Last news in Fakti

24 Февруари, 2017 12:29 900 0

Владо Стоянов: Изпуснахме питомното в София

  • стоянов-
  • копенхаген-
  • лудогорец-
  • лига европа

Направихме силен сезон в Европа, винаги ще помня шестте гола от Арсенал, признава стражът на Лудогорец

Владо Стоянов: Изпуснахме питомното в София - 1
Снимка: БТА

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов заяви, че разградчани са направи по-добър мач в Дания срещу Копенхаген (0:0) загубата 1:2 в София преди седмица се е оказала фатална.

"Какво не ни достигна тази вечер? Два гола. Играхме силно срещу отбор, който няма загуба вкъщи 40 мача. Нещата ни се получаваха по-добре от първия мач. За жалост изпуснахме питомното в София и сега не успяхме да догоним дивото", сподели Стоянов след края на двубоя в Копенхаген и отпадането от Лига Европа.

"Силен сезон за нас, въпреки че доста хора омаловажават труда си. Радвам се за отбора и треньорския щаб, само ние си знаем през какво минахме, за да достигнем дотук. Лично аз ще помня винаги мача с Арсенал (6:0) в Лондон, защото не всеки ден ти вкарват 6 гола. Паметна вечер имахме и на "Парк де Пренс", реваншът срещу Цървена звезда също беше изключителен", коментира стражът на разградчани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА