23 Февруари, 2017 11:55 1 238 3

Гибона: Апостоле, ако можеше да ги видиш...

  • искренов-
  • левски

Животът и здравето си дадохме с гордост да браним името ти, а до къде я докараха разни парашутисти

Легендата на Левски и един от най-големите любимци на феновете на "сините" - Божидар Искренов, не издържа на случващото се в клуба и изригна в социалната мрежа "Фейсбук".

"Еййй, Апостоле, Васил Иванов Кунчев, ако само можеше да надникнеш отнякъде и да видиш какви обединители и резил-революционери петнят името ти. Животът и здравето си дадохме с гордост да браним името ти, а до къде я докараха разни парашутисти, мними шовинисти, дребни душички с уж "много парички".

То не бяха адвокати, то не бяха политически пионки, то не бяха "бизнесмени", то не бяха никому неизвестни играчи "полски свирачи", то не бе чудо. Ей, разберете.... хората, които милеехме и сълзи леехме за Великия отбор, винаги ще се гордеем с Левски, защото бранихме името лъвско, а някои от вас дори не са ни виждали.

И както неведнъж съм казвал: "Без да уважаваш миналото, бъдеще няма". Може да съм играл в отбори с всички цветове на дъгата, но сърцето ми ще спре да бие синьо", написа Радостта на народа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сдс

    0 7 Отговор
    Пияницо пияницо, по добре си поркай не говори много.
  • 2 681 БЪЛГАРИЯ

    2 2 Отговор
    Тия сбърканяци не само името на Апостола срамят а и на България ! Трябва да се смени името на тоя позорен клуб , да го кръстят ПФК ТЮРК !!!
  • 3 гощо

    0 1 Отговор
    ФК-ЛУМПЕН е добра идея за ново име?!?!?