Last news in Fakti

20 Юни, 2015 22:27 1 202 1

Феновете на ЦСКА: Избрахме морала!

  • дучето-
  • цска-
  • лиценз-
  • фенове-
  • решение

Взехме най-трудното решение, казаха запалянковците

Феновете на ЦСКА: Избрахме морала! - 1
Снимка: БТА
Феновете на ЦСКА заявиха, че подкрепят решението на Васил Божков клубът да започне начисто от "А". Пред медиите застанаха да говорят Димитър Ангелов-Дучето и Емил Кънев от фракция "Сектор Г".

"Взехме може би най-трудното решение в историята на ЦСКА. Но то трябваше да бъде взето, за да започнем на чисто. Избрахме морала. Това е истинска мъжкарска постъпка, а феновете на ЦСКА винаги са доказвали, че са истински мъже. Отборът ще играе в "А" окръжна група със собственик Васил Божков", заяви Емил Кънев.

"Да, имаше варианти за взимане на лицензи на Литекс, Локомотив Мездра, Германея Сапарева Баня и други отбори. Ние сме ЦСКА, а не Кюстендил и т.н. През 2008 година казах, че трябваше да отидем в "А" окръжна, но някои ме изкараха луд".

"Ние това, което зависи от нас, ще го направим. Ще бъдем навсякъде с отбора, както винаги е било. Всички сме едно цяло. Който е против това решение, не е от ЦСКА", каза Дучето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 женкаря

    0 0 Отговор
    Е.ахти "мъжкарската постъпка на истински мъже" да не си плащат дълговете.С такова "мъжкарско поведение" нищо хубаво не ви чака.