Last news in Fakti

18 Юни, 2016 11:00 1 265 0

Търсят се кръводарители за Стоянова

  • цветелина стоянова-
  • кръв-
  • кръводаряване-
  • фейсбук-
  • златно момиче-
  • художествена гимнастика-
  • самоубие

Братът на грацията поде инициативата през Фейсбук

Световната шампионка по художествена гимнастика Цветелина Стоянова спешно се нуждае от кръводарители.

След опита й за самоубийство, нейното състояние продължава да е доста тежко и от "Пирогов" призоваха повече хора да дарят кръв, за да могат да й преливат.

Това потвърди и братът на Цвети Найден Стоянов, като призивът вече се разпространява и във Фейсбук.

"Цветелина Йорданова Стоянова, болница "Пирогов", травматология, се нуждае от кръв. Няма значение от кръвната група. Нужни са големи количества кръв. Няма краен срок. Връзка с близък: Найден Стоянов (брат на Цвети) : 0885268019. Това е нашето златно момиче Цвети, което претърпя инцидент преди няколко дни. Моля, заявявайте се!!! Моля ви и да споделяте, защото са нужни големи количества кръв!"  

За момента няма особена промяна в състоянието на гимнастичката. Днес тя е преминала на ядрено-магнитен резонанс, като засега не са ясни резултатите от него.

Факти.бг припомня, че преди няколко дни 21-годишната грация ужаси родната общественост, след като скочи от шестия етаж. Възможно е основната причина за решението на таланливата българка да е страховата невроза. от която е страдала, комбинирана с разочарованието от факта, че националките заминаха за Световната купа в Израел без нея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА