Last news in Fakti

17 Август, 2015 06:45 1 868 0

Роналдо и Ронда Роузи с „най-големи сърца“

  • ронда роузи-
  • кристиано роналдо-
  • класация-
  • сърца-
  • благотворителност-
  • мма

Бившата приятелка на Григор Димитров Мария Шарапова е на осмо място

Роналдо и Ронда Роузи с „най-големи сърца“ - 1
Снимка: БТА/ AP

Кристиано Роналдо оглави класация на спортистите, дали най-много пари за благотворителност.

Оказа се, че звездата на Реал (Мадрид) е с „най-голямо сърце“ сред атлетите. Сред даренията на португалския футболист са 83 000$ за мозъчната операция на малко момче, както и 165 000$ за португалски център за борба с рака.

Роналдо използва своята популярност също така, за да запознае обществеността с проблеми като затлъстяването и глада сред децата.

На второ място се нарежда кечистът Джон Сина, следван от световната номер 1 в женския тенис Серина Уилямс, съобщи CBS Sports.

Бившата половинка на Григор Димитров – Мария Шарапова – се нарежда на осмо място в класацията по благотворителност.

Интересно е, че Ронда Роузи – нашумялата ММА състезателка – също намира място тук, като тя е под номер 14. Американката има дванадесет победи от дванадесет мача на ринга, като единадесет от тях са още в първия рунд.

Роузи участва и в телевизионни реклами, а освен това събира средства за фондация за защита на животни. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА