какви"държавници".Забит съм в дън земята от срам и унижение.Какво трагично човешко падение-каква низост.

    Коментиран от #93

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 берберина

    21 8 Отговор
    Те ни бръснат нас на сухо посредством него.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 не може да бъде

    31 12 Отговор
    Д-р Михайлов точно е определил съществуващият в татковината порядък като "демократична безпринципност"!Щеше да е добре ако това си е нашенско изобретение,но не би -именно това виждаме и на Запад,особено в САЩ и ние както винаги сме го възприели охотно!Разбира се -в колкото е възможно по-уродлива форма!Но за прокуратурата се е объркал,няма такова животно -по-рано имахме една справедлива цацаратура ,а сега-още по-справедлива гешевтура /или може би гешеФтура/!!
  • 68 ПР ЕДЛAГAМ РAДЕВ И КУРНЕЛA

    18 26 Отговор
    Дa ПРЕСКОЧAТ ДО ЩAТИТЕ ДA ПРОВЕРЯТ , СТРОИ ЛИ СЕ ЗAВОД ЗA Ф16 ИЛИ ПИХМЕ ПAК СТУДЕНA ВОДA , A ПAРИТЕ ОЙДОХA В ЧЕКМЕДЖЕТО
  • 69 Бг гражданин

    45 13 Отговор
    Браво, д-р Михайлов!
    Поздравления за страхотният и точен анализ!
    Дано има чуваемост.

    Коментиран от #79

  • 70 Ю Кортес

    19 16 Отговор
    То пък Мунчо чехльото,кой го има за нещо....
  • 71 Бойчо Огнянов

    21 44 Отговор
    Много категоричен е тоя психиатър! Когато някой е толкова "убеден" в думите си, убедено е получил убедителна сума парички. Кой ли му ги е платил - някой с мнооооого много пари или някои с сериозна партийна нужда.

    Коментиран от #102

  • 72 Усмивката

    53 13 Отговор
    Не съм му фен на Михайлов. Но в случая е съвършенно прав. От началото до края.Борисоф е катастрофа за България

    Коментиран от #80

  • 73 gosho

    2 12 Отговор

    До коментар #54 от "ГЕРБ са на власт от":

    ne e lesno da zapochnesh da gradish neshto ot nulata osobenno kogato po tumno takiva kato vulko chervenkov i teb rushat moli se da ne doide pak lyubimiya ti vulko chervenkov
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Във Факти

    21 31 Отговор
    Колкото и да се опитвате по цял ден да изкарвате разни измислени личности,които поради някакви интереси плюят постоянно Бойко или ГЕРБ,пак няма да успеете да ни спечелите на страната на БСП,СЛАВУЦА или тия около кръга КАПИТАЛ,чакаме вече 30 години някой да се изправи срещу олигархията,която прави България бедна и вие във вашата медия ги защитавате от сутрин до вечер,това е предателство към народа на България.ЗАСРАМЕТЕ СЕ,ЧЕ СТЕ СИ ПРОДАЛИ ДУШАТА НА ДЯВОЛА
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Панов

    14 19 Отговор
    Анонимен сайт,пишат,кой каквото им плати.Ей го,алибаба,всеки ден е в сайта.Най вероятно собственика е бившо ченге или от червен номенклатурен род.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 gosho

    7 9 Отговор

    До коментар #72 от "Усмивката":

    borisov li srina bankite prez 1996/97 godina i dokara hiperinflatsiyata kogato tcenite po magazinite se promenyaha prez chasove a zaplatite i pensiite byaha po 5/3 dolara ili shte kajete che sega sme po zle

    Коментиран от #86

  • 81 ares

    10 39 Отговор
    И понеже Борисов е най-"гадния най голямата мутра на света ,най тъпия затоа всички гласуват за него на избори и печели непрекъснато власта.Значи всичките тея драскачи тук са или пълни идиоти или гадни двуличници.След като направих една малка статистика тези които пишат глупости за Борисов и другите които одобряват тези тъпи писания са около 150 човека Извода е че освен да му пръднете на к..а на Борисов друго не можете.

    Коментиран от #88, #91

  • 82 Хаджиментов

    9 16 Отговор
    Интересно как в една държава с авторитарно еднолично управление, където се е настанил страха и държавата и прокуратурата се използват като бухалки, как е възможно де се появяват подобни снимки, записи, публикации, коментари, демонстрации и т.н.
    Представям си до колко това би били възможно в държави като Русия, С. Корея, Иран, Китай и др. където цари уж същото такова еднолично авторитарно управление.

    Коментиран от #106

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 В.В.П.

    20 7 Отговор
    На който не му е ясно....Борисов разбутва олигархията,за да създаде друга олигархия... Смеска от Политика с бизнес....Е ОЛИГАРХИЯ...ОТ 30 Г Е ТОЯ ФИЛМ...АЗ СЪМ ЗА ДИСКРЕДИТИРАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО...АЗ СЪМ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ НА МАТЕРИАИЛИТЕ...И най зловещото е,,ниския интелектуален пълнеж,, на Тюфлека...Алилуя...Бог да пази Бг..
  • 85 8365

    7 10 Отговор
    Много, много махленски приказки в тази държава!
    Аман, никой не е на ниво, няма към кого да гледаме!
    Всеки се опитва да прожектира своя филм, следвайки своята корист!
  • 86 Усмивката

    23 7 Отговор

    До коментар #80 от "gosho":

    Питаш дали Борисоф е сринал банките 96(97) година. не Борисов . Той тогава размазваше конкуренцията. Банките ги ,,срина" Кой". Същия , който по късно , през 2003 , назначи Бойко Методиев за глав секретар на МВР. И по късно го издигна на министър председателското кресло. Та до днес , когато реши да го срине. Него. Слънцето.

    Коментиран от #94

  • 87 В.В.П.

    17 6 Отговор
    На който не му е ясно....Борисов разбутва олигархията,за да създаде друга олигархия... Никой ,никъде не уважава..в Европа... Всичко е едно го лямо надлъгване...Който най много те тупа по рамото ,,не значи ,че ти е ,,Приятел,,. Напротив...А пък Тея снимки и вс .са защитната реакция на Бг . олигархията...Показват ,, Неподкупния бг елит...В лицето на Борисов...Отбтам вече трябва да действа прокуратурата...Който е ял и пил с бандитите ,,трябва да плаща...НЕ ДА МЪНКА,,ЧЕ НИ ГИ ПОЗНАВА,НЕ Е ГОВОРИЛ С ТЕЯ,С ОНИЯ...ВАНЬО,Мишо.Барселона...Вальо, Божков,братчеда...и др.герои..
  • 88 Усмивката

    33 8 Отговор

    До коментар #81 от "ares":

    Вижда се от ,,записите" как Бойко Методиев печели любовта на народа... С измама и заговори и интриги. С лъжи и откровенно изнудване на подчинените си. Използвайки комуникации с големите бизнесмени на прехода . И без срам заявява че за другите , но не и за него, това е непростим грях . Чува се и кои са му инструментариума за постигане на целите си. ....МЕНДА, ГОРАНОВ и БАЛЕРКАТА. ....И... ,,СЕВДА". Цялата тая власт се крепи на лъжи.
  • 89 Тошко

    10 20 Отговор
    Вижте само кой го казва това за "бръсненето на Борисов", това е човека "врачка на Дъ Бъ" онези с вибраторите включващите си ги отзад !
  • 90 гост

    10 5 Отговор
    Верно ли днес има митинг пред НС в София? По медиите нищо не се казва?
  • 91 Усмивката

    12 6 Отговор

    До коментар #81 от "ares":

    И когато сега , цялата лъжа излезе на светлина с грозното си лице и заплашва да бутне правителството, казвате , че правителството е заплашено от падане. Ми кой му е виновен че е толкоз грозлив.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Една

    13 26 Отговор

    До коментар #62 от "Интелигентен":

    Ами като си толкова интелигентен защо не се извисиш ти там и да оправиш държавата? Всичко ревнахте в един глас за пачки и нощни шкафчета без дори да се знае дали не е фотомонтаж!? А психолога като му изглежда толкова смешно по телевизията защо не се посмее и да каже него кой го бръсне? Понеже много говори и нищо не казва телевизиите си запълват времето с него.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Психиатър или соц психопат

    16 33 Отговор
    Психиатър или соц психопат. Не знам от къде го изровихте този ДС комунистически труп, но няма да излъжете умните а само простите ще се вържат на манипулациите, лъжите и фалшивите ви новини. Поредната фалшива драсканица на псевдожурналист.
  • 96 Българин

    9 18 Отговор
    Ти бе, авторът, като говориш като човек, да не
    би да си безгрешен??? Нали знаеш притчата за камъка? Много лесно се критикува платено!
  • 97 инчхай

    4 6 Отговор
    как да не го бръснат бе г-не той ги е навървил и те го бръснат ха ха
  • 98 абе до 1

    10 26 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    този михайлов е един изперкал психиатьр, с каквито се сьбираш такьв ставаш. да вземе да се скрий и да не се излага повече.
  • 99 възпитаник

    13 2 Отговор
    като знаеш притчата са камъка и защитаваш милвания от 3папи знаеш ли и за рибата,че се вмирисва от главата
  • 100 Васил

    18 7 Отговор
    В очите на Европа нашият селянин си е един прост диктатор или едно бледо копие на диктатора от Северна Корея
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 а на теб колки ти плащат

    18 7 Отговор

    До коментар #71 от "Бойчо Огнянов":

    Това е чисто гербаджийско мислене @@@. При тази партия всичко се прави и изчислява в лични облаги. Дори и през ум не им минава, че има нормални и умни хора с адекватно мислене.
  • 103 9987

    4 7 Отговор

    До коментар #8 от "Лекар БГ":

    Важното е,че ти се казва,това което искаш да чуеш.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 И да триете пак ще изберем Бойко

    12 23 Отговор
    Бойко направи това което комунистите за сто и кусур години не можаха едно добро дело да направят за България

    Коментиран от #109, #116

  • 106 хаджитролов

    11 4 Отговор

    До коментар #82 от "Хаджиментов":

    Ами чети малко повече вместо да си представяш .И за Северна Корея и за Русия има информация какво се случва там. Ти от къде знаеш тогава какво е в С. Корея?? Значи има хора, на които им стиска да изнесат информацията.

    Коментиран от #114

  • 107 ПЕНКО

    5 19 Отговор
    ВИТИЕВАТИЯТ ДОКТОР ПО ГЪРЛЕНИ ЗВУЦИ -МУХЛЯЙРОВ -НЕПРЕКЪСНАТО СИ СБРЪЧВА ЛИЦЕТО- ВЪВ ВСЯКАКВИ ИЗКЕЦАНИ " ИНФОРМАЦИОННИ " - ТАКИВА И ОНАКИВА ТОЧКИ !!!! САМО СПОДЕЛЯМ С НЕГО , ЧЕ МОГАТ ДА ГО "РАЗБЕРАТ" -0.00002 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО !!!!!!!!!!!!
  • 108 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

    6 12 Отговор

    До коментар #26 от "ДРУГАРЕ,ШУМКАРЕ,ФАТМАЦИ,УШАЦИ..":

    Ето още един индивид за освидетелстване в психиатрията. Явно вашият велик султан Бойко първи от Банкя ви действа заразително!
  • 109 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

    16 8 Отговор

    До коментар #105 от "И да триете пак ще изберем Бойко":

    И най-доброто му дело на Борисов безспорно е всеки ден да пълни нощните си шкафчета с пачки от по 500 евро и кюлчета злато, нали?

    Коментиран от #111

  • 110 КОКО

    5 16 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ники Михайлов е пациент на психотерапията...!?
  • 111 СТАЛИН

    6 8 Отговор

    До коментар #109 от "РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ":

    Завист! Пълни ги и ти, като кака Кури.....
  • 112 препис

    14 5 Отговор
    Това, че имаме толерантност към записите и снимките, свързани с премиера Борисов е не просто скандал,а СКЕНДЪЛ! Тотален,космически скандал.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Хаджиментов

    9 4 Отговор

    До коментар #106 от "хаджитролов":

    Чети малко повече ти.
    Информация се изнася от избягали зад граница. Така както беше и у нас по соц. време.
    На теб ти бяга основното в постинга, така че - свободно!

    Коментиран от #124

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Пако

    12 3 Отговор

    До коментар #105 от "И да триете пак ще изберем Бойко":

    Наистина,разсипа една държава,и прокуди
    грамотното и население,за да останат И..оти като тебЕ(това последното се произнася от вожда)....
  • 117 Я... Я

    11 2 Отговор
    Д-Р МИХАЙЛОВ ДИАГНОЗА ДАЙТЕ. ТА БАРЕМ РАЗБЕРАТ ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО ЩО ЗА...????. ЖИВОТА Е ПРЕКРАСЕН БЕЗ ТУЛУПИТЕ...
  • 118 СРАМ И ПОЗОР

    13 2 Отговор
    ЗА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ
  • 119 Ivan

    8 14 Отговор
    Тоя психиатър е пълно куку, За какво публикуват малумните му изказвания :)
  • 120 говорилнята на ЦвРизова

    6 3 Отговор

    До коментар #59 от "Павел":

    Цветето ти Ризова не кани гости като него, висока летва е и не и стиска да направи такова интервю. И най важното, тя не обича да си пари ръчичите с горещи картофи.
  • 121 лош сигнал към Европа и управляващите

    14 6 Отговор

    До коментар #2 от "Голяма жега":

    Пистолета "Глог" до пачкитте от 500 евро,и златото, диалога с "нае-аните с 200 милиона", е в много повече, от това което, ЕО може да понесе.
    Доста, мръсен и вулгарен скандал, който дава идеална представа ,кой е Бойко Борисов и неговите съучастници в измамата на общността а и сигнал , към други корумпирани като него управници ,как да измамят ЕО и откраднат парите им.
  • 122 Чата

    12 3 Отговор
    Това, което казва Михайлов за народопсихологията, че властта трябва да се уважава и търпи защото е власт е вярно и то категорично, но за по дъртите поколения, възпитавани така по фашистко и комунистическо време! Младите не са така, но те са облагодетелствани от друго състояние - непукизъм и да се правят на модерни, аполитични и като млади и енергични да си решават проблемите и да са пас. Но, бедата на властта е, че все повече млади, натрупват самочувствие именно като хора европейци, световни хора, а не дресирани в излишна скромност и страх като баба и дядо си. И тези хора вече се замислят, това недоразумение начело на даржавата ли трябва да е лицето на тях и България пред цял свят! Президента не е начело на държавата! Той е фигурант!
  • 123 ЯСНОВИДЕЦ

    5 11 Отговор
    СОЦИДИОТИ, НИКОИ НЕ ВИ ВЯРВА, И НЕ ВИ ЕВЕ ЗА СЛИВА. ПИШЕТЕ СИ КАКВОТО ИСКАТЕ, НО НЕ ВСЕКИ БЪЛГАРИН ЗНАЕ, ЧЕ СТЕ ЛЪЖЦИ. КАТО ЛИНЕИКИ ВИЕТЕ, НО НИКОИ НЕ ВИ ЧУВА.
  • 124 кой направи компроматите

    4 4 Отговор

    До коментар #114 от "Хаджиментов":

    то и сега май информацията е от избягали от България, също като в соца. Ако пък са тук малее.... не ми се мисли.....

    Коментиран от #128

  • 125 Антикомунист

    10 12 Отговор
    Като гледам как се връзвате на брътвежите на този изискан словобъркоч ,слуга на Костов ,които не могат да се примирят че Борисов ги отсвири от дясното,също и мравояда сега набират злоба и помагат на всички които са против правителството. Впрочем не предлагат алтернатива а само евтина злоба.Това не са десни, не им вярвайте.
  • 126 Докторе докторе

    5 4 Отговор
    Да си спомним какви ги приказваше "в зората на демокрацията..." Не ти ли се струва, че вижданията ти тогава доведоха до реалностите сега? Ама - млади бяхме, можехме и към политиката да гледаме, и с Катя да се... справяме.
  • 127 Kурчо Курев

    6 8 Отговор
    Не го бръснат ли? А защо му стават на крака? А другарки и другари?
  • 128 Хаджиментов

    11 0 Отговор

    До коментар #124 от "кой направи компроматите":

    Снимки, аудиозаписи, публикации в медите, коментари по телевизиите, във форумите, и т.н. - всичко си е на родна земя.
  • 129 Радо

    16 5 Отговор
    Обожавам да го слушам докторът Николай Михайлов - невероятно умен и интелигентен човек според мен, който като всеки умен човек не може да търпи простотиите на идиотите, които ни управляват, а тия които гласуват за тях са с мозък на амеба.
  • 130 Истината не е приятна за опозицията

    8 16 Отговор
    Борисов се оправя идеално с европейските лидери и за тази цел не са необходими специални езикови умения защото си има преводачи. Уважението им към него е позазвано многократно.
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Боко

    14 3 Отговор
    То ,като ,че ли Бай Тошо някой го считаше за човек! Само лигави целувки по разните му там срещи! Единствено Цар Борис Трети е имал някаква позиция и достойнство! И затова Хитлер го отрови!
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Няма нужда от име.

    1 9 Отговор
    Хаха.Кой беше този...
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Ира

    24 2 Отговор
    Удоволствие е да слушаш д-р Николай Михайлов. Отдавна свикнахме на пошлост. Отдавна свикнахме с хора, които боравят с десетина думи, и то неточно. Всеки анализ на д-р Михайлов е рафиниран и точен, езика е блестящ!

    Коментиран от #165

  • 140 Хаджиментов

    8 9 Отговор
    Някои хора не разбират, че по-големият проблем са тези, които правят и пускат всички тези снимки, записи, слухове и т.н. Това са мръсни ченгеджийски номера от типа КГБ/ДС от тоталитарно време. Такава беше и Костинбродската афера, довела Орешарски на власт през 2013 - едно от най-нещастните, крадливи и корумпирани правителства, водено от БСП.
    След време, когато се говори за тези събития, пак ще има политици от БСП, които да се подхилкват нагличко, както се подхилкваха Пирински и Янаки Стоилов, говорейки за първите "честни и справедливи" избори след 10 Ноември 1989г.

    Коментиран от #146

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Наблюдател

    14 4 Отговор
    Можеше по-кратко да обобщи - Б.Борисов това просто е диагноза!
    А за Гешев - Лидер на силова групировка от нов тип обслужваща интересите на Б.Борисов!
  • 143 Фройд

    14 3 Отговор
    Едно е ясно: Търпим един бабаит и циничен хитрец за премиер на нацията! Никога преди не сме позволявали такова падение! Ами прав е доктора, че народа е изморен и съкрушен, с изчерпани съпротивителни сили към такива политически сомнамбули! Да го провъзгласим поне за Август Ивайло Непобедимия!!!
  • 144 ЧАКАМЕ ДА КАЖЕШ

    8 4 Отговор
    СТЪКЛАРА ЛИ НАПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОРИСОВ
  • 145 колега на журналиста

    5 10 Отговор
    Поредния, втурнал се да дава оценки ,като член от здружението на прецедента .Да не би да си разговарял с евролидерите,ЕДВА ЛИ????????НАПРОТИВ!Аз пък,като ТВОЙ КОЛЕГА твърдя обратното.Това което се изля като финансова помомощ,и което очакваме да дойде ,ГОВОРИ ЧЕ ТОЧНО БЛАГОДАРЕНИЕ НА БОРИСОВ ще получим огромни суми /около 13 милиарда евро./КОЛЕГА ,ПРЕСТАНЕТЕ ДА СИ СЪЧИНЯВАТЕ ИЗМИСШЛьОТИНИ,МЕКО КАЗАНО АСОЛЮТНИ НЕИСТИНИ!НЕКА ХОРАТА ДА ЗНАЯТ ,ЧЕ ТОВА КОЕТО ПРИКАЗВАТЕ СЕГА,НЕ Е ВЕРНО ,И ВЕРОЯТНО ИДВА ОТ КУХНЯТА НА ПРЕЦЕДЕНТА.

    Коментиран от #148

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 А дано

    4 2 Отговор

    До коментар #145 от "колега на журналиста":

    А дано да дойдат, ама вече надали. Те европейците да не са толкова гламави, да знаят,че много ги чакаме тези милиардчета за да ги.... и пак да ги пратят. Много се съмнявам.
  • 149 Периметър

    6 9 Отговор

    До коментар #4 от "3.14К":

    Според този доктор»ако е завършил в сусурлево добре»всички лидери да глупачи и не вярват на фалшиви снимки и разговори а в българия всички вярваме - този нормален ли е или се смята за умник и налага своето мнение

    Коментиран от #163

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Трайчо

    10 3 Отговор
    Бойко Пеевски и Гешев са едно просто са попаднали в държава без гражданско общество
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 иван

    6 9 Отговор
    Д-рМихайлов е психично болен.Защо отива да говори при Диков- пощальона??Ще бъде добре
    заплатен.
  • 154 краси

    7 4 Отговор

    До коментар #59 от "Павел":

    Изборът на комуниста Бойко показва средното умствено ниво на народа.То е по-ниско от това на нормалните хора.

    Коментиран от #156

  • 155 Хахаха

    5 8 Отговор
    Този Михайлов- психопат, когато и да се самоубие, все е късно.

    Коментиран от #162

  • 156 ГОСТ 23

    6 2 Отговор

    До коментар #154 от "краси":

    Проблема не е Борисов,а на цялата система.Който и да дойде ще е същото.
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Българин

    5 10 Отговор
    ПСИХИАТЪРЪТ МИХАЙЛОВ ИМА НУЖДА ОТ ПСИХИАТРИЧНА ПОМОЩ!!! МИЛИЯТ СДСар!!!
  • 159 Стига ва

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Хасан":

    Сус бре кьопек
  • 160 Ха ха

    4 4 Отговор
    Пациент на д-р Михайлов, страдащ от мултиплициране на личността на амбразурата да брани гейберастите....голям майтап
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Ross

    1 0 Отговор

    До коментар #149 от "Периметър":

    Гербъфф изрУд 😎😎😎
  • 164 Шайба

    2 1 Отговор
    Такива са времената просто,не е до Борисов,никой никого не бръсне,но пък сите се сапунисват.
  • 165 До 139 Ира

    7 2 Отговор

    До коментар #139 от "Ира":

    "Удоволствие е да слушаш д-р Николай Михайлов. Отдавна свикнахме на пошлост. Отдавна свикнахме с хора, които боравят с десетина думи, и то неточно. Всеки анализ на д-р Михайлов е рафиниран и точен, езика е блестящ!"


    АБцОЛЮТНО ТОЧНО!!!!!
    АДМИРАЦИИ!!!!
  • 166 Шибаняк

    3 5 Отговор
    На всички камунисти куфарчета сал на бай ТУЛУП шкафчета!!!!!
  • 167 Ksenofob

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Щатската телевизия, която нарочи Борисов за "премиер на Белгия", вече е изпратила своите извинения до посолството на Бангладеш.    
  • 168 опааа

    3 8 Отговор
    Михайлов,ти не си психиатър,а психопат-имаш нужда от преглед при специалист ,чу ли ?
  • 169 доброволец

    5 1 Отговор
    Преди еврото-чекмедже,след еврото гардероб.Имаше един от ДАИ-Плевен дето постави началото с гардероба с пачките даже преди еврото.ТАРИКАТИ -УНИКАТИ
  • 170 Джаки Психото

    2 6 Отговор
    психарят се е объркал сериозно и за много неща. С изключение на Гешев, че работи под диктат. Всеки гл.прокурор до тук го е правил. За съжаление, човекът с каскета не е изключение. Бойко лош или добър - до голяма степен успява да балансира между интереса на множеството и това на приятелите си. Справя се (поне до тук) наистина добре с коронавируса. А компрометиращите записи и снимките как спи с пищов и кинти в чекмеджето (услужливо отворено чекмедже) - първо са отвратителни. Абсолютно неприемливо нахлуване с взлом в нечие лично пространство! Бих го казал за кой да е при тия обстоятелства. Ужасен компромат, който обаче е с обратен знак. А това, че Борисов спи с пищов явно е било вярното решение! А еврата в чекмеджето? Ако са истина. Кое им е компрометиращото? Знае ли са откъде са, от какво са, защо са там? СМС- и записани разговори - обичайните отношения на обичайното ниво на български политици и бизнес. Отвратително. Но какво да е? Контролирал западните политици. Ами явно е така - не знам да са му спрели и 1 евро за нещо. За разлика на някои други. А това еважното за нас - да идват свежи пари от ЕС.
  • 171 Мутра

    3 4 Отговор

    До коментар #21 от "Неутрален":

    Абе пич много си глупав такива пачки мога да ти сложа и у твойто чекмедже без проблем нали си гледал как се правят филми в Холивуд актьора играе на празен зелен фон зад него и после му добавят космически кораби сгради и какво ли още не това ако не е смешно със шкавчето е трагично за този който го е скалъпил даже е доста абсурдно да даржиш толку пари в забележете нощно шкафче па и пистолет па и уиски от сумата пари направо дон Гамбино или Лъки Лучано смях поне да ги бяха монтирали в сейф доста преиграли никой нормален човек нема да се върже слабо изпалнение цирк по български поне да беха сложили банкноти на по 50евро за нощно шкафче щеше да е по достоверно

    Коментиран от #173, #178

  • 172 От народа

    2 4 Отговор
    ББ направи не малко, но и открадна още двойно тройно може би, кой знае, преди него още повече, държавата ни била много богата, толкова години крадат и все има! Въпроса е кой да дойде? има ли алтернатива? Да се примирим с познатото било то и лошо или да дойде някой още по лаком и алчен! Изморен е народа, няма пари, всеки гледа някоя далаверка да спретне докато може че вижте какво става в тези несигурни времена...
  • 173 Симо

    3 1 Отговор

    До коментар #171 от "Мутра":

    Колко глупости изписа ?

    ОК , ама за снимките вече е направена експертиза , не са манипулирани . Хайде сега почвай от начало

    Коментиран от #174

  • 174 Шайба

    2 2 Отговор

    До коментар #173 от "Симо":

    Каква е гаранцията тогава,че пачките не са донесени умишлено отвън и сложени в чекмеджето колкото за снимка и после пак изнесени.Снимката ще е тогава истинска,но самата постановка ще е фалшива,но това няма как да се разбере от самата снимка.Тоест нагласена снимка не означава непременно обработена с фотошоп.Просто разсъждавам,не защитавам или обвинявам никого.
  • 175 ПЕТЪР ПЕТРОВ

    2 1 Отговор
    ТОЗИ ЛУД ПСИХИАТЪР ВИЖДА САМО ТОЛКОВА, КОЛКОТО ЗНАЕ. СЛЕПОТАТА МУ НА МИСЪЛТА Е ПО-ЛОША ОТ СЛЕПОТАТА НА ОЧИТЕ. ТОВА ТОЙ ИЗГЛЕЖДА КАТО БИВШО ЧЕНГЕ НА СПЕЦ СЛУЖБИТЕ НЕ ЗНАЕ!

    Коментиран от #177

  • 176 Станински

    1 0 Отговор
    Тепърва ще има да си
    плащаме за простотиите на Борисов !?
  • 177 блаблабла

    0 0 Отговор

    До коментар #175 от "ПЕТЪР ПЕТРОВ":

    АУУУУУУ А ТИ ВСЕВИЖДАЩИЯ
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.