Last news in Fakti

18 Декември, 2020 09:58 5 011 84

Хаджигенов: Харесва ни, не ни харесва, това е - кочина е. Единственият начин е да се окаляме

  • николай хаджигенов

В следващият парламент ще влязат три партии - ГЕРБ, ДПС и БСП

Хаджигенов: Харесва ни, не ни харесва, това е - кочина е. Единственият начин е да се окаляме - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Харесва ни, не ни харесва, това е - кочина е. Единственият начин е да се окаляме. Питахме Мая Манолова последна. Само тя се съгласи. Какво очаквате да направим? Да стоим отстрани и да викаме, че всички са скапаняци и да получим същото? Възможностите са крайно ограничени и правим единственото, което е възможно.

Това заяви в интервю пред ФрогНюз адвокат Николай Хаджигенов от "Отровното трио".

Ето и цялото интервю:

Господин Хаджигенов, последваха крайно остри реакции, след като обявихте, че влизате в изборите заедно с Мая Манолова. Не беше ли това автогол?

Критиките идват от едно единствено място извън ГЕРБ и купените им жълто-кафяви медии. Действителността е това. Харесва ни, не ни харесва, това е - кочина е. Единственият начин е да се окаляме. В следващият парламент ще влязат три партии - ГЕРБ, ДПС и БСП. С тях няма да правим нищо. Следващите бяха Слави, "Демократична България" и Манолова. Слави каза не. Христо Иванов каза не. Какво очаквате да направим? Да стоим отстрани и да викаме, че всички са скапаняци и следващите 30 години да получим същото?

Правилно ли разбирам - Мая Манолова е последната, с която сте говорили?

Да. Възможностите са крайно ограничени и правим единственото, което е възможно. Това е единствената възможност гражданите да бъдат представени. Сигурно не е много красиво. Какво очакваме - всичко да е рози? Ами няма как.

А защо тя бе последната Ви опция?

Така решихме. Тя реагира положително. Манолова показа, че еволюира политически. Готова е да служи на избирателите си. Няма друг действащ политик с подобна дълга и цветна история.

Вашата мотивация я разбирам. Но не мислите ли, че Манолова по-скоро се възползва от ситуацията предвид "цветната си история"?

За нейната мотивация е най-добре да попитате нея. Това е. На кметските избори тя призова своите поддръжници и сега София има осем районни кмета.

Господин Хаджигенов, на протестите през лятото имаше страшно много млади хора. Всички те обаче добре си спомнят кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС и това бе причината да не са особено щастливи от присъствието на Манолова на протестите...

Спомените Ви са неверни. Манолова не е предлагала Пеевски. Всички мълчаха. Тя извади топки и каза, че тя го е предложила. Естествено, че тя го е подкрепила. Но като си говорим за идейна чистота - какво правим с другите? Христо Иванов каза, че ще прави правосъдна реформа, за да влезе в правителството на ГЕРБ. Каква изненада - това не се случи.

Една идея по-внимателно трябва да се борави със ситуацията.

Правим каквото е възможно. Идеята ни не е да се продадем. Ако беше така, за 116 дни получихме всевъзможни предложения. Целим промяна. Това е единственият начин. И на мен не ми харесва. Но виждам Манолова като инструмент. Нарекох я "крива щанга".

Тя как се чувства от този факт?

Трябва да питате нея. Всеки политик трябва да служи като инструмент на избирателите си. Ние не избираме политици, за да може те да уреждат семействата си, а да представляват нас и нищо повече. За чувствата на госпожа Манолова по въпроса слабо ме вълнува. Ако съм политик, ще бъда това - инструмент в ръцете на хората.

Интервю на Джесика Вълчева


Поставете оценка:
Оценка 4 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слави

    17 20 Отговор
    В следващият парламент ще влязат 4 партии !

    Коментиран от #7

  • 2 ЛЛЛ

    40 9 Отговор
    То държава е цялата в кал...

    Коментиран от #15, #64, #84

  • 3 ТаУмВзе

    42 61 Отговор
    Единственият начин е да захлебите на държавна хранилка. Като знам, че ще има Гламави да ви се вържат. След мутрата ще е още по Зле!

    Коментиран от #16, #37

  • 4 данъците

    42 48 Отговор
    Не забравяй да си плтиш данъците на "спечелените" приходи от площадната дейност, включително и пткраднатите дарения.

    Коментиран от #70

  • 5 Верно ли

    53 7 Отговор
    Ами както и се очакваше - Слави, новият проект на Доган не може да прави коалицийки с тях, на Ицето му дърпат конците от Козяк, та все е в услуга на Бойко последните избори. Ние, избирателите, трябва добре да си правим сметка като гласуваме.
  • 6 Последния Софиянец

    58 28 Отговор
    Триото свърши работа за формиране на гражданско общество.Сега всичко е в наши ръце.

    Коментиран от #55, #56

  • 7 Да,ама не!

    14 15 Отговор

    До коментар #1 от "Слави":

    В следващия парламент ще влязат 6 партии-трите "стари" и три нови!

    Коментиран от #11

  • 8 Буцата

    29 35 Отговор
    Долен продажник
  • 9 Аз40

    39 15 Отговор
    Такава е реалността. Все някой трябва да се овъргаля в по-мия за да стигне донякъде срещу тоталитаризма в България.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 choko

    24 8 Отговор

    До коментар #7 от "Да,ама не!":

    Ако бяха намалили дупитатите на 120, това няма как да стане .
  • 12 fen

    34 29 Отговор
    Ами такива сте! Не само с кал, ами и с ла_на ще се намажете за пари и власт! И вие, и Мая! Лика - прилика сте си! И Огито Стефанов ПР ще ви прави с отстъпка, щот сте хора на Божков!
  • 13 логично

    30 23 Отговор
    Още от стари времена се знае ,че жаждата за власт заслепява разума. Триото бе употребено по предназначение (за което получи солидно заплащане) и след като напъните им не дадоха резултат ,съответно бяха захвърлени. Единственият им ход (за да не бъдат тотално отхвърлени) е да се "съюзят" със същите маргинали ,като тях ( в случая - Манолова) и да се пробват да се напъхат в НС (пък там - да играят ролята на Сидеров). А ,ако това стане - пей сърце (парите не миришат).

    Коментиран от #62

  • 14 Тройната коалиция

    23 7 Отговор
    Проблемът е,че от 15 години ни управляват все тройни коалиции дефакто!То не бяха златни пръсти,то партийка на бивш президент,то бензаджийчета,то патреоте,то седесарски скелети...вся сволач както му викат русофобите!
  • 15 В грешка си

    25 12 Отговор

    До коментар #2 от "ЛЛЛ":

    "Държава"!? Държава отдавна няма!

    Коментиран от #17

  • 16 Истината

    21 15 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    Просто НЯМА накъде по-зле, барт ме! Не е възможно! Дори в Африка са по-добре от нас! Бил съм там и ти казвам.

    Коментиран от #19, #59

  • 17 ЛЛЛ

    4 6 Отговор

    До коментар #15 от "В грешка си":

    Абе крета нещо там, мъчи се още
  • 18 проба

    35 22 Отговор
    Чичко Череп спря парата и за тримата глупака настанаха гладни времена. Но ,ако чичко Череп не плаща ,може пък да падне нЕкоя пара по линията братя Галеви - Цецко Василев (които захранват Мая М.) ,нали ?! Що да се не пробват ?!ПП. Синове студенти в Англия ,струват мноооого скъпо ,ШЪ знаЙте !!!
  • 19 ТаУмВзе

    13 10 Отговор

    До коментар #16 от "Истината":

    Ще видиш, че може да е по зле.
  • 20 Отворете си очите

    31 11 Отговор
    Този отсега взе да лъже, че Манолова не е предложила Пеевски.....
  • 21 Мая Манолова

    27 8 Отговор
    За ПРЕДСЕДАТЕЛ на ДЪРЖАВНАТА АГЕНЦИЯ за НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ ,предлагам депутата от ДПС господин ДЕЛЯН СЛАВЧЕВ ПЕЕВСКИ. Благодаря за вниманието.
  • 22 българка

    13 15 Отговор
    Все трябва да се доверим на някого - без тези в сегашния парламент. Има време за размисъл в следващите месеци. Важно е ВСЕКИ ДА ГЛАСУВА!

    Коментиран от #23

  • 23 Ами не

    11 17 Отговор

    До коментар #22 от "българка":

    Аз се доверявам на Терминал-2!
  • 24 Холмс

    20 12 Отговор
    Проблемът е, че Отровното трио НЕПРЕМЕННО иска да участва в политиката като партия. Да очакваш, че Мая Манолова - която получи подарък от Тиквата висок пост и предложила Пеевски за шеф на ДАНС, ще е мотор на промените, и да се коалираш ПЪРВО с нея, е или върховна глупост, или наглост в стил ББ.

    Коментиран от #30

  • 25 въпросче

    37 6 Отговор
    Бихме искали да разберем ,от къде адв. Хаджигенов има средствата ,които му позволяват да закупи всичките си имоти ,да харчи с широка ръка неброени пари ,да издържа децата си в престижни университети в Обединеното Кралство ,да поддържа офис и персонал ? Като адвокат ,господина отдавна се е доказал ,като пълна нула ,така че - очевидно НЕ адвокатската практика поддържа вискокият му жизнен стандарт. Молим за отговор !

    Коментиран от #60, #76

  • 26 !!!?

    31 15 Отговор
    Кочината я направихте вие Бабикяните - тикви, кратуни, Черепи, бесилки, ковчези, релси, пиратки, домати, яйца, карантия, ритуално горене на маски, блокади на кръстовища, цаплахи и тормоз на софиянци,...!!!?

    Коментиран от #29, #72, #77

  • 27 Българка

    12 29 Отговор
    Триото има гражданска и политическа позиция. Те бяха първите, които се опълчиха срещу шайката и хиляди последваха идеята да освободим България от мафията, която я е превзела. Има ли партии, които изповядат тези ценности? И защо не се обединят, за да се постави начало на законност и почтеност, за правосъдни реформи?!
    Всички, които не искат партньорска мрежа против мафията, според мен работят за мафията!

    Коментиран от #57

  • 28 666

    30 9 Отговор
    Хаджигея най после разбра че хората не искат отровни и фалшиви скапаняци като тях. Но все пак иска да влезе в кочината.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Българка

    11 22 Отговор

    До коментар #24 от "Холмс":

    Триото не иска да участва като партия, а иска граждани, лица от протеста да могат да се включат активно в политическия живот .Триото иска да се разчупи статуквото.
    А относно Мая Манолова- тя показа, че си еизвела поуки от миналото и е доказала и като омбудсман, че работи за гражданите. И не тя е предлагала Пеевски, а пое чужда вина, защото е мъжко момиче. И Борисов нищо не й е подарявал, просто се опита да я елиминира като острие от НС

    Коментиран от #39, #65

  • 31 Го4о

    26 6 Отговор
    Важното е че Хаджи Генчо си регистрира фирма , той е собственик, но не разбрахме парите дубайския ли бяха или от дарения!?!?!? Чудим се още.
  • 32 естет

    19 9 Отговор
    Най-добре си останете във вашата си кочина, толкова дълго време си я мърляхте и цапахте- тя ви подхожда най-добре!!! Не се каляйте с останалите простосмъртни във властта, не ви прилича - вашата кал си е друга благородническа, останете си там!!!
  • 33 Просветен илюминат

    14 0 Отговор
    Промяна с подмяна на партии и политици възможна ли е промяна след като правилата на играта остават същите както и дълговете към тези,които контролират и решават от години какво да става в България?
    За един приятел питам.

    Коментиран от #63

  • 34 бай Алипи

    24 8 Отговор
    Николайчо, беше ясно каква е вашата цел още от самото начало. Много заблудени се вързаха на площадните ви агитации.
    Къде сте сега Николайчо.......не мисли, че всичко е забравено. Няма пито и неплатено. Ще дойде и вашето време. Кокошките продължават да снасят. Яйца ще има и за тримата. Дано е по-скоро.
    Не с Мая и с Юни нищо няма да направите. С омраза не се гради нищо Николайчо. А ти преливаш...
  • 35 Аз да ви кажа

    14 3 Отговор
    Пак мафията ще управлява независимо кое чучело ще изтъпанят отпред за лице .,и ако не слушка то първо жената после децата и започва да слушка големите батювци в сянка..Така върви и така ще бъде, останалото е само пушилка
  • 36 име

    17 2 Отговор
    предпоследният с когото са говорили е минеков . за сбогом....
  • 37 пери

    10 14 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    Почти всички други са за предпочитане пред герб.

    Коментиран от #50

  • 38 Пешо

    20 5 Отговор
    Тея арогантни типове са за затвор, те в парламент се гласят да влизат! Наистина има нещо сбъркано тук.
  • 39 Те БСП

    19 1 Отговор

    До коментар #30 от "Българка":

    Те БСП я бяха елиминирали от НС и за това Б.Б. и помогна и да я оперират и лекуват в Германския я и добър пост с добро заплащане.А кой уреди според теб дъщеря й и зет и да работят в министерства?Защо след като е недоволно толкова време те продължават да са на добре заплатени длъжности в МС?
  • 40 Чекмеджаноглу

    6 13 Отговор
    Ще ги победя с моите верни избиратели от кварталите ,,Изток,, ,,Столипиново,, ,,Факултето,, ,,Максуда,, !!!
  • 41 РАЗ ДВА

    4 14 Отговор
    Не се отказвайте ние сме с вас! Купения слави нищо няма да вземе!
  • 42 !!!?

    10 1 Отговор
    "Единственият начин е да се окаляме" !!!?

  • 43 Адвокате

    21 3 Отговор
    Г-н Хаджигенов, моля кажете защо Вашите синове учат в чужбина? Защо не са в България? Тук ВУЗ- овете не са ли на ниво?
  • 44 Коко

    22 3 Отговор
    Хаджигенов щял да бори мафията с Мая Манолова -любимката на братя Галеви. Е, голяма борба ще падне. А за окалването - то свинете обичат калта.
  • 45 Бай Курти

    16 6 Отговор
    Че и на децата е ясно,че триото и Мая сте проект на Черепа.И оперирате с неговите пари.Наистина ли смятате народа ,че е толкова наивен и да гласува за мафията!?

    Коментиран от #49

  • 46 Аве Майн Кампф

    17 6 Отговор
    Горкото неадекватниче хаджиментата , пак се напъва да ръси малоумности от и без това кухата си по рождение лейчеца ...... жалка работа .
  • 47 Крум

    8 3 Отговор
    хора,гледайте си живота и не се ядосвайте на глупаци....който и да дойде той ще играе за системата,иначе просто няма да е на власт ....сиреч:)) нищо няма да се промени!
    Отдавна всичко е глобализирано и целта е да превърнат хората в консуматорско егоистично общество , контролирано със забрани и ограничения и глоби!
    Дори и сега да допуснем,че се справим с коронавируса,нищо няма да е както преди,най вече защото психолигията на хората вече е променена,а съм сигурен,че няма да мине много време и ще ни сервират нещо ново!
    те затова обедениха Европа,защото е по лесно да се управлява отколкото 27 отделни държави!
    Ако се замислете с бюджета на европарламента и този на еврокомисарите сигурно ще може да се изхранва полофин Аферика за цяка година.

    Коментиран от #48

  • 48 Крум

    3 1 Отговор

    До коментар #47 от "Крум":

    да се чете " половин Африка за цяла година!''
  • 49 Мики Маус

    1 1 Отговор

    До коментар #45 от "Бай Курти":

    Ти как разбра тая работа , да не си бил на съвещанието им?
  • 50 ТаУмВзе

    4 5 Отговор

    До коментар #37 от "пери":

    За какво са й партии на приключилата колония? Доказахме, че нямаме държава. Имитации на избори 30 годин, докато нищо не остана. Ще видите, че ще е още по Зле, след мутрата. Явно не се получихте, че захаросаният филм не е истина.
  • 51 Анонимен

    4 1 Отговор
    До 40 не се ли налюбиш, до 60 не забогатееш ли, до 80 не умреш ли, ставаш за резил маскара. Инженер Атанасов.
  • 52 Бачо

    3 6 Отговор
    Респект
  • 53 Глей ти

    6 2 Отговор
    Колко партии ще влязат в парламента зависи, от това колко българи ще отидем да гласуваме. Все още сме мнозинство, но ако продължаваме да осигуряваме възможност на малцинствата да ни избират управниците, скоро ролите ще се разменят и ще се наложи да прекръстим държавата на името на италианската столица.
  • 54 Трите маймуни

    9 4 Отговор
    Вие тримата какви палячовци сте, особено алчното арменско човече! Не ви ли е срам, толкова много хора ви повярваха!
  • 55 Алтъпамаков

    2 9 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Прав си на 100%, но колко хора мислят като теб и мен. За жалост българинът е от категорията на онези затворници, които са осъдени на смърт и на призива да организират бягство, казали:" Не знаем дали след като избягаме няма да стане по- лошо. Така че на изборите опозиционните партии и движения ще се явят самостоятелно /както искат управляващите/ и статуквото ще се запази. Ако Радев направи партия, ще бъде втора сила в Парламента.

    Коментиран от #61

  • 56 Единствено отврати голяма

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    част от избирателите Триото. Нищо повече...
  • 57 Партньорска мрежа от безпринципни

    8 2 Отговор

    До коментар #27 от "Българка":

    партньори, които са обединени единствено от омраза и ненавист срещу някого няма как да е основа за власт в полза на народа. Или за да се отървем от някаква скалъпена, за да се крепи на власт коалиция трябва да изберем друга, която явно с нищо изначално не е по-добра. Или мислиш, че тези от Триото няма да пълнят шкафчета ако имат възможност?Дълбоко грешиш. Обединението е с тази цел предимно, а не за полза на народа. А ти се надявай да не е така и гласувай за тях. Никой не ти го забранява. Всички гласувайте, нищо че за пореден път ще е за по-малкото зло.
  • 58 Ехо

    6 8 Отговор
    Поздравления за адвоката! Много ми се иска да изметем крадливата и некадърна пасмина, но ще е трудно! В България все още ги няма новите Ботев и Левски! Всеки дърпа чергата към себе си! И хули другите! Без обединениние на силите, които сега са извън парламента и властите няма да стане! Трифонов се прави на умряла лисица и смята, че без политическа платформа, само с интервюта ще успее! Крива му е сметката! Никой не предлага как да се разделят държавните власти така, че да тръгнем напред, да се въведат мажоритарни дистанционни избори и крайна мандатност във всяка власт, да се спре финансирането на медиите от партии и държавни власти ...! Нали знаете поговорката за лакомите дупета ...! Това сме!

    Коментиран от #71

  • 59 Въобще си нямаш идея колко

    7 2 Отговор

    До коментар #16 от "Истината":

    по-зле може да е. Не си мечтай да живееш в Бангладеш, Сомалия, Нигерия.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Радев изтърва отдавна момента

    9 1 Отговор

    До коментар #55 от "Алтъпамаков":

    за това. Отдавна загуби подкрепа, ако въобще я е имал. То не е като да биеш Цецка Цачева на избори за президент.
  • 62 Дано

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "логично":

    НЕ стане,че тия кактове са овладели, ще изръфат държавата до кокал.
  • 63 ТОЧКАТА

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "Просветен илюминат":

    ...... няма изход в рамките на системата.......
  • 64 Хаджигейов

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "ЛЛЛ":

    На тоя Черепа май му спря парите и сега не знае вече на кой свят се намира че ще трябва да ги връща ... :)
  • 65 до Рускиня

    6 0 Отговор

    До коментар #30 от "Българка":

    Ако всички българки бяха наивни овци като тебе до сега да бяхме изчезнали като нация ...
  • 66 ПЕНКО

    5 1 Отговор
    ХАЛВАДЖИГЕНОВ И АГЕНТ- МА НЮЛОВА ПРАВЯТ БОЗА И ЩЕ ОТКРИЯТ ВЕРИГА ПРОДАВАЧНИЦИ НА БОЗА - НО БЪЛГАРИТЕ ОБИЧАМЕ БОЗАТА ОТ РАДОМИР ,НО НЕ И ОТ КЛОАКИ !?!?!??
  • 67 ПЕНКО

    5 1 Отговор
    ИМАШ ЧЕТИНА - В КОЧИНА СИ !!!! АЗ СЕ БРЪСНА И СЪМ БЪЛГАРИЯ !!!
  • 68 COVID-19

    2 0 Отговор
    Нямам партийни пристрастия. Навсякъде влизам.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Гоги

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "данъците":

    Тоя гламавец още ли не е хоспитализиран на четвърти километър сега там има свободни места пълен смешник два шамара и няма да се покаже от дупката от която е испалзял
  • 71 Боби

    4 1 Отговор

    До коментар #58 от "Ехо":

    Ехо ли си магла ли си май ти си изпуснал Сички влакове с кой ще смениш бате Бойко с Мая ли със Слави ли със ПСП то ли с кой Орешарски в ли или с Хаджигенов та да цъфне държавата та ще върже заплати по три Бона пенсий по 1000 и работен ден по пет часа даже до обяд най добре колко сте наивни и глупави

    Коментиран от #78

  • 72 Наблюдател

    1 2 Отговор

    До коментар #26 от "!!!?":

    Добре че беше Бойко, да ви спаси ! Ама не стана,мотавчейки го поряза - яко ще се мре! И дойде... добре подготвена сцена, където вкараха и публиката , обезумяла от страх! Най болната нация в кочината, след като не се лекува ще мре! Всеки лекар може да го предположи,особено извратения, че и да познае. В кочината не можеш, веднага да познаеш кой е извратен и кой не! Ама сега се знае!
  • 73 Всичко е ясно

    5 1 Отговор
    Кочина си ти Хаджидупегъзец ,че ще продадеш и майкати..гладно същество такова. Айде нема нужда да говориш от наше име..никой те не е оторизирал да говориш от името на народа..МОШЕНИК с МОШЕНИК да ти се не види..и знаеш другото за роднините ти..!!
  • 74 stan4o

    2 1 Отговор
    Задкулисието си пазари още един свой критик- преди това Биков, Тодоров и т.н.
  • 75 Бай Спиро

    1 0 Отговор
    Е на ви ТРИО. Малко са ви останалите, ами се вързахте на приказките на трима недоказани никаквици. Крадци с мрак за депутати. Врякаха, крякаха и сега какво ще влизаме с Мая. И тя гладна шпинга чака баницата. Ще ви запушат устите и гласовете ще стигнат точно за вас. После ще си траете и ще си папката депутатски заплати. Пък лудите да си викат по площадите. И без това друга работа нямат, а лудниците са затворени отдавна.
  • 76 Пилат Понтийски

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "въпросче":

    ,, Гербераст?
  • 77 Пилат Понтийски

    0 1 Отговор

    До коментар #26 от "!!!?":

    Не се ли свършиха гербавите тролове?
  • 78 Пилат Понтийски

    1 1 Отговор

    До коментар #71 от "Боби":

    Боби, Боби, голям неграмотник си! И си тръгнал акъл да даваш. Марш обратно в обора!
  • 79 аз съм Веска

    0 1 Отговор
    УМНИЯТ ХАДЖИГЕНОВ Е ТОЛКОВА УМЕН , ЧЕ НЕ Е УСПЯЛ ДА УСТАНОВИ НАЙ- ПРОСТИЯТ ФАКТ ЗА БЪЛГАРИТЕ - ТЕ НЕ ОБИЧАТ КОАЛИЦИИ . ДО КОАЛИЦИИ СЕ СТИГА В КРАЕН СЛУЧАЙ, ПО ПРИНУДА .В ТОЗИ РЕД НА МИСЛИ ,МИНЕКОВ НЯМА ДА ОСТАНЕ В ТРИОТО - ТВОРЕЦЪТ Е ПРОВИДЯЛ ГЕННО ЗАЛОЖЕНО РАЗЕДИНЕНИЕ .ЕЕЕ , ИДВА ЧАК ОТ ТРАКИЙСКИТЕ ПЛЕМЕНА ...А НЕ СИ СЕ ПРОДАЛ / ДА ВЗЕМЕШ ПАРИ НЕ ВИНАГИ Е ПРОДАЖБА / ПОНЯКОГА Е ЗАСТРАХОВКА , СРЕЩУ ЩЕТА .
    А ЩЕТАТА ЗА СТАТУКВОТО БЕЗ СОЛИДНА ЗАСТРАХОВКА Е ПАГУБНА .
  • 80 Пумпалчо

    1 2 Отговор
    Скоро голям протест !
    Да изпратим годината с Оставка !
    Чакайте координати и указания !!!
  • 81 216

    1 1 Отговор
    До кога ще ни натрапват тези платени марионетки.Действително прокоратурата спи.
  • 82 Бай Шиле

    0 0 Отговор
    Айде-е-е,още един анализатор.Писна ми от такива тарикати,дето ни им се работи...
  • 83 ШперПЛАТ

    0 0 Отговор
    Бат Бойко стои настрана и доволно потрива дебелите си ръце ! Важното е да РАЗДЕЛЯ и да ВЛАДЕЕ , да изкарва винаги друг ВИНОВЕН за добствените си грешки. Внимавайте с ПРОСТАКА . Достатъчно си разиграва коня на воля , вече 11 годин ! Умната , хора !
  • 84 Не така

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЛЛЛ":

    България е кочена на три глупаци прасета