30 Юли, 2021 13:00 6 871 63

Как "положителният герой" Асен Василев стана неприемлив за ИТН за 2 седмици

  • асен василев-
  • слави трифонов правителство

Няма такъв кабинет, в който мандатоносителят и министърът на финансите да водят противопосочни политики - това е условие, при което кабинетът би се самоубил

Как "положителният герой" Асен Василев стана неприемлив за ИТН за 2 седмици - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на "Булевард България"

"Аз смятам, че те са положителни герои и можехме да работим отлично в следващ екип".

Думите са на Николай Василев - неосъщественият кандидат за министър-председател на "Има такъв народ" - по адрес на служебните министри Асен Василев, Кирил Петков и проф. Николай Денков.

Комплиментът не беше без подплата: ИТН бяха преговаряли с Асен Василев за поста на вицепремиер по европейските фондове, който да контролира на пряко подчинение Комисията по финансово разузнаване.

Без успех.

Само две седмици по-късно Тошко Йорданов реши да извади стар компромат срещу служебния финансов министър Асен Василев от трибуната на Народното събрание, като го обвини в кражба на интелектуална собственост и "проблеми със закона".

Йорданов твърди, че "няколко лампи" около Василев са светнали за ръководството на "Има такъв народ", защото той е настоявал твърдо да запази поста си като министър на финансите.

"Решихме да се поинтересуваме защо в крайна сметка човекът иска да е финансов министър. Стигнахме до това, което днес чухте от трибуната", беше обяснението на Тошко Йорданов за решението си да отвори фронт на атака срещу Василев.

Твърдението за позакъснялата надлежна проверка за миналото на Асен Василев би било лесен (макар и леко наивен) изход от противоречивата ситуация, при която веднъж обещаваш пълен контрол върху финансовото разузнаване на човек, а после го "вадиш от тестето" заради негодността му да носи политическа отговорност.

Това обаче щеше да е вярно, ако Асен Василев влизаше в управлението на държавата за първи път и публичната информация за него беше оскъдна. А случаят е съвсем различен.

Василев беше назначен за служебен министър на икономиката в кабинета на Марин Райков през 2013 г., като още тогава в. "Сега" публикува статия по повод финансовото състояние на компанията му за ценообразуване на самолетни билети, като описва споровете между него и инвеститорите в по-ранен проект.

В публикацията е цитиран датският предприемач Мортен Лунд, който определя Асен Василев като "гений, с който трудно се работи". Съдебните му проблеми започват заради спор с бившия шеф на агенцията за инвестиции в кабинета "Сакскобургготски" (2002-2004) Павел Езекиев - управляващ партньор в рисковия фонд NEVEQ, който финансира първия бизнес на Василев и трима негови партньори преди близо 15 г. ("Lessno").

Няколко години след като влага общо 4,5 млн. лв. в компанията на Асен Василев, NEVEQ решава, че иска да поеме контрол над компанията му заради предполагаеми нарушения на дружествения договор и през 2009 г. успява да обезсили акциите на основателите.

През 2010 г. Василев, Лунд и още един от старите партньори основават нова компания със сходна дейност на име Everbread. Наследниците на Lessno започват процес заради съмнения за заимстване на програмен код, който вече е притежание на фонда.

През 2011 г. двете страни сключват споразумение - детайлите от него не се оповестяват, но всички дела в САЩ, Великобритания и Нидерландия са прекратени.

Павел Езекиев е бивш съветник на Николай Василев в Министерството на икономиката и през 2002 г. е номиниран за ръководната позиция в Агенцията за инвестиции именно от него.

Информация за търговския спор беше "рециклирана" медийно още през май 2021 г., след като Асен Василев получи ръководния пост в Министерството на финансите, назначен от президента Румен Радев.

"Асен Василев - министърът на финансите, чиято фирма фалира" беше заглавието на статия, препубликувана в Tribune.bg - същата медия, която преди дни "вкара по спешност" Слави Трифонов в болница, без да се позовава на факти.

Логичното проследяване на събитията от последните дни не дава твърде широко поле за интерпретации.

Ако ИТН очаква от публиката да приеме, че в партията са проспали биографичната справка за Асен Василев, преди да го поканят за вицепремиер, това би било доста неубедително самопризнание, че кастингът им за министри не спазва елементарни правила за професионализъм.
Вторият вариант е в ИТН да са се запознали предварително с публично достъпната информация за корпоративното минало на Асен Василев, но да са преценили, че то не е морална или политическа пречка за поканата към него. При това - за три поредни разговора (ако се доверим на свидетелството на самия финансов министър).
Третата възможна хипотеза е компроматът да е бил известен в ИТН и да е пазен като резервен "патрон" за изход от точно толкова неудобна ситуация като тази, в която партията беше поставена от Христо Иванов преди ден.
Иванов елиминира шансовете за подкрепа на кабинет на ИТН начело с премиер от типа на адвоката Петър Илиев и поиска следващите членове на Министерски съвет да са личности с равно или по-високо доверие от това към министрите с дипломите от Харвард.

Последният потенциален вариант е "Има такъв народ" да са били уговаряни още преди изборите да запазят Кирил Петков и Асен Василев (против желанията и плановете на самата партия).
Досега нито Слави Трифонов, нито Тошко Йорданов, нито Николай Василев са намеквали за нещо подобно. Но и тримата не дадоха убедителен отговор на въпроса защо поканиха не кой да е друг член на служебния кабинет, а именно тях при първите си преговори, водени преди победата на ИТН на парламентарния вот.

Ударът по Асен Василев логично би довел до прекратяване на всяка възможност за отделни министерски оферти към Кирил Петков и Николай Денков. Вече стана ясно, че двамата са отказали да участват в редовен кабинет без партньорство с финансовия министър. Кирил Петков например не получавал повече покани от ИТН въпреки готовността си да остане в кабинета. С един изстрел - три заека.

Но "Има такъв народ" разполагаше с много по-елегантен ход за отказ от "пакетната сделка" с Петков, Василев и Денков.

Както лидерството на партията, така и тримата служебни министри дадоха да се разбере, че се разминават по фундаментални въпроси на финансовото управление - балансиране на бюджета, данъчна политика, пенсии, разходни приоритети.

Няма такъв кабинет, в който мандатоносителят и министърът на финансите да водят противопосочни политики - това е условие, при което кабинетът би се самоубил. Принципните аргументи обаче трудно правят "новина".

"Политиката е мръсна игра само ако се играе от мръсни хора", каза Тошко Йорданов в изявлението си от парламентарната трибуна. Ходът му само потвърждава истината на това твърдение.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    110 7 Отговор
    Много просто, типично е за фурнаджийските лопати и за не особено интелигентните индивиди, а от ИТН са и двете заедно.

    Коментиран от #63

  • 2 ИТН - ДПС/ГЕРБ

    102 5 Отговор
    Чалгарите почнаха да си показват рогцата.
  • 3 пачавретинофили

    98 9 Отговор
    голям ГОЛЯМ минус за ИТН .
  • 4 сила

    87 10 Отговор
    МАЛКИ МЪЖЛЕНЦА С ИМЕТО ТОШКО СА МНОГО ЗЛОБНИ И ОТМЪСТИТЕЛНИ....за справка ТОШКО ТОШЕВ
  • 5 Дай България

    20 36 Отговор
    Да се закрие и Шиши и Прокопиев в затвора с Доган. Оооо забравих, няма да има кой да плаща на Дай България ако Прокопиев е в затвора и на Ваньо Костов парите свършиха вече....
  • 6 Тях

    28 3 Отговор
    пък кой ги има за живи ?
  • 7 Въртиопашки

    48 4 Отговор
    Значи, миналото на някои министри не е проблем само ако е от "наште" (в случая Василев) и ни кефи, ако е от "другите" то тогава вече е проблем.
  • 8 Българка

    56 4 Отговор
    "Пoлитикaтa e мръcнa игрa caмo aкo ce игрae oт мръcни хoрa", кaзa Тoшкo Йoрдaнoв в изявлeниeтo cи oт пaрлaмeнтaрнaтa трибунa. Хoдът му caмo пoтвърждaвa иcтинaтa нa тoвa твърдeниe."
    С поведението си Слави, Тошко Йорданов и лидерите на ИТН доказаха на практика с действия , че политиката е мръсна игра, когато се играе от мръсни хора
  • 9 Последния Софиянец

    51 8 Отговор
    В 16 часа пред Президентството.Искаме Промяна,а не Подмяна.!!!!
  • 10 Рошко

    27 3 Отговор
    В бг честни и достойни хора няма ,и да има тях ги само\убиват да не се мъчат или емигрират ако се усетят ,Емилиян Станев

    Коментиран от #39

  • 11 Коректен

    40 3 Отговор
    С последните си изявления итн се простреляха в крака. Нямам никакво желание те да формират правителство и да управляват, защото са некомпетентни и нямат човешки ресурс. Очаквам единствено да променят гласуването на мажоритарно и дистанционно и да се саморазпуснат.
    Иначе са като всички останали.

    Коментиран от #13

  • 12 1618

    44 5 Отговор
    Станислав Трифонов и ИТН отново подмениха вота на протестиращите хора! Този път с ДПС и с БСП! Гласуваш за ИТН и получаваш като подарък ДПС и БСП! Честито на всички гласували и предоверили се на Станислав Трифонов и ИТН!

    Коментиран от #14

  • 13 1618

    32 2 Отговор

    До коментар #11 от "Коректен":

    Протестиращите партии няма да подкрепят подмяната на Станислав Трифонов! Ще видим ДПС и БСП дали ще го подкрепят! При всички случаи ИТН тотално се провалиха и са голямо разочарование! На следващите избори отиват при НДСВ, ДПС и БСП да си правят компания!
  • 14 Още един

    17 5 Отговор

    До коментар #12 от "1618":

    ... политически неориентиран!!! Като че ли никой не вижда, че гласувайки за Слави получаваме ГЕРБ!!!
  • 15 дедо ви

    32 1 Отговор
    предложиха ники василев и се простреляха в крака....вчера с тази изцепка се простреляха в другия крак...............и най тъпото е че не го осъзнават....
  • 16 българка

    16 1 Отговор
    За съжаление българският манталитет не се променя - когато Ганьо не може да надскочи някого, започва да го оплюва по всички възможни начини.
    А какво правят хората в успешните нации - те се стремят да станат по-добри и така въздигат и обществото като цяло - ето съществената разлика.
    Затова ще си тънем в мизерията - в бита и в духа!

    Коментиран от #44

  • 17 Мисля

    22 1 Отговор
    Който е гласувал Тошко да реди и командори,да гласува пак.В ИТН има свестни хора,професори,икономисти,хора с положение.Но Тошето не дава "гък"да кажат.Ами това го гледахме 10год.

    Коментиран от #42

  • 18 За умни, е елементарно

    15 1 Отговор
    ИТН и Няма такава държава си имат господар. Е, точно господарят им, харесва или не харесва. А дръвници не могат без господар.
  • 19 ИТН излъгаха народа

    21 4 Отговор
    Каква Долна лъжа. ИТН начело със Слави Трифонов излъгаха жестоко и се подиграха на всички техни избиратели. Нямаше да търсят никаква подкрепа и да се коалират с БСП, а всъщност те се разбраха задкулистно с БСП и издигат БСП кадър за премиер. ( Илиев е правен Консултант на БСП от повече от 10 години и зет на дясната ръка на Корнелия Нинова)
    Какъв позор. Това което излезе че ИТН начело със Слави Трифонов и Тошко Йорданов са създадени от БСП и ДПС , за да върнат комунистите на власт. Истината излезе на яве. Затова направиха и безпрецедентна пресконференция с Николай Василев на която всъщност се оправдаваха защо не могат да имат демократично дясно правителство и една седмица по-късно издигат БСП кадър от масонската секта в която членуват много от маститите БСП кадри, ДС агенти и олигарси. ИТН взеха ляв завой защото така задкулистното играчи и олигарси от БСП и ДПС са им наредили. ИТН излязоха най-големите лъжци и измамници на политическата сцена.
    С една дума ИТН са създадени и продължение на БСП. Не е чудно че само за 3 дни имат съгласие по всички теми за управление с комунистите. Всичко е задкулистно наредено ИТН да върнат на власт комунистите, мутрите и олигарсите. ДПС ще се отметнат като казаха че няма да подкрепвят правителство със служебни министри и ще ги подкрепят. Това е новата тройна коалиция и новият Орешарски.
    Мутрата Слави Трифонов приятел на ВИС, СИК, Мултигруп и други криминални герои осребри като за последно нищожният си рейтинг и продаде Б
  • 20 Притча

    15 4 Отговор
    Тошко Тошко много хляб трябва да изядеш за да се доближиш до това да си депутат. По език и поведение със Слави сте много по близо до Десито, Караянчева, Бика и новиизлюпения им Председател очилатко, да не говорим и за единственният им незаменим Толуп. Той казва Аз Дадох, Аз наредих. ТОЙ и само ТОЙ най умният, а сега прилича на попарено мушкато. Твърде пресен пример. А уж точно това не искахте. Явно не сте дорасли за политика. Като сменихте одеждите и прическите се налага наистина да се овъргаляте в политиката, а не пред телевизора, където като овчаря който се учил да играе хоро сам около дърветата, а като отишъл и се хванал на хорото при хората само се блъскал в тях, без такт, без стъпки. Това правите Вие сега на истинското хоро. Ако не може да го играете се пущате.
  • 21 Сатана

    6 9 Отговор
    Това,което прочетох вчера във вестник Труд относно “Хавардската група” ме кара да мисля,че и тия са се оплели като “свински черва”.
  • 22 Бамбука

    7 2 Отговор
    Абе този министър какво си въобразява ? Щял да търси и да бори "мръсните " пари, питал за онези несъбрани 700 милиона от държавата за хазарта. Тук има "ред" и явно той не се вписва в картинката. Ами утре може да поиска и ключа от къщичката на този или онзи наш "заслужил" политик. Не става !
  • 23 БЪРД.БГ

    9 0 Отговор
    Предполагаме, че е чиста случайност при толкова много имоти в София да си избереш точно апартамента на бившия министър на отбраната от НДСВ Николай Свинаров. Това е направил проекто-премиерът Петър Илиев през 2018 г. нДСв форевър !
  • 24 В основата на ИТН е Тошко " Хъ-то"

    8 1 Отговор
    Рунтав студент , използван някога от задкулисието като протестна сила, заживял с мисълта че е Център нападател, налф , отбрана и вратар. Самонадеец , без опит и полит квалификация но с богаго въображение и самочувствие и без Абсолютно покритие - ВЕЧЕ ВДИГНА ВЕЖДИТЕ до предела на челото. Какво се на туй чело Чете ? " Ами Сега Накъде !? " ПАНИКА ! БЕПОМОЩНОСТ ! БЕЗДАРИЕ ! БЕЗИЗХОДНОСТ ! А Слаби не се показва , той само подхранваше финансово Рунтавият гладен , витаещ в облаците самонадеен студент ! Бай Шиле ! Туй е то Тошко Хъ-то ! Едното рунтаво Шиле !
  • 25 Как Тошко Хъ-то ще назначи хора

    7 0 Отговор
    По-кадърни от него ? А след това да ги ръководи ! Ами че те дали ще се съгласят ?
  • 26 Системата отива на :

    3 0 Отговор
    " Кирпич Бетон " 0.500 без арматурна слама .
  • 27 Позицията - Финансов министър е

    1 0 Отговор
    КРЪЧМАРСКА с Чекмеджето . За нея " глави" ще хвърчат . Помним Тодор Вълчев и БНБ. И къде са днес дъщерята и зет му ? Помним Ив. КОСТОВ но да спрем до тук.
  • 28 ЧЕСТНИ хора за Финансист не е нужен

    0 1 Отговор
    Нужен е стабилен човек , началник " Гара - РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА ".
  • 29 Жан Бибиян Виденов и той реши да се

    2 0 Отговор
    КОРЕГИРА ! Защо ? Ами къде му е файдата , че е бил в ИГРАТА ? Дойде Беден и си Отиде БЕДЕН ! Заяви наскоро ясно , че Котето е чело много КНИЖКИ, как да хваща Мищки ! Но Мишките и те са чели от книжките. И Жан Бибият просно ще се умеши с тях като плъх голям.
  • 30 Фффффф

    3 0 Отговор
    Мутро- чалгари...без коментар
  • 31 Жан Бибиян Виденов и той реши да се

    1 1 Отговор
    КОРЕГИРА ! Защо ? Ами къде му е файдата , че е бил в ИГРАТА ? Дойде Беден и си Отиде БЕДЕН ! Заяви наскоро ясно , че Котето е чело много КНИЖКИ, как да хваща Мищки ! Но Мишките и те са чели от книжките. И Жан Бибият просно ще се умеши с тях като плъх голям.
  • 32 Защо Наплива за ВЛАСТ е тъй голям ?

    2 0 Отговор
    За да ДА СЛУЖАТ на Род и Родина ? Аха ! Надявай се " Х / йо " на пияни жени !
  • 33 Христос,Мохамед, Моисей и Буда да слязат

    2 0 Отговор
    КУСУР ще и намерат ! И ще ги Разпънат ! Системата е Криминал-Криминална и Нишан за промяна НЯМА ! Изборите и само смяна/рокада на куклите !

    Коментиран от #41

  • 34 вили

    7 0 Отговор
    щом и това момче го опикахте нищо не става абе 30 години се краде държавата и се правят далавери що Слави с честен и почтен труд ли е натрупал милионе не натрупал ги е и от далавери Тошеее повече за вас не гласувам пууууу
  • 35 Ицо

    4 0 Отговор
    ти му дай на некъдъррника да те усере и опикаее може го без грешка
  • 36 Асен Василев

    3 2 Отговор
    и Кирил Петков са и самостоятелни, и компетентни - тази комбинация е най-лошата за истинския владетел на България - САЩ.Подобна самостоятелност би поставяла под съмнение всяко решение на САЩ в тяхната геополитика и в никакъв случай не ли се посторило упражнението "няколко милиарда за нищо", извършено вече от изчерпалото се и компрометирано правителство на ГЕРБ. Така че - васалите /от келтски - "слуги"/ имат една -единствена възможност, за да запазят спокойствието си - вярност към сюзерена... /ходиха ли от ИТН при Мустафа? Ходът с Н.Василев не беше ли печалба на време за доизясняване на ситуацията?/
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Смяната на Мутрите горе се нарича

    1 1 Отговор
    И З Б О Р И !
  • 39 Спокойно!

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Рошко":

    Слава Севрюкова беше казала, че са достатъчно.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 така да знаеш

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "Христос,Мохамед, Моисей и Буда да слязат":

    Който има много богове е безбожник!

    Коментиран от #43, #46, #51

  • 42 ако са свестни

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "Мисля":

    Съветвам ги да напуснат!
  • 43 Вие в кикалката освен КИРПИЧ

    0 1 Отговор

    До коментар #41 от "така да знаеш":

    Друго галиба , биля , аслъ , туйцанка Акъл апропо чунким нямаш ?!

    Коментиран от #45, #48

  • 44 111

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "българка":

    Мизерните ви познавам по коментарите!
  • 45 111

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Вие в кикалката освен КИРПИЧ":

    С много обиколки сме пред вас, говорим си с "Шефа горе" без посредници! Имате много "поздрави" от Него! ;D

    Коментиран от #49, #50

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 У нас има и от мюсюлмани има от

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Вие в кикалката освен КИРПИЧ":

    Християти и Евреи и Азиати. Ти уважаеми Папук , разлика между хора с различните конфесии не виждаш. ДюсТабан ли те е род/ла м/минката ти или б/щати не те е доклатил до финала ? Га/ош !
  • 49 Как стартира , от " Нисък Старт "

    0 1 Отговор

    До коментар #45 от "111":

    А кукло ? Ще ти раздърпам ватата както на Дарак ! Те голям факир си в бизнеса , покажи как го правиш ! Гн/до !

    Коментиран от #53, #55

  • 50 Ще те разнищя !

    0 1 Отговор

    До коментар #45 от "111":

    Нагла мутро ! Само я докарайте до БУНТ ! Почвате като Въжки да лазите по Челата без стеснение ! И туй ще ви е КРАЯ !
  • 51 Вие в Шикалката фашкии ли имате ?

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "така да знаеш":

    Скъпа Маруло !

    Коментиран от #54

  • 52 Унуфри

    1 1 Отговор
    Тошко е едно злобно джудже.
  • 53 111

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "Как стартира , от " Нисък Старт "":

    Виж какво, едноклетъчно, там, където отиваш, аз вече бях! Недей да ми се пенявиш, че сЪм предпоследна инстанция! РАЗБРА ЛИ?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ....

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "Как стартира , от " Нисък Старт "":

    Питай Зеленчука, той още се чуди как!
  • 56 В тази

    0 0 Отговор
    статия, служебният вот добре е играл! Поне се съобразявайте с броя коментари, че е много очевадно и смешно! Иначе никому не пречи! 😃
  • 57 Политолог

    2 0 Отговор
    Един гей, който е зависим от партньора си-Спецов, винаги ще бъде зависим и от други. Съмнителен със страхливи очички
  • 58 чалма тв

    1 0 Отговор
    ЕМИЛ ДЖАСИМ – ОСНОВАТЕЛ НА „ДА, БЪЛГАРИЯ“ : „НЯМАЛО Е БАТАШКО КЛАНЕ, А ВАСИЛ ЛЕВСКИ Е АНИМАЦИОНЕН ГЕРОЙ“
  • 59 koko

    3 1 Отговор
    Ами разбра се, че е крадец и го разкриха.. Радев да каже, защо назначава крадци?
  • 60 КРАДЦИ

    1 1 Отговор
    ЧУНКИМ РАДЕВ Е ЗНАЕЛ КОЙ Е АСЕН ВАСИЛЕВ - ВАЖНОТО Е СЕГА КАКВО ПРАВИ И НЕ ПРАВИ ЗАЩОТО ТОКА СЕ ВДИГНА , ЧЕЗ СЕ ПРОДАДЕ НА КРАДЦИ , БОЙКО НЕ Е В ЗАТВОРА , А ФАНДЪКОВА ОЩЕ Е НА РАБОТА ........... И ТН И ТН .... А НИЕ СМЕ ПАК ОБРАНИ И ОКРАДЕНИ !
  • 61 ЧУЙ ЧУЙ

    1 1 Отговор
    СЛАВЧО СЛАГАЙ ТОШКО АФРИКАНСКИ ДА ТИКНЕ БОКО ПОМИЯРА В КАУША ЧЕ ТАКА СЕ Е ОЯЛ ЧЕ МОЗЪКА МУ Е СТАНАЛ ОТ СЛАНИНА ! СЛАГАЙ ГО И ПОЧНИ АРЕСТИТЕ ОЩЕ ДНЕС ЧЕ МЯСТОТО ТИ ИЗСТИНА , ВТОРО ПРЕДАТЕЛСТВО НЯМА ДА ТЪРПИМ И ТИКВИ ЩЕ ТРОШИМ - ТВОЯТА КРАТУНА С ВАЛЯК ЩЕ Я .................. МНОГО СИ СЕ ЗАБРАВИЛ БЕ , КОЙ СИ ТИ БЕ , ЕДНОКНИЖНИК ВТОРИ . ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ !
  • 62 Ами

    0 1 Отговор
    Премиер от улицата??? Или Харвардците, които щракнаха с пръст и напълниха хазната! Това са вицове за неуки или заслепени от омраза хора, които нищо освен омразата не виждат! Нямало значение кой ще ни управлява само да не е Бойко! Да се чудиш каква промяна искат кат нямат подготвени качествени хора израснали, управлявали поне един малък град, да се научат малко, всичко беше реваншизъм, сега тъжно и жалко. Нищо градивно от партията на Тошко.Да на Тошко, няма Слави, никъде не се вижда такъв човек, от време на време пост от фейса, но там всеки може да пише с незнайно създаден профил. На всички срещи, връчване на мандат и т.н. е Тошко! Честито на гласувалите за Тошко! Сега ще сърбаме попарата всички!
  • 63 хгд

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    приличате си!