ФАКТИ.БГ

Евгени Минчев: Колко права придобиха гейовете след Прайда?

11 остри въпроса

Публикувана: 15 Юни, 2021 11:30
37 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 4512
Евгени Минчев: Колко права придобиха гейовете след Прайда?
Снимка: БГНЕС/Архив
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.7 от 76 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Евгени Минчев публикува 11 остри въпроса към организаторите на прайда в София. Досега Минчев неведнъж е изразявал негативно отношение към гей парада, този път го прави с поставянето на въпроси през профила си във фейсбук.

Ето ги и тях:

ОТНОСНО ГЕЙ- ПАРАДА...

Този път няма да правя оценки, ще задам въпроси...

Щастлив ли е българският данъкоплатец, че данъците му отиват за охрана на този парад? Кой всъщност плаща за извънредните мерки? Колко права придобиха гейовете след тази демонстрация? Кой чисти след тях и колко струва това? И на кого струва? Защо като са щастливи да се покажат, аз видях само напрегнати, нахални и дръзки лица? Мислите ли и вие, че това е един успешен бизнеспроект за някои хора? Защо обществото продължава да не харесва гейове след всички опити те да му бъдат натрапени? Възпитателен ли е този парад за подрастващите и какво да очакваме от тях? Не трябва ли подобно политическо внимание и за други каузи- деца в нужда, инвалиди, пенсионери, самотни майки и прочие? Защо обществото, като толкова възмутено, не впрегне силата си, за да покаже още по-убедителтно възмущението си? Алкохол, дрога, силна музика и викове ли е цивилизованият начин да се забавляват тези хора? Намирате ли и вие прилика между тази идеология и комунизма?

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.7 от 76 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Ватман
1 Отговор
Некви специални права ли иска колегата граф?

Оценка:
-69 +18

Браво,Юджийн
2 Отговор
Изстрелът е точно в десятката..

Оценка:
-6 +176

Румбата
3 Отговор
Страшен идиот ама точно в това си изказване е много прав

Оценка:
-5 +152

4
Този коментар е премахнат от модератор.
Виц
5 Отговор
Онлайн дискусия в Русия на тема "Въпроси към президента". Своето питане задава пореден анонимен потребител:

— Владимир Владимирович, а на Вас не Ви ли омръзна да отговаряте на анонимни въпроси?

Путин отговаря:

— Специално за Игор Петрович, номер на личната карта 216 401 980, гр. Мурманск, ул. "Ленина" №36, вход 1, ет. 4, ап. 16, отговарям: Не, не ми омръзна.

Коментиран от #7


Оценка:
-7 +64

Вова
6 Отговор
Всички искат права...наред са онеправданите зоофили, некрофили, педофили и т.н.... те са със значително по-малко права от гейовете, даже и шествия си нямат!

Коментиран от #34


Оценка:
-5 +82

БАЙ Х@Й ‼
7 Отговор

До коментар #5 от "Виц":


😀😉 виц беше, вече е истина ‼ И КГБ и ЦРУ знае повече за нас отколкото ние самите ‼ А и не само те , веднъж да кликнеш за зимни гуми в края на юли и през целия август ще ти излизат реклами за зимни гуми😀😉😉

Коментиран от #14, #32


Оценка:
-1 +52

cornholio
8 Отговор
Никой не ги е спрял да правят каквото искат, аз като харесвам жени правя ли паради да го демонстрирам. Не зацепват, че с тия "прояви" настройват хора които по принцип не са били отрицателно настроени към тях.

Оценка:
-4 +81

Орел
9 Отговор
Ев' г е блестящ този път!

Оценка:
-5 +59

Стефан Петров
10 Отговор
Очертава се нова тенденция. В момента 70 / седемдесет/ семейства от САЩ и Канада, православни по вяра искат да се изселят в Русия и са подали документи за руско гражданство. Поради Ковид заминаването им е осуетено и те искат спешна помощ, защото смятат, че отношенията между страните ще се влошат и то ще стане невъзможно. Основните причини да се изселят са терора от ЛБГТ и властите над изповядващите традиционни семейни ценности. Според моя позната от Германия, изселила се от СССР в нейния квартал, където има доста такива семейства масово искат да се върнат в Русия поради тази причина и емигрантите. Някои вече са се върнали.

Коментиран от #21


Оценка:
-8 +45

Шопо
11 Отговор
Конституцията определя правата на гражданите !!!

Оценка:
-1 +30

пешо
12 Отговор
като е прав лорд минчев, прав е. като цяло - адекватни въпроси, на които и той вероятно не чака отговор. поизсилил се е с комунизЪма, но предвид някои особености на ситуацията - да не издребняваме.

Оценка:
-1 +56

13
Този коментар е премахнат от модератор.
ТО ЗАТОВА КАТО КЛИКНЕШ„ БОРИСОВ”
14 Отговор

До коментар #7 от "БАЙ Х@Й ‼":


ЩЕ ИЗЛИЗА БОРИСОВ ПЕТИ

Коментиран от #22


Оценка:
-19 +2

Сандо
15 Отговор
Ватмана е една от най-неприятните бичности,типичен продукт на новото време.Тоя път обаче заслужава поздравления.И ми е много интересен отговора му на последния въпрос,кой знае по какви причини излязъл от шантавата му глава.

Оценка:
-1 +45

Павел Пенев
16 Отговор
Отговорите на тези въпроси са ясни с изключение на последния.Приликата между прайд идеологията и демокрацията е пълна, за какъв комунизъм се прави сравнението.

Оценка:
-1 +16

респект
17 Отговор
Ето един честен гей, не ЛГБТ !

Оценка:
-1 +39

Бибитко Банкята
18 Отговор
Женята е Мата Хари.

Оценка:
-2 +10

Генерал 🇧🇬
19 Отговор
Гей парадът е нарушение на човешките права, защото е публичен, налага да се гледа нещо, което болшинството не желае.Още повече,сексуалността не е дарба или постижение, за да бъде демонстрирана.
И след като алтернативната сексуалност отдавна не се дискриминира, нелепо е да се демонстрира, хеле пък на паради.
Господата и дамите, тръгнали на такъв парад, жадуват за популярност, но понеже нямат качества, които да предложат, предлагат сексуалната си ориентация.
Днес нахалството на "различните" минава всякакви граници! Развращаването на младежта е углавен деликт, така, като и провежданото нагло обезбългаряване чрез т.нар. "образователна" система, е. На тази плоскост също не е никаква "шокираща" новина, че т.нар. "Американски колеж" и "Нов български университет" в София водят учениците си барабар с преподавателите на "прайда"...
Не е ли странно как увеличаващият се контингент, на измъкналите се от медицинското диагностициране "гордеещи се", се рамножава и откъде взима бройките за набъбващите му редици? За чия сметка е? Пита ли някой, дали на болшинството Мълчащи агнета тези тенденции допадат?
Различията и различните трябва да се уважават ,до момента в който започнат да ги натрапват на другите различни.Разширяването на представата за „нормалност“ вече надхвърля нормалността.Тези прайдове не са нищо друго ,освен популяризиране и търсене на последователи.
Разбира се, това е за сметка на "тъпото", търпеливо и безволно мнозинство, яхнато от перфектни измекяри,

Оценка:
-1 +48

Генерал 🇧🇬
20 Отговор
...яхнато от перфектни измекяри, нагаждачи, мошеници,платени автори-грантаджии - все истински следовници и адепти на световните Паразити и техните античовешки "ценности".
Нито един закон в България не ограничава правата на хората с "нетрадиционна" сексуална ориентация, независимо каква е тя и независимо от начините, по които бива практикувана. Равенството пред закона е конституционно гарантирано за всички български граждани в конституцията/Чл. 6, ал. 2 от Конституцията на РБ/ .Равенството пред закона обаче означава равни права при равни условия.
Искането да бъдеш уважаван по причина на сексуалната ти ориентация е искане за привилегировано третиране, или с други думи това е дискриминация с обратен знак, недопустима от гледна точка на конституционния принцип за равното третиране на гражданите. В действителност провеждането на "гей парад" не е протест срещу дискриминацията, а опит за насаждане на т.нар. гей лайфстайл.Това накърнява чувствата на хората с хетеросексуална ориентация.
Гей-парадите не са проява на демокрация и свободомислие… Те правят паради и митингуват не за своите права, а за ограничаване правата на чуждите.

Оценка:
-1 +30

Пиночет
21 Отговор

До коментар #10 от "Стефан Петров":


Това се очакваше да стане , рано или късно . Белите хетеро американци не реагират и там става Содом и Гомор и претопяване на белите . .Там с избори няма да се спасят от неолибералите, ще трябва битки между щзтите, иначе....спасение няма .

Оценка:
-3 +17

КАТО КЛИКНЕШ
22 Отговор

До коментар #14 от "ТО ЗАТОВА КАТО КЛИКНЕШ„ БОРИСОВ”":


"БОРИСОВ" ЩЕ ИЗЛИЗА: НАВЕДЕНИЯТ!!! ПРЕД ПУТИН, ДОГАН, ПЕЕФСКИ, ЕРДОГАН, МЕРКЕЛ, ИШИАСА, АМЕРИКА, ЗАЕВ, РЮТЕ И ... КОЙ ВИ ДОЙДЕ НА УМ!!!

Оценка:
-1 +10

BigBulgarianBoss
23 Отговор
Браво господин Минчев в десетката

Оценка:
-1 +25

Мдааа
24 Отговор
Човечеството познава само един начин да се пречиства от неестествени сексуални отклонения. И това - за съжаление- са войните. Дългите периоди на мир водят до процъфтяване на всякакви уродливи идеологии. Във военно време разни гейове, лесбийки и различните джендър лигльовци или влизат в правия път или минават под ножа. А на феминистките организации и през ум не им минава да претендират за равни квоти мъже и жени в пехотата например.

Коментиран от #31


Оценка:
-2 +15

един от многото
25 Отговор
Говори така защото е афектиран , че не са го поканили на прайда а са поканили само съпруга му!

Оценка:
-10 +4

Гост
26 Отговор
Браво! Никой не им пречи, но на нас ни омръзна да сме без права защото не сме от ромски произход , защото сме хетеро сексуални, защото не сме вегани или вегетарианци и въобще старомодни. Ние плащаме за посоченото в статията, защото сме повече и сме старомодни.

Оценка:
-1 +19

Страшно е когато глупостта се налага
27 Отговор
Моля ви,не обръщайте внимание какво бръщолеви хомосексуалист с тоталитарно мислене! Той е по-страшен и от най-страшния хомофоб! По този начин той става съпричастен на онези сили в хитлерова Германия,които изпратиха в газовите камери над един милион негови събратя! Прайда е символ и на този геноцид,никога повече да се повтаря! Това разбира се,мозъкът на бившия ватман,никога не е в състояние да разбере! За това,да не говори глупости,а да сведе глава пред невинните жертви на фашисткия терор,само заради това,че са били различни!

Коментиран от #28


Оценка:
-21 +2

дедо
28 Отговор

До коментар #27 от "Страшно е когато глупостта се налага":


отговори на въпросите му, вместо да обиждаш. Май сте изнервен-а-то или... там както се определяте :) А и не съм убеден, че сте живели по времето на соца (да не забравяме, че няколко от най-известните актьори и певци са хомосексуални, ако не знаете кои са те, попитайте родителите си). Но думите ви съответстват на вашето развитие на "мозъка".

Оценка:
-1 +8

Русокопейкв
29 Отговор
В Расия няяма гейове само пид. Раси

Оценка:
-1 +4

Сульо
30 Отговор
КАкто винаги Mинчев и другите ОРИГИНАЛНИ reйoвe са прави.Това е един бизнес проект на група 6okлyци , които са намерили нацчин да цицaт от западни спонсори, без реално никакъв резултат, освен, че ги мразят още повече....НА борба с "демокрацията" и нейните мекерета в България !

Оценка:
-0 +7

може ли
31 Отговор

До коментар #24 от "Мдааа":


да те поправя....във войните загиват истинските мъже и жени, обратните винаги слугуват на някого...след всяка война броят на обратните нараства

Оценка:
-0 +0

Психо от Курило
32 Отговор

До коментар #7 от "БАЙ Х@Й ‼":


То само това да беше. Опитай да водиш някакъв разговор , докато си преглеждаш Фейсбук. , запомни темата и някои думи които си употребил. След няколко часа или ден, два ще те засипят с реклами или лица които "може би" познаваш. Аз говорих за футбол, шампионска лига (за експеримента) и сега седмици по-късно ме заливат с лица (може би ги познаваш) на футболисти и техни половинки. Не съм отварял спортна страница и не съм харесвал такава. Подслушват ни !

Оценка:
-0 +1

НАЙ-ГЛАВНОТО
33 Отговор
НИТО СОФИЯ ПРАЙД, НИТО КОЯТО И ДА Е ДРУГА ПОДОБНА ПРОЯВА НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ГЕЙ ОБЩНОСТТА В БЪЛГАРИЯ – НИТО КАТО ЛОЗУНГИ, НИТО КАТО НАЧИН НА ЖИВОТ, НИТО КАТО ПУБЛИЧНА ИЗЯВА.

В ОГРОМНОТО СИ МНОЗИНСТВО БЪЛГАРСКАТА ГЕЙ ОБЩНОСТ НЕ УЧАСТВА И НЕ ОДОБРЯВА ТЕЗИ КРECЛИВИ ЦИРКОВЕ, КОИТО НEЛEГИТИМНO Й СЕ ПРИПИСВАТ И СЕ ПРОВЕЖДАТ УЖ ОТ НEЙНО ИМЕ, А ВСЪЩНОСТ ДАВАТ ЕДНА КРAЙНO ИЗOПAЧEНA КAРТИНA ЗA ТOВA МAЛЦИНCТВO И САМО ПРОВОКИРАТ И ЗAСИЛВАТ ХОМОФОБИЯТА CПРЯМO НEГO.

СОФИЯ ПРАЙД И ПOДOБНИТE МУ СЛУЖАТ ЕДИНСТВЕНО НА ЛБГТ ОРГАНИЗАЦИИТЕ И НA ТEХНИТE AГИТКИ ЗA ДА ИМА КАКВО ДА ПОПЪЛНЯТ В ГОДИШНИЯ CИ РAБOТEН ОТЧЕТ И ДA OПРAВДAЯТ РEДOВНOТO ИМ ФИНAНCИРAНE ПРЕД CВOИТE ЗАДГРАНИЧНИ РАБОТОДАТЕЛИ И СПОНСОРИ. ТОВА Е ВСИЧКО.

Оценка:
-0 +3

Грешиш
34 Отговор

До коментар #6 от "Вова":


Едно са. Джендър включва и тях. Джендър включва всички полови извращения.

Оценка:
-0 +0

35
Този коментар е премахнат от модератор.
ЗАЩО
36 Отговор
ЗАЩО БОЙКО НЕ ПРОТЕСТИРА ЧЕ СА МУ ОГРАНИЧЕНИ ПРАВАТА ДА КРАДЕ ?ВСЪЩНОСТ И ТОЙ ПРОТЕСТИРА ВЪПРЕКИ ЧЕ ОЩЕ КРАДЕ ЗАЕДНО С ФАНДЪЧКА ОТ СЪЩИЯ ПАРАД !

Оценка:
-0 +1

Един
37 Отговор
Скоро ще очакваме свободата на ватмана Е.Минчев да се чука с любимия си на публично място "под дъгата"!

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Томислав Дончев
Вицепремиерът Томислав Дончев с оценка за кабинета Борисов -2
Оставяме управлението в много добро състояние"

Още бисери
ТОП 5