Last news in Fakti

10 Юли, 2014 23:32 854 0

Ботев победи Либертас и на реванша

  • лига европа-
  • ботев пловдив-
  • либертас-
  • сан марино

В следващия кръг Ботев ще се изправи срещу втородивизионния австрийски Санкт Пьолтен

Ботев победи Либертас и на реванша - 1
Снимка: БТА

Ботев (Пловдив) спечели втора победа срещу аматьорския Либертас от Сан Марино в среща реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

„Канарчетата” надвиха противника си с 2:0 и с общ резултат от двете срещи 6:0 очаквано продължават напред. Финалистът за Купата на България вкара и двете си попадения след почивката.

Резултатът беше открит от румънеца Александру Бенга, който не пожела да играе в пърата среща в очакване на трансфер в друг клуб, но по всяка вероятност ще остане в Ботев. Бранителят Филип Филипов добави второ попадение минути преди края на двубоя.

Българският тим имаше инициативата през целия мач и заслужено се поздрави с успеха. В следващия кръг Ботев ще се изправи срещу втородивизионния австрийски Санкт Пьолтен. С победата си в Сан Марино „жълто-черните” удължиха серията си на 9 мача без загуба в Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА