1 Март, 2023 13:36 4 981 91

Росен Карамфилов пред ФАКТИ: Уволнението на Морфов е един вид абсолютен публичен линч над свободата

  • росен-
  • карамфилов-
  • сашо-
  • морфов-
  • народен театър-
  • велислава-
  • кръстева-
  • протести

Може би и това е големият проблем, че казусът стана личностен, казва писателят

Росен Карамфилов пред ФАКТИ: Уволнението на Морфов е един вид абсолютен публичен линч над свободата - 1
Снимка: Личен архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Александър Морфов е един от последните истински революционери. Някога революционерите са били разстрелвани. Сега биват уволнявани дисциплинарно. Това обаче не ги прави по-малко велики. Запомнете това лице. Един ден светът ще стане послушен и пълен с овце, които вървят в права линия. Тогава ще се сетите за Сашо. За неговите бунтове. И ще заревете с глас. Това написа писателят и журналист Росен Карамфилов, след като се разбра, че главният режисьор на Народния театър – Александър Морфов, е уволнен. Това е само половината от новината. Другата половина е, че Велислава Кръстева напусна поста ПР на театъра. И това някак трябва ли да означава край на сагата… Ето какво сподели по темата Росен Карамфилов пред ФАКТИ.

- Г-н Карамфилов, как гледате на сагата в Народния театър, която май има финален етап…
- Това е някакъв абсурд. Ако някой ми беше казал, че ще се случи подобно нещо в Народния театър, нямаше да повярвам. Морфов е един от най-великите български режисьори. Човек, който със стореното от него и присъствието му в театъра, е една институция. Александър Морфов не е просто име? Когато кажеш Александър Морфов, първото нещо, което ти хрумва, ако си нормален и мислещ човек, е какво е направил той. „Сън в лятна нощ“, „Полет над кукувиче гнездо“, „Хъшове“, разбира се. Трябва да има елементарна благодарност към такива хора, направили много през тези години. В този смисъл дисциплинарно уволнение на Александър Морфов е един вид абсолютен публичен линч над свободата, над правото на свобода. Непростимо е.

- Но пък срещу това имаме правото на един човек да работи в театъра. Казусът като цяло стана по-скоро личностен?
- Може би и това е големият проблем, че казусът стана личностен. Намеси се и политически въпрос, станаха много неща. Но не трябва да забравяме всеки един такъв човек, какъвто е Александър Морфов. Какво се случва и то в момента? В момента страшно много колеги на Морфов протестират. Ще има и още протести. Ето това е правото да изразиш свободно мнението си.

- Виждаме разделение в Народния театър…
- Ето това е абсурдът. За мен е необяснимо как и защо се стигна до този момент. Да, Александър Морфов е по-свободолюбива, по-бунтарска личност. Това го знаем отдавна. Той си е просто такъв като човек, няма нищо лошо човек да има индивидуалност, да бъде себе си, да бъде искрен със своите убеждения - каквито и да са те. Талантът, в крайна сметка, носи характер.

- Няколко месеца сага… Сега Александър Морфов е уволнен, а Велислава Кръстева напусна. Това ли е завършекът…
- Не мога да знам точно какво е, защото аз не работя в Народния театър и не знам точно какво и как се случва. Но имаме и виждаме едно престъпление спрямо личността на Александър Морфов. Не мога да подмина това, което се случва с него. С този човек аз съм свързан.

- Каква е връзката?
- Той беше много близък приятел на моя баща Кольо Карамфилов. Последните събития в Народния театър показват ясно кой кой е. А, повярвайте ми, Сашо Морфов не е „никой“.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 57 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дааа

    41 24 Отговор
    Хунвейбините от жълтите павета ще вият до бога! Това ЛГБТе е типичен пример!

    Коментиран от #10

  • 2 Бончо

    34 26 Отговор
    Възраждане са в тотална изолация. Фашистите от крайно-дясната популистка партия, остават изолирани, в малцинство и без подкрепа.

    Коментиран от #20

  • 3 ТаУмВзе

    30 5 Отговор
    Да си Селтак е душевно състояние, не локация!
  • 4 Апф

    38 25 Отговор
    Големо важно, то нито читави актьори има, нито постановки нито режисьори. Всичко мирише на джибри, но пък самочувствието е като за Робърт Де Ниро и Ал Пачино заендо.

    Коментиран от #44

  • 5 на коя свобода бре?!?

    30 19 Отговор
    да бъдеш простак ли?!?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Миризлив пор

    45 28 Отговор
    Пиян изкъртил табела и драскал глупости по вратата на колежка по политически причини. След това обявява някой за "гербераст" и по политически причини го изгонва от трупата, което си е дискриминация. Извинявам се, но там е мястото за изкуство а не за правене на политика и дискриминация, още повече в нетрезво състояние.

    Коментиран от #85

  • 8 Винкело

    21 21 Отговор
    Не се коси, Трендафчо! Театрите Вахтангов, Таганка, Маяковски, Аександрининския... вече се надцанкват с оферти за нашия "велик режисьор"!
  • 9 ГЛАВАНАК БАНКЯНСКИ

    20 22 Отговор
    По Сталински - Няма човек, няма проблем! Надеждата ни е в младите политици. Ако оставиме отново крадците да се разпореждат със съдбите ни, загубени сме. Комунистите нищо старо не са забравили и нищо ново не санаучили. Те толкова си могат.
  • 10 ТтТ

    33 35 Отговор

    До коментар #1 от "Дааа":

    Този нещастен режисьор трябваше веднага да го изгонят! Сега това е политически шарлатанизам, да омаскарят ГЕРБ!
  • 11 Театровед

    30 17 Отговор
    Талантът на Морфов като режисьор е неоспорим, но поведението му е оспоримо. Морфов не работеше в България 7 г. ,през които беше в Русия, Василев го върна в България в Плевенския театър, когато беше директор там, след това го назначи за гл.режисьор н Народния театър и върна сцена емблематичната му постановка " Хъшове" и "Животът е прекрасен". Последователните и смел в изказа си Морфов беше назначен за директор на Народния театър от министър Вежди Рашидов от Герб, защо анти-герб прие назначението, след това не се чу гласа му на протест срещу Мариус Донкин от ДПС,когато свали постановката му "Хъшове"? Защо когато е назначен от Василев за гл.режисьор и Кръстева е била вече там не е протестират,а се сеща 3 м.след това, защо сред като надраскване вратата се крие 2 дни и не си признава, поради което Василев търси съдействие от полицията да издири неизвестния хулиган и е в пълното си право,защото е хулиганска проява върху имущество на театъра.Защо Морфов достойно и честно публично не се възпротиви срещу присъствието на Кръстева в театъра, защо продължи с драскотина по вратите и на директора? Това не е интелигентен протест на свободен човек и не е смел герой. Смелият герой се появява лично пред хората и се бори за каузата си. Хулиганските прояви по тъмна доба и криенето не говорят за смелост, а за друго- създаване на смут и разделение между хората.Освен това смелия човек няма нужда от говорители, какъвто е Валери Йорданов, защото сам говори.

    Коментиран от #73

  • 12 Първан

    26 14 Отговор
    Ами няма такава държава, в която, понеже си велик творец можеш да пръскаш екскременти на основание невнятното ти моментно душевно състояние по всички околни, които не са ти по вкуса. Изобщо не зачеквам въпроса за правната уредба, защото той е пределно ясен. Точно Морфов нанесе политиката в Народния Театър - светинята на (различно-)мислеността и душевноизразяването. Щом не можеш да преглътнеш, някак, съдбата на околните, даже когато тя няма отношение пряко към твоя си животец - очевидно нещо не ти е наред, пък колкото и ще да си велик. Не е гражданско, някак си. Не коментирам какво означава "Главен режисьор", какво точно той "Главнорежисира", получава ли ресурси за тази си роля, като права и възнаграждение и т. н. Интересно ми е Копола или Спилбърг, да речем, дали са се опирали на някой "Главен режисьор", да речем... Още по-странно е да има такова животно в театъра, където всяка постановка си е толкова индивидуална, да не кажа уникална, че просто думи нямам...
  • 13 Чичак

    13 14 Отговор
    Постановката "Уволнението на Морфей"....
  • 14 Даааа

    24 15 Отговор
    Талантът на Морфов да драска стени и врати е голям. Луд не, ами луд.
  • 15 Чекмедже бабаит

    6 4 Отговор
    като се научи моркова да краде както трябва ще го назнача
  • 16 ЕДГАР КЕЙСИ

    9 9 Отговор
    ТОЗИ НА СНИМКАТА ИМА ......... ВИД НА ИхИхТ ......... ФАКТ !
  • 17 Марио

    24 14 Отговор
    Значи Морфов може да " линчува" по политически причини..
    Но, него не може !
    Жалки малки мъжлета като тоВА Росен Карамфилов!
    Какъв е този култ към един режисьор, който е " революционер" като се насмуче.
    Смешковци!
    По мъжко е да кажете- уважавам го защото е против Борисов и Доган, а не да квичите дни на ред, колко е смел.
    София се превърна в жалко, жълтопаветно блато, където хора които не са изкарали един, един мъчен лев през живота си, непрекъснато ни се подиграват, защото са сметнали егото си за качества.

    Коментиран от #30

  • 18 Само споко

    20 12 Отговор
    Много талантлив този Морфов, ама все на държвана хранилка иска да бъде. Да ходи в Холивуд или при Зуека - там са истинските таланти!
  • 19 Чорбара

    15 13 Отговор
    Много фес ,много нещо.Марш в родината майка боклуци.
  • 20 Само Възраждане

    8 21 Отговор

    До коментар #2 от "Бончо":

    Единствената Българска партия!Партията на Българския Народ!
  • 21 Пръц

    13 10 Отговор
    Наднорменото тегло на този млад мъж “журналист” трябва да бъде сигнал за всички мъже подлежащи на мобилизация,която чука на вратата да обърнат внимание на своята физическа подготовка ,а не да се изявяват като защитници на някакви псевдо режисьори,с които ще бъдат заедно в окопите

    Коментиран от #88

  • 22 Морфов

    21 11 Отговор
    кога и да го бяха уволнили,все щяха да са закъснели!Няма място в Театъра за такива екземпляри!
  • 23 Доста

    13 6 Отговор
    Са им големи заплатите ми се струва
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 А бе каУн

    22 4 Отговор
    А да свалиш някой от участие в театрална постановка само ,защото не споделя твоите политически възгледи ,как ще го коментираш!?
  • 28 Азис

    7 7 Отговор
    Трябва да е директор
  • 29 И тези всички постановки

    12 12 Отговор
    За Стамболов трябва да се свалят от сцените. Абсолютна лъжа и манипулация са. Стамболов е една от най срамните личности в историята ни. Доказан убиец и крадец на чифлици и имоти
  • 30 Даааа

    18 7 Отговор

    До коментар #17 от "Марио":

    режисьор -" революционер" ама истината е че си е Чисто луд.
  • 31 Грую

    23 6 Отговор
    Голямо рЕване за един самозабравил се алкохолик.В театъра няма място за политически пристрастия.
  • 32 Да ходи в някой частен

    13 7 Отговор
    Там да драска психото
  • 33 Ха,ха

    12 6 Отговор
    Чемодан,вокзал и Москва.Тук няма място за комундрели.
  • 34 гост

    8 16 Отговор
    Какво очаквате от една потурнашка държава? не ходете да гласувате и следващият като Морфов може и на бесилото да го качат полуграмотните чалми!!!!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 и защо ?

    2 3 Отговор
    Защо изтрихте коментара ми ?
    Нито имаше обиди, нито имена, просто мнение за ситуацията.
  • 37 комунистче

    12 11 Отговор
    не е свален щото е от дадена партия, а щото е некадърник, трябва да изгледаш само едно негово телевизионно участие, за да разбереш че не става за актьор, той ако беше кадърен, нямаше да се запише в партията, да му отворят хранилка някъде, той и сам си го признава това пред Морфов, в прав текст, ГЕРБ са некадърници и лапачи, ДПС са арогантни типове, за пореден път се показаха какви са с този случай, като я защитите вашата Велислава, какво ще постигнете, по симпатични ли ще изглеждате, или по принципни, и на децата е ясно че тя е политическо назначение, и едва ли работи нещо съществено там в театъра, продължавайте да натискате против Морфов, още да се разчуе този случай

    Коментиран от #41

  • 38 6543

    17 7 Отговор
    Щом другаря Морфов си позволява да "коли и беси" по политически причини, напълно нормално е и неговото уволнение за същото.Като иска да се занимава с политика ,да се кандидатира за депутат.
  • 39 Тунджа 200

    16 4 Отговор
    Високомерни муцки Сашо Тунджански да прави на жена си. Като е на договор, ще го спазва. Бил обиден. Че да не взема аз да се обидя, на ПОРЕДНИЯ опит на умнокрасиви да превратаджийстват? Черен аман от ситни човечета с огромни амбиции. Да си прави своя сцена, където ще си прави каквото си иска. Но нещо не му стиска, май. То не е като да меташ плакати и гледаш зад черни стъкла на пенджури, докато работлими пчелички мислят да финансиране, декори, реквизити, организация, реклама, заплати, данъци... Наш Сашко това не го вълнува, има се хъш. Дай му да дращи, крещи и доносничи уж все на ползу роду и нравите. Той не е от тях, как Сийке. Хич биля.
  • 40 Павел пенев

    16 12 Отговор
    Турските филми влязоха в българския дом а турската култура трябва да влезе в Народния театър чрез ДПС. Вижте колко умело ни правят турски вилает. Започнаха с вноса на домати краставици,патладжани и тиквички. Закупиха наши основни предприятия като инвеститори. Продължиха вноса с бяла, черна техника и автомобили Рено. Сега внасят газ с перспектива за петрол и ток. Направиха от Левски и Ботев терористи и предатели на българския народ, имат искания за премахване на националния празник 3 март, а Доган цъфна и в театъра чрез В.Кръстева и директора Василев. Честито демократи с евроатлантически ценности. Да му мисли народа-гладен,беден и болен.

    Коментиран от #43, #80

  • 41 Верно ли

    5 7 Отговор

    До коментар #37 от "комунистче":

    Що не се скриеш някъде ами се излагаш.Да беше казал, че е некадърен а не "герберски боклук".Всъщност руската алкохолизирана марионетка каза,че като артист го харесва но не и като симпатизант на ГЕРБ.
  • 42 неразбрал

    4 7 Отговор
    Ама какво толкова, никой не е застрахован от уволнение
    А вдигнахме врява до небесата, добър бил,... лош бил
    А за войната нищо не казвате, а, защото Украйна настъпва бавно , но методично
  • 43 Така е другарю

    9 6 Отговор

    До коментар #40 от "Павел пенев":

    БКП - БСП до там ни докара.Окрадоха българския народ и съсипаха държавата.

    Коментиран от #64

  • 44 разсмя ме

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Апф":

    НО Е ВЯРНО, абсолютно вярно. То е като вечно номинираната, но не класирана
    Ама карай, джумбиш да става
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 абе,

    18 4 Отговор
    сашето репресиран ли го изкарахте?!? смех, та смех! значи сашето политически може да репресира на работното си място, а него не могат да пипнат?!? аде бе, страшно умнокрасивитетско мислене! саше, там дето си вадиш хляба, не си вадиш ни онуй, ни байряка!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 коментар1

    18 3 Отговор
    Морфов прави панаири и злоупотребява с емоциите на хората по линия "патриотизъм" и всички останали опорки за разделение на обществото ала Волен Сидеров... Не на нас тия...
  • 50 ГОЛЯМ РЕВ

    15 5 Отговор
    НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИЯТ ПЛАНКТОН
    ИЗГОНВАНЕТО НА ТАЛИБАН КОЙТО СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ДАВА РОЛЯ НА АРТИСТ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИ ПРИСТРАСТИЯ БИ ТРЯБВАЛО ОСВЕН С ИЗГОНВАНЕ ДА СЕ НАКАЗВА И С 20 ТОЯГИ НА ГОЛО А МОРФОВ Е РЕВОЛЮЦИОНЕР СЛЕД ПОЛОВИН ЛИТЪР
  • 51 Бивш левскар

    15 5 Отговор
    Пиян Санде си е един завършен алкохолик и нищо повече. Знаме на пейзаните.
  • 52 значи,

    11 4 Отговор
    отивам аз при шефа и му викам:
    шефе, изгони иван, той от пп-то, ходи с кико на изборите! няма да бачкам с него!
    пък шефа ми вика:
    ами като не щеш, оди си!
    и драма няма!
  • 53 И този,

    4 15 Отговор
    Човек с това мнение,подкрепям
    напълно.Доган и култура???
    Този нещастник,сведе всичко
    българско до анадолски прийом.
    Морфов,го оставиха сам.Страх
    има,за да няма Буново 2.

    Коментиран от #54

  • 54 коментар1

    14 5 Отговор

    До коментар #53 от "И този,":

    Всичко това са глупости, които целят да насаждат напрежеие в обществото. Добре направиха, че махнаха Морфов и госпожата ПР-ка, защото вредят на изкуството с политическите си закачки, на които щем-не щем трябва да сме свидетели.
  • 55 Морфов

    6 4 Отговор
    Е москал
  • 56 🇧🇬🇪🇺💯

    4 9 Отговор
    🇧🇬❗️Конфликта в НТ не е на междуличностна основа, кофликта е на Политическа Основа в Държавна Институция която би трябвало да е над всекидневието на политическите боричкания и дрязги в България и понеже театърът е място на което се създава Култура и “Art” в Западният Смисъл на Думата и последното което затваря кръгът за НТ, е че (НТ) е
    :) запомнете това, е “Държавен Театър❗️, като такъв ПР на НТ няма право да ходи и открива Политическите Кампании на която и да е Партия❗️
    След като Морфов е говорил с Директора, ясно е че конфликтът се првръща в конфликт м/у :)
    ❗️Геният и Неговият Наставник❗️
    Даже има книга написана за Конфликтът м/у Константин Победеносцев и Фьодор Достоевски❗️
    Единственият начин да бъде върнат Сашо Морфов в Народният е Протест 24/7 пред Народният Театър, докато Морфов бъде възстановен на работа а
    Директор Василев бъде Уволнен поради невъзможност да се справя с работата си❗️
    Comprende Compradore ❗️

    Коментиран от #58, #60

  • 57 Морфов

    7 5 Отговор
    Е производна дума от
    МОРФИН
  • 58 добре ги

    7 2 Отговор

    До коментар #56 от "🇧🇬🇪🇺💯":

    манипулираш нещата, ама ти се чудя на акъла що тука се пробваш, сред хора, които следят нещата и са наясно със ситуацията! пробвай се на махленска сбирка на партийката си, там може и да успееш!

    Коментиран от #59

  • 59 🇧🇬🇪🇺💯

    1 6 Отговор

    До коментар #58 от "добре ги":

    🇧🇬:) Благодаря за добрата оценка, ще се радвам моят “пост” да допринесе за завръщането на Сашо Морфов в НТ❗️
    🇧🇬 note: тук съм подредил нещата и технологично съм се опитал да обясня на българските граждани, къде е проблемът❗️
    Самият аз от Театър не се интересувам, макар че имам преки наблюдения как стоят нещата отвътре в български театри, това е друга тема на разговор❗️
    Comprende Compradore ❗️
  • 60 коментар1

    3 1 Отговор

    До коментар #56 от "🇧🇬🇪🇺💯":

    И какво, като има книга за Константин Победеносцев и Фьодор Достоевски? хахаха! Тия на някоя от женския пазар..., само дето е интересно едно разсъждание на база така гръмкото постче, ей така... теоритично...пожене сме абсурдистан, акоо...е спретнато между него и нея и може би още хора и така "врага" си имат свой човек в лицето на морфа вътре, по-здраво монтирант в очите на патрЕотичното общество, от който и да е директор? Слагат балъка от провинция, който възражда потъпканата слава на "бунтаря", бутат му обществено не Ок, както е модерно да се казва, ПР-ка, правят сканадл с нея, слагат "бунтаря" за обществен Герой, бутат директора и нея и пир! хаха, Гениално, да не верваш.. изтъркаха ви се номерата.
  • 61 Един

    8 2 Отговор
    Нещо не си добре.
    Какъв революционер е ,драска,крие се и други говорят и го защитават.Никой не говори за таланта му.Ако е такъв герой трябваше да излезе достойно и да каже,а не драскам,крия се.Добре че дойде Василев,че върна Морфов.Народа е казал,,Няма не наказано добро.
  • 62 народа

    12 3 Отговор
    Аре бе,тази пияница ми дойде в повече вече.Обвинява в политически пристрастия ,а той самия има такива.Това какво значи,ще за тези жътопаветни демократи не съществува друг избор освен техния. В тази измет ,сбирок от джендъри,гейове,идиоти,пияници,наркомани няма нищо демократично.Те са прикрити комунисти!

    Коментиран от #70

  • 63 Сашко

    3 1 Отговор
    Мишурно стягах Александър Морфов за министър след такава реклама за него?
  • 64 Павел пенев

    3 8 Отговор

    До коментар #43 от "Така е другарю":

    Дотам ни докараха СДС,ГЕРБ и Доносническа България с парите на САЩ, ЕС и Сорос но явно интелектуалното ти ниво е такова, че едва ли ще разбереш.
  • 65 идва ми вповече

    7 2 Отговор
    Свободията и прекалената употреба на алкохол, драги, докараха нещата до този етап. Погледни твоята заплата и неговата. Само защото блещи глупости и създава шедьоври не му позволява свободията, защото има по-точни начини на изразяване на несъгласие
  • 66 666

    11 4 Отговор
    Леле какви хвалебствия за един боклук. Той може да е "велик режисьор" но като личност е жалък и дребен човек. Да си заминава за Москва там плащат много на такива подлоги като него.
  • 67 Анастас

    3 3 Отговор
    Направо Морфов е за Таганка да пее и танцува там с готините рускинки!Машалаа ефенди на харлия да е.
  • 68 БСП на Бунището

    4 3 Отговор
    Комунизъма се завръща!!!Срам...
  • 69 Тома

    6 5 Отговор
    Като чета коментари виждам колко е прав най големия политик и полиглот боко тиквата.Аз съм прост и вие сте прости

    Коментиран от #75

  • 70 Иво

    6 2 Отговор

    До коментар #62 от "народа":

    Даже не са прикрити а истински комунисти и русофили.
  • 71 Електра

    6 5 Отговор
    Щом Морфинов е комунист революционер, да му направим приживе паметник на това пианде, прегърна с Рашков дамаджана, все пак Г.номската партия и ППтата бяха в коалиция с комуняците...
  • 72 ха ха

    3 2 Отговор
    звучи комедийно, особено за Морфов - или целта е пародия?
  • 73 ясно

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "Театровед":

    добре е попил путинизма като начин на работа и управление
  • 74 Ванката

    7 5 Отговор
    Ха ха революционер, щели да го наредят до Ботев, Яворов и Левски, ха ха ха. А ма много си прост Саше и много нафиркан.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Перо

    7 5 Отговор
    Един джендър по-малко. Браво на директора на Народния театър!
  • 78 Монтьор на немски коли

    4 5 Отговор
    КАРАМФИЛООООВВ....МНОГО СИ ЗЛЕ БЕ МОМЧЕ!!!! АМА МНОГО....УЖАС !!!!
  • 79 Най-вероятно

    3 5 Отговор
    Битка между алкохолици
  • 80 Един

    6 2 Отговор

    До коментар #40 от "Павел пенев":

    Що за глупости говориш,турски филми цял свят купуват и показват.Турците не ни заставят да ги вземаме,ние сами ги показваме.Плодове и зеленчуци от Турция,но и от Гърция и са евтини и вкусни.Никой не заставя народа да ходи на пазар в Одрин,да се лекуват,да си търсят лекарства,които са евтини.Да не продължавам.,Ние сме съседи и това е нормално.Никой не не е виновен че сме смотани,с една дума,,На кривата ракета, космоса и е крив.,,
  • 81 Какъв революционер

    6 6 Отговор
    най- обикновен вандал и скандалджия. Ако беше революционер щеше да отиде при директора и да си подаде сам оставката. Не може да правиш партийни свади срещу една жена. Демократично е тя да има право на труд, както всеки човек. Като не му отърва, да си ходи в Русия.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 6548

    4 0 Отговор
    Сега разбирам защо Донкин(бившият директор) държеше Морфов далеч.
  • 84 Обикновен инженер

    3 2 Отговор
    Не е моя специалност, но съм съгласен с автора на статията. Един доказан талантлив творец е уволнен, а една калинка не. Театърът има нужда от артисти/актьори и режисьори/ и сценични работници/осветители, озвучители, чистачки/ а не от калинки на синекурни длъжности. Но това е позорната политика и практика на ОПГ ГЕРБ. Един актьор от този театър каза, че са го карали да пише обяснение какво е говорил по медиите. Отнемат му гражданските права. Трябва да се уволни директорът и да се остави само счетоводителят , сценичните работници и артистите.

    Коментиран от #86

  • 85 Коректен

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Миризлив пор":

    Не му е колежка, а калинка.
  • 86 май те е страх да отидеш на доктор

    3 0 Отговор

    До коментар #84 от "Обикновен инженер":

    кат се знаеш що за инженер си?!? значи викаш щом е талантлив, може и на сцената да се изс@ре и л@йното му ще е талантливо и ще му изръкопляскаш?!?
  • 87 къф хубав чиляк сашето

    1 1 Отговор
    „Защо в Плевен търсят Морфов? Взел 50 000 лева хонорар за постановка в плевенския театър, но не свършил нищо“
    препратка няма да дам, например към брейкинг нюз щото ще изтрият поста, ама с малко труд може да я намерите сами

    Коментиран от #91

  • 88 Ами всъщност

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Пръц":

    Точно такива едва ли ще бъдат мобилизирани щото ще се покрият веднага по един или друг начин, в момента когато стане ясно че мобилизацията е само въпрос на малко време народа ще тръгне масово да изчезва или да си купува медицински че е негоден за военна служба! Така че за пушечно месо в угода на господаря (каквато всъщност ще бъде идеята за мобилизацията в БГ) ще бъдат "хванати" само някои (основно читавите хора и такива без връзки) , а най-големите отпадъци ще се скатаят както винаги се случва! Дано БОГ не позволи българи да умират заради чуждите интереси, само с Божията Помощ имаме шанс да оцелеем като народ и държава в тези трудни времена!
  • 89 МОРФОВ Е ПРЕСТЪПНИК

    1 0 Отговор
    ТОЙ СЕ ПОДИГРАВА С ДПС , А ДПС ТОВА Е ДОГАН ! МОРФОВ ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА ЗАМИНЕ ЗА СИБИР !
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Люси Дяковска

    1 1 Отговор

    До коментар #87 от "къф хубав чиляк сашето":

    Васко, ти ли си директоре?