29 Август, 2021 16:00 6 223 103

Facebook реакции: За мъдростта, силата на истината и суверена

  • слави трифонов-
  • итн кабинет-
  • итн

Помнете, че като давате гласа си за някой Спасител, на практика избирате поредния Тиран

Facebook реакции: За мъдростта, силата на истината и суверена - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Лидерът на ”Има такъв народ” Слави Трифонов даде първото си телевизионно интервю в ефира на Българската национална телевизия. Бойко Василев му задаваше въпросите, които на моменти дори не успяваше да довърши. За интервюто, ”което не беше по сценарий”, коментират в социалните мрежи.
Бойко препитва общо-взето благо Слави.
Слави претопля стари манджи.
Говори си с Бойко на "ти"

И.т.н....

Има все пак една новина - в началото Христо Иванов и Мая Манолова ходили на разговори в офиса на Трифонов.

Иво Инджов, Facebook

Задълбоченото пространно многопосочно интервю на Трифонов, но предадено набързо:

Мрън… Мрън… Аз… Работа… Мрън… Мрън… Те… Мрън… Мрън… Христо Иванов… Аз… Работа… Мрън… Мрън… Предаде ни… Мрън… Мрън… Аз… Работа… Мрън… Мрън… Суверенът… Мрън… Мрън… Аз… Аз… Аз… Аз… Аз…

Това е. Край.

Любомир Аламанов, Facebook

Не съм привърженик на ултимативно поведение, каза Слави Трифонов. Този Слави Трифонов, който каза, че с 65 депутати ще излъчи сам кабинет.

Полина Паунова, Facebook

Гледах най-дългата реклама в живота си. Повече от 50 минути, по БНТ.
Между другото, в тази реклама чух няколко пъти няколко имена. Но нито веднъж Пламен Николов и Петър Илиев, например. Виж, Кирил Петков го чух ясно. И дори си го представих как е отишъл на колене да проси власт от Слави. Нали това беше целта на тази реклама? Като професионалист смятам, че е сработила. За съжаление.
Надявам се, че обществената телевизия ще даде същото рекламно време и на останалите играчи в изборите.

Радослав Бимбалов, Facebook

Отиваш на избори. Хората ти гласуват доверие, изразяващо се в 65 депутати. Нужни са 121 за съставяне на правителство. Нямаш 121, имаш 65. Но се държиш все едно имаш 165. Вместо реални преговори за коалиционно споразумение, с ясни ангажименти, просто показваш един списък с министри, с който всички трябва да се съгласят, нищо, че имаш само 65 представители в парламента. Премиерът в този списък е мениджър продажби в микрофирма, а МВР министърът офшорен адвокат, обвинен в плагиатство. По-голямата част от останалите министри са черна дупка.

Не представяш управленска програма, обявените приоритети са миш-маш...
Накрая, обаче казваш: Христо Иванов е виновен.

Ами не, не е виновен Христо Иванов. Отговорността е в този, който е решил, че точно това е правилният начин да служиш на страната си. А той не е.

Ивайло Мирчев, Facebook

Безсмислено интервю на Слави. Толкова очаквания, и ... някакъв светски разговор, като за сутрешно светско предаване. Нито един сериозен въпрос, по сериозна тема, която тревожи България - икономически криза, енергийна криза, социална криза. Толкова може човека - няма задълбочени познания, пък и не се стреми да ги задълбочава.

В същност тук приключва и претенцията му някога отново да определя темпото и посоката на българската политика. Повърхностен за политик, иначе за събеседник става.

Щом днес Зуека казва че не знае откъде се финансира и не знае зад какво стои, как да му вярваме, че след като връща субсидии, е прозрачен. И че няма двойно дъно.
Щял да бъде различен в следващия парламент, Може, но пилето му кацна на рамото веднъж и .... отлетя.

Политиците се избират не заради абсолютните им знания, а заради умението да оценяват ситуациите и да вземат балансирани решения под натиск. Слави не е от това тесто на лидерите, които могат да вдъхновяват чрез пример и послания.
Затворен човек. Вероятно е добър за приятелите си, за близките. Но за лидер не става.

И точно защото канибализира истинския шоумен на България Тошко Колев, отгоре той му поставя най-точната диагнозата - фалшив герой.
Илиян Василев, Facebook

Не успях да гледам интервюто с господин Слави Трифонов.
Беше супер изморителна седмица и реших да изляза навън за два часа.

Но ако господин Трифонов реши да мине да ни види в Народното събрание, ще се радвам да се запознаем.

Ето, дори господин Гешев дойде. Не е нещо страшно.

Но така, де. Дано е било успешно интервю и държавната телевизия се е справила с лудите предизвикателства на живото предаване и всички рискове, които то крие.

Елисавета Белобрадова, Facebook

Разбирам, че следващият път ще го направят по-добре, ще бъдат по-мъдри, морални и смирени.

Само че, това не е поредния епизод от телевизионно шоу. Това е нашият живот, животът на пет милиона граждани, животът на семейството ни, на децата ни, на родителите ни И не е прилично да се ползва за опити, експерименти и обучение.

Творецът може да греши и да опитва колкото си иска, защото губи само времето си и своите ресурси. Политикът трябва да е минималистичен в експериментите, защото рискува времето и ресурсите на милиони.

Тома Белев, Facebook

Исках да напиша дълъг списък на въпросите, които НЕ БЯХА зададени на трифонов от рекламната агенция на мутрите -- Националната телевизия. Но се отказах, защото все пак не става въпрос за журналисти и журналистика, а за продуктово позициониране, уви, за сметка на данъкоплатците.

Татяна Кристи, Facebook

Както ви казах снощи БНТ-1 беше най-гледания канал. Чухме много истини, които вероятно на много хора не се харесват, но истината си е истина! Определено мога да ви кажа, че с някои подобрения, ИТН категорично ще бъде победител на следващите парламентарни избори, въпреки, че странно защо, всички атаки са насочени към тях, а не към партиите от статуквото. Дори БСП, което уж иска да води преговори с ИТН, непрекъснато пуска младите си остриета да злословят по адрес на ИТН. И как точно очакват подкрепа, когато не са се спрели с медийното обстрелване срещу най-голямата парламентарна група, която единствена е побеждавала ГЕРБ. Имам странното чувство, че БСП и ДБ неистово искат да върнат ГЕРБ на върха и като че ли им се отдава, а вероятно тези формации имат повече допирни точки с ГЕРБ? Дали пък Слави не принуди статуквото да покаже истинското си лице?

Димитър Байрактаров, Facebook

След това boaring interview, аз като един суверен и най-вече данъкоплатец си искам моите данъци обратно. Ама моля ви, БНТ, явно някой друг ви плаща да излъчвате в праймтайм безумици. Изгледайте пак това интервю с декор от погребална агенция и дайте на този суверен, който не ви иска оплакваческите излияния на разни взели се на сериозно хора от друг бранш, парите, които сте получили да правите смислени неща. Останалото е чалга. Нея също не искаме и от вас и от политиците!

Душана Здравкова, Facebook

Бях малко зает с Миндя рок фест, та изтървах ИнтервютоНаВека

.Верно ли интервюираният отронил горка сълза, която се стекла по мъжествената му скула за всеобщо умиление на суверените, защото никой не го бил разбирал?
Той и Хегел така, сетих се. Последните му думи са били: "Само един ме разбра... Ама всъщност и той не ме разбра..."

Дълбоки води ще да са тия. Диалектически.

Евгений Дайнов, Facebook

Ако говорим сериозно, приключилият проект на Трифонов имаше няколко тежки системни проблема:

1. Фундаментално неразбиране на концепцията за "промяна".
2. Фундаментално неразбиране на концепцията за "управление".
3. Фундаментално неразбиране на концепцията за "западна демокрация".
4. Фундаментално неразбиране на концепцията за "комуникации" в съвремения свят.

И най-важното. Фундаментално неразбиране, че горните точки автоматично го превръщат в Борисов, но без полицейската подготовка.

А хората гласуваха за Трифонов, защото не искат Борисов.

Това е. Край.

Помнете, че като давате гласа си за някой Спасител, на практика избирате поредния Тиран. Гласувайте за концепции, политики, визии. Гласувайте за истинска промяна.

Любомир Аламанов, Facebook


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 37 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колче

    65 6 Отговор
    Лидер, който не води партията си в НС, правителството си пред България и я кара отегчено-сърдито, какъв лидер е?

    Коментиран от #17

  • 2 Почти

    70 11 Отговор
    ПРОТИВЕН Е КОЛКОТО ДОГАН И ПЕЕВСКИ
  • 3 Петър

    62 9 Отговор
    Този палячо хомосексуалист никога не е искал правителство.Той работи за мутрата.Смешен народ сме.

    Коментиран от #7, #69

  • 4 Какъв

    58 4 Отговор
    спасител може да бъде страхливец с бюлюк охрана подире си , себе влюбен комплексар и болезнено нерешителен , който винаги е търсил груб от силните на деня и подземния свят ?
  • 5 Слави Трифонов

    19 52 Отговор
    Пропуснали сте да споменете, че всички от тези фейсбукаджии са от продай България

    Коментиран от #23, #53

  • 6 аз си мислех

    37 1 Отговор
    че в парламента е говорилнята ,а тя била в офиса на слави . Нещо не рабирам ?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Последния Софиянец

    43 5 Отговор
    Ами като искате правителство се съберете и идете в парламента и ги накарайте да ви послушат.На мен служебното правителство си ми харесва.
  • 9 Трън

    41 1 Отговор
    ,,Лидер,,??? Какъв лидер е този, крие се, ходи с 6 човека охрана и брониран джип и коментира само във ФБ, но както казва Лютви Местан - щом суверена така е решил значи конституцията го позволява....
  • 10 гтнгтн

    8 51 Отговор
    Съгласен съм с този Димитър Байрактаров - на следващите избори ИТН са първи и с повече депутати
  • 11 Макробиолог

    53 0 Отговор
    Народа стъпи на лай...о за пореден път.
  • 12 КОКО

    47 4 Отговор
    Аз пък на Слави НЕ МУ ВЯРВАМ! Това не е ОБЩЕСТВЕНО ОТГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ!
    Авторитарност, Високомерие и Циркаджилък!
    Само Загубиха Времето и Доверието на хората!
    ДРЕБНАТА ДУШИЦА, КОЛКОТО И ДА Е ПОПУЛЯРНА ДИ ОСТАВА ДРЕБНА ДУШИЦА!
    Ако ГЕРБ са първи на следващите избори, НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ КОИ ИМ ПОМОГНА В ТОВА!!!
  • 13 Отговори

    22 4 Отговор
    Колко заблудени българи живеят тук да не напиша нещо обидно но що за наивник си че да гласуваш за дърти КОМУНИСТИЧЕСКИ мутри от 20 год на софрата Мая Дончева Христо Атанасов А Отровите Платени явни Божковисти А Чалгарите Още от 90 год са с Мутрите Тези ли са Новото Българи Прогледнете Докога ще ви Лъжат
  • 14 Българка

    43 6 Отговор
    Крайно време е Емил Кошлуков да бъде изгонен от БНТ. Това не беше интервю, а безплатна предизборна реклама на ИТН и Слави Трифонов. Колкото и да беше подготвен с отговорите си на предварително уговорените удобни въпроси, все пак болният мозък се издъни. За него политиката е като любовта. И това го казва човек, който няма партньор в живота си , няма деца и явно никога не е обичал остински. Нима когато изпитваш любов към децата си и те грешат, ти го отрязва. Нима ако наистина изпитваш истинска любов към партньор, при първо разминаване в мненията и разбиранията, ти го анатемосва. А любов към Родината няма как да разбере същество, което е подвласно на парите. Не Слави, политиката не е нито любов, нито шоу. Но дори и ако за теб политиката са тези две неща ти се провали. Всъщност ти провали България, българите, демокрацията!
    Не гласувайте за продажните предатели ИТН

    Коментиран от #18

  • 15 КОКО

    12 7 Отговор

    До коментар #7 от "67778":

    Явно политическата игра НЕ ТИ Е ЯСНА!
    Това е като Доброто и Лошото Ченге! Да ти го обясня по-простичко!
    Всички са в един отбор, ама с различни екипи!!!

    Коментиран от #37

  • 16 Отговори

    8 12 Отговор
    Колко заблудени българи живеят тук да не напиша нещо обидно но що за наивник си че да гласуваш за дърти КОМУНИСТИЧЕСКИ мутри от 20 год на софрата Мая Дончева Христо Атанасов А Отровите Платени явни Божковисти А Чалгарите Още от 90 год са с Мутрите Тези ли са Новото Българи Прогледнете Докога ще ви Лъжат
  • 17 И пак питам

    11 13 Отговор

    До коментар #1 от "Колче":

    Защо дори cъc 175 дeпутaтa
    извън депутатите на ИТН,
    oбeдинeнитe срещу ИТН лявo дecни кoмуниcти в НC
    ги e cтрaх дa cи избeрaт прaвитeлcтвo?

    Коментиран от #33, #63

  • 18 Те я те

    6 28 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    Ооо ще си гласувам пак за ИТН, повярвай. Особено като ти чета престарания коментар и се забавлявам искрено. Сънуваш ли Слави?

    Коментиран от #24, #25

  • 19 Павел пенев

    18 6 Отговор
    Бъди смел като Зуека,махай се от България,гнусно продажно животно.

    Коментиран от #26

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Извинявам се!

    17 4 Отговор
    Видях снимката над статията и пов ърнах върху компа.
  • 22 Хаха хаха ха

    6 31 Отговор
    Подбрани във Фейсбук коментари на комуняги!
    Лицемерие ще е, ако харесват антикомуниста Слави!
    ИТН разтури 30- годишната комунистическа кочина в НС!

    Коментиран от #36

  • 23 Верно ли

    30 7 Отговор

    До коментар #5 от "Слави Трифонов":

    Няма значение от кой са, но са факт. Славчо ясно показа, че неговата партия няма място в НС и че народа му е последна грижа. Ако иска да си го мери някъде, да ходи в Банкя. И без това е явно, че си имат симпатии с другия нарцис!

    Коментиран от #51, #52

  • 24 Димо

    6 23 Отговор

    До коментар #18 от "Те я те":

    Тук повечето сънуват Слави. Браво Слави, повечето си показаха рогите.
  • 25 Българка

    25 5 Отговор

    До коментар #18 от "Те я те":

    Не , не сънувам Слави и слава богу. А хората са казали, че човешката глупост е безгранична и не се лекува! Глаувайки за ИТН, ти стреляш с халосни патрони или по-точно гласуваш за мафията и сараите!

    Коментиран от #30

  • 26 Пеню Павлов

    3 9 Отговор

    До коментар #19 от "Павел пенев":

    Махай се ти в Матушката си, комуняго!
  • 27 Слави подари бял джип на тиквата

    13 7 Отговор

    До коментар #7 от "67778":

    Ей гнусар нали ако не работеше за ГЕРБ сега щеше да имат правителство бе? и да изчъгъртят герберастите и каскета! Може ли да си толкова смотан.

    Коментиран от #35

  • 28 Активист на БКП

    6 13 Отговор
    Гледам цитирате Евгени Дайнов,ама да ви припомня че баща му беше кореспондент на Работническо дело в Лондон,а Дайнов за наша сметка завърши образованието си в Лондон 😄
  • 29 СУВЕРЕНА

    10 1 Отговор
    махайте се , противни сте , гадни сте
  • 30 ЛЪЖЕШ

    4 10 Отговор

    До коментар #25 от "Българка":

    Не Слави, а Борисов каза за народа "Аз съм прост и вие сте прости", нали?
  • 31 Гост

    21 1 Отговор
    Трифонов внесъл закон да отпаднело изискването депутатите да са български граждани само. Да можело и чужди граждани да са български депутати, т.е. с двойно гражданство. А всъщност българите трябваше отдавна да изискат двойно гражданство не съществува изобщо. Това е оксиморон - "дървено желязо". Как двойно гражданство? На кого всъщност е гражданин "двойният" "гражданин". Той е като двойният агент. На кого точно е агент? Трифонов направо да приеме да ни управляват просто чужди граждани - без значение дали са двойни, тройни или единични - стига да са чужди. Да намали парламента на 10-20 чужди граждани, които да казват как да живее редуцирания и без това "български" народ, който също е наполовина от чужди граждани. И накрая да се приеме, че наистина няма такъв народ, а само територия, ползвана от въпросните няколко чжди граждани на трифонов.

    Коментиран от #48, #55

  • 32 Има ли още балъци

    21 5 Отговор
    Кой още не е разбрал какво стои зад ИТН? Същите които повече от 30 години ограбват българския народ. Известни са с много имена-Генералско движение, Библиотекари,Монтерей,Сараи,Мултигруп... А ето и малко имена- Доган,Спас Русев, Димитър Иванов, Стоян Денчев, Чавдар Чернев, Виктор Вълков ,Любен Гоцев(за щастие вече покойник),Бригадир Аспарухов(какви идиоти трябва да са те създали да те кръстят Бригадир),списъкът е дълъг. Това са душманите на България въобразили си че са някакви всесилни господари. Каква изненада ги чака в Ада нямат представа.

    Коментиран от #65

  • 33 Отговарям

    13 4 Отговор

    До коментар #17 от "И пак питам":

    ти за последен път.Защото ИТН е ДПС и ГЕРБ.Същите кукловоди .
  • 34 Слави Трифонов

    6 14 Отговор
    Тези фейсбукаджий и изключение на Байрактаров всичките са или от ДБ или други грантаджий. Но ако проверя май ще се окаже, че този сайт също се спонсорира от някоя фондацийка като на Ицето
  • 35 Слави Трифонов

    4 15 Отговор

    До коментар #27 от "Слави подари бял джип на тиквата":

    Ей гнусар нали ДБ и Мая попречиха да има правителство бе? За какво са патериците на ГЕРБ ако не да правят правителства с ГЕРБ - мое ли да си такъл алигофрен бе. Какви бяха патреотите, Воля, РБ и подобните им? Те така ли се отказваха?

    Коментиран от #40

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Слави Трифонов

    2 5 Отговор

    До коментар #15 от "КОКО":

    Викаш играят ама като вземат властта и се отказват?

    Коментиран от #43

  • 38 Мимч

    16 4 Отговор
    За шоумен може и да става,но за политик е гола вода и да бега по далеч от нея...
  • 39 овцъта

    3 12 Отговор
    Гнусните дебари насъскват селяндурите гласуващи за тях срещу ИТН и после пак ще се чудят и маят, когато ИТН ги бие за пореден път с още повече депутати.
  • 40 Трифун Зарезан

    6 5 Отговор

    До коментар #35 от "Слави Трифонов":

    Ей гнусар нали ДБ и Мая искаха? да има правителство бе? Чалгаря накара да се откажат от мандата, можели да си такава деменция?За какво са патериците на ГЕРБ ако не да правят правителства с ГЕРБ - мое ли да си такъл Оалигофрен бе. Какви бяха патреотите, Воля, РБ и подобните им? Те така ли се отказваха? и как заедно крадоха, ушко.
  • 41 Въпрос

    7 3 Отговор
    Докога ще ни занимавате с интелектуалните полюции на този политически труп от който се носи единствено смрадтта от свинарника на Доган! Да се лекува тоя сакат нещастник, но така, че мъката му да е дълга, за да плати всичките пари заради които продаде надеждите на българите за това да премахват ГЕРБ и ДПС от властта и управлението на България!
  • 42 Много разбирачи

    3 11 Отговор
    И аз гледах интервюто, но по you tube, защото българска телевизия не гледам. Каквото не бях разбрал или чул, връщах да го чуя повторно. Оставам с впечатление, че с коментиращите фейсбуци сме гледали различни предавания. Коментиращите по долу не ги броя, неграмотно пишат! Прав е оня, който е рекъл - не сме народ, а население! На 120 място сме - пито, платено!

    Коментиран от #44

  • 43 КОКО

    14 2 Отговор

    До коментар #37 от "Слави Трифонов":

    Ами, ако не Играят, значи не стават за тази работа!
    Какви бяха тези изпълнения на Надменност, Обидчивост и т.н.
    Политиката не е, като в еднолична фирма да тропаш по масата, да крещиш сърдито и всички да те слушат!
    "Подкрепата било, като в любовта!" Не разбрах, ще се женят ли или държава ще управляват?
    Слави е СЪЩИЯТ Егоцентрик и Нарцисист, като Бойко!
    Единствената разлика е, че е интелигентен. Което в комбинация с другите качества е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!
  • 44 Разбрахме

    5 0 Отговор

    До коментар #42 от "Много разбирачи":

    Че само ти си неразбирача.
  • 45 Наско

    5 16 Отговор
    Щом всички са срещу Слави, значи е правилният човек. Той собственоръчно свали Мутрата от власт, но другите хиени веднага се наместиха и всячески се опитват да го избутат от трупа на Боко.

    Коментиран от #46

  • 46 Ех тез насковци

    5 1 Отговор

    До коментар #45 от "Наско":

    Ако не беше собственоръчно този коментар, нямаше да знаем колко ти е багажа.
  • 47 Перо

    9 3 Отговор
    Най-добре е цървулите: дългия и шнорхела,да продължат да си продават мартеници,шнорхели и плавници!
  • 48 Перо

    4 3 Отговор

    До коментар #31 от "Гост":

    Много по-добре да ни управляват хора с двойно гражданство,отколкото неграмотни цървули и чужди агенти! В много страни,на чуждите служби е забранено да вербуват свои граждани,докато в БГ чужди агенти бяха премиери,само български граждани/толупи,цигани,ционисти и т.н./
  • 49 Лидер е Борисов, Кри се, половин година

    5 0 Отговор
    Не ходи на Работа, обикаля ше по села и паланки в България и 12год на власт!!! Това е Лидер, не Лъже и не Краде!! Лидер!! Такъв искате, да, работи от Джипката??
  • 50 Е нема такава държава

    10 4 Отговор
    Божеее... Глей ти ква опозиция... първата и втората партия спечелили изборите плюс ДПС (2/3 от НС) са опозиция, най после се сбраха ЯВНО Славче, Доган и байХ0я!
    Славче се провали с гръм и трясък, И т. н. ОТТЕЧЕ У КАНАЛА... залезе преди да изгрее... предаде протеста.
    За политик не ставаш Славе, ти си будалаааа...
    А и гаргамелите да не се дуят кат пуяци, знаем как ни приватизираха с командира, а и как и защо забатачиха ИЗБОРА на ново правителство....и най важното ако бяха на местото на Славче нямаше да имат по различно държание или както казват сърбите (СY ИCTИТЕ ГOMHA)!!!!!
  • 51 Вярно

    7 0 Отговор

    До коментар #23 от "Верно ли":

    Бъркаш се! Идват нови избори. Тогава тоя от банкя и твоя спонджбоп, заедно с мутрите сте управляващи. Да не си изненадан тогава! Ме жило вацно!
  • 52 LOSHIA

    3 6 Отговор

    До коментар #23 от "Верно ли":

    СЛАВЧО ЯСНО ПОКАЗА КОИ СТЕ И КЪДЕ ВИ Е МЯСТОТО! ..... В КОШЧЕТО НА ИСТОРИЯТА!
  • 53 мдаа

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "Слави Трифонов":

    Тези фейсбукаджии са интелигентни хора, ако съдя по начина, по който изказват лично мнение.

    Коментиран от #60

  • 54 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 3 Отговор
    Българският народ, суверена, ще се окаже по-умен и мъдър от професионалните конспиратори на "Федералната служба за сигурност".
  • 55 фтнп хфгтн

    4 3 Отговор

    До коментар #31 от "Гост":

    Двойно гражданство трябва да има само за граждани на ЕС. Гражданин на ЕС да може да е гражданин на две държави от ЕС. А още по-добре би било да имаме само гражданство на ЕС.
  • 56 888

    3 1 Отговор
    Не може да не му признае, че ги изработи майсторски. Помня, преди първите избори, как се намекваше в пресата,че Деса му била секретарка, с една дума Радев е зад него. Не знам. ...
    На мене ми беше ясен....

    Най-прекарани са Мая/заради нея няма да влязат в парламента, съжалявам за Дончева/, Кире, който лъсна доста неадекватно, Асенчо / не бе убедителен за Спецов /, отчасти ДБ и БСП.

    Радев се остави да бъде воден от приспивните трели на Чалгаря,
    усети се, на загуби темпо.

    Най много загуби умната част от бг народа. За 30 години геноцид
    измря голяма част от интелигенцията. Остана утайката.
    Планът Ран 0т 1990 г. се изпълни, да идват афганистанците, територията е свободна.
  • 57 Плювачи те от Списъка срещу Слави са

    4 7 Отговор
    Един Отбор Подлоги!! Защо Борисов не направи Кабинет?? А върна веднага мандата?? По същата причина и Слави не направи Кабинет и върна Мандата!! Нямаш ли 120+депотати сигурни в Парламента, не правиш кабинет!! Само Глупак би направил подобен кабинет!! Явно тези двамата, не са Глупаци!! Но Ревете и плюете, само по Трифонов??? Защо??
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 XYZ

    7 2 Отговор
    Това интервю ще се разисква дълго - за пародийното представяне на Слави Трифонов и за Бойко Василев, който едва не "потече" от стола - такава умилна физиономия, толкова внимателен, загрижен, а как се зъбеше на Бойко Рашков!
    Това БНТ ли е или Кошлуков ТВ???
  • 60 ФАКТ :

    5 1 Отговор

    До коментар #53 от "мдаа":

    Интелигентните подлоги са по-опасните продажници.
  • 61 КупСоросиПлюят

    3 3 Отговор
    На всеки час соросче- плюе огън и жупел по ИНТ. А ИНТ не са и управлявали и един ден. Обясняват ни като оракули, какво щяло да бъде-страх ги тресе да не изгубят грантивете си, за тях и майка си ще продадат. България кучета я яли...
  • 62 112

    1 3 Отговор
    Всички са избрани пропагандатори от пропагандаторската армия на Иво Прокопиев.
    Какво да се очаква. Банване и изтриване на всички техни опоненти и противници. За това ще падаме след 112 място.
  • 63 Васил

    2 4 Отговор

    До коментар #17 от "И пак питам":

    Вижда се, че всички комунисти са обединени срещу ИТН, но ги е страх да съставят правителство. Те искат да оплетат ИТН в своите коварни политически паяжини. ИТН не се поддадоха на това.
    Браво и поздравления! ИТН, издържахте този тест на мръсната политиката.
    Ще гласувам с осъзнато убеждение за Вас ИТН.
  • 64 Брях

    4 1 Отговор
    Българският нов политик Алън Копеле остана адски разочарован, че суверенът не е кретенът, който да допусне управление на олигофренът в негово лице. Поздравявам страдащия сЛафчо с песента "Кой разплака доброто момиче". И понеже "Тя танцува само едно лято" дано да е взел достатъчно кинти от Мафията за да залеби зимъска. Изчезни говедо!
  • 65 Ти си балък

    3 4 Отговор

    До коментар #32 от "Има ли още балъци":

    Защо ГЕРБ не съставят правителство?
    Всички обединени срещу ИТН комунисти в НС
    имат 175 депутата, нали?

    Коментиран от #66

  • 66 Ти си най-балък

    0 2 Отговор

    До коментар #65 от "Ти си балък":

    Карадайъ пита, нали другите сте 211 депутати защо не съставите правителство????
  • 67 С теб

    0 4 Отговор
    сме Слави! Чест и почитания!
  • 68 населението

    3 3 Отговор
    Трифонов бил опростачил нацията с чалгата!? Аз ли карам простаците да му слушат песните - да слушат Моцарт, Хайдн, Верди!
    Ама още нямаше куку бенд, а половин България слушаше сръбско - но то не опростачи племето. Или пък хисарският поп? Аре одете пеши, като зяете много! Томиславе, на прост човек какво се набива?
  • 69 СЮРГЮслаФчо

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Петър":

    Такъв сюржюнь не е имал от абитуриентския си бал , когато е плюскал ярешко с козината.Толкова рядък и смрадлив , че изпръска всички имали контакги с него -суверена , Господаря .Демонстрира самочувствие на проЗд и примитив , с десетина думи речников запас , на които едва ли знае смисъла. Ръсеше клишета и лъжеше постоянно , внимателно наблюдавах погледа Мууу, почти не погледна угоднически интервюиращата го мижитурка .Петсесетина пъти употреби суверен и мисля ,че имаше себе си предвид.Призова другите за смирение и че в следващия парлаааМент на всяка цена ще има правителство .Имаше предвид ГЕРП+ДПС+И Така Нататък .Постигна целта си подмени вота , излъга хората и ще изчегърка партиите на протеста.Той се представи за ново лице, и подмени вота. Това е ВТОРИЯТ ДИМИТЪР ОБЩИ , ТАКЪВ НЕ Е ИМАЛО СЛЕД НЕГО.Общи е на Заскулисието на Мутрите на ГЕРП и Пеенски .Даслужи си парите . Прамяната отиде на вятъра .В новия състав БСП отново ще е малцинство и нищо няма да може да промени.Малък , но много тър народец сме.За съжаление.
  • 70 Колко пари

    0 3 Отговор
    се наливат за да се очерни един достоен човек, борещ се за благото на всички ни! Колко предатели, колко калинки, колко нещастници, искащи да продължим 30 годишната "приказка"! Харесва ли ви? Приятно ли ви е да ви лъжат и крадат? Всички на сцената в момента, са пълен отпадък! христо иванов, мая манолова, татяна дончева, хаджиментов, нинова, борисов, копейкин, прокопиев, доган, всичките тези кърлежи, трябва да се изринат! Това са вредни предатели, наливащи крадени от всички нас пари по глупендъри да драскат лъжи и манипулации, за да продължат да властват и смучат България!

    Коментиран от #71

  • 71 Николко пари

    2 0 Отговор

    До коментар #70 от "Колко пари":

    Да мразя лъжци, които изопачават истината и искат да сменят порочното с още по порочно. Надявам че си виждал плезещата се мутра между два пръста. За това ли бяхме на площада ? да заменим джипката с диван?

    Коментиран от #72

  • 72 Ако нещо

    0 1 Отговор

    До коментар #71 от "Николко пари":

    не разбра, беше нужно да прочетеш отново, а не да ми драскаш първолашки глупости!

    Коментиран от #73

  • 73 Ако нищо

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "Ако нещо":

    не си разбрал не го прикривай с факта че драскаш като в предучилищна.

    Коментиран от #74

  • 74 Не ме

    2 1 Отговор

    До коментар #73 от "Ако нищо":

    занимавай с простотията си дечко! Смучи си бонбончето и се мисли за "велик"! Ако те дразни истината, нямам вина за това! Нито мога да ти помогна!

    Коментиран от #75

  • 75 смичи

    2 2 Отговор

    До коментар #74 от "Не ме":

    си близалката. Истината е една и не е тази, която проповядваш. Занимавай се с бебешките си фантазии, не се мъчи да обличаш дявола в бяло.

    Коментиран от #76

  • 76 Колко пари

    0 4 Отговор

    До коментар #75 от "смичи":

    ce нaливaт зa дa ce oчeрни eдин дocтoeн чoвeк, бoрeщ ce зa блaгoтo нa вcички ни! Кoлкo прeдaтeли, кoлкo кaлинки, кoлкo нeщacтници, иcкaщи дa прoдължим 30 гoдишнaтa "прикaзкa"! Хaрecвa ли ви? Приятнo ли ви e дa ви лъжaт и крaдaт? Вcички нa cцeнaтa в мoмeнтa, ca пълeн oтпaдък! хриcтo ивaнoв, мaя мaнoлoвa, тaтянa дoнчeвa, хaджимeнтoв, нинoвa, бoриcoв, кoпeйкин, прoкoпиeв, дoгaн, вcичкитe тeзи кърлeжи, трябвa дa ce изринaт! Тoвa ca врeдни прeдaтeли, нaливaщи крaдeни oт вcички нac пaри пo глупeндъри дa дрacкaт лъжи и мaнипулaции, зa дa прoдължaт дa влacтвaт и cмучaт Бългaрия!

    Коментиран от #77, #80, #81

  • 77 ИТНаецо

    4 0 Отговор

    До коментар #76 от "Колко пари":

    Колкото пъти да го пействаш толкова по-добре показваш гадната плезеща се мутра. Лятото свърши и танца също, под въпрос са 4%процента, чалга чао, чалга чао, чао, чао.

    Коментиран от #78

  • 78 Това ще

    0 2 Отговор

    До коментар #77 от "ИТНаецо":

    го кажат хората, а не платените глупаци!
  • 79 Ако си продажно псе

    3 0 Отговор
    Не съди по себе си.
  • 80 итнаецо, колко ум

    2 1 Отговор

    До коментар #76 от "Колко пари":

    трябва да за да разбереш че бивши шофьори и шутове на мутрите са пак слуги на мутрите?
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 мамун

    0 0 Отговор
    В европа 50евро е глобата за кучешки
    фъшкии в тревните площи
    такова нещо тука няма
    явно в бг са свикнали да настъпвате фъшкии
    и децата ви да си носят зарази в къщи
    европейско е
  • 103 ле ле

    1 0 Отговор
    Само заради това че не е направил коалиция с различни лапачи..ще го обесят..Боклуци..