ФАКТИ.БГ

Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: В МВР целенасочено биват издигани и назначавани идиоти

"Някой специално трябва да каже на МВР, че Конституцията има предимство пред Закона за движение по пътищата", каза адвокат Хаджигенов

Публикувана: 13 Ноември, 2020 14:22
109 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 14050
Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: В МВР целенасочено биват издигани и назначавани идиоти
Снимка: ФАКТИ
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.8 от 91 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Вчера тричленен състав на Върховния административен съд нареди на граничните власти незабавно да преустановят връчването на наказателни постановления и/или електронни фишове за неплатени глоби на ГКПП „Кулата – Промахон“ и на ГКПП „Илинден – Ексохи“.

Припомняме, че от лятото насам пътно превозните средства, които преминават през тези контролно-пропускателни пунктове не могат да го направят с неплатени глоби и фишове. На граничните пунктове се извършваше проверка за неплатени задължения, а водачите бяха задължени да платят, за да преминат границата. Система за проверка на автомобилите за задължение е въведена от 3 юни и на ГКПП „Калотина“, но този пункт не се споменава в информацията на ВАС.

„От изложеното се установява, че липсва законово правомощие на органите и на служителите на Главна дирекция „Гранична полиция“ да извършват контрол по Закона за движението по пътищата, включително проверки за невръчени наказателни постановления и/или електронни фишове по ЗДвП и неплатени глоби в срока за доброволно плащане при преминаване на ГКПП Кулата - Промахон и ГКПП Илинден – Ексохи. Проверките при преминаване на ГКПП могат да бъдат свързани със самоличността на лицата, валидността и истинността на представените документи (лична карта или паспорт)“, пише в решението на ВАС по случая.

От ФАКТИ се свързахме с адвокат Николай Хаджигенов, за да говорим за решение на ВАС по казуса и за правомощията, които граничните полицаи действително имат.

„Първо трябва да кажа, че това е някаква безобразна тъпотия – трябва съдът да се произнесе с решение, за да обясни на милиционерите и въобще на някакви хора на безумното управление на ГЕРБ, че правото е такова, както е, че има европейски конвенции и Конституция на Република България и т.н. Това е някаква уникална простотия, която по света я има само у нас“, коментира адвокат Хаджигенов.

„Правото на свободно придвижване освен че е фиксирано в Конституцията, е част от Европейската конвенция за правата на човека. Точно както е и правото на мирен протест. Но някой специално трябва да каже на МВР, че Конституцията има предимство пред Закона за движение по пътищата. Събирането на глоби е тяхна работа и трябва да намерят някакъв ефективен начин да я вършат, ненарушавайки основни човешки права като правото на придвижване например.

У нас продължават всички да смятат, че ние сме някакво тъпо стадо овце, а те по някаква неясна причина са овчари и трябва да ни ръчкат непрекъснато. Точно същото е при тъпотиите на Бойко – ако няма правителство, видите ли, ако той не е министър председател, Земята ще спре да се върти. Тоест ще спрем да изпълняваме законите, няма да има бюджет, няма да има парламент и т.н. Страшна тъпотия е да сме 2020 година и да се налага Върховният административен съд да обяснява на министрите, че законите всъщност трябва да се прилагат – каква изненада“, каза още адвокат Хаджигенов.

Имайки предвид, че, както ВАС казва, в правомощията на служителите на „Гранична полиция“ не е включено проверяването и събирането на „невръчени наказателни постановления и/или електронни фишове по ЗДвП и неплатени глоби“, на въпроса дали извън проверката на документи за самоличност, граничните полицаи могат да проверяват например за аптечки, триъгълници и т.н., адвокат Хаджигенов отговори: „Мисля, че натовариха „Гранична полиция“ с полицейски правомощия. Ако имат полицейски правомощия, би трябвало да могат. Работата на „Гранична полиция“ обаче не е да проверява дали имаме аптечка, дали имаме глоби. Работата на „Гранична полиция“ е да контролира граничния контрол и нищо друго. Те могат да ги натоварят и с това да правят рисунки по асфалта с тебешир, но дали в това има смисъл“.

Адвокат Николай Хаджигенов обясни събирането на фишове и глоби от „Гранична полиция“ с „управленска импотентност“. „Интелектуална и управленска импотентност на правителството на Борисов. Аз не напразно казах, че те живеят с идеята, че са овчари, а ние сме стадо овце. Всичко се прави насила, всичко се прави с ръчкане, всичко се прави незаконосъобразно. Те така и не научиха – няма и как, тези неща в министерското училище не ги учат, че у нас има закони, които са различни по степен и сила и те трябва да бъдат прилагани. Директно Конституцията, директно европейското законодателство, което има предимство пред родното законодателство. Те обясняват, че администрацията не могла да си събере глобите. Да хвана аз да им събера глобите? Щом не могат да си съберат глобите, по света голяма част от тези дейности са разхвърляни на частни фирми и ефективността им е много по-голяма“, каза той.

“Ефективността на администрацията на Борисов би могла да се подобри, ако просто премахнем Борисов и борисовщината от държавната администрация. Това е най-лесното. Не става въпрос за законодателство, ние законодателство имаме. Имаме обаче и тъпи, необразовани и некомпетентни хора, които умеят единствено да въртят тояга. Годината е 2020, достатъчно е да сме поне средно умни“, каза адвокат Хаджигенов по повод начините за узаконяване на събирането на глоби от „Гранична полиция“.

На въпроса за какво говори това, че МВР има нужда от тълкувателно решение, за да разбере, че една дейност е незаконосъобразна, той отговори: „Ще загубим окончателно детската аудитория, но в МВР целенасочено биват издигани и назначавани идиоти. На тях трябва да им обясняваш елементарни неща, включително „аз мога да те задължа“, „на какво основание ще ме задържите, бихте ли ми посочили за коя норма говорим, моля, и как точно аз влизам в нея“ и разговорът приключва още там. Помните по протестите какъв беше цирк да има „нарушаване на Закона за движение по пътищата“. По дяволите, правото на мирен протест е в Конституцията, какъв Закон за движение по пътищата?“.

„До такава степен в МВР са некомпетентни, че там нищо не може да се направи по въпроса. На тези хора трябва да им обясняваш как да си събират глобите, същите тези хора трябва да се борят с престъпността. Каква изненада, не успяват. Ами, няма да успяват. МВР трябва да бъде изградено отново по нов начин, с нови правила и с нови хора. Единственият начин да работи МВР е този и нищо друго. Бюджетът им стана милиард и почти 900 милиона, които се харчат на 90% за осигуровки и заплати, а ползата от тях е никаква. Не могат да разкрият едни елементарни апартаментски кражби“, каза още той.

На въпроса дали има основание гражданите да съдят държавата за невъзможността да преминат през граничните пунктове, ако не платят глобите си, адвокат Хаджигенов отговори: „Категорично да. За събраните глоби, ако глобите са дължими, по-скоро не. Но за начина, по който биват събирани глобите и хората биват връщани от границата задължително трябва да бъдат съдени. И ще бъдат осъдени, разбира се“.

На въпроса дали България би могла да бъде осъдена в Европейския съд по правата на човека в Страсбург заради този казус, Хаджигенов също беше категоричен, че това е напълно възможно. „Преди да стигне до Страсбург обаче трябва да изчерпаме всички възможности на родното законодателство, което не е никакъв проблем, разбира се“, уточни той.

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.8 от 91 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
И ето как се реагира по случая
1 Отговор
върховните магистрати изрично подчертават, че „с оглед на трайната съдебна практика на Конституционния съд, на Съда по правата на човека и на Съда на Европейския съюз, обстоятелството, че държавата не може да изпълни задължението си по връчване на електронни фишове и на наказателни постановления, издадени въз основа на Закона за движението по пътищата, както и да събира вземанията си по тях, по никакъв начин не може да бъде основание за възпрепятстване на правото на напускане на страната“.

Оценка:
-3 +76

Чичак
2 Отговор
Браво,, адвокате

Оценка:
-28 +114

Bai nudals
3 Отговор
Кураж,адвокате мачкай ги.

Коментиран от #9


Оценка:
-25 +104

Ти идиот ли си
4 Отговор
Хаджигенов, ти идиот ли си?
Невъзможна е правова и просперираща България,
без демократични избори , както на Запад!
В съответствие с Конституцията на РБ!

-БЕЗ ПРАГ НА ПРЕФЕРЕНЦИИ и избирaeми места,
които са грубo нaрушeниe нa чл.6.aл.2. нa Кoнcтитуциятa нa РБ!
-ГЛАСУВАНЕ по ПОЩАТА!
За да може,
независимо от обстоятелствата при които се намира,
всеки гласоподавател да упражни правата си,
дадени му от чл.26. ал.1 и чл. 42. ал. 1. нa Кoнcтитуциятa нa РБ!

Липсата на АКТИВНА РЕГИСТРАЦИЯ за изборите,
води до над милион фалшиви гласоподаватели в избирателните списъци!
Което е АБСУРДНО от конституционна гледна точка!

Сегашните избори в България са тип Лукашенко!
Сегашните избори са ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ!
Ерго, незаконни!

Хаджигенов, ти идиот ли си?

Коментиран от #24, #40


Оценка:
-84 +30

Zzz123
5 Отговор
Време е да махнем ГЕРБ, половината депутати и половината чиновници.

Оценка:
-15 +100

калинки
6 Отговор
Не само в МВР - във всички държавни структури е така! Или роднини или партийни лакеи! 31 години след падането на социализма, чл. 1 от комунистическата конституция е все още работи с пълна сила! На това се дължи и дълголетното управление на ГЕРБ! Половин милион партийни калинки заемат ръководни държавни и общински места!

Оценка:
-7 +86

Тъй де!
7 Отговор
"...милиционери...".Тук просто дебата приключва!На времето анекдоти за милиционери бол,като най-известният лаф беше,че под шапка и каскет акъл не вирее!

Оценка:
-8 +53

Лелеее
8 Отговор
Охххх , а в Дубай как ги назначават ?
Теб те “изненадва “ как събират глобите , мен ме изненадва как изтърпяха хилядите Ви провокации, блокирането на цели градове от 7 човека, побоят над майка с деца ....???

Коментиран от #16, #28


Оценка:
-61 +34

9
Този коментар е премахнат от модератор.
Миризлив пор
10 Отговор
Малиии ако бяха истински полицаи, кадърни и спазващи закона, колко бой щеше да изядеш това лято, колко общественополезен труд щеше да има не е истина.

Оценка:
-72 +36

Серсемлиев
11 Отговор
А в Турция, щото тя не е в ЕС, като стигнеш КПП-то и ако имаш ква и да е наложена глоба си плащаш, ако искаш да стигнеш там закъдето си тръгнал.

Оценка:
-39 +27

!!!?
12 Отговор
Тези не са "отровно трио", омразно трио. Няма изречение без злобни квалификации към когото да е включая и себе си ! Тези дебили узорпираха протеста и го превърнаха в частна Бабикянска политическа чалготека и отблъснаха Народа от площада !

Коментиран от #18, #20


Оценка:
-66 +42

Behemoth
13 Отговор
Аааааа не така с органите....

Оценка:
-5 +7

!!!?
14 Отговор
Хаджигенов - този който обясняваше на окупаторите на кръстовищата, че Законът не е Закон, защото Конституцията е над него, а пък Конституцията не е Конституция защото не писана от Фигуранта, сега упреква управлението, че нарушавало закона !!!?

Коментиран от #21


Оценка:
-47 +40

15
Този коментар е премахнат от модератор.
Bai nudals
16 Отговор

До коментар #8 от "Лелеее":


В заблуда си. Много преди да се заговори,за Дубай той си беше на същата позиция.

Оценка:
-2 +36

Дракула
17 Отговор
Че кой ги спира да пътуват?
Ма Тоз хаджигенов и тия от съда май са изперкали.

Коментиран от #58


Оценка:
-44 +15

Въпросче
18 Отговор

До коментар #12 от "!!!?":


Как може да узурпираш нещо,което ти си започнал?

Оценка:
-3 +19

321
19 Отговор
Айде стига глупости. Като имаш 20 неплатени фиша и те хванат на пътя - номерата се сваля, ако не си ги платиш и продължаваш пеш. Същият е принципът и на границата. Никой не ти пречи да преминаваш - просто го правиш без автомобил. А ВАС отново счупи тъпомера - ами те като си съберат глобите и останеш без пари - това означава, че ти ограничават и правото да се храниш. Тъпоумната Соня Янкулова не беше ли известно време в МВР. Явно си връща, след като я изритаха поради некадърност.

Оценка:
-20 +31

Българка
20 Отговор

До коментар #12 от "!!!?":


Притеснена съм, не си добре! Мери температура и пий хапче!
Как ти, който си против протестиращите , мислиш, че може да говориш от тяхно име
Отровното трио са достойни професионалист, а не калинки.

Коментиран от #38, #46


Оценка:
-24 +26

Българка
21 Отговор

До коментар #14 от "!!!?":


Вече се размирисахте, въобще не сте наясно какви небивалици пишете

Коментиран от #48


Оценка:
-8 +13

Коко
22 Отговор
Блокирането на Орлов мост също е нарушаване на правото на свободно придвижване, но Хаджигейов мълчи по въпроса.

Оценка:
-25 +27

Бай Шиле
23 Отговор
Хаджигенов президент!!!!

Оценка:
-22 +17

24
Този коментар е премахнат от модератор.
Кой68
25 Отговор
Тоя защо съди за другите по себе си?

Коментиран от #26


Оценка:
-14 +10

Кауш
26 Отговор

До коментар #25 от "Кой68":


Ти коч на стадото ли се явяваш?

Коментиран от #100


Оценка:
-7 +9

Кауш
27 Отговор

До коментар #24 от "СПИХВАНЕ":


Ти явно си певецът на стадото с тези детирамбии.

Коментиран от #31


Оценка:
-6 +3

Хаджи Хаджи Българин
28 Отговор

До коментар #8 от "Лелеее":


Двбил!

Оценка:
-6 +4

Хаджитъпов
29 Отговор
И ти се оказа лъжлив соросоид в крайна сметка

Оценка:
-15 +12

Софиянец
30 Отговор
Ако в МВР назначаваха дебили Хаджигенов щеше да е шеф номер едно.

Оценка:
-24 +17

СПИХВАНЕ
31 Отговор

До коментар #27 от "Кауш":


Явно ти си Боко Трол!
Явно ти си певецът на стадото ОПГ-ГЕРБ, с чобанин комуниста Боко Тъпото!
Явно е...

Оценка:
-5 +15

Глей ти
32 Отговор
Истина е, че почти цялата държавна администрация дерибейства без да се съобразява със законите.

Оценка:
-5 +23

Сатаната
33 Отговор
Да знаш, те това Герберастията е тумор бате, резане му е макята.

Оценка:
-5 +20

34
Този коментар е премахнат от модератор.
35
Този коментар е премахнат от модератор.
36
Този коментар е премахнат от модератор.
Политолог
37 Отговор
"От ФАКТИ се свързахме с адвокат Николай Хаджигенов😂" И що точно с тоя ТУЛУП се свързахте, бе!?😂 Нормални адвокати няма, ли? Или вие взаимно си бъркате по....?

Оценка:
-17 +19

Хачо
38 Отговор

До коментар #20 от "Българка":


Глупости на търкалета, не се излагай че ми става мъчно за наивни и като теб

Оценка:
-6 +7

И ТИ НЕ СИ
39 Отговор
ПО РАЗЛИЧЕН, ЗНАЯ ТЕ КАК СЕ ДИПЛОМИРА, КУПЕНА ДИПЛОМА НЕ ПРАВИ ИНДИВИДА ПО ИНТЕЛИГЕНТЕН!

Оценка:
-8 +8

МУТРАТА ОТ СИК
40 Отговор

До коментар #4 от "Ти идиот ли си":


Е абсолютен политически и физически труп , пътник е за небитието !

Коментиран от #52


Оценка:
-9 +12

We are f*cked
41 Отговор
Ножа вече опря до кокала . Въпроса е кой ще надделее - бг оФсата или гербавата калинка с килийно образование.

Оценка:
-8 +14

АЗИС
42 Отговор
МНОГО ТОЧНО КАЗАНО - ИДИОТИ, А НЕ ПЛУВЦИ КЪМ ЛЕВИЯ БРЯГ КАТО НЕГО.

Оценка:
-2 +1

!!!?
43 Отговор
Този може ли да каже, къде пише в Конституцията, че неговото право на протест трябва да ограничава моето свободно движение - и точно това е задачата на Закона който е съобразен с Конституцията, за да регулира сблъсъка между Мене и Хаджигенов ! Адвокатите се срамуват от такъв дебил като него, ама той не се усеща !

Оценка:
-10 +21

Николенко
44 Отговор
Ти си идиот .

Оценка:
-2 +7

!!!?
45 Отговор
Бабикяните тълкуват Конституцията - който пръв завари, той ще натовари ! С други думи - щом съм блокирал кръстовището за протест, да си минал свободно преди това !!!? По инфантилно тълкуване няма !

Оценка:
-8 +14

Здрав разум
46 Отговор

До коментар #20 от "Българка":


Пак ли ти, Пено? Отровното трио е добре платена група за натиск, чиято задача е да ерозира държавата. На границата никой не ограничава свободата на придвижване, просто при неплатени глоби пътуваш без кола. Ако искаш. Във ВСИЧКИ европейски държави глобите се търсят до дупка, включително със запори и съдия изпълнител. В Меката на демокрацията-САЩ за неплатени глоби се влиза в затвора. Абстрактни те лакърдии на Хаджигенов за нарушени права могат да минат само у нас. Навсякъде другаде в ЕС, досега щеше да е следствен.

Оценка:
-9 +11

Бай Онзи
47 Отговор
Хаджигенов: „Правото на свободно придвижване освен че е фиксирано в Конституцията, е част от Европейската конвенция за правата на човека.Точно както е и правото на мирен протест." Ха кажи ми сега адвокате ХаджигеЙов- Попречихте ли свободното ми придвижване, когато затваряхте улици, кръстовища...Или пък като замервахте и палихте полицаи и сгради, това е МИРЕН протест!?!... Както всички свързани с правосъдната система четеш Евангелието като дявола!!!...Не харесвам Боко, но и ти не си по-малък помияр! Патентова си вече името "Отровно трио" - така, че мисията ти е изпълнена!

Коментиран от #60


Оценка:
-14 +18

Здрав разум
48 Отговор

До коментар #21 от "Българка":


Представителка на дружеството на анонимните българки? Айде, холан другите дето пишем да не сме марсианци.

Оценка:
-2 +2

Станко георгиев
49 Отговор
Най успешния ход на Бойко Борисов е трансфера и избора на Корнелия Нинова в БСП. С този избор, той ще е спокоен колкото пъти и да се явява на избори

Оценка:
-2 +4

Ю Кортес
50 Отговор
Този от снимката, след като не декларира доходи,как плаща за два частни университета във Великобритания.

Оценка:
-5 +7

Главатар на идиотите
51 Отговор
Си ти Хаджигенов предател и защитник на олигарските любовници😂😂😂😂😂😂Продал си и майка ти за пари кой ти даде думата празноглавник и подлога ?

Коментиран от #53


Оценка:
-7 +13

Ти идиот ли си
52 Отговор

До коментар #40 от "МУТРАТА ОТ СИК":


Е , да де, но...
Боко е политически труп, но след него остават трупове...Няма нито едно разкрито знаково убийство. И на обесеният при съмнителни обстоятелства разследващ журналист Младен Дочев, разкрил амфетаминната афера на Бойко Борисов.
Е да де, но...
Борисов трети мандат е пътник и за четвърти път пак ще фалшифицира изборите по лукашенковски с мъртви души.
Българите не са 10 милиона, нали?

Оценка:
-4 +6

Да бе
53 Отговор

До коментар #51 от "Главатар на идиотите":


Наистина, на какъв форум Триото бяха израни за водачи на протестите?
Май тихомълком Бате Бойко ги назначи...

Коментиран от #55


Оценка:
-2 +3

ДЖОТО
54 Отговор
МНОГО ТОЧНО КАЗАНО!ЦИОНЕРИ ТЕ СА ИДИОТИ,НАЧЕЛО С ОНОВА НОСЛЕ-ТЕРЗИЕВ!!

Оценка:
-0 +3

Много просто
55 Отговор

До коментар #53 от "Да бе":


Иначе как Борисов щеше да оцелее при хиляди протестиращи по площадите на цяла България и при милионите псуващи го пред телевизора...
Елементарно, Уотсън!

Оценка:
-3 +2

браво
56 Отговор
браво Батка, някой трее да покаже простотиите на гробарските калинки!

Оценка:
-4 +4

Фаро
57 Отговор
Не са идиоти а чисти мутри назначени от върховната мутра да контролират идиотите полицайчета,които ги търпят и вдигат безпомощно рамене.Всяко районно се контролира от 3ма назобени с химия извратеняка.Вие чакайте неволята да ги махне

Оценка:
-2 +4

58
Този коментар е премахнат от модератор.
9*19мм
59 Отговор
Хаджигенов,скъсай си дипломата!
Само да те уведомя,че всеки служител на МВР,който е на терен,има полицейски правомощия.

Оценка:
-9 +7

Бай Този
60 Отговор

До коментар #47 от "Бай Онзи":


Никой не ти е попречил на свободното придвижване!
Ако ремонтират участък от пътя, някой да ти пречи свободно да го заобиколиш?
Ами свободно заобиколи и Орлов мост!
На Орлов мост се ремонтира цялата държава!
Или ти искаш да няма ремонт?
И ОПГ-ГЕРБ и Борисов да си пълнят чекмеджетата с пачки!
За сметка на мен ДАНЪКОПЛАТЕЦА!
Крадейки и жълтите стотинки от джоба ми!
Знаеш ли Боко Тролчо,
как се живее с 300 + 50 лв. пенсия?
При 40 години трудов стаж, ако не носиш зелени чорапи???

Коментиран от #62, #70


Оценка:
-4 +8

61
Този коментар е премахнат от модератор.
Българска Асоциация на Капанчетата
62 Отговор

До коментар #60 от "Бай Този":


Моля ,ще ми кажеш да заобиколя Орлов мост ,защото си се кецнал там .Слизам , монтирам ти един аддон за правова държава в пачата дрогирана и минавам и заминавам ! Знайш ли кви ремонти шви дам ,цъpвyлu !

Оценка:
-5 +3

63
Този коментар е премахнат от модератор.
ДА ТЕ ИЗМЕТАТ МАНАФИТЕ ОТ ЛОМ
64 Отговор
За сведение , Хаджигенов му е през незнайния полов член ( мъжки/женски) за протести и тем подобни ,рекламата на бизнеса е много важен елемент за просперитет ,във времената на ГЕРБ .
Социалистите да са го окаушили отдавна .
Модче не губи ценна енергия ,очевиден галош си !

Оценка:
-3 +0

65
Този коментар е премахнат от модератор.
Имаме си
66 Отговор
Най мразен и глупав министър председател на България в цялата ни история. Този индивид не е способен да научи минимум един международен език, но за това се иска мозък в главата, а той го няма. Назначава на всички постове в държавата от прости по прости. Трябва да се отървем от тумора герб- гепи - гроб борисов завинаги. За да пребъде БЪЛГАРИЯ.

Коментиран от #68


Оценка:
-4 +8

67
Този коментар е премахнат от модератор.
68
Този коментар е премахнат от модератор.
Милиционер
69 Отговор
Може да сме прости, ама за компенсация на това сме много алчни.Искаме още и още....кинти.Обещаваме, че занапред още повече ще бием тия, които притесняват ХУНТАТА.

Коментиран от #71


Оценка:
-1 +2

70
Този коментар е премахнат от модератор.
Българска Асоциация на Капанчетата
71 Отговор

До коментар #69 от "Милиционер":


Прости ,прости ,ама ако не изкязат една седмица ,и да излезят циганите ,ще ревнеш ,уайнap

Коментиран от #74, #78


Оценка:
-2 +1

72
Този коментар е премахнат от модератор.
Бай оджа
73 Отговор
Aмджигеов си пече питката - ще лепне : Конселтация - 200 лв.
Савет олайн -167 лв.
Съгласие за среща - 600 лв.
И отдолу - мноо съм феймъс батки !!!!!!

Оценка:
-3 +1

74
Този коментар е премахнат от модератор.
75
Този коментар е премахнат от модератор.
76
Този коментар е премахнат от модератор.
ДА ТЕ ИЗМЕТАТ МАНАФИТЕ ОТ ЛОМ
77 Отговор
Манаf е твоя бойфрен ,чикиор !
Кой от вас е Варта ,кой Никопол ? Хихийи

Оценка:
-1 +1

78
Този коментар е премахнат от модератор.
Българска Асоциация на Капанчетата
79 Отговор

До коментар #78 от "Милиционер":


Определено си бивш милиционер ,а те са гомнари рогоносци завистливи копеуета

Коментиран от #80, #85


Оценка:
-1 +1

80
Този коментар е премахнат от модератор.
Българска Асоциация на Капанчетата
81 Отговор
Все си мислят че някой ( не) яbe женка им тлъстата бофча

Оценка:
-1 +1

82
Този коментар е премахнат от модератор.
Амджик Гейов
83 Отговор
Мноо съм фейм ,бра !

Оценка:
-1 +2

84
Този коментар е премахнат от модератор.
Милиционер
85 Отговор

До коментар #79 от "Българска Асоциация на Капанчетата":


Настоящ милиционер съм от БКП. Ела в централата на ГЕРБавите ТУЛУПИ, за да ти покажа трудовата си книжка....хахахаха.

Коментиран от #90


Оценка:
-1 +2

86
Този коментар е премахнат от модератор.
87
Този коментар е премахнат от модератор.
88
Този коментар е премахнат от модератор.
ДА ТЕ ИЗМЕТАТ МАНАФИТЕ ОТ ЛОМ
89 Отговор
Клоунът горе ,бай Кypти ,е отворил буркан кисело зеле ,ама без ракия ....смъpдu само на npъдня ,ма то фи 80.... много практика брaтчееей

Оценка:
-0 +0

90
Този коментар е премахнат от модератор.
91
Този коментар е премахнат от модератор.
Адвокат Амджи Амджи Геов
92 Отговор
Всички на протреса ,днес в дъжда да докажем как се кове история !
Аз ще пия едно Жони през туй време да обмискя стратегията.
Пари няма ,! Кат изкарам си обирам куршите в Мъдейра

Оценка:
-1 +1

ВОЙ
93 Отговор
Да, верно е това от долу до горе в системата на МВР, от началник група, началник РПУ до върха. Честните и кадърни служители са неудобни, назначават се послушните . Качествените полицаи които да са в помощ на хората са изчезващ вид. Остават батманите, службогонците, натегачите.

Оценка:
-0 +5

НАСО
94 Отговор
Защо МВР с години не може да си събере глобите при този огромен щат с тази компютаризация в МВР. Или полицаите са мързеливи или началниците са такива.Как Тошовата милиция си събираше глобите, а сега демократичната полиция чака некой да премине през ГКПП за да го спре докато не си плати. Ами ако никога не мине кво проим тогава?

Оценка:
-0 +5

95
Този коментар е премахнат от модератор.
96
Този коментар е премахнат от модератор.
97
Този коментар е премахнат от модератор.
98
Този коментар е премахнат от модератор.
99
Този коментар е премахнат от модератор.
Кой68
100 Отговор

До коментар #26 от "Кауш":


На такива като теб.....Да

Оценка:
-0 +0

Хаджиментов
101 Отговор
Хаха, един идиот говори за идиоти...

Оценка:
-2 +2

бъдещето
102 Отговор
Този простак обижда точно като другия простак. Много ми е интересно как тия клоуни решиха че са лидери.Те реално точно тези затъркаха протеста. Единствения човек дето за мен е политик се казва Румен Радев. Надявам се хорада да му гласуват доверие. И ако не си свърши работата да го изгони.Точно както този главестия дето сега пак се измъти в джипката си ще го изгоним.

Оценка:
-1 +3

ГРАЖДАНИН
103 Отговор
Закой ли сетен път се доказва че ръководството на Гранична полиция продължава да изпълнява не свойствени задачи противоречащи на функционалните им задължения указани в ЗМВР .Всъщо време коруцията сред подчинените им се шири но директора продължава да заема поста .

Оценка:
-0 +2

възмутен
104 Отговор
Поради некомпетентност Професионалното ръководство на МВР И ТОВА В ЧАСТНОСТ НА гРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ злепоставят не само себе си но и институцията като компрометират работата на цели служби .

Оценка:
-0 +2

служител
105 Отговор
Системата вМВР е безнадеждно прогнила неефективна и дори постове и места се продават и не случайно има наплив за Гранична полиция кандидати полицаи за ГКПП гнездото на корупцията .

Оценка:
-0 +2

Джулая морнинг
106 Отговор
ФАШИСТА Борисов явно има необратими менталнни проблеми,след като не може да осъзнае че фашистки лозунги от сорта на "РАБОТАТА НОСИ СВОБОДА" са недопустими,както и че АУШВИЦ още от 1945 става мемориал на загиналите от нацизма евреи.Аз разбирам слабоумието на този полуидиот,но не разбирам овчето поведение и търпение на българският народ.Много отдавна този този кретен трябваше да бъде свален от власт( акое нужноичрез държавен преврат ) и да бъде съден не само като крадец извършил тежки кражби в особенно големи размери,а също и за национално предателство,държавна измяна,и престъпления срещу собственият си народ

Оценка:
-1 +2

Мл.серж. Сокачев
107 Отговор
Завършваш Академия на МВР ставаш квартален в някакво село-никакво кариерно развитие.Завършваш някъде за детска учителка ставаш директор на ОДМВР и съответно ст.комисар и кой ще е по полезен за обществото.Това е само един прост пример.Кой ти мисли за народа.Политика.Директора да е наш човек, началника да е наш човек, а сиромаха какво ще прави не знам.Каква файла да очакваш от такива хора.

Оценка:
-0 +2

БЕЗ ИМЕ
108 Отговор
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН АДВОКАТ, НЕ СЛАГАЙТЕ ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ НА МВР ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ ЗАЩОТО КАКТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ СРЕД ИЗПЪЛНИТЕЛСКИЯ СЪСТАВ ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ СА ДОСТОЙНИ ХОРА. НО ЕТО СЕГА ТЕ ЩЕ СА ВИНОВНИ ЧЕ НЯМА ДА ИМА ДЕТСКИ ЗА ВСИЧКИ ДЕЦА, ЗАЩОТО ВИДИТЕЛИ СПОРЕД ВЛАСТА ПАРИТЕ НА ДЕЦАТА ЩЕ ОТИДАТ ЗА ЗАПЛАТИ НА ПОЛИЦАИТЕ. ДА АМА НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ, НО РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ.

Оценка:
-1 +1

109
Този коментар е премахнат от модератор.
ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Румен Гечев
Депутатът от БСП обяснява пред журналисти в парламента, че Борисов няма контрол над министрите си:
Излиза, че премиерът се осведомява от радио Ереван какво става в неговите сектори на правителството"

Още бисери
ТОП 5