Last news in Fakti

26 Април, 2021 18:08 8 068 90

Адв. Хаджигенов за ФАКТИ: ГЕРБ се опитват да заграбят неистово каквото могат

  • николай хаджигенов-
  • адв. хаджигенов-
  • герб-
  • мораториум-
  • конституционен съд-
  • жалба

„В мораториума няма нищо противоконституционно”, категоричен беше адвокат Хаджигенов

Адв. Хаджигенов за ФАКТИ: ГЕРБ се опитват да заграбят неистово каквото могат - 1
Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

По-рано днес ГЕРБ внесе жалба в Конституционния съд срещу решението за налагане на мoрaтoриум върху oпрeдeлeни дeйcтвия нa държaвнитe oргaни. Часове след внасянето на жалбата Конституционният съд образува дело.

В чeтвъртък - на 22 април, Народното събрание гласува и одобри мoрaтoриум върху определени дeйcтвия нa кaбинeтa в оставка, като бяха внесени две предложения за такава забрана - oт БCП и от „Изпрaви ce! Мутри вън!“. Приетата зaбрaнa включвa възлaгaнe нa кoнцecии, дaвaнe нa рaзрeшeния зa прoучвaния зa пoдзeмни бoгaтcтвa, пoeмaнe нa дългoвe, прoмeни в ръкoвoдcтвaтa нa дружecтвa и бoлници, нaзнaчeния в държавната администрация.

За да говорим за мораториума и за решението на ГЕРБ да го атакува в Конституционния съд, от ФАКТИ се свързахме с адвокат Николай Хаджигенов от „Изпрaви ce! Мутри вън!“.

„Докладчик по делото е Константин Пенчев, което съм абсолютно убеден, че е съвсем случайно“, коментира иронично адвокат Хаджигенов.

„В мораториума няма нищо противоконституционно”, категоричен беше той. „Отварям една скоба – аз критикувам не само един състав на Конституционния съд, а КС въобще като съд. В този си вид и с тези партийни квоти той е неточно съд. Отделям настрана това, че имат пет дела в годината. Политическите квоти превръщат КС в съдебния вариант на Висшия съдебен съвет. Тоест оттам минават решения, които нямат нищо общо с правото и Конституцията. Последните няколко решения на КС са особено трагични и това може да се види от особените мнения на съдиите по тях“, допълни той.

Относно „особените мнения“, адвокат Хаджигенов уточни: „Когато член на състава по дадено дело на КС не е съгласен с мнозинството, има съдии, които дават особени мнения. В последните няколко решения има между 3 и 5 особени мнения, които са фундаментални – те са изцяло правноиздържани, за разлика от решенията на КС, които нямат нищо общо с правото“.

„В САЩ например няма Конституционен съд, тази роля я изпълнява Върховният съд. Това е поредният пример защо имаме нужда от правосъдие. Тръмп назначи свои хора от своите квоти, включително във Върховния съд с ясната идея, че тези хора ще отсъждат за него. След това остана много неприятно изненадан, че съдии, които той е назначил по всички нива до Върховния съд и включително в него, се произнесоха, както повелява законът. Това у нас не се наблюдава. У нас политическите квоти са изпълнени със съдържанието „аз те правя нещо, ти правиш каквото ми трябва на мен“, което не е правосъдие, дори не е близко до него“, каза още той.

„Без правосъдна реформа, ние нямаме нищо. Това вече е очевидно и за всички онези, които през последните десетина години не разбираха защо няколко човека крещим за правосъдна реформа“, допълни адвокат Хаджигенов.

На въпроса дали според него мораториумът ще бъде намерен на противоконституционен, той отговори: „Гледайки докладчика, като нищо мораториумът ще падне. По принцип не би следвало, защото мораториумът, който Народното събрание прие, беше бродиран внимателно. Все пак ние не сме ГЕРБ - хората, които направихме мораториума, аргументирахме го, гласувахме също, тъй като той беше гласуван не само от нас. Ние не сме ГЕРБ, тоест ние не правим нещо само защото някой е наредил. Ние правим нещата както трябва и защото трябва, по никой друг начин“.

„Този мораториум е вид извънреден способ на правото. Всички практикуващи юристи, изключвам теоретиците, не сме привърженици на извънредните способи. Всеки един извънреден способ излиза извън рамките на нормалното правосъдието. Вид извънреден способ са специализираните съдилища – те не са нормален способ на правораздаване и той очевидно не работи. Подходихме изключително внимателно към мораториума в изработването му, защото всеки извънреден способ излиза извън рамките на нормалното правосъдие, може да бъде уязвим и е на ръба да не бъде демократичен способ. В случая този мораториум се наложи, защото ГЕРБ загубиха и се опитват да заграбят неистово каквото могат. Слагайки ГЕРБ-джийски калинки навсякъде, където могат, те ще заметат следите на кражбите. Това е идеята, а също и основната причина за мораториума. Да не говорим, че Бойко хвърля пари навсякъде. Последно пръсна 5 милиона за някаква колосална тъпня, а това са пари за сигурно 50 реанимационни линейки. Може да е дребнаво от моя страна, но такива линейки у нас в момента имаме 3, ако не ме лъже паметта. Това е априори с корупционна цел“, каза още адвокат Николай Хаджигенов.

В края на разговора адвокат Хаджигенов коментира това дали ГЕРБ внесе жалбата за мораториума от загриженост за нейната законосъобразност или заради нещо друго. „Кога на ГЕРБ им е пукало изобщо за Конституцията и законите, освен когато ги използват, за да удрят някого по главата? Никога. Те използват законите за това и нищо друго. Наблюдаваме го 12 години и това е причината аз да вляза в политиката. Ако нещата бяха както трябва в правосъдната част, аз щях да стоя само в съдебна зала. Сега съм в единия крак в съдебната зала, с другия парламентарната трибуна“, каза той.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 73 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жалко

    80 108 Отговор
    За теб хаджи след изборите си вън от парламента. Е не успя да станеш премиер😉

    Коментиран от #36, #43, #59

  • 2 миии

    106 24 Отговор
    То страха е голяма работа, плюят,мажат цял ден страхливите тикви,а мисирките са с гащи до коленете свалени!

    Коментиран от #87, #89

  • 3 честен ционист

    54 24 Отговор
    Ми много ясно, да не мислиш, че повече ще искат да се върнат начело на разградения двор. Дупе да му е яко на следващия премиер на фалиралата Кочинка.
  • 4 choki

    66 76 Отговор
    С връщането на мандата Слави Трифонов провали възможността да се разгради модела Борисов. От партията „Има такъв народ“ хвърлят държавата в хаос и осигуряват връщането на ГЕРБ.
  • 5 Хаджия се става когато дядоти

    34 26 Отговор
    Пеша е ходил да го уважат Ти още не си оважен значи си менте Хаджия

    Коментиран от #46

  • 6 AmiX

    38 19 Отговор
    Г-н мравун... Защитаваш джендър идеологията... Гледайте Киро Брейка и ще видите

    Коментиран от #47

  • 7 хах

    38 10 Отговор
    Ама и съдията съвсем случайно е избран предполагам ахахах
  • 8 ТаУмВзе

    50 55 Отговор
    Пишман адвокатчето, което разцепи Наведи се мутри ВЪТРЕ ЛИ. Предаде Протеста и се награди с над 10 бона заплата. ШЕБЕЦИИИИ.

    Коментиран от #14

  • 9 хи хи хи

    29 22 Отговор
    опг гроб да се таковат в г..ъ
  • 10 choki

    47 15 Отговор
    Слави не може да вземеш цялата власт баце , трябва да има и феърплей :)
  • 11 Нямам срам

    19 26 Отговор
    Запомнете от тези избори няма нищо хубаво да излезе и да има следващи това е краят на българската политика всичко е в хаос.
  • 12 Някой си

    53 30 Отговор
    Хаджигенов беше на площада!
    А тези, които го критикувате и плюете бяхте ли?
    Щото учиндолската мишка страхлива нещо също не я мярнах сред протестиращите!
  • 13 СЕВЕРОЗАПАДА

    28 41 Отговор
    ТОЯ ХАДЖИГЕЙОВ Е СТРАХОТИЯ! АЗИС ГО КАНИ ЗА ПАРТИ И ПРИ ТОВА НЯМА ДА МУ ВЗИМА ТАКСА ЗА УНОДВАНЕТО.
  • 14 какви 10 бона

    12 12 Отговор

    До коментар #8 от "ТаУмВзе":

    не си тамън ..

    Коментиран от #20

  • 15 user

    36 49 Отговор
    Това са приказките за дебилите и олигофрените, които ни докараха Трифонов и хора като манолова, дончева и тези Хаджикян и Бабикян. Те 10 години са във властта, а искали да заграбят в последния момент още?? Ясно е, че мораториумът е противоконстуционен, вече има решение за същия казуз от КС. Много лесно можеха да вземат властта от ГЕРБ ако изберат ново правителство ама никой не иска да поеме отговорност. На приказки са големи, но тук трябва и много работа, а на тях не им се работи!
  • 16 мангър

    48 34 Отговор
    Най слабият адвокат сред парламентаристите и най слабият парламентарист сред адвокатите!!!

    Коментиран от #52

  • 17 Братя Аргирови

    31 29 Отговор
    Слави е болен човек на инвалидна количка и със задух и белодробната емболия и хипертония еректилна дисфункция болки в гърдите отпред и отзад никакво обоняние и е най обикновено застаряващо ергенче и диктаторче.

    Коментиран от #30, #51

  • 18 Пич

    33 33 Отговор
    Ех , Хаджиментов , а твоята мечта и ти да позаграбиш нещо , започва да потъва като Титаник...

    Коментиран от #65

  • 19 Gen Gurko

    30 26 Отговор
    Следя действията на този соросоид много отдавна и знам че в него няма и грам патриотизъм, а само либерален космополитизъм. И е много опасно подобни хора да се доберат до властта. Беше и голям застъпник за пълнене на България с рязани арабскоафрикански "гости".
  • 20 ТаУмВзе

    21 23 Отговор

    До коментар #14 от "какви 10 бона":

    Заплатки за депутяга на чутура, предложени от Капон на 2рия ден пич. Ние ги Плащаме!

    Коментиран от #25, #48, #60

  • 21 Биби Кинг

    14 15 Отговор
    И за вази че има Хаджиагентов, не бой се! Ма време не че ви даде матреала,че требе да бегате с двеста скоро!
  • 22 Тройно

    22 8 Отговор
    да връщат заграбеното ! Стига с трикове , лъжи , врътки и далаверите ненадминати !
  • 23 юрист

    19 17 Отговор
    Николинке, всеки колега- ИСТИНСКИ адвокат в България е абсолютно наясно защо ти пречи самото съществуване на КС в Р. България, както и институтът ''ВНС''- защото това са ЕДИНСТВЕНИТЕ пречки пред така желаната от теб промяна в конституцията ни за въвеждане на еднополовите бракове. Решението на КС за несъответствието на ик с нашата конституция, ти бърка там, където слънце не огрява- защото не можеш да получаваш комисионни за защитата на глбти в напр. органа ГРЕВИО, както и не можеш да основеш нпо, което въз основа само на ик, ще извършва чисто адвокатска дейност... Само едно не разбирам- защо считаш нас- хетероадвокатите- за идиоти, след като ВСИЧКИ ние и всеки един от нас поотделно, с е по-високо айкю от твоето,м.... Лекувай се, докато е време и докато в с.з. някой колега не поиска официално съдът да те задължи да се лекуваш в психиатрично заведение. И знай, че НОСИ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ за всяка твоя дума по време на ''протестите'' от лятото на 2020 г. когато се заканваше, че когато вземеш властта, ще принудиш всичките си противници да встъпят в еднополов брак помежду си.Лично аз само за тези думи бих те осъдила, но чакам още да се оакаш, за да те съдя за много повече неща, и процесът умишлено ще е публичен...

    Коментиран от #69

  • 24 Дубайски снайперист

    28 23 Отговор
    Хаджигенов, връщайте парите дето гепихте с Бабикяна!!!
  • 25 ща мамеря

    13 8 Отговор

    До коментар #20 от "ТаУмВзе":

    това се доказа че е лъжа , а ти спа ли през това време или си лаешп в подкрепа на мръсникът буда ?

    Коментиран от #29

  • 26 Симо

    22 13 Отговор
    НЕ ДОПУСКАЙТЕ ДА ГРАБЯТ , ЗАТОВА БЯХМЕ НА УЛИЦАТА И ВЕ ИЗПРАТИХМЕ ТАМ .

    Коментиран от #49

  • 27 демократ

    32 27 Отговор
    Не разбра ли че при нови избори отиваш в небитието
    заедно с тунингованата баба Мая.Също и ментето Слави
    който като видя отговорността побяна.Жалко че измами
    много българи с ниска интелигентност.Истината е че
    по скоро бих гласувал за Васко Кръпката отколкото
    за Чалгаря.

    Коментиран от #32

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ТаУмВзе

    5 9 Отговор

    До коментар #25 от "ща мамеря":

    Заплатките са и за потомците на Буда пич. Провери, може да се бъркам, че Крадът.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Главен прокурор

    16 15 Отговор
    Хаджигенов главен прокурор!!!
  • 34 Начо

    18 14 Отговор
    Лъжльо, защо бърза да гласуваш за десет хиляди заплата
  • 35 Даката

    21 8 Отговор
    Чалгата излъга всички,включително и президента,който беше готов да му даде достатъчно време
  • 36 SAAB

    16 8 Отговор

    До коментар #1 от "Жалко":

    Само не си въобразявай , че торбата БИЛА , винкела или болен......шЪ сЪ върнат !
  • 37 Този е по зъл

    14 14 Отговор
    И от Тошко Йорданов.И по-опасен.Опитва се да се прикрива,ама не му се получава.
  • 38 Subaru WRX

    24 13 Отговор
    Народът няма да допусне бандита Борисов да се върне във властта и ще му се търси сметка за престъпленията. Затова е впрегнал всички платени словесни проститутки да плашат и изливат помия по опонентите на принципа "разделяй - владей".

    Коментиран от #75

  • 39 Сус бе соросоид

    14 10 Отговор
    Ходи си при джендърите на които им обеща да ги озакониш
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Слави ни излъга

    9 13 Отговор
    За Хаджигенов трябваше да гласувам.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Матей

    16 15 Отговор
    Изумително е нахалството на герб да продължават с безумните харчове за сметка на утрепания български народ.Мизерни пенсиии и заплати,липсващи инвалидни пенсии и помощи за безработни.А продължават щедро да пилеят милиарди за асфалт и за стирупориране.То било само 15% от плана за възстановяване.Нали предложиха мораториум на престъпните харчове и концесии.ИзЛИЗА ,ЧЕ САМО ЧАСТИЧНО СЕ ОГРАНИЧАВАТ ТЕЧОВЕТЕ от хазната.Час по скоро служебно правителство и спиране на герберските щуротии и грабежи.
  • 45 ГЕРБАР АПОСТОЛА БОЙКО Е НОВИЯТ ПРЕМИЕР

    5 13 Отговор
    ДАЖИВЕЙЕ ГЕПР АЗ ПУЛУЧИХ БЕЗПЬЛАТНА ВАКСИНА САМО АПОСТОЛА БОЙКО МИ УСИГОРИ ВАКСИНАТА АС ПАКШТЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРП И АПОСТОЛА БОЙКО

    Коментиран от #64

  • 46 Той не

    11 9 Отговор

    До коментар #5 от "Хаджия се става когато дядоти":

    е не само менте-хаджиия, ами е менте-адвокатъ. А тримата имат по - малко багаж от тризначките.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 дедо ми

    7 3 Отговор

    До коментар #20 от "ТаУмВзе":

    Ти явно четеш само опорките на оня от Банкя и затова нищо не си разбрал.Бегай у лево!
  • 49 Ами Симчо

    2 4 Отговор

    До коментар #26 от "Симо":

    бъдете така любезни да сЕ ги прЕберете!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 И всичко

    5 4 Отговор

    До коментар #17 от "Братя Аргирови":

    това не му пречи да е и отявлен отпадък.
  • 52 С две думи

    3 4 Отговор

    До коментар #16 от "мангър":

    МАНГЪР СРЕД ЛЕКАРИТЕ, БРАВО!!!
  • 53 Хаджиментов

    13 10 Отговор
    Този смешник, обслужващ олигарси и престъпници, продължава да доказва некадърността си.
    След разпада на това НС и яловите му усилия да измъкне В.Божков и други олигарси от ръцете на Темида, за което беше вкаран в Парламента, този ще бъде отсвирен и след година никой няма да си спомня за него.
  • 54 Адвокатче

    5 2 Отговор
    Да западат от каруцата тея смешници
  • 55 ГЕРБАР ПОБЕДА СЛАВО БОЖЕ

    6 9 Отговор
    АПОСТОЛЕ ДА ЖИВЕЙЕ БОРИСОВ

    Коментиран от #66

  • 56 дявола

    9 5 Отговор
    Точно пък такива като тебе нямат право да говорят за грабене кажи ти колко си ограбил или те е срам
  • 57 толупа

    5 2 Отговор
    К-во ще грабиме бе пич.НИЕ Всичко каквото имаше заграбихме от давна. Закъснял си с контестациите./последната дума не е мои изказ - аз съм си Много прост /.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Тиквата

    6 4 Отговор

    До коментар #20 от "ТаУмВзе":

    Краде милиарди, а ти за някакви 10хил. Ставаш смешен смешник!
  • 61 Казано е

    4 3 Отговор
    "Защото каква полза за човека, ако придобие цял свят, а повреди на душата си? Или какъв откуп ще даде човек за душата си?
  • 62 Безсрамник

    8 8 Отговор
    Накупиха си яко гласове с галева та ш.... ия само и само да се докопат до парламента и въпреки че всички цигани в столипеново ден преди изборите крещяха като изоглавени и развява ха еднакви плакати с името на Манолова, едва се добраха до 4-те%. И този ще говори за Герб, загубилите избори, Цяло лято тормозеха хората, наливаха се с бири и пикаха по обществени сгради, лъгаха простолюдието че едните били крали, но те *честните* щели да ги оправят. От тези по крадлива и зависими хора няма. Този големия юрист да посочи кое му е спечеленото дело. Като е голям юрист не е ли наясно, че промени в конституцията не се внасят с 27 гласа. Като не били от крафливите с чии пари направиха скъпата си кампания, с чии пари изучава синчето си в прескъп университет в чужбина. Ами то е видно и той и онази дето вилнее като луда крава из парламента забравиха и майки и народ и първата им работа бяха съдебни и избирателен закон, за да се отчетат на някои. Гиди долни твари.

    Коментиран от #76

  • 63 Мим33

    7 4 Отговор
    Найстина Слави с това си действие ,ще им изпише веждите.Трябваше да се опита да състави правителство.При нови избори ,нищо не се знае,може да загуби много.Голяма негова грешка,ама като няма опит ,така е...

    Коментиран от #73

  • 64 Твоя

    7 2 Отговор

    До коментар #45 от "ГЕРБАР АПОСТОЛА БОЙКО Е НОВИЯТ ПРЕМИЕР":

    Премиер отиде в канала:)))
  • 65 наблюдател

    7 5 Отговор

    До коментар #18 от "Пич":

    до 18 тия тримцата от отровното трио нямат проблем с парите защото ги спонсорират от дубай
  • 66 Апостола

    6 2 Отговор

    До коментар #55 от "ГЕРБАР ПОБЕДА СЛАВО БОЖЕ":

    На простотията
  • 67 ДРЪЖКИ

    9 1 Отговор
    ЧАЛГАРЯ ВЗЕ ВЛАСТТА, С УМНОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ СТАБИЛИЗИРА ДЪРЖАВАТА И ВДИГНА ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ НА НАРОДА СЛЕД КАТО ПОБЕДИ ВСИЧКИ КРИЗИ И ДАЖЕ НАМАЛИ СМЪРТНОСТТА И ПОВИШИ С 10 ГОДИНИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА ЖИВОТА! ТИ ДА ВИДИШ!
  • 68 даниела митова

    3 6 Отговор
    Хаджигеном, сваляй гащите - след три месеца Идвам.
  • 69 Този

    4 1 Отговор

    До коментар #23 от "юрист":

    те докарал в несвяст другарю милиционер! Какви глупости си натворил!? Да вземат да видят в кое РПУ работиш и да ти вземат стоп-палката!?
  • 70 Мимч

    8 2 Отговор
    Смятам че с това си действие точно слави ще докара отново гербажиите на власт.Голям гл......к излезе.Имаше пълна възможност да напрви оравителство,щяха да го подкрепят,да оправят законите и службите,а и цик и след това ,като иска да подава оставка,ама от де пипе при чалгар,който се крие кат мишка.Бай Бойко го хули и плюе,а той мисли ,че дъжд вали.....
  • 71 чичо

    8 7 Отговор
    Е,да ви питам,още ли мислите, че Радев не е престъпник.Ставащото е резултат от жалкото му юмруче.Ама мизерията сега започва.Нито някакво правителство от некадърници ще ни спаси,нито предсрочни избори.Народа правилно е казал-ден година храни.Е,изпуснахме деня и гладът ще жесток.
  • 72 ХАХАХА

    5 5 Отговор
    Хаджиментов, 2%. Не ставате.
  • 73 чичо

    4 3 Отговор

    До коментар #63 от "Мим33":

    Какво прави в парламента като няма опит.Толкова ли е тъп,че да не знае,че няма опит.
  • 74 Амед Азнавур

    7 5 Отговор
    забелязахте ли тия гнусари как наложиха да ги титулуват : адвокат еди кой си"
    по техни думи били равни на папата...
    тоя гнусния на следващите избори ще е от вън



    и се пак се чака тежлата дума на козяк
  • 75 чичо

    3 3 Отговор

    До коментар #38 от "Subaru WRX":

    Много е тъпо да говориш от името на народа.
  • 76 Хаджиментов

    6 7 Отговор

    До коментар #62 от "Безсрамник":

    Този е зарязал и жена си и децата си - 3 на брой, като най-малкото е и болно. Хванал се с някаква въртиопашка сексетарка, а жена му се моли наляво-надясно за пари. Не си гледа децата и жената, та ще оправя България.
    Поведението му на протестите беше абсолютно хулиганско и вместо в затвора, той е в Парламента. Ето откъде започва деградацията и на Парламента и на политиците - от такива недоразумения.
    Абсолютен морален пропадък!

    Коментиран от #80

  • 77 Теофраст

    4 0 Отговор
    Хора на глупците ли слушам,или някой за 5 лв е обърнал резбата...
  • 78 Бай Курти

    5 6 Отговор
    Хубавото е,че депутатството ти ще е много кратко.Жалко за мерака ти да ставаш министър.Е,няма да станеш.

    Коментиран от #79

  • 79 Чичо

    6 1 Отговор

    До коментар #78 от "Бай Курти":

    Май ти е мъчно за Барни Ръбъла или за Цачка?
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 123

    5 5 Отговор
    Всеки първокусник по Право е много по наясно с материята от Хаджигенов. Слаб юрист няма спор, но в очите на необразованите е водите.
  • 82 Монтен

    4 0 Отговор

    До коментар #80 от "пикуик":

    Момче,остави Дикенз.Купи си по-малка лъжица и се научи да я държиш правилно.Плащат ли ти,или по природа си такъв...
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 petar svilenov

    4 1 Отговор
    Синът на Константин Пенчев с необясними богатства.
  • 85 аз съм Веска

    1 0 Отговор
    ПРАВИ РЕКЛАМА НА БИБИ .ВСИЧКИ ЩЕ ИСКАТ ЗА ГУРУ , ДОНАСЯЩИЯТ ГОЛЯМАТА ПЛЯЧКА .
    ХАДЖИГЕНОВ И БАБИКЯН "ПРЕДВОДИТЕЛИТЕ " , ЗАГРАБИЛИ МИЗЕРНИ МАНДАТИ .(
    ХАЙ СИК ТЕРАТ , ПОНЕ ТОЗИ ОТ СИК КОГОТО ИЗДИРВАТ ЗА РАЗНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ , ЩЕ ДАДЕ НА ВСЕКИ КАКВОТО ПОИСКА .
    Е ПО ТАЗИ ПРИЧИНА , НАЙ- УСПЕШНО ПЛЯЧКОСВАЩИЯТ , ТРЯБВА ДА ГО ИЗВАДИМ ОТ ПАРТИЙНАТА СХЕМА , И ДА РАБОТИ ЗА РАВНОПОСТАВЕНА НАЦИЯ .
    НЯКОЙ С ПО-СЕРИОЗНИ АРГУМЕНТИ?
    ХАЙ ДА НЕ СЕ СЕЩАМ ЗА АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА , КОЯТО НАГРАЖДАВАЛА С ОТЛИЧИЯ ПИРАТИТЕ СИ , ЗА " УСПЕШЕН " ПРИНОС " КЪМ КОРОНАТА .
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 чекмедже 2

    0 0 Отговор
    Факти стига сте крили информация за хаджигенов. В ютюб търсете това заглавие "Костадин Костадинов срещу отровния соросоид Хаджигенов (08.06.2018 г.)
  • 89 ле ле

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "миии":

    Факти стига сте крили информация за хаджигенов. В ютюб търсете това заглавие "Костадин Костадинов срещу отровния соросоид Хаджигенов (08.06.2018 г.)
  • 90 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    КАТО КАКТО СТЕ СЕ РАЗДЕЛИЛИ НА ПАРТИИ , ЛОГИКАТА НАСТОЯВА ВСЕКИ ДА ДЪРПА . ВИЕ ДЪРПАЙТЕ , ГЕРБ ЩЕ ДЪРПА , И НАКРАЯ ЩЕ СКЪСАТЕ НАРОДА .