Last news in Fakti

12 Април, 2017 13:29 802 0

Дибала: От дете мечтая за такива моменти!

  • дибала-
  • ювентус-
  • барселона

Аржентинецът се надява отборът му да не допусне гол на реванша

Дибала: От дете мечтая за такива моменти! - 1
Снимка: БТА/АР

Героят за Юве от снощния мач с Барса Пауло Дибала призна, че от дете мечтае за такива мачове. Той съсипа каталунците с два ранни гола през първото полувреме и на практика ги отказа рано. След почивката Киелини бе точен за 3:0 и така торинци стигнаха до класика в първия си мач от четвъртфиналите на Шампионската лига.

"Мисля, че ние се представихме просто брилянтно и се възползвахме перфектно от шансовете, които имахме. Постигнахме убедителна победа, но сега ни предстои и много труден мач в Барселона", обяви той пред "Медисет Премиум".

"Наистина съм много щастлив, защото от дете мечтая за такива мачове и за такива моменти. Днес аз усетих всичко това. Като цяло това е изключително положителен момент за нас и тази победа ни вдъхва голяма доза увереност".

"Със сигурност обаче не можем да лежим на тази лаври, защото ни предстои и втори мач, който ще бъде адски тежък. Знаем, че ще бъде най-добре да стигнем до положителен резултат и на реванша".

"Би било добре да запазим вратата си на "Ноу Камп" суха, там ще бъде адски трудно".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА