Last news in Fakti

13 Април, 2017 13:59 1 140 0

Карло Анчелоти: Не сме мъртви!

  • анчелоти-
  • байерн мюнхен-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига-
  • видал-
  • дузпа

Видал има характер, но се случва да изпуснеш, коментира треньорът на Байерн

Карло Анчелоти: Не сме мъртви! - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Байерн Карло Анчелоти беше разочарован след загубата с 1:2 у дома от Реал (Мадрид) в първия мач от четвъртфиналите в Шампионската лига.

"Пропуснахме дузпа в края на първото полувреме, когато можеше да поведем с 2:0, а веднага след почивката допуснахме изравняване. Това промени развоя, нямахме късмет. Дузпи се пропускат. Това не беше първата, няма да бъде и последната. Но можем да бъдем доволни от представянето си през първото полувреме. До почивката контролирахме мача, но ни липсваше ефективност пред гола. Също така нямахме и късмет. След като останахме с 10 души, стана доста по-сложно, но въпреки това се справихме добре", коментира Анчелоти.

"Все още сме живи, не сме мъртви. Не ни отписвайте. В момента Реал е в по-добрата позиция, но и ние имаме шанс. Ще дадем всичко от себе си в реванша", убеден е именитият специалист.

"Видал беше първи избор за изпълнител на дузпа. Той има характер, но във футбола се случва да изпуснеш. Мисля, че Хумелс и Левандовски ще бъдат възстановени за реванша, което ще ни даде допълнителни опции. Не обвинявам Мартинес за червения картон. Реал организираше контраатака и той трябваше да опита този шпагат. Той е важен играч и за съжаление ще ни липсва във втория мач", добави Карло Анчелоти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА