Last news in Fakti

21 Август, 2020 16:52 6 525 113

Илиан Тодоров пред ФАКТИ: Не нарекох "изроди" всички протестиращи

  • протест-
  • ситняково-
  • илиан тодоров-
  • областен управител

"Да, всеки има право да протестира колкото си иска, но не по този груб начин", каза Илиан Тодоров

Илиан Тодоров пред ФАКТИ: Не нарекох "изроди" всички протестиращи - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Илиан Тодоров е областен управител на областна администрация Софийска област. От ФАКТИ се свързахме се с Илиан Тодоров за коментар относно антиправителствените протести, които от началото им досега той коментира в своята Facebook страница. На 30 юли г-н Тодоров написа там, че „Два милиона софиянци са жертви на терор!” и допълни: "Не може 2 милиона софиянци да бъдат жертва на шепа погазващи закона личности. Никой не ви спира да протестирате, но не пречете на останалите да живеят!”.

Преди няколко дни отново във Facebook той написа: „Изроди, взимайте си ковчезите, чувалите и простотията и отивайте да блокирате междугалактическата магистрала”. „Това ли са новите ковачи на законите? Това ли е новият морал в политиката? Да потрошиш колата на майка, возеща две невръстни деца, чието единствено прегрешение е, че са дръзнали да се приберат в къщата си. Ако това са нови лица и нов морал, нека Бог ни е на помощ...”, пише в същата публикация на областния управител.

Разговора ни с Илиан Тодоров четете в следващите редове:

- Г-н Тодоров, виждам, че сте доста активен в социалните мрежи, в официалната Ви страница относно протестите – как разсъждавате относно тях?

- Аз разсъждавам, че абсолютно всеки български гражданин има право да протестира стига да не нарушава правата на други граждани.

- А смятате ли, че протестиращите нарушават правата?

- Това, което се случи на „Ситняково” с майката с двете деца е наистина нечовешко и абсолютно и неприемливо. Аз, както и Вие – Вие сте жена, сигурно сте и майка, на никого не би му било приятно, особено на жена с двете си деца, да му се случи подобно нещо. Всеки има право да протестира. И аз съм протестирал. Всеки български гражданин има това право, но не да тормози другите хора по този начин. Това е нечовешко, което го направиха. За мен, това е личното ми мнение, никого не обвързвам с него.

- В кои протести сте участвали?

- Аз съм в политиката от 10 години вече. Мога страници да напиша в кои протести съм участвал. Въпросът е, че това казвам – всеки има право на протест и уважавам правото на протест, но в протестите има хора, които се държат по един брутален и безобразен начин.

- От друга страна обаче, имайте предвид, че въпросната дама беше тази, която навлезе в блокадата.

- Да, и тя може да е сбъркала. Разбира се, всеки човек бърка. Може да я наричат провокатор, всичко може да е, но не е това начинът, разберете. Не е това начинът да се чупи, да се троши, да се стресират деца. Ако я бяха пуснали, какво щеше да се случи? Нищо. Пусни я да мине и всичко щеше да е мирно и кротко.

- Реално погледнато, ако дамата не беше влязла в блокадата, нямаше да ѝ счупят стъклата.

- Добре, но децата ли трябва да страдат?

- Разбира се, че не - затова и много протестиращи казваха да се спре това нещо. Сега има и задържани.

- Да, аз когато излязох с по-остри думи и ги нарекох изроди – аз не съм нарекъл изроди всички протестиращи, а съм се фокусирал върху тези, които чупеха колата на въпросната дама и стресираха децата ѝ. В крайна сметка, политиката е политика, но ако в нас не е останало нищо човешко то по-добре да не се занимаваме нито с политика, нито с нищо.

Това е абсолютно неморално, нечовешко. Това са деца. Пак казвам – нека всеки да протестира, нямам нищо против, всеки има това право, но по някакъв начин да има някакъв ред. Защото ето – има хора, които искат да закарат децата си на детска градина, до училище, до болница, възрастни хора и не могат да стигнат.

- Според Вас, правилно ли беше дамата да поиска да премине, въпреки че там има протест?

- Аз не искам да коментирам жената дали е постъпила правилно или не – това е неин избор. Не е правилно обаче да стресираш две деца. Аз съм на две деца и Ви казвам, че ако ми се случи такова нещо първосигнално не зная как ще реагирам.

- А Вие като баща бихте ли влезли в блокада, излагайки на риск децата си?

- А защо там трябва да има риск? Аз не съм адвокат на тази въпросна госпожа - нито я познавам, нито съм я виждал някога. Аз излизам от чисто моралните ми и човешки възприятия за живота. Просто за мен е абсолютно ненормално по този начин да са третирани две деца, които в крайна сметка са бъдещето на България.

Да, всеки има право да протестира колкото си иска, но не по този груб начин.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 48 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    38 14 Отговор
    Всичко е строго индивидуално

    Коментиран от #89

  • 2 Последния Софиянец

    135 7 Отговор
    С Атака какви ги правеше.Ние сме като ученици пред него.

    Коментиран от #42

  • 3 Майна

    143 6 Отговор
    ТИ СТАВАШ ЗА ЛИЦЕ НА ГЕРБ...

    Коментиран от #74

  • 4 ВСИЧКИ

    17 121 Отговор
    ГО ЗАСЛУЖАВАТ ДАЖЕ МНОГО ДЕЛИКАТНО СИ СЕ ИЗКАЗАЛ
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Изрод гнусен

    157 12 Отговор
    марш от стола на областен управител!
  • 7 МАНДАЛОТО ЛОПНА

    119 8 Отговор
    ТИ В КАЗАРМА ХОДИ ЛИ ИЛИ КАКТО ВОЛЕН С. И ДЖАМБАЗКИ
  • 8 ха ха

    106 6 Отговор
    Произведението на златния пръст ли ще дава оценка и пример за морал
  • 9 Bahti

    89 8 Отговор
    Така, когато псуваме по форуми и така натам герберастите БАН! Но когато герберасти ни Псуват, кълнат, Крадът и други неща, Трябва да си траем? Е що така бре миме?
  • 10 Психиатъра

    88 5 Отговор
    Този тип страдащ от синдрома на,, Турет " защо изобщо е на такава държавна служба?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Гост

    97 6 Отговор
    ПОДЛОГА ПРОДАЖНА.....
  • 13 Същия

    97 6 Отговор
    Този тип е пълно копие на главатаря си Капо ди тути капи-излъчва тъпота, злоба и алчност-тези отрепки не разбраха ли , че на хората им писна вече да ги гледа и слуша...ОСТАВКА И ДА ИЗЧЕЗВАТ ОТВСЯКЪДЕ И ОТ ВСИЧКО!!!
  • 14 Консултант

    100 8 Отговор
    Господине,махай се от този пост веднага Ние не желаем да ти плащаме заплатата.Защо изрод като тебе,легнал на държавната баница ще нарича така протестиращите?Вие , с твоя началник да не сте ни взели на концесия.Разкарай неприятната си физиономия от Областна администрация.Не стига ,че ви търпим далаверите,ами пък и ще обиждате.

    ?
  • 15 Тая

    82 5 Отговор
    злобен субект с вид и действия на не у ред с главата , защо е на такъв пост на хранилка ?
  • 16 Тъпо тролче

    82 6 Отговор
    Ааа, значи не коментираме действията на "дамата", а само на протестиращите!
  • 17 Рап

    10 65 Отговор
    Дами и господа научете се да протестирате! Това,което се случва в София ако беше в някоя нормална страна отдавна нямаше да има протести от този тип! Българите много издивяха,опростяха и за това са виновни всички политици! МВР какво дреме или чакат сами да се избият това също е тактика. Много сме прости с болка го казвам....

    Коментиран от #19, #20, #65

  • 18 1618

    64 4 Отговор
    Мижитурка и некадърник! Всеки като него, който се изправя нагло срещу протестиращите българи ще бъде изобличен!Той вместо да говори с епитети срещу протестиращите да излезе и да каже , защо се дадоха хиляди за златни тоалетни , които не работят , защо се поставиха опасните и глупави като тях самите перки на Графа, защо София е в толкова окаяно състояние? Къде са парите ? Да даде отчет пред всички софиянци!

    Коментиран от #51

  • 19 Тъпо тролче

    57 6 Отговор

    До коментар #17 от "Рап":

    Кой трябва да ни научи как се протестира? Да вземаме пример от организираните конрапротести на ГЕРБ или да наемем професионални протестъри?

    Коментиран от #23

  • 20 гост

    55 5 Отговор

    До коментар #17 от "Рап":

    Издивяване има - причината е ината на Толупа!

    Коментиран от #66

  • 21 Кавалер

    66 5 Отговор
    "Дамите" не клатят деца в автомобил в късните часове на денонощието .Родителите носят отговорност за поведението си.
  • 22 Сделано в СССР

    52 8 Отговор
    Мижитурка ! И той и Волен, и Костя Копейкин .... За някоя рубла ще продаде и майка си .
  • 23 ТРОЛей 5

    50 6 Отговор

    До коментар #19 от "Тъпо тролче":

    Само една седмица протести от “Гръцки тип” и София е паднала. Също и един мирен протест тип “Black live matters“ по Витошка и съседните пресечки и БГ бизнеса ще изпищи на умряло.
  • 24 Протестиращ

    49 4 Отговор
    Илиан Тодоров гледа като боа.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА

    10 43 Отговор
    РАДЕВ.... КОМЕНТИРАЙ КОВЧЕЗИТЕ И БЕСИЛКИТЕ

    Коментиран от #35

  • 28 Тео

    55 7 Отговор
    Жената нахлу със колата си в множеството от хора - това навсякъде по света се води за терористичен акт. Хората, които за да се спасят са блъскали колата за да се опитат да я спрат. Как може полицията да пусне терористката , а да задържи хората които са опитвали да спрат колата???? Що за полиция е това - че така утре и други герберски провокатори ще се врязват с коли в протестиращите - полицията им даде пример, че няма да им се търси отговорност за това...
  • 29 То па един живот

    45 3 Отговор
    Какъв нормален живот в София, мръсотия, задръствания, изнервени хора, немити улици, дивашко презастрояване, миекащи и бекащи индивиди, ремонт над ремонта.
    Ако това е живот? Корупция, безнаказаност, битова престъпност, безобразно неоправдано високи цени на всички стоки услуги. Некачествени храни.Водата ви не става за пиене.

    Подавайте си оставката от ГЕРБ, да ползваме нормално магистралите есента.
  • 30 Ива

    28 2 Отговор
    Всички се ве изметем БОКЛУК
  • 31 Мазила

    1 19 Отговор
    Кизлидуй ,липсва ли ти моя буй
  • 32 йокин

    0 3 Отговор
    Не всички,а само някои от тях.
  • 33 Касаматис

    16 4 Отговор
    Чао изцъклен арогантник.Гле'си работата самоходен соло кротон.Доиждане плешун чалгар търбухян Аееее май се.Тъпоняк.

    Коментиран от #36

  • 34 Герб На върха Винаги

    4 30 Отговор
    Право куме фочите !
  • 35 Оставка Съд Затвор

    33 4 Отговор

    До коментар #27 от "РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА":

    Ти коментирай милионите евра, златните кюлчета и пищаЦите на Тулупа.

    А не питай Радев за справедливия гняв срещу ГЕРБ.
    Оставка на Борисов, Гешев, Цацаров и затвор.

    Коментиран от #38

  • 36 Герб На върха Винаги

    5 14 Отговор

    До коментар #33 от "Касаматис":

    Гербас Победаклос Винагелис !
  • 37 Лост

    24 3 Отговор
    Илияне, Илияне да те уважи кой къде те хване.
  • 38 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    3 9 Отговор

    До коментар #35 от "Оставка Съд Затвор":

    Аууу ,много думички наведнъж ......аууу
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Герб На върха Винаги

    3 23 Отговор
    Победа и пак победа ,ние пеем само за победа
  • 41 Томи 5567

    25 4 Отговор
    На този областен управител кумира му е един изрод подпалил целия свят през 1939г.Да не се прави на голям радетел на човешките п рава!!!!

    Коментиран от #43

  • 42 Кандидат пациент на КЪрлуково

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Извенете ,доставки подомовете доставяте ле ? За йедени ?
  • 43 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    3 7 Отговор

    До коментар #41 от "Томи 5567":

    Кой бе ,Сталин ли
  • 44 Оставка

    18 4 Отговор
    Гадна мазна мутро, изчезнииииии!
  • 45 Българин

    10 16 Отговор
    Г- н Тодоров не влизайте в обяснителен режим на платените подложи на Мафията.Мут-ата от Дондуков 2 излезе наперен с здравия юмрук и рече



    Мутрите вън и те излязоха и с очите си виждаме на какво са способни.За 4 год.безделника това е правил ПРОДАВАЛ се е на мафията,олигарси ДС и КГБ.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Герб На върха Винаги

    4 25 Отговор
    Ние заедно с ММА боеца Станислав Недков -стъки утре излизаме и смазване протестиращите. Осъждан е за рекет,побои и грабежи и не му пука. Напишете в Гугъл - Станислав Недков -Стъки рекет

    Коментиран от #52, #57

  • 48 Българин

    21 2 Отговор
    Този го познавам , голям търчи-лъжи е, става въпрос за 2015г., когато този беше заклет АТАКИС.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 ПиПи

    13 2 Отговор
    Мало.умник от класа като другарчетата си. Под калъп изляти и кой ги е ибразовал така??? Парите и жаждата за власт, то е ясно.
  • 51 Jojo

    11 2 Отговор

    До коментар #18 от "1618":

    А пък протестиращите не се изправят нагло срещу мнозинството жители на София, така излиза според коментиращия! Отлична логика, браво!

    Коментиран от #67, #76

  • 52 Станислав Недков -Стъки

    20 3 Отговор

    До коментар #47 от "Герб На върха Винаги":

    Първо започнах в Търновско с рекет на дребни търговци. След това изнудвах фолк певицата Вероника за 2 хиляди лева и за да разбере че не се шегувам й отрязах главата на кученцето. Бойко бе по това време гл.секретар на МВР и не ме закачаше никой. Но 1 депутат от Търново каза че ако не вземат мерки срещу мен ще подаде питане по парламентарен контрол. И тогава полицията ме хвана с 500 лева белязани пари като изнудвах търговка от Г.Оряховица с нож и боксове. Осъдиха ме и лежах в ареста. После изнудвах караваните по морето да ми плащат. После бях при Бареков и сега съм от ГЕРБ като президент на Българска федерация по ММА. Така че тръгвам със още 50 криминални да смажа протестиращите защото и Бойко и Красен Кралев ми дават пари.
  • 53 Васил

    4 1 Отговор
    Не всички а само 99,9%
  • 54 ДЕБИЛИ

    4 1 Отговор
    И АЗ ТАКА.НЕ ВСИЧКИ - С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ.
  • 55 Фактъ

    9 3 Отговор
    Не давайте думата на този циганин .
  • 56 M M

    4 3 Отговор

    До коментар #49 от "Kmeta":

    За коктейлите "Молотов" има лек:Водни оръдия...
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Jjj

    18 0 Отговор
    Само внимавай боклук, след няколко месеца, като тръгнеш по улиците, да не се спънеш случайно
  • 59 Kmeta

    11 1 Отговор
    Абе модератор, значи некав стуки ли е стъки ли може да плаши протестиращите и да го публикувате, а аз не мога да пиша за коктейли Молотов и милиционери а?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 БИсера в короната на Българското

    3 0 Отговор
    Висше. ОБРАЗОВАНИЕ!!! КАТО ВИДИТЕ, КОИ СА ВЗЕЛИ ДИПЛОМИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 15--20 ГОД ЩЕ СЕ Обедите,!!!! Най Светлите Умуве на България.!!!!!
  • 62 ЕИ ПАПУР

    8 0 Отговор
    АКО БЕШЕ СТРУГАР ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ПЕЕШ СЕГА ДАЛАВЕРАТА Е НА КОСЪМ АМИ ОДИ ИМ СЕ СКАРАИ ЗНАЕШ КЪДЕ СА
  • 63 Пазете се

    8 0 Отговор
    Мазни долни подли такива ставаме като ни се даде власт.Виж те ги тия.
  • 64 СЪД И ЗАТВОР ЗА МУТРАТА ОТ БАНКЯ

    20 0 Отговор
    Илянчо е продажник и фурнаджийска лопата точно като бившия му шеф Бялата Златка - Сидеров! А най-големи изроди са гробарите от ГРОБ и техният бос Дон Боко Тиквоне! АГЕНТ БУДА Е ПОЗОР, ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР!
  • 65 В коя нормална страна

    12 1 Отговор

    До коментар #17 от "Рап":

    министър-председателят псува по каруцарски Президента, нарича Председателя на Народното събрание "проста пу-ка" , има присъда за клевета и лъже непрекъснато? Да, причината да не сме нормална страна е този незаменим и безалтернативен Вожд...
  • 66 да бе

    7 0 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    Причината е собствената ви простотия и тъпотия! Глупостта ходи по хората, не по животните! "Видяла жабата....." нататък си го знаете и го практикувате!
  • 67 Измежду това мнозинство

    11 0 Отговор

    До коментар #51 от "Jojo":

    60% са солидарни с исканията на протеста...Научете най-после какво значи "мнозинство".

    Коментиран от #109

  • 68 Мафията награждава предателят

    16 0 Отговор
    Този неграмотник, отцепник и предател от Атака, купен от ГЕРБ е на властова позиця!

    Хора събудете се, управляма ни Мафията.
  • 69 КАТ

    12 1 Отговор
    НОВА ЛИСТОВКА

    Какво има право да направи жена зад волана, превозвайки двете си деца в държавата на Тиквите:
    а/ Може да гази хора
    б/ Може да застане на задна
    в/ Може да направи обратен

    Коментиран от #81

  • 70 Оставка Съд Затвор

    14 0 Отговор
    Герб подавайте оставка - есента искаме свободни магистрали.
    Подайте си оставката, цитирам: "Изроди".
    Заради вас герберите не може да да пътуваме свободно.
  • 71 Генчо

    11 0 Отговор
    Този където и да се види само тупаници и шутове. Никаква прошка!!!!
  • 72 Руби

    12 1 Отговор
    Къде живее този маймюн, да му направим едно гости?
  • 73 3456

    9 0 Отговор
    Лъжете, всички управляващи лъжат, ама яко. Нокаква вяра им нямайте!
  • 74 И за г з

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    става също
  • 75 Устрем

    14 0 Отговор
    Този лично ходеше със Сидеров ,тормозеше варненски полицаи пред домовете им службата ,които бяха свидетели срещу Волен за което се призна за виновени осъден.Лично заплашваше длъжностни лица с уволнение.Нахлуха при райония прокуро и упражняваха натиск.Ама бяха златен пръст.Ако настоящите протестиращи станат някакви отговорни фактори след време ще им правят същото.Време е полицията да си влезе в ролята иначе изобщо не сме държава
  • 76 Оставка Съд Затвор ГЕРБ

    12 0 Отговор

    До коментар #51 от "Jojo":

    Не, ГЕРБ блокира магистралите, като нагло не зачита волята на софиянци : Оставка Съд и Затвор за ГЕРБ ГЕШЕВ Цацаров.

    Какво не ви е ясно, подавайте оставка герберасти, за да пътуваме спокойно.
  • 77 Next

    12 0 Отговор
    Мазни мастити облечени във власт, но всъщност са дребни душици, мишки, и чеп за зейе не става от тях, без морал, без съвест, без мъжество.
  • 78 Fenasi Kerim

    12 0 Отговор
    Аз лично никога не бих се осмелил да се насоча към протестиращи с деца в автомобила. Разбира се изpoдско е да нападнеш автомобил в който има деца но е крайно безотговорно пък това което е сторила майката. Това е протест, има много хора на едно място. Има пияни, заляни, агресивни. Дори и да си силен мъж не можеш да се справиш сам с 50-на други мъже. По добре е да се отбягват такива места особено с деца.
  • 79 Изрод 2

    13 0 Отговор
    Ей, мислещо се за политик човече, скрий се. В политиката си от 10 години така ли? Нямаш никакво право да говори точно ТИ за морал и човечност. И да ти кажа още,че отговорните и грижовни майки слагат двегодишните си деца да спят,защото възрастта му го исисква. Тази непрекъснато цитирана "майка" какво прави в 23 часа на кръстовищата до 1,30 часа. Кой измъчва и стресира децата,питам?

    Коментиран от #85

  • 80 Тим

    13 0 Отговор
    Долен изрод, как се чувстваш като ползвам твоя речник?!
    Оставка незабавно, долен нещастник!
  • 81 Йо Несбьо

    2 11 Отговор

    До коментар #69 от "КАТ":

    По принцип си прав, но въпросът е, че при блокиран "Орлов мост" следващият връзка с този район на София е точно през "Ситняково", а те ненормалните блокирали и там! Какво да направи един нормален работещ човек, който си е взел дечицата и се връща вкъщи за вечеря?! Да обикаля половин София заради една нахална сбирщина?! Извинявай, ти дали ще си съгласен да си 2 часа зад волана вместо нормалните 15 минути и да шофираш 30 км вместо нормалните 5-6, защото някакви протестират?! Ето с това протестиращите настроена цяла София срещу себе си, а началото бе добро. Протестирайте, но пред Министерски съвет, протестирайте в Банкя и освен всичко друго, извикайте водещите световни медии, за да ви отразят и да напишат, че Бойко е дебелокож и не иска да отстъпи властта, което ще го направи почти диктатор. Това в момента е ужас за гражданите на София!
  • 82 emo

    7 1 Отговор
    Толкова много шум само за едни огънати ламарини и едно стъкло. А госпожа наглата показва среден пръст, а даже и един шамар не получи. Да сравняваме ли със САЩ, Франция, където хиляди коли се трошат. Но ако герберите това искат, кръв ще серат, но няма да пускнат тлъстия кокал, който всъщност е българския народ, това и ще получат. Но заедно с това и кратуни ще се трошат. В края на краищата става дума за корумпати и крадци, включително и Г.н Тодоров. Всики знаем защо и как стана обл управител, само защото от т. нар. Патриоти.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 възмутен

    6 0 Отговор
    Защо е премахнат 83 коментар? Защото се казваше, че Илианчо е побойник, с всякаква липса на възпитание, който се биеше с полицаите пред НАФТИЗ с Волен Сидеров. И по партийна линия от Атака стана областен на София. Срам!
  • 85 АБВГ

    7 2 Отговор

    До коментар #79 от "Изрод 2":

    А да не би ИлианТодоров да беше в колата на агресивната жена и се криеше като плъх пред децата? Вместо да сигнализира Агенцията за защите на детето, че в 22.30 ч. деца са вкарани в кола в центъра на демонстранти, вместо да са в леглата?
  • 86 българин

    9 0 Отговор
    тоя кога най после ще си ходи? докогс ще го търпиме. започна да се държи като господар, без да отчита, че де факто е слуга на народа.
  • 87 Гост

    7 1 Отговор
    Това същество не прави ли по-големи зулуми по улиците с бай волен, преди няколко години? Тоз ме.завец
  • 88 Г. МАРКОВ

    1 4 Отговор
    България е спасението на Европа!!!!! Не си в ред"хлопа ти дъската"!!!!
  • 89 Дългия

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Да и ти си строго индивидуален тъ,пак!
  • 90 Аспарух

    5 0 Отговор
    Като си 10години в политиката,защо не те познавам!Какво полезно си направил за народа си? Прочети статията във факти как работят и живеят депутатите в Швеция!!! Тогава няма да споменеш,че си в политиката-ако имаш съвест-ще се махнеш,ако не се махнеш,значи си нагъл и безочливи като лидера ти!!! От БАТАК съм чичо,знаеш ли БАТАК!!!
  • 91 незнайко

    5 1 Отговор
    Решила да се прибере в къщи, но с намерението да мине ТОЧНО ПРЕЗ ПРОТЕСТА !!! Какво е това семейство което се мисли за КАМИКАДЗЕ ? Това е ИСТИНСКАТА ПРОВОКАЦИЯ !!! С едно изречение “ БОГАТИТЕ НЕ ВЯРВАТ НА БЕДНИТЕ ОТ КОИТО ВСЪЩНОСТ СА ЗАБОГАТЕЛИ " !!! Ето така се противопоставят хората един срещу друг !!! ТОВА Е БИЛА ЦЕЛТА НА ТОВА ДЕЯНИЕ ОТ ТОВА СЕМЕЙСТВО !!!
  • 92 Кой68

    3 0 Отговор
    Материала и от ляво и дясно е лоушшшшшш.И се чудите защо сме на това дередже още !За такива гласувате на изборите и най-вече за техните партии...
  • 93 Някой

    6 0 Отговор
    А някой от "критикуващите" отидоха ли да питат хората защо протестират?! Ясно е какво мислят за хората от протестите - те просто не са част от този народ, те са част от елит,който пожизнено трябва да управа,защото вече е със синя кръв, а онези от протестите са някакви плебеи!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 cghbccvvbv

    6 0 Отговор
    И аз съм майка и шофьор, но никога не бих подкарала автомобила си през тълпа от протестиращи хора, бих била толерантна към хора, които се борят за правова държава, бих обиколила няколко пресечки с колата, но никожа, ама никога не би ми хрумнало да газя хората на гражданското неподчинение.
  • 96 cghbccvvbv

    3 0 Отговор
    Също никога не бих обидила хората от протеста, бихсе отнесла с уважение към тях, това е тяхно право. С обиди и неуважение нищо не се постига. Аргументи трябват.

    Коментиран от #98

  • 97 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    1 1 Отговор
    Курти/Атила/Кизлодуй е малко по- глупав от опорката ....
  • 98 Герб На върха Винаги

    0 6 Отговор

    До коментар #96 от "cghbccvvbv":

    Хора ,че къде хора на протеста - сЪде едни цигани ,наркомани влася безработни и жрици ,обиждай са не бой ,ще пипадне в мишената 100%
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 ффф ффф

    5 0 Отговор
    Няма значение майка ли е, с деца ли е, срещу жива верига от хора не се тръгва с рогите напред, това е равносилно на тероризъм. Трябвало е да обиколи, а не да кара през хората.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Антей

    2 0 Отговор
    Гъзолизници!!!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Мантуга

    4 0 Отговор
    Такива като Илиан Тодоров целят чрез нападки и обиди да комрометират протеста, да го омаловажат, да обезверят хората, да ги разделят и настроят един срещу друг. Този е поредният самозабравил се управляващ, макар и на местно ниво. Това е недопустимо изказване от негова страна. За такива думи да наречеш част от гражданите си "изроди" в Германия и другите развити демокрации веднага подават оставка. Такъв език е недопустим за човек на длъжност областен управител!!! Срамота. Той е там, за да служи на хората и ако хората не са доволни имат право да протестират и да искат оставки, хората са неговия работодател!
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 fgy

    4 0 Отговор

    До коментар #67 от "Измежду това мнозинство":

    Правилно, с протеста са солидарни 60 % . Това е мнозинство, какво чакат още правителството и прокурора, да не са си седнали на ушите?!
  • 110 БГ681

    5 0 Отговор
    Недопустимо изказване показващо нивото на тези който са на ръководни постове. Трябва да освободи позицията на която е поставен.
  • 111 Атакисти

    2 0 Отговор
    Този го управлява , Барух Бахар (Бойко методиев Борисов).
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Бурканбанк

    2 0 Отговор
    Тоя е с много съмнително потекло - прилича си с тъмнозелените орки от Филиповци. Така че никой не му иска мнението.