20 Юни, 2015 19:00 1 611 1

Васил Божков с официална позиция за ЦСКА

  • божков-
  • цска-
  • позиция
Васил Божков с официална позиция за ЦСКА - 1
Снимка: БТА
Васил Божков излезе с официална позиция относно ЦСКА. Както е известно, "червените" ще играят в "А" окръжна група. Позицията на Божков:
 
"До спортната общественост и спортните медии
 
Уважаеми привърженици и медии,
 
ЦСКА вече не се нуждае от спасяване, а от възраждане. Начинът, по който това може да се случи е само един – да се обърнем към традициите, създали най-титулувания клуб в българската футболна история, а именно – ред и дисциплина. От днес ЦСКА ще работи за ЦСКА. Промените в начина, по който е управляван 31-кратния шампион на България ще има и те ще са драстични. Предстоят много трудности и препятствия, които са преодолими само ако има обща воля и  цел, зад която да застанат всички, свързани с клуба.
 
В името на морала и законноста ЦСКА ще започне своето възраждане от "А" окръжна футболна група.
 
През последните два месеца г-н Васил Божков бе упорито канен и многократно обявяван като новият собственик на ПФК ЦСКА.
 
Днес, 20.06.2015 г., бе проведена поредната среща с представители на привържениците на ЦСКА. След нея господин Божков официално заявява своята позиция и тя е, че ще подкрепя клуба през целият му път до мястото, което заслужава, а именно елита на българския и европейския футбол.
 
Подробностите около структурирането и организацията на ЦСКА София ще бъдат обявени през следващата седмица.
 
Борислав Петров
ПР на господин Васил Божков
20.06.2015г
София".
 
 
 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тоти

    0 0 Отговор
    Това хубаво за възраждането, но с дълговете какво ще се прави.Няма как да има припознаване на ЦСКА при условие, че не се припознанат и дълговете.