22 Юни, 2015 10:00 1 160 0

Юлиян Инджов: Правим нов ЦСКА!

  • юлиян инджов-
  • правим-
  • нов-
  • цска-
  • васил божков

Така, ако акционерното дружество

Главният акционер в останалия без лиценз отбор на ЦСКА - Юлиян Инджов заяви пред "24 часа", че той и Петър Манджуков "категорично правят нов отбор". 

В този парадоксален случай, ако днес бъде регистрирано новото акционерно дружество на Васил Божков с име "ЦСКА София", то ще има два отбора със същото име!

Инджов и Манджуков вече обмислят планове отборът им да стартира от "Б" или "В" група. 

Вариантът за старт от втория ешелон е с лиценза на “Банско”. Ако новият ЦСКА на Инджов и Манджуков действително има претенции да участва в “Б” група, то трябва да даде своята заявка в БФС до края на тази седмица.

Писмено намерение за участие във “В” група при задействане на такъв вариант пък трябва да се подаде до 22 юли. Срокът за заявка за “А” окръжна, където по план трябва да играе ЦСКА (София) на Васил Божков, е до 31 юли.

Към настоящия момент едно-единствено нещо е сигурно, а това е, че ЦСКА (София), който загуби своя лиценз за професионалния футбол след приключването на сезон 2014/15 ще престане да съществува.

В събота привържениците на "армейците" от всички фракции и фен-клубове се обединиха зад едно мнение и заявиха категорично, че няма да припознаят друг клуб, освен този на Васил Божков, който ще играе в "А" окръжна футболна група. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА