Last news in Fakti

24 Февруари, 2017 12:57 1 124 1

Раниери бил предаден от играчите си

  • играчи-
  • лестър-
  • раниери-
  • собственици-
  • уволнение

Влошаване на отношенията между наставника и играчите са причината за раздялата

Раниери бил предаден от играчите си - 1
Снимка: БТА/АР

Тарторите на Лестър са причината за уволнението на Клаудио Раниери снощи, след като се оплакали от него на ръководството, твърди „Скай Спортс”. Раздялата за мнозина бе изненадваща, като според твърденията конкретният повод е бил среща, свикана от шефовете вчера сутринта след поражението от Севиля с 1:2 в сряда вечерта.

На нея обаче, водещите и най-опитни футболисти в състава споделили, че отношенията между италианеца и останалите хора от екипа му, са се влошили. Самите играчи също изразили недоволство от случващото се и работата на наставника.

Явно това е накарало ръководството да вземе решение да се раздели с Раниери, въпреки че само преди няколко дни шефовете официално подкрепиха специалиста, който изведе Лисиците до титлата във Висшата лига миналата пролет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    7 0 Отговор
    Мноооого са си повярвали и ритнаха стълбата която ги издигна - и сега ги чака лошо падане. Бяха неизвестни на никого и сега ще се върнат пак в миманса. Жалко за велик треньор като него!