Last news in Fakti

16 Май, 2015 14:23 8 210 28

Домусчиев умее и да се извинява

  • домусчиев

Собственикът на Лудогорец съжалява за обидната реплика, която отправих към репортера на bTV

Домусчиев умее и да се извинява - 1
Снимка: БТА

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев се извини за обидните реплики, които отправи към журналист след края на срещата на "орлите" срещу Локомотив (София). Тогава представителят на една от медиите попита боса на разградчани, защо стадионът не е пълен, на което Домусчиев отвърна, че не иска да говори с олигофрени.

Ето извинението на Кирил Домусчиев:

Поднасям своите най-искрени извинения за обидната реплика, която отправих към репортера на bTV след края на мача с Локо (Сф), в който Лудогорец спечели четвъртата си шампионска титла.

Реакцията ми бе плод на емоция, тъй като употребените думи не присъстват в моя речник. Това беше реакция в следствие на обидния въпрос от страна на репортера. Аз го възприех като опит да се омаловажат усилията ни по организацията на този празник и да се обидят привържениците на отбора. Тези, които за пореден доказаха своята любов към Лудогорец и напълниха стадиона.

През последните месеци ръководството на Клуба и спортно-техническия щаб положихме неимоверни усилия да защитим шампионската титла и да построим едно уникално спортно съоръжение , което е подарък за всички любители на футбола. Смятам, че в такъв момент емоциите са прекалено силни и всеки един от участниците в проекта има правото да изживее миговете си на радост без негативизма, който през последните месеци се насажда срещу Лудогорец.

Благодаря на всички, които присъстваха на вчерашния празник и с репортажите си показаха, че в българския футбол могат да се случват и положителни неща.

Ние ценим труда на журналистите и аз обещавам, че когато приключи напълно строежа на „Лудогорец Арена“ репортерите ще имат възможно най-добрите условия, за да изпълняват задълженията си. Първата стъпка беше направена с новата микс зона и конферентна зала в трибуна „Моци“, където сме се постарали да създадем комфорт за репортерите.

С уважение Кирил Домусчиев


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mbw

    2 2 Отговор
    такъв отвратителен човек не бях виждал скоро..
    толкова безпардонен, сякаш цяла България е негова..
    то и други си мислиха така, ама сега гледат тревата от към корените.
    ония със снайперите не се шегуват.
  • 2 Лидо

    2 0 Отговор
    Просто поредната пионка нищо повече ;)
  • 3 Zlati zlatistia

    1 0 Отговор
    kalmuk
  • 4 само селяните карат TOYOTA

    1 0 Отговор
    то нормално в телевизията на бойко борисов бтв да работат неграмотници за разлика от други Домусчиев е джентълмен а щом толкова се изнерви има защо тоя журналист не е глупав а направо безмозъчен
  • 5 mediator37

    2 0 Отговор
    На малкото л..ненце от бтв Домусчиев трябваше да му обърше два шамара, а не да му се извинява. И после да го даде на агитката да му напълнят журналистическия плювалник с каквото трябва.
  • 6 comment

    2 0 Отговор
    Всъщност въпросът на "джорналиста" си беше тотално олигофреничен. Какво толкова се пънат драскачите сега?!?
  • 7 S Doichinov

    1 0 Отговор
    Ако журналиста беше казал на Домусчиев олигофрен какво щеше да стане?Така е тук.Във всяка друга държава да са го осъдили вече.

    Коментиран от #24

  • 8 Факира

    3 0 Отговор
    При пълен стадион и празнична атмосфера да те питат " що има празни места" нормално е Домусчиев да мисли ча журналиста е платен трол на другите големи клубове. Аз щях да реагирам АБСОЛЮТНО ТОЧНО както и Домусчиев, и го поздравявам за АБСОЛЮТНО АДЕКВАТНАТА РЕАКЦИЯ. Поздрави, да си жив и здрав !!!
  • 9 бай гъзара

    1 1 Отговор
    ами нали е големец домуса може и на майка да те псува ,после аз нямам такива думи в речника си,най смешната държава сме ,който има пари си прави каквото изка
  • 10 markiza

    1 1 Отговор
    kak moje mislex 4e e inteligenten maj..no javno v bg, vsi4ki sas pari sa goveda...loso njamate kultura.i vaspitanie...
  • 11 КреМвирша

    1 0 Отговор
    мек муй креНвирша затва са напряга гяура
  • 12 Guest

    1 0 Отговор
    ... Реакцията ми бе плод на емоция, тъй като употребените думи не присъстват в моя речник ...
  • 13 Ники

    1 0 Отговор
    Изложи се много с тези обиди,а сега търси начин да замаже положението: емоция,негативизъм,обида............алабала.
  • 14 ник

    2 0 Отговор
    Какво да не би сред журналистите да няма и такива??? Момченцето си беше наистина олигофренче.
  • 15 Киро

    0 3 Отговор
    Адаша едно нещо не разбра - в градчето Разград няма как да има голям отбор!
    Публиката му е като публиката на Гришата, дето едно време ги събираше с кебапчета и духова музика, а адаша ги събира сега с рейсовете от завода и торба кренвирши!

    Няма как това олигарско тимче да стане велик и почитан тим, тая година рано-рано ще се види края в Европейските турнири, миналата година имаше огромен късмет и подценяване.

    Съдбата на такива отборчета е предопределена - нищо голямо не излиза от тях!

    Кой добър футболист (млад, с висока заплата" ще иска да се забие в ..Разград? КОЙ?
    И след първите провали и на служебната публика ще и писне и тогава ще лъсне голия задник на тоя "проект".

    Адаша направи грешка, че не взе ЦСКА, щеше да мине през фалит и за две години пак щеше да е в А група - чист, кат сълза.
    Тва селско тимче КреМвИШ Рязград сега да си го чука у главата!

    Коментиран от #16

  • 16 Господин БГ

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Киро":

    Кирчее, ако имаше във всеки град по няколко човека като Домусчиев, както е било преди 9.IX. 1944 г. щяха да процъвтяват всички градове а не да бъдеме кенефа на Европа.
  • 17 МАК

    2 0 Отговор
    Изложи се защото се подаде на емоцията и продължи. А иначе относно въпроса всички чухме, че наистина си беше олигофренски. Поредният дето ще го правят с връзки журналистче, защото е некадърен да бъде спортист.
  • 18 Ранко

    2 0 Отговор
    Цървул.Добре че е Оня плешивия Министър председателя,дето ходи да реже лентичките,та Лудогорец да е шампион..
  • 19 Право куме в очи

    2 0 Отговор
    Не знам кой е олигофрена... Че българските журналисти са посредствени и жалки не е новина. Интересното тук е, че Домусчиев най-накрая си показа истинското лице. Големият патриот, който често ни учи и на бизнес от малкия екран, не е нищо друго освен един лицемер. Когато Лудогорец играеше мачовете си от Шампионската лига в София, гелосаният господин молеше софиянци да напълнт стадиона, за да не личи колко е изкуствено отборчето му. Само година по-късно мазният господин от благодарност вкара мачовете от българското първенство в Диема спорт, за да може и оттам да печели. Не ми е за трите лева на месец, но като знам къде отиват..... А иначе господина с меката усмивка е и в БФС, защото милее за родният футбол... Не всичко е пари , господинчо! И това ще го разбереш още тази есен, като видиш празните трибуни. Твоето отборче, съставено от третодивизионни чужденци ще приключи много скоро. Справка - Литекс преди 15 години. И повече не се прикривай-знаем те кой си!
  • 20 само селяните карат TOYOTA

    1 0 Отговор
    надали има по-тъп меко казано от къде ги вадите тези смешни изводи бре деца лудогорец на.ра всички бг отбори с свойте постижения
  • 21 Некой

    2 0 Отговор
    Абе смешници , палячовци, малоумници, гюбрета, простаци, ОЛИГОФРЕНИ, и тн. Поднасям своите най-искрени извинения за обидните реплики, които отправих към Вас. Реакцията ми бе плод на емоция, тъй като употребените думи не присъстват в моя речник.

    Коментиран от #22

  • 22 Никой

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Некой":

    Некой умее и да се извинява. Браво сега вече всичко му е простено. Некой може отново да го мислим за културен.
  • 23 Очевидец ма срещата

    1 0 Отговор
    Бях на стадиона от началото на мачата до края и мога да кажа със сигурност че стадионът не беше пълен до краен предел,по моя група преценка около 15 процента от местата не бяха заети.А до последните песни на Цеца стадионът беше почти празен.
  • 24 XXX

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "S Doichinov":

    Я ми кажи коя е тая държава, която те съди за обиди ? При положение, че каза и истината.
  • 25 милионера

    0 0 Отговор
    Олигарха може да казва и прави каквото си поиска, нали за това е олигарх!
  • 26 БГ Специалистче

    0 0 Отговор
    Все пак това му е първа изцепка, а човек не се съди по думите а по делата си, докара ви тука Р. Мадрид, Ливерпул, догодина други и тн.
    Мене лично ме изкефи тази негова реплика в стил Любо Пенев
    :-))
  • 27 БАТ мишо

    0 0 Отговор
    много мин председатели ходиха и на левски и на цска ама ше влязат в шамп лига на мук. от разградско съм и моа ва светна чорбарчета че нито 1 кебапче не са видели хората и палят колите от село - всеки товари в колата когото може и отиват на мач в разград че и в сфда се кефим как лудогорец ви изнася лекция как се играе тая игра.а журналиста че си е леке леке си е. що не пита за стадиона на цска и левски като са празни
  • 28 БАТ мишо

    0 0 Отговор
    това което казва г-н Домусчиев е не че се извинява за казаното а че не му е в речника това което ТРЯБВА ДА МУ КАЖЕ. сиреч да му тегли една. що мълчахте като босовете на цска и левски се биха на детски мач пред децата а ся завихте като чакали че се извинява домусчиев че не е псувал.щото ви показа че като не ви стигат у софето парите да си купите титлата барабар с съдията както 45 години и не чините и пукнат грош. нема такъв срам какъвто съм брал че съм българин както покрай мачове на левски и цска - резултати по 16 на 0 за некви нечувани отбори