19 Декември, 2018 13:21 2 369 2

Сандра Бълок: Можем и без водещ

  • сандра бълок-
  • оскар-
  • холивуд-
  • кевин харт

Актрисата излезе с интересно предложение за водещ на "Оскар"-ите

Сандра Бълок: Можем и без водещ - 1
Снимки: БТА/АР

Популярната холивудска актриса Сандра Бълок излезе с интересно предложение за водещ на "Оскар"-ите, след като комикът Кевин Харт се отказа от ролята, предава АР.

Сандра предложи актьорите, присъстващи на церемонията, да бъдат извиквани на сцената на случаен принцип и те да изчитат имената на номинираните и наградените.

"Така отпада нуждата от водещ, а всеки колега от актьорската гилдия няма да има никакъв проблем да поеме част от функциите му", уверена е звездата от "Скорост".

Бълок, която е носител на "Оскар" за играта си във филма "Сляпата страна", вижда дори и някои предимства в нейното предложение. Колегите й ще могат не само да четат от аутокюто, но и да импровизират. "Щом си актьор - действай и се справи с положението!", коментира тя.

Сандра заяви, че няма да може да присъства на церемонията на 24 февруари, но ако беше в залата и нейната идея бъде одобрена, тя с удоволствие би играла и ролята на водеща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 отегчен

    12 2 Отговор
    Можем и без долните ви "оскари".
  • 2 Ения

    1 7 Отговор
    Там се представят най хубавите филми.