Last news in Fakti

3 Август, 2016 09:06 1 468 2

Дерменджиев: Тотално надиграхме Звезда

  • дерменджиев-
  • лудогорец-
  • скептици-
  • цървена звезда-
  • надиграване

"Много хора бяха скептици преди реванша", добави специалистът

Дерменджиев: Тотално надиграхме Звезда - 1
Снимка: БТА

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев е на мнение, че неговият тим тотално е надиграл Цървена Звезда в продълженията, в които вкара два гола и спечели с 4:2.

"Много хора бяха скептици спрямо мача и за историите с отбора, с който играем. Мачът наистина беше такъв, поведоха ни, но характерът, който имат футболистите, видяхте, че стигнахме до 2:2 и в продълженията беше едно тотално надиграване", отсече Дерменджиев.

"Това е най-добрият мач на отбора това лято, но като цяло можем и повече. Да се надяваме на добър жребий, за да може българските фенове да гледат добри отбори. Както беше по-миналата година, отборите, които идваха радваха всички българи."

"Напрежението не ни повлия. Искаха да създадат една психоза. Искам независимо кой отбор е, да бъде поддържан. Исках и Левски да продължи, и който отбор да е. И Левски, и Славия, и Берое. За да може българският футбол да има друго лице. Трябва в това отношение да бъдем българи."

"Радвам се за клуба, за хората, които работят в клуба и за феновете, които бяха малко и дойдоха да си гледат отбора. Къде ги чухме, къде не ги чухме, но дойдоха."

"Всичко се върши по време на подготовки, преди мача. В съблекалнята един треньор има 2-3 минути. Там, когато трябваше да почне първото продължение, футболистите усетиха, че Звезда не са това. Видяхте ги с човек по-малко, вярно в края имаше и схващания, но футболистите играха с много голям характер. Играха тактически правилно."

"Искам да играем на "Васил Левски" и да дойдат 40 хиляди да гледат отбора, а не да ни псуват. Целият отбор има изключително висока оценка, това, че Вандерсон е завършил е майсторство. Отборът има още и игрово, и функционално да вдига, не е голям процент, но има какво да се иска."

"Отборите са различни, има доста различни футболисти. Това е съдба, който отбор се падне, това е. Ние не можем да избягаме. Влезли сме през парадния вход в Лига Европа, искам да минем и следващия кръг и да играем Шампионска лига. Когато дойдох казах, че отборът ще стане шампион и ще играе Шампионска лига, виждате, че нещата се сбъдват."

"Отборът продължава, радвам се за футболистите и хората, които управляват клуба. Нека един български клуб да има името на България, да го чуват с отбора Лудогорец", добави Дерменджиев.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 копеле

    1 0 Отговор
    Браво на орлите, имат "остри нокти"
  • 2 Goro Lafchi

    0 0 Отговор
    Вярно,че болшинството са "земляни извън България", ама евала!

    То и сърбите са ни братя, ама не пропускат момент да ни го сложат!