Last news in Fakti

20 Август, 2023 16:00 3 373 134

Кирил Петков: Истинската драма на президента е, че той просто не иска неговият главен секретар да бъде сменен

  • президент-
  • главен секретар на мвр

Още в миналото редовно правителство този главен секретар не се справяше, но президентът застана плътно зад него и отказваше да подпише неговата смяна, просто защото му беше верен

Кирил Петков: Истинската драма на президента е, че той просто не иска неговият главен секретар да бъде сменен - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Зад повечето политици, които се надъхват с псевдопатриотизъм, се крие една проста истина - искат повече власт или не искат да отстъпят власт, която вече са имали. Нека си кажем обаче честно за какво реално става дума!

Всички разбираме, че истинската драма зад думите на президента е, че той просто не иска неговият главен секретар да бъде сменен, въпреки показните убийства, ужасяващите престъпления на насилие и смразяващи криминални хроники.

Още в миналото редовно правителство този главен секретар не се справяше, но президентът застана плътно зад него и отказваше да подпише неговата смяна, просто защото му беше верен. Стига толкова. Сигурността на хората е по-важна от нечия лична нужда за контрол.

Няколко думи и за националния празник, който псевдонационализмът е взел на мушка като лесна мишена за популизъм. Аз лично уважавам 3-ти март и се радвам, че въпреки грозния протест на Възраждане бях на паметника Шипка като премиер и поднесох моя венец, коленичейки пред саможертвата на българските, руски, украински и други войни, които са дали живота си за идеала за свободна България. Този празник е много важен ден за българската история и ще остане важен завинаги. Аз искам да е празник, който цяла България празнува и да не забравя никога.

Всъщност 3-ти март става национален празник едва след 1990 година, като преди това бе 9 септември, така че националният ни празник е 3 март само в най-скорошната ни история. Предложението за 24 май не отнема силата на 3 март, нито го омаловажава. И двата празника ще продължават да се празнуват от целия българки народ.

Предложението 24 май да стане национален празник е, за да кажем на идните поколения, че просветата, културата, писмеността са в сърцето на България и нейният бъдещ просперитет зависи от образованието на младите българи. В един глобален свят, в който всички нации се конкурират, тези, които поставят образованието като техен най-голям приоритет, са нациите, които ще бъдат най-успешни, най-проспериращи и най-богати. Всички българи осъзнават тази истина дълбоко в себе си и затова се стремят да образоват деца си.

Така че мили псевдонационалисти, за Ваше съжаление, никой нито омаловажава историята и героичните действия на българските борци за свобода, нито саможертвата на другите народи и 3-ти март ще остане свят празник за всички българи. Мечтата ми е обаче нашите деца да знаят, че са потомци на просветители, чийто труд и просвещение са дали светлина не само на България през най-успешните златни години в историята ни, но и са ограмотили половин Европа, включително и руския народ, който приема Кирилицата точно от знанието, развило се първо в Преславската книжовна школа.

Нека Вашият остър глад за власт и популизъм да не се крие зад противопоставянето на двата толкова светли празника, защото докато историята е като корените на едно дърво, без които то не може да живее, то знанието и образованието са неговите листа, без които то няма бъдеще.

България може да бъде отново велика и просперираща страна, когато знанието и образованието са поставени в култ за бъдещите поколения. Точно там се крие истинският патриотизъм, който гледа и към бъдещето на нашите деца.

(Текстът е от Фейсбук страницата на Кирил Петков)


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 121 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Коментар до #7:

    176 31 Отговор
    Не Президента отгледа Мастии да го лаят ,...Там му е грешката !!!!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Христо

    166 29 Отговор
    Заткни се, Про100! Лъжлива уста
  • 5 тъпуту

    142 24 Отговор
    ше висиш на улична лампа
  • 6 Коментар

    171 31 Отговор
    Кирчо пак сам се вкарва в приказка и от лъжите му ще му порастне носа като на Пинкио хаха.Бил уважавал 3-ти март,но истина е ,че точно неговите хора излезнаха с предложение да сменят празника.
    Кирчо,не лъжи!
  • 7 !!!?

    49 128 Отговор
    Драмата на съветските възрожденци - всеки е хванал по един паметник на "вечната дружба", бълва пещерен популизъм и чертае "червени линии" !!!?

    Коментиран от #38

  • 8 кюмюра от Драгалевци

    166 25 Отговор
    Истинската му драма е че вие с Кокорчо изпълзяхте от дупките на негов гръб !Никой не ви знаеше че сте живи а сега след КРАНА ЗА ГАЗТА сте известните Парапета и Кокорчо
  • 9 ггг

    146 20 Отговор
    мда малко АЛА БАЛА само незнам утре ако има избори дали ще влезнат в парламента господата от промяната :)
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Българин

    129 18 Отговор
    ай стига с тоа шарлатанин да ни занимавате....
  • 12 Българка

    30 145 Отговор
    Истината е, че пРезидентът иска цялата власт и завой на България към Азия. Срамувам се ит протежето на Решетников. А относно това, че 3-ти март и 24-ти май са и ще бъдат официални празници ,които не трябва да се противопоставят един на друг съм съгласна. Изборът 3-ти мярт да ни е национален празник е на БСП с постановление. Те отмениха 9-ти септември (началото на съветската окупация у нас) като национален празник и го замениха с друг, свързан с Русия. Истината е, че ако трябва да се прекланяме пред загиналите на връх Шипка, Никола, то това трябва да е през лятото на 19.08.
  • 13 колко рева бай Петко да не падне от стол

    118 20 Отговор
    Кирчо не уважава 3 март а само 3 вида мъни !
  • 14 Червената шапчица

    98 12 Отговор
    Гуда от връо - А демокрацията направи така че, тази категория индивиди да изплават отгоре над "водата", като това, което излиза отзад под гърба на човека.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Канадски българин

    32 38 Отговор
    24 май с реп сев Македония ли ще го празнуваме? Те ни имат за татари, както и Русия определя волжка България за република Татарстан.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 интересно

    66 6 Отговор
    кой беше 6 месеца премиер и кой беше преди това служебно правителство, т.е. има няма около повече от година? И президента и вие сте за едно място - да си вземете бойко и в белене да си държите един на друг кирките и да копате камъни, а меди да ви мотивира.
  • 19 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    22 7 Отговор
    Според мен,Нюргюл има реми в Джоба,а това означава ,че може и да ....победи!Мина през опасни води и вече се кротна в малко по-добър ендшпил!
  • 20 Мда

    17 70 Отговор
    Браво! На руските слуги трябва да им се обяснява като на побавноразвиващи, но пак се съмнявам да проумеят!
  • 21 Реалист

    82 6 Отговор
    На Кирча баща му бил доносник на ДС преди 1989г
  • 22 Българин

    73 8 Отговор
    Киро обратното на острото да прочете закона, там пише как се отстранява главен секретар. Да не се окаже, че е ваш тоя секретар?
  • 23 Жеко

    69 7 Отговор
    САЩ се изгавриха инсталирайки ром начело на ПП
  • 24 ПОМАКЧИЕВ

    67 4 Отговор
    ТЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ТАТКО ПЕТКО И АСАНЧО ОМЕРОВ И БАТ БОЙКО БИЛИ ПРИЯТЕЛИ КАРЕТИСТИ И ЗАТОВА КАРАТИСКИА КАРТЕЛ ША УПРАВЛЯВА Б.Г. А БЕ ТЪПАНАРИ ТОВА Е МАФИАТА ТА НА КИРО ЛЪЖЕЦА БАЩА МУ ША РЕШАВА СЪДБАТА НА Б. Г. ЗАТОВА ДУМНАХА АЛЕКСЕЙЧО.
  • 25 Коментар / нали съветват- напиши комента

    79 8 Отговор
    Истината драма е, че Кирил, Асен и новата им дружка ББ са още в политиката. Това е истинската и тъжна драма. А това не предвещава нищо добро за България.
  • 26 оня с коня

    70 9 Отговор
    още ли някой някой вярва на тоя шут!!
  • 27 зъл пес

    12 56 Отговор
    Прав е тоя,въпреки че не го понасям.РРадев хем не иска да освобождава гл. секретар,хем реве че МВР не се справя с престъпността.
  • 28 дядото

    65 8 Отговор
    не при президента,при теб има драма.президента го избра българския народ с пряко гласуване.теб никой не те е избирал,присадихате краварите,а се опитваш да се правиш на велик.за целия преход българия не е имала такова антипатично п а р в е н ю в политическите кръгове
  • 29 Вие сте история

    57 6 Отговор
    Кирчооо истинската драма ще е на изборите когато загубите катастрофално, а след това и вие с гербавите ще се отечете в канала на историята. Вашата свърши колкото и да не ви се вярва.
  • 30 Макето

    57 5 Отговор
    Истината е, че вие от бившата ви партийка вече(защото няма да получите и субсидии следващите избори) сте ПРЕДАТЕЛИ!!!
  • 31 Орел

    32 3 Отговор
    Това е ПРОСТОТО обяснение.
  • 32 Пожара

    4 20 Отговор
    И Кирлю и Пембен Мразеф са долняги ма по голема трагедиа е каде Кирю е верно угадал сегодня историчната истина! А тя е каде требе да се промени нацеоналнио празник ма я естествено сме против 24 май и веднага че ви кажеме почему! А потому что он е одново и пак измислен недомислен празник, потъпкваш паметта на теа кои са я саздали таа наша азбока! А са я саздали не болнавите гръчета-попчеа Кирил Методи и брат мо а Костя Преславски и Клим Охридски! Затва е най потходяшто нацеонален празник шести или двайсе и фтори септемри! Е некои че продалжават като родени,израсли и решени да продалжат да робуват да си празнуват 7 ноембри.

    Коментиран от #46

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Бамбука

    8 26 Отговор
    Президента е главно командващ българската армия, напълно немодернизирана. Какво повече може да се каже ? Между другото МВР трябва да е извън неговите пълномощия, отговаря за вътрешното положение на България - борба с престъпността.

    Коментиран от #98, #99

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Васко делчев

    55 5 Отговор
    Този безмозъчен плондери наистина ли си мисли, че българите го приемат за политик!?! Истината е, че го приемаме за сащски агент назначен от тях да изпълнява сатаниската им политика... Подобна измет ни управляваше и преди 89-та, но тя поне успя да използва господаря си да изгради няколко Българии . Тези не са в състояние и градски нужник да изградят. Ще ги потрсею още малко и ще ги изпратим в средата на атлантическия океан да си изповядват евроатлантизма....
  • 37 Бегай !

    40 6 Отговор
    -Кики Простото е пътник.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Резервист

    48 5 Отговор
    Истинската драма на Просто Киро е че е лъжливо продажно ко..... Дано Президентът се престраши и разкаже подробно защо ни го на тресе!
  • 40 ЕХ ТИ КИРЕЕЕЕЕ

    36 3 Отговор
    КАК ПРЕЕЕЕЕЕЕ...вАХТЕ НАРОДАААА........!!!!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 4кмКарлукоски

    24 3 Отговор
    КойниобзаведесКироИдиото
  • 43 Дедо ви...

    37 4 Отговор
    ЛЪЖАТА И ИЗМАМАТА, ЕДИНСТВЕНАТА ФОРМА НА ОЦЕЛЯВАНЕ НА ПРО100 КИРО И КОМПАНИЯ....
  • 44 ТаУмВзе

    13 5 Отговор
    Онова Лена е бременна бре киртак! Бухахахаа

    Коментиран от #102

  • 45 Стамислав

    37 4 Отговор
    Ааааа тоя ква пошла карикатура излезе!!
    Страшно неприятен!
    Като се сетя колко интелигентни хора му вярват и гласуват за него,направо ми се иска да размажа мазната муцуна продажна!
  • 46 Огън

    27 4 Отговор

    До коментар #32 от "Пожара":

    Защо ни демонстрираш,че си прекалил със Слънцето.
    Научи български.
    Но явно си про100киро, но не смееш да застанеш с името си....
    Време е да посетиш правилния медицински специалист...

    Коментиран от #116

  • 47 Явно

    12 2 Отговор
    Кире променете закона след ваканцията на Народното събрание
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 внос от Канада

    32 4 Отговор
    Изключително рядък канадски Смигъл.
  • 51 Сечко

    34 5 Отговор
    Той и зад тебе застана президента, ама ти какво направи?
  • 52 ПОПРАВКА

    30 5 Отговор
    ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЙ С БАЩА ОРТАК С ПЕТРОВ И ДС

    Коментиран от #77

  • 53 Пха ха ха ха

    35 5 Отговор
    Кирца твойта драма е че излъга народа че си един предател но какво ти пука харвардски измамник крадлив долен алабаладжия
  • 54 Истината

    32 6 Отговор
    Не се заблуждавайте, че абвиатурата "ПП" означава "Продължаваме промяната" ! Та е съкращение от имената на хороводеца ПЕТКО ПЕТКОВ - таткото !
  • 55 ПП излъгахте президентът

    37 8 Отговор
    Излъгахте и народа. И избирателите. Съюзихте се с Тиквата , сега се избиват по между си.
  • 56 Кирцааа

    28 8 Отговор
    Ще има видьов ден ще си платиш скъпо греховете предателю
  • 57 мишо

    34 10 Отговор
    ВИНАГИ ПОСЛЕДНАТА ДУМА Е НА НАРОДА ТАКА ЧЕ НЕ ПИСКАЙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СРЕЩУ ПРЕЗЕДЕНТА КОЙТО Е ИЗБРАН ПРЯКО ОТ БЪЛГАРИТЕ А НЕ ОТ ПОСОЛСВОТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #62, #73, #75, #79

  • 58 ГЛАВАНАК БАНКЯНСКИ

    24 6 Отговор
    Много, много прост. А и КОЙ го излъга, че прилича на Джон Траволта? Със сигурност не го слуша главата.
  • 59 Абсурдистан

    6 19 Отговор
    Жалкото недоразумение в президентството дори не спомена, че главният секретар на МВР е негов парашутист и имаше наглостта да критикува службите!
  • 60 Като въведете

    20 4 Отговор
    Латиницата, каквато е целта на кураторите Ви, тогава коя ще е датата на "националния" ни празник? Или съгласно Плановете, не трябва да има национални държави, национални парични единици, религии, химн, един език, и какво следва: Вавилонската Кула. По много лош път сте тръгнали, антихриястиянски, обслужвате Антихриста с цифрово евро, цифров концлагер и без референдум прием на евро. Ще ни вкарате в 3-та национална Катастрофа. Вие не обичате България, не обичате и Канада, повтаряте стъпките на Трюдо, който Диктаторски се саморазправи с "Конвоят на Свободата". Кураторите ви ще ни вкарат в ТСВ, тази е мечтата на "демОнократите" в САЩ. След убийството на Кенеди и скандалът Никсън, по думите на съветниците на Буш Младши в САЩ след 1995 г. се извърши тотален преврат, и вие като все още подозирам канадски граждани, би трябвало да сте запознат с тези факти. От Василев поне очаквах повече родолюбие. Бяхте ми симпатични, но "сцената с бензиноклонката Русия" и изкривеното ви от злоба лице, ме накара да мисля, че човек, който така неистово мрази, няма място в политиката. Вие обслужвате "дълбоката държава", предупреждението на Кенеди и Големият Айк прощалното му слово.
  • 61 Доктор

    26 6 Отговор
    Най-голямата драма е, че подобни прости нищожества като тебе управляват страната.
  • 62 Сметни

    20 3 Отговор

    До коментар #57 от "мишо":

    от колко процента от българите и тогава кряскай! Ако можеш да смяташ разбира се! Хайде, ще ти подсажа: числото е по-малко от 1/3 от имащите право на глас. Знаеш ли колко е 1/3? А бе я отвори сайта на ЦИК!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Гост

    21 3 Отговор
    Киро посолството.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Здрасти

    20 5 Отговор
    А твоята истинска драма е, че Алексей Петров дади фира.. А иначе ко казаха от посолството
  • 67 Реалиста

    29 8 Отговор
    Този хем прост , хем нагъл ,гушнаха се мутрите ,крадливити депесари и тези канадски шпиони , за да хулят един достоен Българин - Президента ! Смешници, махнете се от очите на разумните българи, излъгахте жестоко народа ни , а сега с милиони и закани искате да управлявате, но се лъжете жестоко!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Гръч

    24 7 Отговор
    Простото Киро иска да направи баща си главен секлецар и доунищожител на българския народ
  • 72 Браво!

    7 26 Отговор
    Прав е Киро. Импийчмънт на рашисткото мекере.
  • 73 Кужугетович

    4 6 Отговор

    До коментар #57 от "мишо":

    Какъв Президент , Каква Подлога .
    Обичам го .
  • 74 Много напъни

    5 19 Отговор
    За избрания от Народа президент.....
    Защо ББ предложи Цецка Цачева за президент?
    За да бъде избран пуснати с парашут Румен Радев!
    Бойко отново помогна та Путин!

    Коментиран от #81

  • 75 Напротив

    4 13 Отговор

    До коментар #57 от "мишо":

    Точна ат пасолья го спуснахмье. И дабрье работает генеральчик.
  • 76 Ала бала

    20 6 Отговор
    Ала бала портокала, Лена надува на Киро кавала
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Путриот

    5 8 Отговор

    До коментар #63 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Когато има Рускиня има намесена , очаквай някоя измама или интрига.

    Дано да греша

    Коментиран от #117

  • 79 Мишо ако обичаш

    5 3 Отговор

    До коментар #57 от "мишо":

    Я се научи как се пише думата " президент "
  • 80 ЕДГАР КЕЙСИ

    5 18 Отговор
    ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА ......... РЕZИДЕНТА , НЕ Е ВИНОВЕН , ЗАЩОТО .......... ТОЙ ИZПЪЛНЯВА ЛИЧНИТЕ ZAПОВЕДИ НА ....... ZEЛЕНИЯ ЧОРАП ....... ФАКТ ! ......... (СЛУЖБАТА "ГЛАВЕН СЕКРЕТАР" СЕ ИZПЪЛНЯВА ОТ ZEЛЕНИЯ ЧОРАП) .........ФАКТ !
  • 81 Напъни се

    12 4 Отговор

    До коментар #74 от "Много напъни":

    Зя втория мандат Цецка Цачева я нямаше.
  • 82 Иво

    15 4 Отговор
    А ти щото не искаш власт за това създаде тази сглобка
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Курд Околянов

    18 5 Отговор
    Този просто ще изчезне след следващите избори заедно с цялото ПП. За ГЕРБ ще гласуват пак само зависимите от ГЕРБ, значи пак толкова. И за съжаление "Възраждане" ще са първи.
  • 85 Моряка

    15 4 Отговор
    Айде въз в Кенъдиън,докато всичко ти е на мястото.Щото българския Майдан е непредсказуем.
  • 86 Иван

    16 5 Отговор
    Абе аланколу, ти не беше ли от неговото служебно правителство? Много бързо порасна, много бързо изгоря.
  • 87 Откровен

    10 3 Отговор
    Истинската драма е ,че законите,които създавате важат и прилагат само за простолюдието и НЕ ВАЖАТ ЗА ,,КНЯГИНИТЕ"!
  • 88 Ех Канада

    22 5 Отговор
    Кирчо, по тъп си отколкото изглеждаш! На Шипка са воювали войници от Руската империя - руснаци, финландци, украинци, белоруси и т.н. люде от Руската империя. Държавите, които цитираш не са съществували тогава! Как е тате?
  • 89 Марков

    21 6 Отговор
    Омесвам се от стръвта за власт. Този посредствен търговец на дребен продукт се беше издигнат с подбутване от Козяк до министър председател. И уверено върви по пътя на техните насоки. Методично, чрез последно и с "академика", се работи за смачкване на образователната система и култура. Противно на гръмкото казано от него. От там и до опростачването на младите поколения. Сега, той нямал нищо против трети март, но да си имаме два празника. Ами ние имаме повече от два, мистър парапет. Но национален .... Направете референдум. Вие можете всичко. Включително и да спрете референдуми. Тук, в колонията България, може всичко! Стига да се каже от едно посолство.
    И, драги КП, не давай оценка кой е "псевдонационалист". Ти най малко се котираш като националист. Хората имат водачи националисти. Виж Орбан. Далече зад него си, много далеч.

    Коментиран от #90

  • 90 По-добре

    4 14 Отговор

    До коментар #89 от "Марков":

    " търговец на дрбни стоки" от натовски генерал с петалъчка на челота и продажна душа
  • 91 Бу Бу

    14 5 Отговор
    Аз пак да питам. Какво се е случило на 24Май, че да е национален празник на България. И второ питане. След като се махне сегашният Главен секретар, не се ли гласят да сложат на Кирчо човек, а може би баща му.. Единият силен кандидат АП даде фира.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Начев

    3 4 Отговор
    Президентът преглася на неговия съветник Узунов ,но другото е по важно колко цигани осиновиха с Йотова , от Турция, Албания,и Какво общо има Тодоров , с визите да кажат от Президентството .

    Коментиран от #96

  • 94 Просто Киро,

    11 4 Отговор
    Направо приемайте 4-ти юли за национален празник и да се приключват драмите със светлото джендърско бъдеще.
  • 95 Проблемът на президента е

    18 4 Отговор
    че те направи министър за да го плюеш сега.
    Кой беше чул за теб, възпитаник на 2 г. ПУЦ на ЦРУ в Харвард
  • 96 Мачев

    7 6 Отговор

    До коментар #93 от "Начев":

    Президента Радев е изтребител. Изтребва работещите срещу националните интереси.
  • 97 ХАРОН

    15 2 Отговор
    Петкин, какъв политик си ти, бе парашутист!? Искам да коментираш първите си заявки. А, именно, чао на Кликата, Шайката и Каскета! Отстраняване, дела и затвор.... Смешник, до къде ги докара тия "корупционни дела"!?
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Простия Киро с парапета отзад с нова

    8 5 Отговор
    Порция лъжи и заповеди от Галя от Козяк! Вие сте ненормални лъжци, крадци и шарлатани, а забравих и потребители на кристали!
  • 101 Как

    6 11 Отговор
    Президентът се оказа шашкънин.Язък че гласувах за него. Спечели и веднага се демаскира като платен агент на КГБ. Иска пенсия от Путин.
  • 102 Лена с парапета

    2 6 Отговор

    До коментар #44 от "ТаУмВзе":

    Тиквата е истиски мъж с голям пищов
  • 103 едно не ми е ясно

    12 3 Отговор
    на киро бащата е циг@нин
    майката цига@нка
    Как той стана канадец???

    Коментиран от #122

  • 104 КИРЧО Е НЕНОРМАЛНИК .ГЪЛЪБОВА ОЩЕ ПРЕДИ

    9 3 Отговор
    ИЗБОРИТЕ ГО БЕШЕ ОСВИДЕТЕЛСТВАЛА ............. ТО ПЪК КРАДЦИТЕ И МААЛИТЕ ГО ИЗБРАХА !
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Спорт

    16 3 Отговор
    Как допуснахме това нещо въобще да е в общественото пространство в България?
    Този измамник е по-неук и вреден дори и от агент Буда за България.

    Коментиран от #109

  • 107 КИРО Е БЕСЕН ЧЕ ИДЕ ЗИМА ........

    11 3 Отговор
    А СЪС ЗИМАТА ИДЕ СНЕГА , А СЪС СНЕГА И ТОПКИТЕ ЛЕТЯЩИ КЪМ НЕГО !
  • 108 Иванова

    3 7 Отговор
    Кирил Петков е прав в разсъжденията си за децата в България и тяхното образование. В него има голяма дупка. Как ще се навакса?! И двете дати са важни в българския календар. И всъщност защо да не се запитат младите хора, учениците и студентите как биха искали да празнуват Денят на България, кой е по-значимият за тях ден. Историята имала своето значение за държавата ни, но примери много как е оспорвана... Не липсват претенденти и за нашата кирилица. Но това е нашият официален и уникален български език.Нека го опазим! Много гордост може да се създаде у младите хора това, че са образовани на уникалния български език.

    Коментиран от #120

  • 109 КИРО ИЗЛЕЗЕ 200 ПЪТИ ПО - ПРОС ПРЕДА-

    15 3 Отговор

    До коментар #106 от "Спорт":

    ТЕЛ И КРАДЕЦ ОТ ТИКВАТА !
  • 110 КИРО И БОКО В ЗАТВОРА

    5 2 Отговор
    И СИБИР !
  • 111 А истината

    10 4 Отговор
    е,че ти си долен предател.
    Ти обезсмисли надеждата на хилядите хора от протестите.
    Вие сте срам и позор за България
  • 112 единен

    7 3 Отговор
    Заминавай при белите мечки и спаси България от твоето присъствие .Тое вредно.
  • 113 Кики

    6 2 Отговор
    Лена харесва голям бахур
  • 114 ндк

    2 0 Отговор
    не е главен секретар а е ТЪПЪН от селата на майните
  • 115 123456

    8 3 Отговор
    Киро , ти ни загробваш ! Осъзнаваш ли го ?

    Коментиран от #121

  • 116 Биби Кинг

    2 0 Отговор

    До коментар #46 от "Огън":

    Я догарай и се фъшкирвай бе кютук пембен!
  • 117 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор

    До коментар #78 от "Путриот":

    урочасах ли я,но нашето момиче я изтърва.На всичкото отгоре,тази нахална рускиня игра тъпо реми Топ и кон срещу топ 50хода.партията им премина през.....По дебютна структура пешечна по добра за бели.В мителшпила нашето не игра точно...Тае1?Цн1?правилно според мен е Оф2 и Кг3.топа от А1 мястото му е на с1!Така е според мен.рускинята след с5! получи превес.Нюргюл в по тежка позиция заигра доста инициативно и след Дд3 получи равен ендшпил ,малко по приятен за нея.Рускинята ги обърка съвсем Тс8....Трябваше да отстъпи Оф8.След още някой ход остана без пешка и загубена позиция.Толкова загубена позиция имаше,че не е за гледане.Нещо се случи...С Нюргюл и тя в цайтнот изигра .....Н4?,не знам каква контрола играят,но нюргюл нон стоп бе с малко време.Едно време поне ленчо коментираше и имаше и други журналисти знаещи шахматна нотация.......Много нахална рускиня,игра тъпо реми около 50хода!Нашето момиче е по силен практик и трябва да се успокои от тази партия,която бе тотално спечелена за нея!
  • 118 Всички сте американски к.и

    7 2 Отговор
    Радев назначи и лансира Кирчо, Кокирчо, Денков и Стефан Янев - всички те и техните фалшиви партийки изпратиха оръжието. Радевите министри се гаврят с историята и насъскват българите едни срещу други. И сляп да си ще видиш - ЦРУ дърпа конците на всичките. Не се залъгвайте - този шут Радев се прави на такъв, какъвто не е. Не по думите, а по делата ще ги познаете
  • 119 Бай Иван

    11 1 Отговор
    Истинската драма е ,че такъв малоу.ник като тебе Кирчо се докопа до най-високото място на власта.
  • 120 Реплика

    4 0 Отговор

    До коментар #108 от "Иванова":

    Българският е опазен по време на турското робство,което в днешните учебници се формулира като присъствие.Не измествайте въпроса,който всъщност е щеше ли да има трета българска държава без Санстефанския мирен договор ,в който за първи път от 500 години има няколко клаузи( от чл.6 до чл.11)за държава на българите.
  • 121 Загроби

    1 3 Отговор

    До коментар #115 от "123456":

    те отново рашисткото мекере с договора с Боташ за руzки газ. И то за цели 13 години.
  • 122 Ами

    1 2 Отговор

    До коментар #103 от "едно не ми е ясно":

    както Копейката циганина клептократ се пише патриот. Ей така стават тия работи.
  • 123 Матей преображенски

    0 2 Отговор
    В речта си на Шипка радев се постара да изговори някои неудобни напоследък думички,в словото му се прокраднаха и про-руски нотки.Всъщнос той е доста добър декламатор,отдавна не съм слушал талантлива декламация,да рецитира в епичен ямб както започва Илиада--Пей за глева на Ахила,сина Пелеев,богиньо!...Това е само фасада,параван,за неговите задкулисни игри,за неговата тайна зависимост от американците,които го курдисаха за президент,а той пък домъкна киро и кокоро.Чувам,приписват му някакви националистически забежки,лесно е да се каже,както при гешев,трудно е да се докаже.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Ам чи

    2 1 Отговор
    ГЛЕДАМ ГО ТОА НЕАДЕКВАТНИК И СА СЕТИХ НА КВО МИ ПРИЛИЧА ПРАВИТЕЛСТВОТО АМИ НА КУБЧЕТО НА РУБИК ПРАИШ СГЛОБКА И ВРЪТКАШ ЛИ ВРЪТКАШ
  • 127 Вълканов

    2 0 Отговор
    ИСТинката причина е , че Вашето правителство не знае, неумее да управлява , върши безобразия, подкрепя тъмните сили в държавата. Вие неможете да донесете мир, спокойствие, доходност в държавата. Забървате ни във военен конфликт, който носи неимоверни щети на държавата. Най-добре е да разтурите кавалкадата от неудачи и да си ходите по мирно, по здраво.
  • 128 Празникът 24-ти май

    3 0 Отговор
    Празникът на солунските братя от самото му създаване е празник на славянските просветители. Братята са били византийски служители и са изнасяли геополитиката на Византия към границата с католическия свят. И да допуснем,че майка им е била славянка това още повече определя дейността им като общославянска в рамките на геополитиката на Византия. Тия просветители ги празнуват и в Чехия,и в Македония,после започна да ги празнува Русия,а напоследък и Сърбия. Заслугата на България е,че е спасила делото им защото след неуспеха на мисията им в Моравия, Византия изоставя проекта. От сега знам,че България ще стане обект на подигравки издигайки в национелен празник дейността на висши византийски сановници,които най-много да са преминали през България на път за Моравия. По стечение на обстоятелствата Кирил и Методий са станали славянски просветители,докато българският просветител е Климент Охридски. Напишете вертикално Българската и гръцката азбука една до друга и ще видите,че на 80% буквите съвпадат,тоест азбуката на Климент Охридски е допринесла за издигане грамотността на българите защото е лесна за запомняне и усвояване. Макар и латински,азбуките на сърби,хървати,чехи,поляци и словаци взумат от латиницата само букви съвпадащи със славянската фонетика и са допълнени с по 5-10 различни от латиницата букви за да изразят славянската им фонетика.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 човек от народа

    3 0 Отговор
    ДРАМА Е ЧЕ ТАКИВА БОКЛУЦИ КАТО ТЕБЕ ДОЙДОХА ДА ЖИВЕЯТ С СТРАНАТА НИ
  • 131 Ами не иска президента

    3 0 Отговор
    неговия главен секретар да бъде сменен от твоя главен секретар. Той е президент, а кой си ти и семейството ти, за да си играете на "ала-бала" с един цял народ. Не ни се иска да мислим, че до такава степен ти липсва интелект, че да не си даваш сметка, че си играеш с огъня. Не е лошо от време на време да проверяваш здравината на клона, на който висиш.

    Коментиран от #133

  • 132 Опълченец

    1 0 Отговор
    Кирчоооо, тая година те чакаме на Шипка. Като няма сняг ще хвърляме каквото има, като опълченците. Камъне и дърве.
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 БгТопИдиот🇧🇬

    1 0 Отговор
    КИр Дислексията се изокал кфото му каже Галето.

    Мисленето не му е присъщо .