Last news in Fakti
  Тема: Украйна

24 Септември, 2022 16:00 4 530 130

Евгений Кънев: Само в България Путин увеличава подкрепата си

  • путин-
  • русия-
  • руска агресия-
  • украйна

Затова Украйна ще победи - стига да получава още помощ от своите съюзници

Евгений Кънев: Само в България Путин увеличава подкрепата си - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Колкото повече Путин губи в Украйна, толкова по-мощни стават неговите гласове у нас. Наистина са като оркестъра на Титаник, макар да произвеждат не музика, а какафония. Парадоксалното е, че освен популярните кремълски говорители у нас, в същия хор са почти всички партии, освен Демократична България, която единствена настоява за направения геополитически избор. Другите сякаш се срамуват от него. Това коментира във "Фейсбук" Евгений Кънев.

За Янев виновна е Европа, че няма силни лидери, а не Путин. Затова за него няма червени линии - т.е властта, а не някаква там идеология е важна - защото трябва да изиграе ролята на подложка на някоя куцаща маса, пардон коалиция, която да бъде дръпната в удобния момент като ИТН.

Още новини от Украйна

За БСП колкото повече Путин пропада, а с него и Русия - все по-важно става приятелството с Русия. Но им предстои тежкият отговор на въпроса - на кого ще са приятел - на Кремъл ли, което уж отричат или на мобилизираната Русия на обикновените руснаци? И май ще трябва да хвърлят камък по Кремъл най-после.

За Възраждане е ясно, че САЩ ще влезе в Украйна и затова и България ще бъде въвлечена във войната - и имат доста купувачи на тази гавра с човешката логика.

ДПС, а и ГЕРБ действат “тихо, отзад”. Или си трайкат (ДПС) или с половин уста, от кумова срама ББ ще каже нещо срещу Кремъл. Но мрежите им работят денонощно именно срещу евроатлантическите сили с медии, журналисти, тролове, постери, фалшиви сайтове, партенки. Защото не Кремъл, а именно Европа и НАТО са заплаха за техния корупционен вид.

Но ми се струва, че дори да успее да измами за пореден път българите, естаблишмънтът от 9.9.1944 губи тяга. Защото за първи път оттогава ще секне финансирането към него. От Газпром секна, от декември - вероятно и от Лукойл. А на Путин всяка копейка ще му става все по-скъпа.

А Русия - колкото и армия да мобилизира, тя няма да има адекватна подготовка, въоръжение, логистика и най-вече боен дух да спечели тази война. Щом професионалната ѝ част бе разбита.

Всъщност Русия крепи мита за своята военна сила именно на превъзходството на жива сила - забелязано още от Енгелс през 19 в.

Но не успя да спечели битката при Бородино, а чрез руската зима спечели войната срещу Наполеон. А срещу Хитлер спечели пак с жива сила. Спомняте си битката за Москва, за Сталинград, за Курск - историците казват, че германските генерали били удивени откъде идват нови и нови подкрепления - когато вече са мислили битките за спечелени. А най-голяма роля за обръщането на войната вероятно имат именно украинците, които над месец отбраняват Киев и така фатално забавят Вермахта към Москва с лютата зима на 1941 г. (Гудериан е настоявал да не губят време с Киев, но решението на Хитлер да се превземе е сред най-големите му грешки).

Но дори русите да са храбри бойци - едно е да се биеш за родината, съвсем друго - за чужда земя, която ти представят за родина. Затова Украйна ще победи - стига да получава още помощ от своите съюзници. На които Зеленски вчера пак благодари - от Исландия до… Румъния, където явно завършва Европа.

Но както стана видно и от вчерашния ден, дори аватарът на Кремъл у нас също почна да дава заден, макар и с тонове витиеватост.

Снишаването на нашия кремълски естаблишмънт ярко контрастира с дръзкия патриотизъм на нашите следосвобожденски политици за независимост от Русия. Както каза на празника на независимостта един от най-добрите ни историци проф. Милко Палангурски:

“Имаме нужда от този празник да ни напомня как днес България по живковски се е навела”.


Бел.ред.
Цитат на Иво Сиромахов:
Убеден съм, че ако влязат в парламента, депутатите от ИТН ще се борят за президентска република така сърцато и всеотдайно, както в предишните три парламента се бориха за мажоритарна избирателна система.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 104 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Копейкин

    34 67 Отговор
    Коця
  • 2 В. Путин

    35 72 Отговор
    Аз изгубибибиби хъхъхъхъхххх

    Коментиран от #89

  • 3 Последния Софиянец

    124 65 Отговор
    Само Путин ще се справи с ромите и джендърите в България,че да си отдъхнем.

    Коментиран от #110

  • 4 Много хора

    34 76 Отговор
    вярват на Копейкин
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Трябва да се внимава

    69 40 Отговор
    да не поискат да ни освобождават от американко иго

    Коментиран от #87

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Няма друг изход -

    120 38 Отговор
    присъда за национално предателство и такива като Кънев - далеко от медии !
  • 9 Путинофил

    56 100 Отговор
    Знаех, че по просто племе от българското няма.
    Оказа се, че руското племе е по просто. Затова си пасваме и казват, че сме „братски“ народи!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 човек от народа

    45 52 Отговор
    интересно и компетентно мнение и анализ на един Финансист, доктор по икономика.......

    Коментиран от #14

  • 13 човек от народа

    82 28 Отговор
    интересно и компетентно мнение и анализ на един Финансист, доктор по икономика.......да беше погледнал курса на рублата преди да вземе химикалката !

    Коментиран от #54

  • 14 00014

    79 15 Отговор

    До коментар #12 от "човек от народа":

    .... и на поне 2 заплати съм НПО ...
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Пламен

    89 14 Отговор
    Докторантура защитил този??? УжасТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Аман от "светила"
  • 17 Васил

    35 53 Отговор
    Къде са тези Путинисти да заминават мобилизация?
  • 18 Една петиция

    28 58 Отговор
    и готово. До таварищите там: дорогие вземете за мобилизацията нашите рублоядци. Оттървете ги от тежкия живот, спасете ги от европейските джендъри, че изнемогват вече...

    Коментиран от #34, #88, #113

  • 19 А бе,

    48 10 Отговор
    тия стъкмистики сме ги виждали, нискочели гъски само може да са за него, защото са от една порода!
  • 20 Мирослав Илич

    74 32 Отговор
    Чета статията и се чудя на изводите на драскача Украйна никога няма да победи дори всичкото оръжие да се струпа там Русия не е опряла до газта и нефта на нея пари не и трябват те си имат всичко

    Коментиран от #84

  • 21 Айде,бе

    81 26 Отговор
    Много глупости ,много нещо и пророчества, това ш
    Щяло да стане,онова,чужда била земята:))Коя земя е чужда на Русия, Крим ли или Донбас,дето са се заселили да им забраняват руския:))Ами това и Свише няма кой да позволи и американският баш пророк Кейси отдавна го е казал ,а иначе всякакви палангурници:) за грантове ако ги питаш и 32 пола ще кажат,че има в унисон с изпращенията от САЩ, за които техния най голям пророк Едуард Кейси отдавна ги е предупредил:)А палангурниците и те даже знаят,че без Русия България можеше и да я няма на картата:)
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 горски

    77 13 Отговор
    Когато се прави анализ,се коментират двете страни безпристрасно.Всеки разумен човек,знае ,че в конфликта и двете страни имат трески за дялане,както и двете страни имат основание че имат право.
    Въпросните анализи,са просто добавяне на още сол,в и без това пресолената западна пропаганда.
    Жалка история,предназначена за хора с интелектуален дефицит и всякаква липса на познание по история.
  • 24 избирател

    72 14 Отговор
    Хубаво го вижте, това е един от тези който на бялото казват, че е черно. Не те ли е срам бе мръсник?.
  • 25 миризлив пръч

    6 33 Отговор
    ТАКА ДЕ,НЕ УКРАЙНА,А ЗАБЛУДЕНИТЕ СЪЮЗНИЦИ ЩЕ ПОБЕДЯТ.НЕЩАСТНИЦИ.
  • 26 Мнение

    76 19 Отговор
    И само България позна, че мало...умните санкции няма да сработят! Защо ли? Защото не сме толкова сляпи, колкото ония промити генийчета от запада. Това което се случва днес е поредица от събития, започнали преди десетилетие и ние знаем истината. За това разбираме не само позицията на Русия, но и разбираме че запада е обречен. И естествено взимаме правилната страна.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Мирослав Илич

    52 8 Отговор
    И като епилог Каквото и да стане в света виновни са Израел и САЩ
  • 29 ганю

    71 17 Отговор
    евгени е типичен български нагаждач и подлизурко,който винаги гледа да се присламчи на страната на силния на деня.Ние,които подкрепяме Русия не го правим за ползи или от емоционални подбуди,а защото позицията на Русия в конкретния случай е правилна и адекватна.Русия може и да потъне,но правдата няма да бъде опетнена,омерзението ще е за хора като този индивид чуждоугодник и безродник. След една седмица на изборите ще гласувам против васалното положение на България спрямо държавата терорист.
  • 30 Тракиец🇺🇦🇩🇪🇯🇵🇧🇬🇮🇷🇮🇹

    21 57 Отговор
    Отличен анализ !

    Коментиран от #92

  • 31 123

    68 17 Отговор
    Не знам дали нараства подкрепата за Путин ,но без него икономиката на Европа вече фалира ,а още не е дошла зимата.Явно на някой европейци взе да им става ясно защо са имали приличен стандарт на живот досега.Каквото и да говорят тези лицемери се видя ,че са едно нищо и въздух под налягане.От сега нататък мантрата че Европа била най-доброто място за живот няма да важи.
  • 32 ТОЯ СЕ ИЗПЛЮ НА ГРОБОВЕТЕ

    66 17 Отговор
    на хилядите български войници, загинали за освобождението на Македония и Беломорска Тракия. Ако го слушате той БОКЛ...УК значи не заслужавате да се наричате българи. Руснаците си освобождават сънародниците, а не завоюват Германия например...

    Коментиран от #37

  • 33 Благой от СОФстрой

    17 51 Отговор
    Няма как да стане, само дето цялото путино-копейкино племе от безработни са на линия в нета в очакване на "светелина в тунела"!
  • 34 Нема да се косиш!

    69 18 Отговор

    До коментар #18 от "Една петиция":

    Споко. Мобилизацията предстои. Само че от НАТО. И тогава всички натолюбци ще имате възможността да докажете колко обичате дедо Байдън и кака Урсула като идете на фронта да се биете срещу Русия. Така че изчакай малко. Само да обяват резултатите от референдума и да признаят областите за руски. Това автоматично ще значи че оръжията на НАТО са обърнати към Русия и тя ще има правото да обяви война. Така че, ще воюваш. Бъди сигурен че ще воюваш.
  • 35 Еднополюстният свят свърши

    66 18 Отговор
    Лицемерният Запад се саморазоръжи. Останали с мининимално необходимите за самите тях въоръжения, ЕС спряха доставките за фашистите. Създадоха и въоръжиха кървавия фашистки киевски от омраза към Русия и с намерението да я унищожат. Подеха и безпрецедентна икономическа война с цел да унищожат руската икономика, но бумерангът се върна пак при тях. Европа се превърна в послушен слуга на Задокеанския бандит и е напът да разруши икономиката си за радост на американците, които 70 г. налагат диктат и разпалват конфликтите по света. Злобната им пропаганда вече не може да спре зараждащия се по-справедлив световен ред, който се подкрепя от 2/3 от човечеството.

    А референдумите в Източна Украйна само показват, че това изстрадало повече от 8 г. население не желае да живее повече под укрофашистки терор.

    Русия предупреди, че този път Американският бандит няма да се измъкне безнаказано (както от другите конфликти), ако продължава с агресивната си политика....
  • 36 Хасковски каунь

    64 19 Отговор
    И ти Кънев наистина ли вярваш , че Украйна ще победи ?
    Мразя войната , но САЩ я искаше и я предизвика.А колко просто бе изпълнението на Минския договор.
  • 37 Тракиец🇺🇦🇮🇷🇧🇬🇮🇹🇯🇵🇩🇪

    26 64 Отговор

    До коментар #32 от "ТОЯ СЕ ИЗПЛЮ НА ГРОБОВЕТЕ":

    От какво освобождават руснаците “сънародниците” си бе ка-пут ? Ако утре Турция нахлуе в България и тръгне да освобождава Разград Хасково и Кърджали то какво ще остане от България ? Границите на Украйна не са били затваряни ! Който се е чувствал руснак е бил свободен да напусне Украйна и да се пресели в родината си Русия а не да нахлуват в чужда земя и да окупират. Първо беше Крим после Донецк и луганск , сега Запорожието , херсонска област .. утре какво ??? Тези мръ-сни комунисти терористи трябва веднъж и завинаги да бъдат спрени . Браво на Азов и Десен Сектор че им разкатават фамилията на всичките бля-дове и ги прогонват от Украйна . Браво

    Коментиран от #42, #48, #64

  • 38 Малеее

    40 18 Отговор
    Ахаааа, Демократична България! ДБ били единствените дето не пригласяли на Путин! Ти да видиш. Грантове от САЩ ли проси тоя? Абе Евгени (какво американско име само), та Евгени, за кое ДБ говориш точно? За онова дето се гушкаше и мушкаше с БСПто ли? Как имаш очи да излизаш и да говориш, а? Та вие се подиграхте с хората избити от комунистите по лагерите бе! Наследниците им гласуваха за вас и ПП, а се оказа че вие сте прикрити комунисти. Гнус!
  • 39 ТОЗ НЕ БЕШЕ ЛИ ОТ ХЕЛЗИНСКИЯ КОМИТЕТ

    55 9 Отговор
    дето беше загрижен най-много за правата на циганите и затворниците
  • 40 защо

    50 10 Отговор
    "На новата си длъжност Кънев отговаря за развитие на бизнеса на американската телекомуникационна компания Tello в Европа." Е какво да пише? На работа е човека!
  • 41 Хххххх

    43 8 Отговор
    Зимата идва. И от такива като теб ще си търсим парите за сметките
  • 42 12345

    55 12 Отговор

    До коментар #37 от "Тракиец🇺🇦🇮🇷🇧🇬🇮🇹🇯🇵🇩🇪":

    Това сравнение с Турция е абсолютно неадекватно.Първо се запознай с фактите и тогава пиши.За разлика от Украйна тук няма геноцид върху турското население и те са си все едно у тях,а тези хора там са живели 8 години по бомбоубежища и им е забранено да говорят дори на родния си език.Освен това бяха отрязани административно от държавата.Няма пенсии,няма социални плащания ,няма нищо,само бомби,смърт, разрушения и глад.
  • 43 Да живее РУСИЯ

    48 20 Отговор
    Путин е велик

    Коментиран от #107

  • 44 Гражданин

    36 12 Отговор
    Когато тези републики напуснат Украйна и другите територии се присъединят към Полша Румъния и Унгария кой ще изплаща дълговете на Зеленски към САЩ и ЕС. Бална им майка на тези които останат.

    Коментиран от #78

  • 45 Абе

    33 8 Отговор
    Само че, остава да виси във въздуха много неудобния въпрос, как Демократична България влезе в коалиция с БКП/БСП!!!

    Коментиран от #95

  • 46 Tутанкамон

    15 46 Отговор
    Прост народ,руска губерния,оня професор от БСП нали определи 80 процента от българите за олигофрени...е това са подръжниците на Путин

    Коментиран от #70

  • 47 Лиско

    5 1 Отговор

    До коментар #22 от "мечо":

    Ама аз изкам дами плаштате ваф кеж 50% ся 50% после!
    А?
  • 48 Алоооу

    43 9 Отговор

    До коментар #37 от "Тракиец🇺🇦🇮🇷🇧🇬🇮🇹🇯🇵🇩🇪":

    Помаците в България не са турци, а са потурчени - насила приели исляма българи. Къде отиде и кви глупави опорки без да мислиш вадиш, бе?
  • 49 Кирил

    32 15 Отговор
    Нищо странно и необичайно няма. Българите винаги избират губещата страна. Това са лузърите на Европа. Има правило, вижте на коя страна ще е България и ще знаете кой ще загуби.

    Коментиран от #96

  • 50 Ало

    13 42 Отговор

    До коментар #15 от "Оня":

    Аман от наследници на шумкарите , надъхани до мозъка на костите си с любов към "братска" русия, некадърни същества чакайки някоя бащица да ги помилва по празната глава . То не беше бат ви Бойко , Путина и т.н.

    Коментиран от #74

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Христо

    39 5 Отговор
    Българите са народ трезв, само управниците се навеждат и подмазват, и лъжат
  • 53 Щерев

    17 40 Отговор
    България е единствената държава която плаща данък русия и народа й е доволен от това.

    Коментиран от #63

  • 54 Александър

    11 25 Отговор

    До коментар #13 от "човек от народа":

    Е щом курса е добре, да продължи другаря Путин със закопаването.
  • 55 Начо

    15 35 Отговор
    Закономерно, най путинофилската държава е най мизерната държава в ЕС.

    Коментиран от #82, #109

  • 56 бай Даньо

    8 13 Отговор
    Други доказателства трябват ли!? Проклет , прозд и неморален "народ"
  • 57 Моряка

    41 11 Отговор
    Нещо не помня някой да е питал нарада за геополитическия ни избор.Всички страни от НАТО и ЕС имаха референдуми,без България и Румъния.Та за какъв избор говорим?На 240 корумпирани депутати?На чуждия агент Паси?
  • 58 yaйтнойз

    19 8 Отговор
    Индийците са виновни.... Автора е голем фен на публично-частното. Ко да се прави винаги е сладко с държавните пари личен бизнес да се върти.
  • 59 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    30 11 Отговор
    Какъв е този есГений Кънев? И какво ми пука за неговото мнение. Насила ли ни го насаждате?

    Коментиран от #60

  • 60 Ал Бунди

    27 10 Отговор

    До коментар #59 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Не виждаш ли, че е доктор по икономика, финансист. Те от такива ни е такава икономиката и финансите.
  • 61 прогнозата

    28 10 Отговор
    Защото ни освободи Русия,а не 6-ти американски флот.
  • 62 7.62

    18 6 Отговор
    Сигурно има причина , само ти не я разбираш !!!!@!!!!!
  • 63 Моряка

    38 11 Отговор

    До коментар #53 от "Щерев":

    Щерьо,защо толкова късопаметен?НАТО ни остви без армия,ЕС без промишленост и едро селско стопанство и искаш народа да се радва?Или за това,че сме най измиращите в Европа?Или защото без война българите намаляха на половина съгласно плана Ран-Ът?Е да,имаме свобода открито да псуваме Премиери и Президенти.И какво от това.Дали децата ни станаха по грамотни?Или здравеопозването да стана безплатно отново?Или корупцията да изчезна?И какво толкова му беше лошо,когато псувахме Тато в тесен кръг?Даже беше по интересно.
  • 64 Някой

    20 4 Отговор

    До коментар #37 от "Тракиец🇺🇦🇮🇷🇧🇬🇮🇹🇯🇵🇩🇪":

    Ще ме изтрият ако те нарека с истинското ти име. Само си спомни за ДПС и начинът, по който участва в управлението на държавата и ако нямаш смелост да се извиниш, поне си трай и не ръси несъстоятелни опорки.

    Коментиран от #69

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    13 16 Отговор
    Последния комунист в света ще умре в България.
  • 68 Слава на Русия

    32 12 Отговор

    До коментар #66 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Слава на Владимир Путин!
  • 69 8888

    3 1 Отговор

    До коментар #64 от "Някой":

    Кажи го бе! Недко се казва!
  • 70 Моряка

    39 3 Отговор

    До коментар #46 от "Tутанкамон":

    Напротив,професора беше прав,но говореше за днешно време.Когато сме амеиканска колония дефакто.Примери?Идват някакви си амерекански сенатори и край на Южен поток.И Ердоган го лапна като топъл хляб.Сега купуваме от него със надценка,вместо той от нас.Идват други сенатори и край на Белене.И на вложените в нея милиарди.А Ердо хоп- лапна 4 реактора от Русия.И ще ни продава ток.Вместо ние на него.Ама сме били много русофили. Пращат ни Кирчо и Кокорчо и прас- изгонват 70 руски дипломати и готвачи.А Орбан през това време ги котка.Май има защо.
  • 71 а на запад пишат

    28 7 Отговор
    По-важното е, че социалната кохезия в европейските държави, особено във Франция и Германия, е крехка. Съобщава се, че полицията в Берлин изготвя планове за действие при извънредни ситуации, за да се справи с бунтовете и грабежите през зимните месеци, ако енергийната мрежа на "мултикултурния“ град се срине. Недоволството расте, което прави твърде правдоподобно твърдението, че правителствата в Германия, Франция и Великобритания вероятно ще последват пътя на колегите си в Стокхолм и Рим, които загубиха или ще загубят властта от дясноцентристки коалиции.

    Към днешна дата Киев продължава да провокира Москва, като насочва последните резерви на Украйна от жива сила към руската отбрана. Президентът Байдън настоява, че Вашингтон ще подкрепя Украйна "колкото е необходимо“. Но ако Вашингтон продължи да източва американския стратегически петролен резерв и да изпраща американски военни запаси в Украйна, способността за защита и снабдяване на Съединените щати ще влезе в противоречие с подкрепата за Украйна.

    Русия вече контролира територия, която произвежда 95 процента от украинския БВП. Няма нужда да натиска по-на запад. Към момента на писане на статията изглежда сигурно, че Москва ще приключи работата си в Донбас, след което ще насочи вниманието си към превземането на Одеса, руски град, в който украинските сили извършиха ужасни зверства срещу руски граждани през 2014 г.

    Москва не бърза. Руснаците не са нищо друго освен методични и преднамерени. Украинските сили

    Коментиран от #77

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Хаха

    8 26 Отговор
    Редовната армия натори почвата в Украйна, сега пияните мужици новобранци ще спасяват Фюрeр Путлep. Ахмак Смeх.
  • 74 Моряка

    28 5 Отговор

    До коментар #50 от "Ало":

    И сега като ни милва Байдън по главата,да не сме цъфнали и вързали?И какво изнасяме в стокообмена?Джеебчийки,проститутки,гастарбайтери,напоследък и брадати авганистанци.
  • 75 Хаха

    4 21 Отговор

    До коментар #65 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Слава на Украйна!
  • 76 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 3 Отговор
    РЕШЕНИЕТО е САМО ЕДНО МИР
  • 77 вечна служба

    14 7 Отговор

    До коментар #71 от "а на запад пишат":

    Гениално!.Браво...Щом на запад го пишат е ясно, че и там настъпва "велика октомврийска революция".Цяла Европа копнее за руско "освобождение".А в България ...цветя,хляб и сол,абе идва свободата!.Край на Американско- Европейското робство.Ура другари...победихме.
  • 78 другарю

    2 0 Отговор

    До коментар #44 от "Гражданин":

    от теб ще искат пари
  • 79 Нещо

    24 3 Отговор
    Си се объркал.
    Я пак пробвай, Унгария, Гърция,Кипър, не подкрепиха искането на урките срещу Русия
  • 80 Хинин

    16 0 Отговор
    Аман аман от многознайковци и специалисти
  • 81 Питащия

    7 24 Отговор
    ВИНАГИ СЪМ СЕ ПИТАЛ ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ХАРЕСВАТ РУШНЯЦИТЕ И ТЕХНИТЕ малки вождове?
    САМО ЛОШО СА НИ ДОНЕСЛИ.
  • 82 случаен

    28 7 Отговор

    До коментар #55 от "Начо":

    АМА ПРИ РУСИЯ БЯХМЕ НА 25 МЕСТО В СВЕТА ПО ИКОНОМИКА А СЕГА ПРИ ЕС СМЕ НИЩО
  • 83 Бъзиктар

    19 2 Отговор
    Петър плет плете,през три плета преплита.Плети Петре плета,за няколко цента пробити.
  • 84 Свобода от Русия

    8 24 Отговор

    До коментар #20 от "Мирослав Илич":

    Всички, които обичат Русия са по-тъпи от Иванушка Глупака
  • 85 ОБЕКТИВНИЯ

    6 20 Отговор
    ТЕЗИ ПРИКАЗКИ ЗА "ОСВОБОЖДЕНИЯТА" СА ДЪЛБОКО ПОГРЕШНИ! РУШНЯЦИТЕ СА СИ ГЛЕДАЛИ ТЕХНИЯ ИНТЕРЕС ВИНАГИ. НЕ СА ТРЪГВАЛИ СПЕЦИАЛНО ДА НИ
    "ОСВОБОЖДАВАТ" ИМА ДОСТАТЪЧНО ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТИ КОИТО ДОКАЗВАТ ТОВА. ХУБАВО Е ДА СЕ ЧЕТЕ ПОВЕЧЕ!
  • 86 Неексперт

    17 4 Отговор
    "Но не успя да спечели битката при Бородино, а чрез руската зима спечели войната срещу Наполеон." То хубаво си експерт, ама не говори глупости. Кутузов отрязва пътя на Наполеон към Европа и Наполеон си тръгва ПРЕДИ зимата! Зима още няма, а Наполеон остъпва. При отстъплението зимата го застига. Наполеон е планувал да зимува В покорена Русия. Ако започна да му разнищвам всички простотии, ще ми трябва ферман да напиша
  • 87 Това

    10 2 Отговор

    До коментар #6 от "Трябва да се внимава":

    баба Ванга го предсказа на времето. А аз се чудех от какво ще ни освобождава.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 В.В.Путин

    1 8 Отговор

    До коментар #2 от "В. Путин":

    Изгубил си девствеността си!
  • 90 ОБЕКТИВНИЯ

    7 8 Отговор
    БЪЛГАРИТЕ СМЕ ДАЛИ НА
    РУШНЯЦИТЕ И ХРИСТИЯНСТВОТО
    И ПИСМЕНОСТТА
    ТОВА СЪЩО Е ИСТОРИЧЕСКИ
    ФАКТ, КОЙТО ТЕ НЕ ПРИЗНАВАТ.
  • 91 ДрБр

    15 2 Отговор
    Колко козяшко словоизсиране.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Русия

    23 5 Отговор
    Ами да подобре Путин от колкото кукуриго Байдан!!!!!

    Коментиран от #102

  • 94 епъ

    13 0 Отговор
    Приятел в нужда се познава- 14
  • 95 епъ

    4 2 Отговор

    До коментар #45 от "Абе":

    И ниновата деца храни...
  • 96 Ееее да

    16 0 Отговор

    До коментар #49 от "Кирил":

    Браво ее да не забравяме и клозетното клекало от ЕС !!!!!🙌
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Ачик

    5 10 Отговор

    До коментар #15 от "Оня":

    И ти си в грешка! Не са ни освободили а са ни присвоили!!! Безплатен обяд няма.Всичко е интереси!
  • 99 Матей преображенски

    19 6 Отговор
    Същински бяс ги хваща местните русофоби и вра-гове на българския народ,уртикария ги мъчи.Голям дерт ги хвана след като научиха за успешните ходове на Путин с частичната мобилизация и референдумите.Да видим дали колективния запад ще намери смислен отговор или пак ще се криви от злоба.След седмица-две и попълненията ще почнат да пристигат на фронта и всу бързо ще бъде насметено.Същевременно ще бъдат разбити стратегическите им обекти в дълбочина с далекобойни ракети,няма да им остане ни мост ,ни читава жп линия,ни далекопровод,Ако разбира се не поискат мир при всякакви условия.
  • 100 Нострадамус от Злокучене

    5 10 Отговор
    Е,чак да се "увеличава".При ежегодно стопяващо се с около 50 000 души население,това няма как да се случи.И като се има предвид,че по-голямата част от умрелите са хора над определена възраст,които са бивш бесепарски електорат,нищо такова не се случва.Илюзията идва от кресливата шайка около Копейкин,Янев,Славуца и псевдопатриотите.На изборите ще се види,дали наистина има такава "подкрепа" за Диктатора.При традиционно в последните години масово негласуване-под 50% активност,което дава шанс на "путинофилските" групировки за по-добър резултат,ако всичките изброени формации не могат да вкарат над 50% депутати,за никаква "масова подкрепа" не може да става и дума.А това,че на село в кръчмата "всички са за Путин",няма никакво значение.
  • 101 Восток дело тонкое

    6 1 Отговор
    Поживем- увидем
  • 102 Украйна

    5 15 Отговор

    До коментар #93 от "Русия":

    По-добре Байдън отколкото кукуригото Путин

    Коментиран от #120

  • 103 Фариарт

    5 15 Отговор
    Възможно е дори русофилите да изкарат Путин демократ. Както и да го овъртат тоѝ си е деспот, диктатор и много много богат от заплати разбира се надявам се светът да се освободи от него, преди той да освободи радиацията с която непрекъснато заплашва. Няма смисъл от обиди но не виждам как дори да си русофил, не осъзнаваш какъв робовладелец е Путлер

    Коментиран от #106

  • 104 Ха,ха,ха

    20 3 Отговор
    Не е точно така. В Е вропа вече четем
    плакати URSULA OUT. Правдата е на руска страна. В името на справедливостта Русия е длъжна да победи и ще победи за да защити славянството и православието. Ние какви сме,англосаксонци ли сме ,че да сме против Русия . Е има нашенци които са се отрекли от произхода си ,от вяра,род и родина, но щом са в мир със съвестта си и могат да живеят като безродници,прав им път. Нека Господ ако може да им прости!
  • 105 Пишман гениЙ

    7 0 Отговор
    Имаш ли Й в името си - връзвай си въжето! Не ставаш за нищо!
  • 106 А какъв владелец са ФАЩ?

    15 1 Отговор

    До коментар #103 от "Фариарт":

    Които, за съжаление, все още съществуват?! Благодарение на труда на робите! От самото им създаване, та и досега! Но робите вече са гладни, не искат да робуват на склерози и айдуци, и ще изядат ФАЩ! Въпрос на малко време! С любезното съдействие на братска Русия!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Кръпката

    19 4 Отговор
    Статията е поръчка. Пълна е и с неистини и с изрази, които някои им се иска да чуят.
    Оставете партиите, те играят за спечелване позиции на шепата избраници. Вижте масата хора - какво мислят и как оценяват. Българският народ е умен, разсъждава, има мнение и може да оценява и да прави изводи. Когато разбира, че всичко е решено някъде, той просто пасува и не гласува. И това също се използва.
    Та, г-н Кънев, не ни пличкайте с вашите "изводи" за ситуацията в Окраина, Русия, руската армия, европейски и НАТОвски ангажименти. Не са ни необходими. Най-малкото защото повечето от тях са неверни. Разбира се, това си е Ваше мнение, вие го излагате, а и на всичко отгоре Ви плащат.
    Бъдете здрав!
  • 109 @#$&

    12 4 Отговор

    До коментар #55 от "Начо":

    Русия е в нашите сърца, а на сърцето не можеш да заповядваш, дори да е на страната на губещия. Това е за предпочитане отколкото да сме неблагодарни предатели.
  • 110 Хахаха

    7 5 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Путин не е фашист. Сами се справяте със себе си, както искате. Не приписвайте на Путин своите стремежи.
  • 111 😆😆😆

    1 0 Отговор
    Там където масата простолюдие е най-зле 🤣
  • 112 Заради псевдо-патриоти като този

    7 4 Отговор
    ще спите гладни на студено тази зима. Не го забравяйте когато започне метежа на политическите отпадъци които ни докараха до тук.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 б ъъъ

    4 3 Отговор
    Тук е пълно с извратрняци садо - мазопутлерастия.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Едуард Петров-Едо

    5 4 Отговор

    До коментар #102 от "Украйна":

    Марш в УКРИЯ, да се биеш за ,,свободата" на фашистка УКРИЯ, нали си украинец! Тук някои използват свободата на словото за своя античовешки пропаганда, която в действителност я наричаме ПРОФАШИСТКА! Как ти се струва, да тръгнеш да разпарчатосваш Русия?! Дали това е реалистично! Все пак Русия е Велика Ядрена Държава, която след Горбачовия и Елциния упадък и разгром, имаше късмета да дойде едно дребно на ръст човече, НО ВЕЛИК ВЪЗСТАНОВИТЕЛ! Както преди време се изрази бившият Канцлер на Германия Герхарт Шрьодер: ,,Да се управлява Германия, е лесно, но да се управлява Русия, никак не е лесно!"
  • 121 жо жо

    3 4 Отговор
    да си ходят в Русия тези които го подкрепят
  • 122 Фффффф

    4 3 Отговор
    Само идиот може да подкрепя агресора и убийците на мирни граждани,това значи че България е държава на идиотите
  • 123 Ехо

    3 3 Отговор
    Това са глупости, само по ниско интелигентните хора у нас подкрепят убиеца Путин,но е възможно и нацията да затъпява и така подкрепата му да нараства. Все пак в България голяма част от хората живеят в така наречените етажни жилищни сгради тяхното развитие в ниско градивно та вероятността за подкрепа от такъв род хора е възможно да е за новият Хитлер!
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Яяя

    0 4 Отговор
    Краварските малоумни изчадия пак се активираха.

    Коментиран от #130

  • 126 АНОНИМЕН

    0 0 Отговор
    Титаник 2022
  • 127 Е Кънев Ти се оказа много тъп, за това

    1 2 Отговор
    Ти Плащат! Хората искат да живеят нормално, не става и дума за Путин, Хората Кънев искат по евтина газ, По евтин Ток, по евтина вода, за да не мръзнат като кучета зимата!! Хората не искат да виждат във Власта Борисов и Хиени ГЕРБ, както и Доган!! Не става дума за Путин, но ти се правиш на Идиот или си такъв!!

    Коментиран от #128, #129

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #127 от "Е Кънев Ти се оказа много тъп, за това":

    В случая тъпият си ти !
    Всичко, което си написал, че искаш е именно сверзано с изpoда Пyтин. Докато не се изpита цялaта пyинcка пaплaч от България живота на българите не може да се подобри !
  • 130 Оооо

    2 0 Отговор

    До коментар #125 от "Яяя":

    Затвори си плювaлникa бе дoлнопpoбен пyтлеpаст !