Last news in Fakti

11 Юли, 2014 15:01 949 0

Суарес вече може да се счита за футболист на Барселона

  • луис суарес-
  • барселона-
  • ливърпул

Ливърпул и Барса са постигнали споразумение по трансфера

Суарес вече може да се счита за футболист на Барселона - 1
Снимка: fcbarcelona.com

Луис Суарес вече може да се счита за футболист на Барселона.

Почти по едно и също време официалните сайтове на Барса и Ливърпул излязоха със съобщение за трансфера на Суарес. Между двата клуба вече има принципна договорка, като „мърсисайдци“ вече обявиха, че се разделят със своя нападател.

Уругваецът трябва да пристигне на „Камп Ноу“ до една седмица, където ще премине медицински прегледи и ще подпише своя нов петгодишен договор. В Барселона Суарес ще носи фланелката с номер 9, като ще заформи страхотно нападателно трио с Лионел Меси и Неймар. Той обаче няма да може да играе за новия си отбор през следващите 4 месеца, заради наказанието на УЕФА за ухапването от негова страна на италианския бранител Джорджо Киелини, по време на мача между Уругвай и Италия в груповата фаза на Мондиала в Бразилия. Барселона ще плати на Ливърпул сума около 75 млн. паунда.

.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА